- 24 Temmuz 2013
- 4.227
- 1.813
- 123
hello günaydin bademli sekerler
allah biliyor niyetimizi onlar bizim iyi niyetimizi kulaniyorsa demekki allah korkusu da kalmamis onlarda
evet bi tarafdan cis yapmamis oldum dogru diyorsun betülüm
haha annenede bayildim ben anama armutlu activia aliyorum seviniyorkader birde noldu biliyormusun dönerleri yedikden sonra bende yiyemedikden sonra asansöre bindik 300 kiloya kadar aliyor bi adamda binmeye kalkti asansör ötmeye basladi 300 kiloyu gectiniz diye
dedim icimden sisko ben degilim döneri bile yiyemedim yani isarkadasi kilosunu demiyor ama kesin 100 e yakin :18:
benimde 3 günden beri basim catliyor ballim ya
herifinde yok ne cozutuyon
iyi halt ettingeri sisko topic olacan alamanyalara gelir döverim bak seni
güzel gitmis canim
banada dogumdan sonra kamyon carptiben catlaklarima dünya haritasi diyorum ama sükür hafifledi fazla belli olmuyor artik oglumdan bana hatira
hayirlisi olsun canim
kilolarimizdan da kurtulcaz insallah
hep öyle diyorlar ama ben rahat degilim kilolarla sende kendini iyi hissetmiyorsan ver canim hosgeldin
eskisine bakcan canim onlan tartiliyordun zaten ballinin dedigini de yapabilirsin su siseleri ile dogru mu tartiyor diye tebrik ederim kuzu
uyyy suzis adasimbizim pasa napiyor 3 ay oldumu tatlim gel sende yamacimiza
hadi hayirlisi canim
hosgeldin canim
bencede bir degisiklik yapip bünyeni sasirtabilirsin
ben cok yogun oluyorum bu aralar haftasonu gelemiyorum
unutmamis
![]()
bebişim günaydınn

yirimmmm
anatkh018 canım tebrik ederim 38 beden olmuşsunnnnnn![]()
teşekkür ederim tatlım ama 38 demim ben ona sonuçta kilom belli boyum belli kalıbı geniş olmasa mümkün mü 38 olması yine de insan seviniyor işte o bedeni giyince