70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok artik :52: hem senin corban suluydun kendin dedin :9:

sulu sulu benimki gerçekten bakk :52: yinede ayranın şişirme özelliği varya ondan herhalde tokluk hissi çünkü kahvaltılar kesmio beni doymuyorum 2 gündür iyiki ayran çorbamız var gidim bi kase daha içeyim bari :56:

meraba hayırlı cumalar .hepinizi tebrik ederim hanımlar. bildirimler çok güzel.sanırım sizin bildirimler sayesinde bende şevke gelcem ben bu cumadan tam başlıycam diyete akşamları menü yazılıyor.cuma sabahıda bildirim yapılıyor anladığım kadarıyla inş.bende her hafta kilo veririm artık :) :)

seviyorum seni Suzimm ya :54::54: aynen acıkmıyorum acaba ondan mı veremioz bi yerde var bi yanlışlık :9::9:

canim ya böyle güzel sözler duydukca arkadaslarimdan niye gitmedigimi anliyorum kilo vermede basarili olamazamda burdan kopamadim iyiki senin gibi güzel arkadaslarim var iyiki tanimisim sizi :16:
corbaya gelince ben haftaya yine yapmak istiyorum 2 gün cok sevdim bu isi :9:

:1::1::1: bende merak ediyorum kilomu yaa bi tartı yokki işyerindee bakayım :37:

bi eczaneye kadar kaçıver :23:

suzi benim omrumu yedi bacim:6:
gidicem o vayanaya az kaldi:4:
o suzi ya zayiflaayacak yadaaa
zayifliyacaaak o kadannn:47:
sagol canimm:16:
uykusuz kaliyorum bebeğem ya :26:
sabah 6 da kalkiyorum ne kadar wrken yatayim desemde
11 oluyo aalinda kimine yeter ama bana yetmiyo 6 7 saatlik uyku oglen en az firsat bulup yarim saat keatirsem
cok iyi oluyorda oda herzaman olmuyor malesef :31:
ve isin kotusu birseye dikkat ettim uykusuz kalinca
cok yiyorum bwn ozelliklede tatli aeyler:26:
oyle iate bugun 5:30 da kalkdim kociai biraktim simdisen
basladi basim hafiften sinyal vermeye :ssz:
ama bugun fursatim var :52: yaticam birazdan insallahh:21:

uykudan alamadığın enerjiyi tatlıdan mı almaya çalışıyon kız :26:
öff nolacak bizim bu tatlı isteğimiz :31:
vayanaya beni de götürseneeee

Betüş :47:
Düğünün yok mu len senin niye kilo vermiyon? :22::22:

karar verdim içimdeki öküze evlenme teklif etcem ben
geldi gitmiyo iyice evi sandı herhal...:31:

günaydin kizlar :54: bugün isler yogun alintilarimi aldim ama tek tek cevaplarsam isin iicinden hic cikamiycam :111:
kizaca kilo veren kizceleri cok tebrik ediyorum veremeyen ve alanlara ne diycem :44: haftaya verin yoksa külahlari degisiriz diyorum :27::1:
betüle birsey diyecekdim unuttum :44: balli seker doktor ilacmi verdi simdi migrän icin :26:
kader bildirimini yapmamis onda nekadar gitti merak ettim bende bildircem birazdan ama bekledigim gibi sonuc alamadim :26:
fadimecim artisin dikkat et tatlim ya sanki bu aralar hep arti bildirim yapiyorsun gibime geldi :26:
nora yapacakmis listemisi sagolsun :42:
kadinlarin anatomisi kuzum senin adin ne :1:kizin belki 1 kere ligine masus yapmisdir cisini bakarsin bi benim oglanda yapmadi yapmadi sonra 2.5 yasinda bi kere yapmisdin sonra bidaha yapmadi altina sükür korkutmuslarda olabilir rüyasinda bakarsin tatlim duruma göre biraz daha bekle derim ben bez baglayipda tekrardan bez e alismasin :26:
daha yazacaklarim vardin ama cogunu unuttum kizlar kusura bakmayin lütfen :16:

bana diceğini mi unuttun :43::43:
tamam tamam daha fazla bişiii duymak istemiyorum beni yalnız bırakın :43::43:

benim bildirimde bu :31:

baslangic 77.1
gecen hafta 73.1
bu hafta 72.7
giden:400 gramm
toplam giden:4.400
hedef:55

bugün biraz keyifsizim kizlar sonra görüsürüz yine :31:

neden keyifsizsin suzim :26:

canim ya böyle güzel sözler duydukca arkadaslarimdan niye gitmedigimi anliyorum kilo vermede basarili olamazamda burdan kopamadim iyiki senin gibi güzel arkadaslarim var iyiki tanimisim sizi :16:
corbaya gelince ben haftaya yine yapmak istiyorum 2 gün cok sevdim bu isi :9:

:16::16::16::16: sen zaten terketme bizi Suziiim :54:bu sefer olcak vericeksin Suzimm ben sana inanıyorum :54: bu ayda bi kez yapıması uygunmuş Suzim bi dahaki ay yaparız olur muu??:10:

Bende geçen hafta reglden dolayı artıdaydım bu hafta 2 küsür gitti , haftaya güzel rakam görceksin :23::21:

Beybisiii süper bir karar almışsın :8:
Sen yine de bildirim yaz bana haftaya listede ol :29:

Canım düzenli menü paylaşıyoruz, bol su içiyoruz, spora vakit ayırmaya çalışıyoruz, buraya da öyle...
Tam gününde geldin bana özel mesajla şu an ki kilonu ve hedef kilonu yaz, bi de hepimizde çizelge var bak onu da yap...
Şimdilik bu kadar yeterli zaten yazılanları okuduğun zaman kavrayacaksın herşeyi :23:
Buse ben bu arada :31:

Betüş :47:
Düğünün yok mu len senin niye kilo vermiyon? :22::22:

iyi bildirim yapalımmm o zamannnn noramm:52::52:

baslangic: 63
gecen hafta: 63
bu hafta: 63
giden::33:
toplam giden::33:
hedef:58

betüşşş evleniyo musunnnnnnnn:49::49:

Sağolasın canım, inşallah haftaya artık.

Haklısın canım, ne desek boş, bu boğazlar tutulacak ve de spor yapılacak.

Canım yaa gece yıkaman zor olmuştur bebeğe de, ya saatini kurup kaldırcan gece, ya da bez takıcan yapcak bişey yok maalesef.

Hoşgeldin eski toprak.

Tabii ki canım hoşgeldin.

Sen de bayağı almışın canım ya, gittiğinde kaç kiloydun burdan 59 u falan gördüydün galiba, ben de eskisi gibi olcam diye ödüm kopuyor ama az kaldı, biraz daha zorlarsam 70 olcam:18::18::18:

ojbuldukk yavrummmmm:54:

evet içimdeki öküzle evleniyorum :123:
yani tamam içimdeki öküz olmasa da her erkek biraz öküz değil midir :37:
öyle bi durum var tatlım
aileler tanıştı bu haftasonu da bizimkiler onlara gitcekler ziyarete
babam benim gelmemi istemedi uygun olmazmış :31:
erkek arkadaşım gitcek bakalım neler olcak
öyle işte:26:

merhaba kızlaar:16::16::16:
regl olcam bugün yarın o yüzden herhalde +dayım
kilo bildirimi:
başlangıç:84.5
geçen hafta:77.6
bu hafta:78.5
gelen:900
toplam giden:6
hedef:65

hoşçakalın

kilo veren tüm kızlarrr tebriklerrrr.
suzim haklısın artık hep artıyım beyav:17::17::17:
offff of:26:
senin neyin var canım, anlat bize:54:

öyle bi durum var tatlım

hadi bakalım hayırlısı, hızlı bir şekilde ilerliyor sizin işler, Allah tamamına erdirsin.:54:

annesi bebişimiz daha küçük 2 yaşında gündüzleri tamam ama gece bağla bence hem sana eziyet hm çocuğa eziyet olur :25:

Canim bagliyordum ama yapmiyor gece kalkip sesleniyor agliyor tuvalte yapmak istiyordu yinede korkup bagliyordum ama onu acip baglarken yazir kaldir uykuluyken olmuyor kilot pamperslardan almistim sanki onlarda cok sikiyor gibi geliyodu fln baktim bezliykende kalkiyor surekli ve tuvalte yapmak istiyor o yuzden cikardim..yoksa hic onu uzmek zorlamak istemem

günaydınlar kızlar
menümü paylaşmadan önce size bir sorum olucik ...
yürüyüş yaparken bacaklarımda vücudumun alt tarafında bir yanma kaşıntı hissediyorum normal mı bu ya ?
yarıda bırakıyorum 5 10 dk dinledikten sonra devam ediyorum..

Allahallah ilk defa duyuyorum bana normal gelmedi canim devam edersen bence doktora git

Sağolasın canım, inşallah haftaya artık.

Haklısın canım, ne desek boş, bu boğazlar tutulacak ve de spor yapılacak.

Canım yaa gece yıkaman zor olmuştur bebeğe de, ya saatini kurup kaldırcan gece, ya da bez takıcan yapcak bişey yok maalesef.

Hoşgeldin eski toprak.

Tabii ki canım hoşgeldin.

Sen de bayağı almışın canım ya, gittiğinde kaç kiloydun burdan 59 u falan gördüydün galiba, ben de eskisi gibi olcam diye ödüm kopuyor ama az kaldı, biraz daha zorlarsam 70 olcam:18::18::18:

Evet ona uzuldum uykuluyken yikamak ama mecbur kaldim baglasam yapmiyor kalkiyor illa bu sefer demek cok yorulmus kalkamamis :)) öyle dusunuyorum

aaa oha ben geçen hafta çizelgemi değiştirmemişim :52::52::53::53::53:

Niye uyarmıyonuz kızlar :53:

Neyse :52::52:

Başlangıç :83 kg
Geçen Hafta : 71.1
Bu Hafta : 68.8
Giden: 2.300 kg
Toplamda giden: 14.200
Hedef: 55
:87::87::87::87:

Tartının fotosunu çekmiştim atamadım bir türlü
:47:

Wuuuu tebriklerrr

gunaydiiiin :16:
hayirli cumalar :16:
kocisimi ugurladim kizlar :5:
Rabbim kavuatursun inasallah :16:
gecmise cok fazla bakamadim telden zor oluyor
herkes eksidedir jmarim :31:
ama yok ya oylede olursa bir tek ben artida olyorum
o zaman da tek ben artiday diye uzulucem :43:
hepimiz artida olakmiii:52: yok o da olmaz :26:
ay neyse artik ben artidayim orasi kesin :37: bir iki kiside beni yanliz birakmaz artik :27:
bildiriiiiim :17:
baslangic 79
gecen hafta 65,2
bu hafta 65,8
gelwn 0,6
toplamda giden 13,2
hedef 60
:54:

Hadi allah kavustursunn

gunaydin kizlar anca girebildim Sabah Sabah isler biraz yogundu
bugunku menumu yazayim
Sabah 1 yumurta + maydanor+ domates+ salatalik + 1parça ekmek
ara : yesil cay + 10tane findik
oglen : yumurtali peynirli salata + yogurt
ara : 2 biscuit + kafeinsiz kahve
aksam : corba + brokoli satalasi

bildirimimi yapayim ( hic sevinemedim )
baslangis : 80
gecen hafta 76.1
bu hafta 75.6
giden : 500 gr
hedef : 60

benim sport yapmaya vaktim olmuyo esim cok gec geliyor isten eve gidince cocuklar yemek camasiz kendimi yataga zor atiyorum acaba o yuzden mi bu kadar az verebildim. moralim cok bozuldu ya

Canim hareketli geciyorsa gunlerin su siralar zorlama kendini ..kendie uygun anlari takip et..is yerinde basit hareketler merdiven gidip gelirken yuruyus gibi..
Ayrica 500 gr iyi
Bazen 1 verirsin bazen hic bazen az normal;)

aboooov cok pis kilo verenlwri goruyorum:52::nazar:
ne gerek var anlamiyorum yani :19::37:

hahaha
evet bende uykumu alamadıgımdan uzun suredır depresıf takılıyorum sımdı at cıftlıgıne gıdıcem bu bana ıyı gelecekkk dıye tahmın edıyoum ılk olcak bınıcılık derslerıne baslayacagım :):9:

birazda erken yatarsam mutluluk dunyaaa kadar olacak :))) bugun cocuklarım sınıfta bagırıyor öutluluk dunya kadar sakalancak cok yer var !:8: (çizgi filmde duymuslar )

daha erken yatıcam artık :16:

Cok guzel bi replikmisssss

günaydin kizlar :54: bugün isler yogun alintilarimi aldim ama tek tek cevaplarsam isin iicinden hic cikamiycam :111:
kizaca kilo veren kizceleri cok tebrik ediyorum veremeyen ve alanlara ne diycem :44: haftaya verin yoksa külahlari degisiriz diyorum :27::1:
betüle birsey diyecekdim unuttum :44: balli seker doktor ilacmi verdi simdi migrän icin :26:
kader bildirimini yapmamis onda nekadar gitti merak ettim bende bildircem birazdan ama bekledigim gibi sonuc alamadim :26:
fadimecim artisin dikkat et tatlim ya sanki bu aralar hep arti bildirim yapiyorsun gibime geldi :26:
nora yapacakmis listemisi sagolsun :42:
kadinlarin anatomisi kuzum senin adin ne :1:kizin belki 1 kere ligine masus yapmisdir cisini bakarsin bi benim oglanda yapmadi yapmadi sonra 2.5 yasinda bi kere yapmisdin sonra bidaha yapmadi altina sükür korkutmuslarda olabilir rüyasinda bakarsin tatlim duruma göre biraz daha bekle derim ben bez baglayipda tekrardan bez e alismasin :26:
daha yazacaklarim vardin ama cogunu unuttum kizlar kusura bakmayin lütfen :16:

benim bildirimde bu :31:

baslangic 77.1
gecen hafta 73.1
bu hafta 72.7
giden:400 gramm
toplam giden:4.400
hedef:55

bugün biraz keyifsizim kizlar sonra görüsürüz yine :31:

Tebrikler yinede vermissin detokstan sonra dahada gider

Adim zehra
Yok yokkkk baglamam..amlattim sadece yasadigimi..olur böyle yaaa..ben gözgöregöre nazar degirdim

Ben sabah sabah pudding yedim.
Dun yapmistim tarti gunu diye ymedim :) sabah yedim ama kendim yaptim ahzir pudding degil

Ögle yemegini disarida yiycem hafifseyler yemeye calisicam aksamda annemlerde balik vaaaarrrrrrr cooook seviyorum

Bugun eski bi kot gomlegimi giydim önceden icini doldururdum mide kismi fln cok utanirdim ..biraz bolarmis daha rahat giydim :)))
Feci mutlu oldum vitesi yukselterek devammmmm

sulu sulu benimki gerçekten bakk :52: yinede ayranın şişirme özelliği varya ondan herhalde tokluk hissi çünkü kahvaltılar kesmio beni doymuyorum 2 gündür iyiki ayran çorbamız var gidim bi kase daha içeyim bari :56:
icimiz disimiz yogurt corbasi oldu :1:
bi eczaneye kadar kaçıver :23:

uykudan alamadığın enerjiyi tatlıdan mı almaya çalışıyon kız :26:
öff nolacak bizim bu tatlı isteğimiz :31:
vayanaya beni de götürseneeee

karar verdim içimdeki öküze evlenme teklif etcem ben
geldi gitmiyo iyice evi sandı herhal...:31:

bana diceğini mi unuttun :43::43:
tamam tamam daha fazla bişiii duymak istemiyorum beni yalnız bırakın :43::43:

neden keyifsizsin suzim :26:
haha tripini yesinler :9:betüsüm :16: sana birsey demezemde sen benim kalpimdesin tatlim :69:
molaya cikmadan önce bi durgunluk bi keyifsizlik vardin onun yerini saskin ve daha neler dedirtecek seyler geldi basima :53::37:
tebriklerrr:46::46: nolduuuu:26::26:
sagol canim :54: bilmiyorum ki canim :31:herhalde basima geleceklerden haberdar miydim :52:
:16::16::16::16: sen zaten terketme bizi Suziiim :54:bu sefer olcak vericeksin Suzimm ben sana inanıyorum :54: bu ayda bi kez yapıması uygunmuş Suzim bi dahaki ay yaparız olur muu??:10:

zaten en iyisi öyle yoksa bidaha göresimiz gelmez :9:

:52::1:
öyle bi durum var tatlım
haha yazik eniste beyide öküz ettin birazcikda olsa :9:
merhaba kızlaar:16::16::16:
regl olcam bugün yarın o yüzden herhalde +dayım
kilo bildirimi:
başlangıç:84.5
geçen hafta:77.6
bu hafta:78.5
gelen:900
toplam giden:6
hedef:65

hoşçakalın
olmadi canim :ssz:haftaya eksi görelim sende :38:
kilo veren tüm kızlarrr tebriklerrrr.
suzim haklısın artık hep artıyım beyav:17::17::17:
offff of:26:
senin neyin var canım, anlat bize:54:
yapma fadimem yazik degilmi okadar ugrastin salma kendini :ssz:hadi bana söz ver 100 gramm da olsa haftaya eksi bildirim yapacaksin :38:

keyifsizlik var diyordum ya 12 de molaya ciktik iste bende halen bi durgunluk yeni gelen isarkadasiyla molaya ciktik dedi cok aciktim ne yiyebiliriz istersen ekmek arasi döner yiyelim dedim :27: bi tarafdan diyorum bugün cuma kacamak olsun napalim aldik ekmeklerimizi disariya oturduk 2 ayranla bi dilenci geldi cok acim diye dedim gercekden ac isen sana döner alirim ama para vermem evet cok acim dedi tamam dedim dönerciye dedim 1 tane döner parasini al benden acikmis bu beye verin dedim abla niye yapiyon bunlar senden benden zengin dedi dedim para vermiyorum döner aliveriyorum oturdum 2 isirik aldim ekmegimden dilenci beklemeden gitmis dönerci parami geri getirdi demisdim sana abla dedi o sira da gelsin güvercin benim dönerin cantamin pantolonumun üstüne et :53::53::53: yok artik dedim isarkadasi kiz üzüldü al bitane daha diye yok dedim nasip degilmis demekki dedim :37: istahda kalmadi zaten :37:
dönercide demesin abla sayisal oyna sayisal diye :22: dedim bu sans varken sayisal bile tutmaz :37:

Canim bagliyordum ama yapmiyor gece kalkip sesleniyor agliyor tuvalte yapmak istiyordu yinede korkup bagliyordum ama onu acip baglarken yazir kaldir uykuluyken olmuyor kilot pamperslardan almistim sanki onlarda cok sikiyor gibi geliyodu fln baktim bezliykende kalkiyor surekli ve tuvalte yapmak istiyor o yuzden cikardim..yoksa hic onu uzmek zorlamak istemem

Allahallah ilk defa duyuyorum bana normal gelmedi canim devam edersen bence doktora git

Evet ona uzuldum uykuluyken yikamak ama mecbur kaldim baglasam yapmiyor kalkiyor illa bu sefer demek cok yorulmus kalkamamis :)) öyle dusunuyorum

Wuuuu tebriklerrr

Hadi allah kavustursunn

Canim hareketli geciyorsa gunlerin su siralar zorlama kendini ..kendie uygun anlari takip et..is yerinde basit hareketler merdiven gidip gelirken yuruyus gibi..
Ayrica 500 gr iyi
Bazen 1 verirsin bazen hic bazen az normal;)

hahaha

Cok guzel bi replikmisssss

Tebrikler yinede vermissin detokstan sonra dahada gider

Adim zehra
Yok yokkkk baglamam..amlattim sadece yasadigimi..olur böyle yaaa..ben gözgöregöre nazar degirdim

anladım canım senin bebiş alışmış baya baya kalktığına göre ne güzel valla bizim yiğen anca anniyy babaa desin :52:tötünü yesin onu teyzesii:emir_bebek:

ben geldim sabahtan beri elektriklerle uğraiıyoruz anca girebildim geç kalmadım demi bildirime:53:

başlangıç 73.8
geçen hafta 71.4
bu hafta 71.1
giden 300 gr
toplam giden 2.7 kg
hedef 55:21:

hedefime küçük adımlarla ilerliyo olsamda verdiğim için mutluyum bir sonraki hafta inşallah daha çok giden grlarım olur:21:

ben ir geçmişe gideyim beni mesajı da unutmayın burda olur mu:1:

Ayy birde bu gece ne olduuuuuuu
Kizim 2yasinda ve cisini söyluyor..gece yatarken aklimdan gecirdim masaalllah yaaa birakti gittti gecede baglamiyorum gibi böyle dusundum mutlu oldum derkeeeeennnnnnn gece 1 de aglayarak bir uyandi heryer islakkkkk yatagi carsaflari ustu basi
Yikamasam olmiycak yikasam gece uyku sicakliginda bi cocuguda dusa sokmak zulum ama oyle de yatirilmaz kii mecbur yikadim..uykulu ayakta bekledi yatagini ayarlayamadim fln neyse macerali bir geceydi..hos aslinda hergecemiz böyle oluyo ama ilkkez islatti böyle..resmen gözgöre göre nazar degirdim :)) ama baglasamda gece istemiyor yapmiyor aglayarak uyaniyor busefer cöz bagla daha zor oluyor onun icin

Simdi biz birlikte guzel vakit geciricezzzz ins herkes muradinaaaa varirrr kilolariii verirr
Guzel bir gun diliyorum herkeseeee hayirli cumalarrr
canım kızın çok küçükmüş daha iyi öğretmişsin valla çişini
benim kızım 2,5 yaşından sonra öğrendi ama hiç zorlamadı bizi çok şükür
1 kere yatağına yaptı ama ben yapmıyor diye rahat olamıyorum çocuk bu üşütür, sulu şeyleri çok yer yine yapabilir
bencede hiç bağlama gece benim kızımda hiç istemedi bezini öğrenmişken bezine güvenmesin
birde o bez gerçekten eziyet bebekler için
Günaydın gençlik:3::3:
bugün sabah tartıya çıktım ve hoş olmayan bir görüntüyle karşılaştımm:25::25:
haftaya spora ve düzenli beslenmeye başlayacağım,ipin ucunu kaçırdım:14::14::14:
buraya daha fazla vakit ayırıcam ve yediklerimi yine paylaşıcamm:34::34:
kilo veren arkadaşları tebrik ederimmmmm:46::46::46::46::46::46::46::46:
yinede çok almamışsın kuzum
ben o kiloda olmak için neler evrmezdim
başlangıç:73
geçen hafta:66,9
bu hafta:67,1
gelen:200 gram
toplamda giden:5,9
senle kapışalım desem beni geçersin valla
güvenemiyorum kendime :1:
aaa oha ben geçen hafta çizelgemi değiştirmemişim :52::52::53::53::53:

Niye uyarmıyonuz kızlar :53:

Neyse :52::52:

Başlangıç :83 kg
Geçen Hafta : 71.1
Bu Hafta : 68.8
Giden: 2.300 kg
Toplamda giden: 14.200
Hedef: 55
:87::87::87::87:

Tartının fotosunu çekmiştim atamadım bir türlü
:47:
süper süper süper
okadar kilo vermişken nasıl bukadar veriyorsun maşallah sana
ben başlarda bile veremiyorum valla
alkışlıyorum arkadaşım
aboooov cok pis kilo verenlwri goruyorum:52::nazar:
ne gerek var anlamiyorum yani :19::37:
bende anlam veremiyorum böyle şeylere :1:
etliyim butluyum mutluyum arkadaş :1:
öyle bi durum var tatlım
ben kaçırmışım bunları yaa
tebrikler kuzucum allah tamamına erdirsin yüzün hep gülsün inşallah
meslektaşmısınız sevdiceğinle
keyifsizlik var diyordum ya 12 de molaya ciktik iste bende halen bi durgunluk yeni gelen isarkadasiyla molaya ciktik dedi cok aciktim ne yiyebiliriz istersen ekmek arasi döner yiyelim dedim :27: bi tarafdan diyorum bugün cuma kacamak olsun napalim aldik ekmeklerimizi disariya oturduk 2 ayranla bi dilenci geldi cok acim diye dedim gercekden ac isen sana döner alirim ama para vermem evet cok acim dedi tamam dedim dönerciye dedim 1 tane döner parasini al benden acikmis bu beye verin dedim abla niye yapiyon bunlar senden benden zengin dedi dedim para vermiyorum döner aliveriyorum oturdum 2 isirik aldim ekmegimden dilenci beklemeden gitmis dönerci parami geri getirdi demisdim sana abla dedi o sira da gelsin güvercin benim dönerin cantamin pantolonumun üstüne et :53::53::53: yok artik dedim isarkadasi kiz üzüldü al bitane daha diye yok dedim nasip degilmis demekki dedim :37: istahda kalmadi zaten :37:
dönercide demesin abla sayisal oyna sayisal diye :22: dedim bu sans varken sayisal bile tutmaz :37:
vardır ondada bişey
dilenciye iyi niyet göstermişsin yaaa mesaj gelmiş sana
git bisayısal oyna bencede sonrada bizi unutma ama :23:

ben geldim sabahtan beri elektriklerle uğraiıyoruz anca girebildim geç kalmadım demi bildirime:53:

başlangıç 73.8
geçen hafta 71.4
bu hafta 71.1
giden 300 gr
toplam giden 2.7 kg
hedef 55:21:

hedefime küçük adımlarla ilerliyo olsamda verdiğim için mutluyum bir sonraki hafta inşallah daha çok giden grlarım olur:21:

ben ir geçmişe gideyim beni mesajı da unutmayın burda olur mu:1:

:46: sen verde gr gr ver yeterki tatım yok geç kalmadın yarına kadar süre tanıdı NorA_ bebişim sağolsun :16::16:

Back
X