70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hello günaydin bademli sekerler :1::16:

allah biliyor niyetimizi onlar bizim iyi niyetimizi kulaniyorsa demekki allah korkusu da kalmamis onlarda :31:
evet bi tarafdan cis yapmamis oldum dogru diyorsun betülüm :1:

haha annenede bayildim ben anama armutlu activia aliyorum seviniyor :9: kader birde noldu biliyormusun dönerleri yedikden sonra bende yiyemedikden sonra asansöre bindik 300 kiloya kadar aliyor bi adamda binmeye kalkti asansör ötmeye basladi 300 kiloyu gectiniz diye :53:dedim icimden sisko ben degilim döneri bile yiyemedim yani isarkadasi kilosunu demiyor ama kesin 100 e yakin :18:

benimde 3 günden beri basim catliyor ballim ya :50:

herifinde yok ne cozutuyon :57:

iyi halt ettin :4: geri sisko topic olacan alamanyalara gelir döverim bak seni :4:

güzel gitmis canim :46:

banada dogumdan sonra kamyon carpti :1: ben catlaklarima dünya haritasi diyorum ama sükür hafifledi fazla belli olmuyor artik oglumdan bana hatira :1: hayirlisi olsun canim :16: kilolarimizdan da kurtulcaz insallah :29:

hep öyle diyorlar ama ben rahat degilim kilolarla sende kendini iyi hissetmiyorsan ver canim hosgeldin :29:

:27::27:

eskisine bakcan canim onlan tartiliyordun zaten ballinin dedigini de yapabilirsin su siseleri ile dogru mu tartiyor diye tebrik ederim kuzu :46::nazar:

uyyy suzis adasim :16: bizim pasa napiyor 3 ay oldumu tatlim gel sende yamacimiza :16::16::16:

hadi hayirlisi canim :23:

hosgeldin canim :3:

bencede bir degisiklik yapip bünyeni sasirtabilirsin :28:

:33::33::33:

ben cok yogun oluyorum bu aralar haftasonu gelemiyorum :ssz:

:52: unutmamis :30:

bebişim günaydınn :54:canımsın yaa :52::52::52: tabiki senden ötürü değildir senin kilon belli söylemeyen kimse onun yüzündendir kötü hissetme kendini kuzumm olurmuu bu arada anamın dediği doğru çıktı resmen ya tık yok bende :50: bende öyle yapcam fikir çok parlak geldi valla sağolsun :52: tadiatı bitsin gelsin cuma bende olcak ctesi düğün inşallah bi aksilik olmaz ya en çok ondan korkuyorum bu hafta olduğunda dikkat etcem :27: seni göremiyorum pek Suzim ya özlüyorum valla çok boşlama bizii :26:

yirimmmm:54:

anatkh018 canım tebrik ederim 38 beden olmuşsunnnnnn:46::46:

teşekkür ederim tatlım ama 38 demim ben ona sonuçta kilom belli boyum belli kalıbı geniş olmasa mümkün mü 38 olması yine de insan seviniyor işte o bedeni giyince :52::52::52:

günaydın kızlar

hepinize hayırlı haftalar diliyorum

ben niye listede yokummmmmm :(( oysaki bildirimimi yapmıştım
günaydin canim :16:
gunaydın kızlar bugunlerde cok acıkıyorum kan sekerım dusuyor gıbı oluyorum sok ıkı gundur daha fazla sankı o yuzden tatlı seyler yemek ıstıyorum :39: ne yapmalıyım :44: ıkı gundurde gelemıyordum k bakmayın yaa bılgısayar yoktu yanımda teldende gıremıyordum dunde sınemaya falan gıttık gıremedım :(
günaydin canim :16: ballinin dedigi gibi elmali tarcin yogurt da karistirabilirsin :56:
niye öyle oldu ki:23:
beni düşününce aklına gül.m...felanmi geliyo :23:
olmaz mider :57: ben evliyim :19:

olur insallah canim:34:
ahhh sorma suzum cumartesinden beri agriyor benimde basim :50:

evet suzim herif yok ben az yicegime daha cok
yiyorm :26:

unutmadimmm:19: o amcanin acisi kalbimde hala:43:
havadandir belki ballim bizim basagrisi :26: sen betülün fadime kirmizi bölüme girmissiniz listede bu hafta kirmizidan cikacaksiniz ona göre gözüm üzerinizde :27:
delü :9: handede gül kokulu suzi deyip duruyordun :9:

günaydın kızlar

hepinize hayırlı haftalar diliyorum

ben niye listede yokummmmmm :(( oysaki bildirimimi yapmıştım

günaydın canımm :3:bilmem ki kuzu liste pazar günü yapıldı acaba gözünden mi kaçtı Buse'nin :53:

gunaydın kızlar bugunlerde cok acıkıyorum kan sekerım dusuyor gıbı oluyorum sok ıkı gundur daha fazla sankı o yuzden tatlı seyler yemek ıstıyorum :39: ne yapmalıyım :44: ıkı gundurde gelemıyordum k bakmayın yaa bılgısayar yoktu yanımda teldende gıremıyordum dunde sınemaya falan gıttık gıremedım :(

ah tatlı krizleri yok mu bu aralar bende de var zor tutuyorum kendimi:31: bitterim duruyo çekmecemde 2 haftadır başlasam paketi açsam yarına kalmaz o biliyorum ondan açmıyorum hiiç :52:

bebişim günaydınn :54:canımsın yaa :52::52::52: tabiki senden ötürü değildir senin kilon belli söylemeyen kimse onun yüzündendir kötü hissetme kendini kuzumm olurmuu bu arada anamın dediği doğru çıktı resmen ya tık yok bende :50: bende öyle yapcam fikir çok parlak geldi valla sağolsun :52: tadiatı bitsin gelsin cuma bende olcak ctesi düğün inşallah bi aksilik olmaz ya en çok ondan korkuyorum bu hafta olduğunda dikkat etcem :27: seni göremiyorum pek Suzim ya özlüyorum valla çok boşlama bizii :26:

teşekkür ederim tatlım ama 38 demim ben ona sonuçta kilom belli boyum belli kalıbı geniş olmasa mümkün mü 38 olması yine de insan seviniyor işte o bedeni giyince :52::52::52:

sagol kuzum benim :16: bak kefir de iyi geliyor ben tadini fazla sevmiyorum ama fayda ediyor diyor annem ballida kefir uzmani oda iciyordun bi ara :28:
canimsin :48:haftasonu yani cumartesi yemege davetliydik dünde sacimizi boyadik ailecek cok yogun geciyor tatlim birde 2 cocuk
biri büyük 31 yasinda :37: biride 6 :1::16: onlarla ugrasiyorum :52: ev isi camasir vs :37: alip basimi gidecem :27:
günün motivasyonu olsun kızlar :32::32::32:

Instagram
:23:

günaydin canim :16:

günaydin canim :16: ballinin dedigi gibi elmali tarcin yogurt da karistirabilirsin :56:

havadandir belki ballim bizim basagrisi :26: sen betülün fadime kirmizi bölüme girmissiniz listede bu hafta kirmizidan cikacaksiniz ona göre gözüm üzerinizde :27:
delü :9: handede gül kokulu suzi deyip duruyordun :9:
ay suzim beynim cikicak yerinden yaa:5: ay gecsin atlrtik:26:
veririz insaallaj suzim :31: bu hafta toparlamam lazim.artik:31: ayy be güzel sohbet ediyoduk ya :5: handeyude ozledim :43: gelsede sanat uzerine konuşsak tartışsak sanat alaninda duygu ve düşüncelerimizi paylaşsak :9::9::9:

ay suzim beynim cikicak yerinden yaa:5: ay gecsin atlrtik:26:
veririz insaallaj suzim :31: bu hafta toparlamam lazim.artik:31: ayy be güzel sohbet ediyoduk ya :5: handeyude ozledim :43: gelsede sanat uzerine konuşsak tartışsak sanat alaninda duygu ve düşüncelerimizi paylaşsak :9::9::9:
dogru dürüst calisamiyorum kafami tutup duruyorum song song ediyor bende hic ii degilim simdide migdem bulaniyor migdeme vurdu kafa agrisi mexalen yuttum az önce banamisin demedi :25:
hic sorma ya :9:hele o sanat eserini gördügümüzde hepimiz nasilda sok gecirmisdik :9: cok güzel sohbetlerimiz vardin :31:

sagol kuzum benim :16: bak kefir de iyi geliyor ben tadini fazla sevmiyorum ama fayda ediyor diyor annem ballida kefir uzmani oda iciyordun bi ara :28:
canimsin :48:haftasonu yani cumartesi yemege davetliydik dünde sacimizi boyadik ailecek cok yogun geciyor tatlim birde 2 cocuk
biri büyük 31 yasinda :37: biride 6 :1::16: onlarla ugrasiyorum :52: ev isi camasir vs :37: alip basimi gidecem :27:

:23:

sende haklısın Suzimm ya kefir içim bari çaticam yoksam ya hiç içmedim inşallah iyidir tadı :52::52: bende saçımı boyattımm cuma günü ama benimki bu sefer beğenmedim koyu oldu saçlarım :26:hayalimdeki karamel bi tutmadıı gitti :50:

dogru dürüst calisamiyorum kafami tutup duruyorum song song ediyor bende hic ii degilim simdide migdem bulaniyor migdeme vurdu kafa agrisi mexalen yuttum az önce banamisin demedi :25:
hic sorma ya :9:hele o sanat eserini gördügümüzde hepimiz nasilda sok gecirmisdik :9: cok güzel sohbetlerimiz vardin :31:

midene vurmuşsa o migrendir Suzim ışık ses herşey rahatsız eder seni dinlenmeden de geçmiyo lanet olası şey çok geçmiş olsun :26::26:

günaydın gençlik:3::3::3::3::3:
yeşilçaylarınızı alın ve gelin topiğeeeeee:7:
güzel bir hafta olsun işallahhhhh
:16:
Tünaydın canımmmmmm.:54::54:

Günaydın kızlar :29:
Rica ediyorum cumaya kadar tartılmayın !!! :53:
Kafanızı kırdırmayın uleeenn :52::52::52:

Hafta sonu hiç zorlanmadım ama dün akşam annemin yaptığı pastadan yedim iki dilim ama pişman değilim keyfim yerinde cumaya kadar fazlasıyla eritirim ben o pastaları
:8::8:
Noracım eline sağlık ve de tebriklerrr ve kilo veren tüm kızlar tebrikler, alanlara ve bana da:22::22::22:

günayydıııınn:52:
hadi kızlaârr enerjik baslayalim haftaya:21:
güzel bir hafta olsun insallahhh:8:
kalorimiz az neşemiz boool olsun:32:
totolar küçüküçülsün:21:
beller incelsin :32:
bacaklar incelsin:21:
ikizlere zaval gelmesiin:52:
cumayaa herkes en az -1 görsünn :8:
insallaahhhh:21::21::21:
:64: :64::64:
Aminnnnnnnn:54::54:
Canlarımm Merhaba

Umarım hepiniz iyisinizdir. Size diyetisyene giden arkdaşım ve onun nişanlısından arakladığım bilgileri paylaşmak istiyorum :9::9:

Ben alanyada yaşıyorum ve gittikleri diyetisyen buranın en iyi zaten arkadaşım toplamda 12 kilo verdi :53: Bu diyetisyenin özelliği insanı aç bırakmadan zayıflatması .
Günlük 10 dilim ekmek hakkı vermiş. Size aşağıda bi liste paylaşıcam eğer o listedekileri yerseniz günlük ekmek hakkınızdan düşüyosunuz :31: Öğlenleri genelde et akşamları ise sebze yemeği. Ben bilgileri arakladıkça sizinle paylaşmaya devam edicem :9::9:

Eki Görüntüle 857104
Teşekkürler canım liste için:54::54:

Ne çok konuşmuşsunuz kızlarrr yaa, yetişemedim hepinize, Suziii şey kem kümmmm.
Geçmiş olsun bacılar, dikkat edin kendinize.
Balkaymak ne yapcaz biz bu artıları bilmem, beraber bi liste mi düzenlesek ikimiz de uygulasak???:26::26:

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canımmmm, çok sevindim:54::54::54:

çok sağol abla :16:

günaydınn canım stresten çok gider daha sözümde 1 haftada 4 kilo vermiştim şimdi çok rahatım ki 400gr bile zor veriyorum :52:

insanın önünde hedef olunca boğazını tutuyor resmen
stres filan bana bahane :9: dün de bi sürü şey canım çekti ama yemedim :20:

Evet bunu avantaja cevirebilirsinnn;))

Günaydin. Oooo ayran detoksuylami?

evet aynen öyle yaptım :34:

yok kız ne ayran detoksu, nişan detoksu bu :37:

aslinda surda topu topu 5 kilom kaldi :ssz:
sende halledersin insallah canim:16:

senin hedefin zaten 65 değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum :44:
gerçi böyle yemeğe devam edersen o da kalmıcak :20:

Betüşüm cuma günü bizimle tartılsan tartıyı cumaya kadar unutsan süper olur :29:
Günaydın :29:

napiyim kız insan bütün gün canınız istediği şeyleri yemeğince ister istemez fazla merak ediyor :52:
emeğinin karşılığını görmek istiyor :21:

ana :52: cok cabuk gidiyonuz bebegim :103: ay heycanlandim ne güzel tatlim ya :16: dügünü nezaamana düsünüyorsunuz betülüm :123:

senin kalbin temiz betülüm kötü insanlar olsalardin bi sekil belli ederlerdin diye düsünüyorum hersey güzel olacak insallah tatli kiz :16:

günaydin betülüm :16:bende 100 gramm arti ile basladim cok sükür korktugum olmadi :1:

babam düğün yaza olsun demiş
ama biz en azından nikah erken olsun diyoruz
bizim direk atamamız yapılıyor ya
eğer evli olmazsak eş durumu atamasına giremeyiz o zaman beni farklı bi yere atabilirler :26:
ama babam pek yanaşmıyo bu duruma :31:
sağol tatlım benim :16::16:
100 gram cumaya kadar kaç kere gider canını sıkma :34:

ayy be güzel sohbet ediyoduk ya :5: handeyude ozledim :43: gelsede sanat uzerine konuşsak tartışsak sanat alaninda duygu ve düşüncelerimizi paylaşsak :9::9::9:

:60::60::60::60::60::60:

sende haklısın Suzimm ya kefir içim bari çaticam yoksam ya hiç içmedim inşallah iyidir tadı :52::52: bende saçımı boyattımm cuma günü ama benimki bu sefer beğenmedim koyu oldu saçlarım :26:hayalimdeki karamel bi tutmadıı gitti :50:

Kefiri aç karnına içip, yarım saat sonra yemeğini yersen daha etkili olur. Sade Türk kahvesi iyi gelir, bir de sıcağıa yakın ılık su iç canım bağırsakları çalıştırır. Ayrıca akşamdan 1 bardak suya 2 ceviz ısla, sabah cevizini ye, suyunu iç, yarım saat sonra kahvaltı yap.

napiyim kız insan bütün gün canınız istediği şeyleri yemeğince ister istemez fazla merak ediyor :52:

eğer evli olmazsak eş durumu atamasına giremeyiz o zaman beni farklı bi yere atabilirler :26:

Siiz de haklısınız, baban da haklı, herkes haklı, allah bir yoluna koyar Betüşüm, sıkma canını, doktor olacaksın ha, bizleri unutma emi, mesleğe başladığında canım benim. Allah gönlünüze göre yerlerde çalışma nasip eylesin inşallah:54::54:

daha dun onu dusundum bende ne zorluklarla verdim almamaliyimm:47:
sende bu hafta 6 yi gorursunde gaza gelirsin insallahh canim:16:

Insssss
Ama az kilo vermemissin hic anlamadan gram gram gelir amman dikkat

Balkaymak yazmis tarcinli seyler tercih et iyice cildirmadan ye..olmadan engellesin

Suzi ve balkaymak gecmis olsun uzun yillardir cok sükür basagrisi yasamazdim son aylar ilk geldigimde bahsetmistim esimin abisini kaybettigimizden beri basim yeniden agrimaya basladi..acik havaya cikinca bence en iI gelen sey o

Kefiri ne icin tavsiye ediyosunuz kacirdim..ben cok icerim ,,,icerdimmm simdi kizimdan bana kalmiyor..benim minigim kefir hastasi süt yerine biz kefir iciyoruz..zaten cerkezim ben kefirde cerkez icecegi aslen ...kan cekiyo heralde:)

Bu arada sporumu yaptim:41:

benmide öyle bi zonkluyoki suzim.ve midemde bulaniyo aynen:ssz::ssz:
ay o sanati hic sorma:9:

kactım kızlar başım kötü:5:
ahh suzimm kıyamam sana ya sn bide iştesin canimm:26:
insallah gecer ne zormus bu migmigren:5:
:5: :10:
yat dinlen ballim benim imkanim yok :5: demin wc ye gittim 10 dakika gözlerimi kapattim iyi geldi saat 12 de benim karsimdaki isarkadasi molaya cikiyor o gidince tekrar wc de göz kapatmaya gitcem :26:
siyah boyadim canim baska renk boyuyamiyorum kendime güvenip :18:birde kuaförde boyatsaydin kuzu :26:
midene vurmuşsa o migrendir Suzim ışık ses herşey rahatsız eder seni dinlenmeden de geçmiyo lanet olası şey çok geçmiş olsun :26::26:
gizli gizli wc ye göz kapatmaya gidiyorum :30:evde olsam vurup kafayi yatardim yatmadan gecmiyor :50:
Ne çok konuşmuşsunuz kızlarrr yaa, yetişemedim hepinize, Suziii şey kem kümmmm.
Geçmiş olsun bacılar, dikkat edin kendinize.
Balkaymak ne yapcaz biz bu artıları bilmem, beraber bi liste mi düzenlesek ikimiz de uygulasak???:26::26:
bencede yapin birseyler artik :27: betülüde alin araniza:4: kirmizili kizceler sizi :4:

fadimenin dedigi gibi betülüm babanda hakli sizde haklisiniz nolcak simdi:26: hayirlisi olsun bekleyin bakalim biraz :26:

benmide öyle bi zonkluyoki suzim.ve midemde bulaniyo aynen:ssz::ssz:
ay o sanati hic sorma:9:

kactım kızlar başım kötü:5:
ahh suzimm kıyamam sana ya sn bide iştesin canimm:26:
insallah gecer ne zormus bu migmigren:5:
:5: :10:

geçmiş olsun kuzularrrrr :5::5::5: Allah şifanızı versin

Insssss
Ama az kilo vermemissin hic anlamadan gram gram gelir amman dikkat

Balkaymak yazmis tarcinli seyler tercih et iyice cildirmadan ye..olmadan engellesin

Suzi ve balkaymak gecmis olsun uzun yillardir cok sükür basagrisi yasamazdim son aylar ilk geldigimde bahsetmistim esimin abisini kaybettigimizden beri basim yeniden agrimaya basladi..acik havaya cikinca bence en iI gelen sey o

Kefiri ne icin tavsiye ediyosunuz kacirdim..ben cok icerim ,,,icerdimmm simdi kizimdan bana kalmiyor..benim minigim kefir hastasi süt yerine biz kefir iciyoruz..zaten cerkezim ben kefirde cerkez icecegi aslen ...kan cekiyo heralde:)

Bu arada sporumu yaptim:41:

dogru diyorsun tatlim arada kafami camdan disariya cikartiyorum yagmurlu soguk temiz hava iyi geliyor :31:

Back
X