70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim kızlar destekleriniz için, inşallah bu zamanlar da geçecek tabii, telefonu babası da verelim tekrar dedi, ben de dedim ki bir şart koşalım madem, 28-29 kasımda sbs olacaklarya, çalış o zamana kadar notlarını düzelt, telefonunu vereceğiz diyelim, bakalım öyle düşünüyorum.
Allah hepimizin çocuklarına akıl fikir versin.
Kadınlığın Anatomisi ismin neydi canım, bir de hangi şehirdesin. Oğluna da maşallah canım özel hayatta yavaş ama sporda hızlı ise, demek ki işine geldiği gibi, yani canı isterse diğer zamanlarda da hızlı olabilir.
Kilo veren tüm kızlara tebrikler:46::46::46::nazar::nazar::nazar:
Alanlara ve de bana da:4::4::4::4:itinayla saç baş yolunur, haftada en az 3 gün 30 dakika spor cezası veriyorum alanlara ve kendime buraya da not düşülecek, hadi bakalım, en az 3 gün de menü yazma cezası olsun.:27::27:
BENCEDE GÜZEL FİKİR.
Amin canım. Allah çocuklarımızı korusun. Biz ne yaparsak yapalım onları koruyamıyoruz.,
Bu hafta seni özellikle takip edeceğim. yapmadığın her günde sana ekstra ceza geliyor:20::20::20::20:. bu hafta - olacaksın

BENCEDE GÜZEL FİKİR.
Amin canım. Allah çocuklarımızı korusun. Biz ne yaparsak yapalım onları koruyamıyoruz.,
Bu hafta seni özellikle takip edeceğim. yapmadığın her günde sana ekstra ceza geliyor:20::20::20::20:. bu hafta - olacaksın

tamam canım, her gün değil ama 3 gün demiştim:17::18:

teşekkür ederim kızlar destekleriniz için, inşallah bu zamanlar da geçecek tabii, telefonu babası da verelim tekrar dedi, ben de dedim ki bir şart koşalım madem, 28-29 kasımda sbs olacaklarya, çalış o zamana kadar notlarını düzelt, telefonunu vereceğiz diyelim, bakalım öyle düşünüyorum.
Kadınlığın Anatomisi ismin neydi canım, bir de hangi şehirdesin. Oğluna da maşallah canım özel hayatta yavaş ama sporda hızlı ise, demek ki işine geldiği gibi, yani canı isterse diğer zamanlarda da hızlı olabilir.
Alanlara ve de bana da:4::4::4::4:itinayla saç baş yolunur, haftada en az 3 gün 30 dakika spor cezası veriyorum alanlara ve kendime buraya da not düşülecek, hadi bakalım, en az 3 gün de menü yazma cezası olsun.:27::27:

bence bu şekilde yapmayın... basırırsa ona zaten olması gereken ıletısım ıhtıyacını sunmayın...
benımde oyle bır arkadasım vardı bız sınavlara hazırlanıken.. sınavlarda kopya çekmek zorunda kalırdı. kıtapcıkları ıyı arkadaslarıyla degıstırenler bıle vardı ıyı olan puanı onemsemıyor kaydırdım dıyıp gecıyordu sonuclar dagıtıldıgındada dıger arkadasından kıtapcıgını sonucunu alıp kendı durumunu oyle takıp edıyordu adını fedakarlık koyuyorlar arkadaslık arasındada... henüz ergenlık durumları:)

yüksk puan için onu zorlamayın... telefonunu verıp fakar bır öncekınden daha yıy bır sonuc beklıyorum diyebilirsiniz ... o size borclu hıssetsın dusuk aldıgında...

selam kızlar
Ben geldim.çok yoruldum. bu gün benim stajerler beni deli etti. Az daha sınıfdan atacaktım. Biri saat 8 gelmesi gereken staja 9 geldi. Ağzı leş gibi alkol kokuyor. daha öncede uyarmıştım .yine uyardım bir daha olursa seni sınıfa almam dedim.
Biri Etkinlik yaptıracak elinde fotokopsi yok neden dedim. Okulda fotokobi çrkecekmiş. Olmaz öyle dedim. Derse hazır geleceksin. Sonra baktım öğrencim ağlıyor .Neden ağlıyorun dedim. Öğretmen abla sen etkinlik yapma dedi bana diyor.
Stajere sordum niye öyle dedin diye.Zaten yapamıyor yapmasada olur diye düşündüm:20::47::47::47::47:
Resmen deriltiler beni.Çocuk zaten herşeyi yapabilse anaokulunde ne işi var değilmi. Birde öğrenciye öyle denir mi ya bunlar 1 yıl sonra öğretmen olacak. Acırım onlara gelecek öğrencilere
Menüm.
Sabah: Haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık
Ara. 1 avuc fındık
Öğle: et sote,ayran,2 dilim cavdar ekmeği
ARA:MUZ
Akşam: salata

kilo ildirimi
Başlangıç:80
Gecen hafta 72.5
bu hafta:72.3
giden:200:41::41::41::41:
toplam giden:7.7
hedef 65
kızlar bu hafta çok az vermişim. Aslında iyi spor yapmıştım.Birde aldığım kalori miktarı az dı neden veremedim bilmiyorum.

aaa sen de okul öncesi öğretmeniisinnnn anladım beeen :46:
ben de okul önceciyimmm :13:

bende üniversiteli stajyer yok çunku ılımızdekı unıversıtede okul öncesı öğretmenlıgı bolumu yok.. liseli stajyerlerınde aklı havada onlar da aratmıyorlar...

cezadan kurtuldum ben sanırımmm dün vücuduma bısıler olmuştuu :(( vermişim megersem şimdi gördüm:)

kızlaaarrr kılo bildirimimi düzeltebilirmiiyiimm :37:

dün demiştim ya bir garıplık vardı vücudumda.. sanırım gaz ve kabızlık yaptı öyle..
şimdi düzeldi işte çerşamba gunu de 76 ıdım sımdı de 76 oldum ....

başlangıç:79
geçen hafta 76.5
bu hafta : 76
giden: 0.5
toplam giden: 3
hedef : 68

dogrusu buuuu :46:

olmadı ya tarif yapıştıracaktım ama neyse
Güveçte sebze
2 patlıcan alacalı soyulup yuvarlak kesilmiş
2 kabak yuvarlak kesilmiş
2 domates rendelenmiş
2 diş sarmısak rendelenmiş
1 yemek kaşığı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı biber salçası
Tuz kara b. Kekik
Malzemelerin hepsini geniş bir kabın içinde hamanlayıp tek kişilik istenirse geniş bir güvece diziyoruz
Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi: image.jpg
Görüntüleme: 0
Büyüklüğü: 62.2 KB (Kilobyte)Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi: image.jpg
Görüntüleme: 0
Büyüklüğü: 78.3 KB (Kilobyte)
Üzerine biraz su gezdirip sepzeler pişene kadar fırında pişiriyoruz
Ve servis yanında erişteli tavuk salatası yoğurtla birlikte
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=741031&d=1371904387&thumb=1

Son düzenleme:
Slm kizlar,
Guzel bi haftasonu olsunnnn ins..burada hava guzel :16:
Kahvaltimizi yaptik evimizi topladik simdi herkes odasina cekildi bende jilianin 2. levelini yapicam aslinda haftasonlari spor yapmiyordum ama 2. level ya merak ediyorum yapicam :))) sonrada kölne yola cikicaz,oglumun maci var oradada görümcecimmm oturuyor onada bir ugrariz dönerizzzz herkese süper bir gun diliyorum:103::103:

teşekkür ederim kızlar destekleriniz için, inşallah bu zamanlar da geçecek tabii, telefonu babası da verelim tekrar dedi, ben de dedim ki bir şart koşalım madem, 28-29 kasımda sbs olacaklarya, çalış o zamana kadar notlarını b düzelt, telefonunu vereceğiz diyelim, bakalım öyle düşünüyorum.

Düsürst olmak gerekirse annecimin adini kullanicam ZEHRA diyebilirsiniz bana :16:
Ben almanyada nrw eyaletindeyim canim
Öyle ama bizde beziyoruz bazen onun uyusuklugundaaannn
Sende ins kizinla yoluna sokarsin herseyi kazasiz belasiz
Hadi bakalim cezaya uysun herkes ben zaten yapiyorum:24:

canım evet yıllardır 70 kilolardayım bu kilolar bana yapştı gitmek istemiyor. Ama bu kez kararlıyım. 65 görmeden bu diyeti bırakmıyacğım. Evlendiğim zamanlar 66 kilo gördüm diye soluğu diyetisyende almıştım. Sonraki yıllarda tatsız şeyler yaşadım ve kendim saldım. en az 7,8 yıldır 70 rakamlardayım. Yağlar resmen bana yapıştı gitmiyor:47::47::47::47::47:

GÜNAYDIN KIZLAR
Bu gün anatlya yine harika bir sonbahar sabahı yaşıyoruz. Memleketen babam geldi. Bu hafta sonu birlikteyiz. biraz sonra birlikte dışarı çıkacağız. Bu hafta sonu spor falan yok. Biraz dinlenmek vücüdümü şaşırtmak istiyorum. Dün bir arkadaşla karşılaştık 2 ayda 10 kilo vermiş. Diyetisyene gittmiş. Ama o yeni doğum yaptı. kiloları yerleşik kilo değil o yüzden cabuk verdi.Ben yıllardır 70 li kilolarda dolaşıyorum sanırım o yüzden zor veriyorum. can sıkıcı bir durum:47::47::47::47:
Kahvaltı menüm: tereyağında yumurta,domates,salatalık,ceviz(2)1 dilim ekmek çekersiz çay
Ara: elma
Öğle: Et sote,salata,ayran
ARA:FINDIK
AKŞAM:?

Evet kesinlikle o yuzden cunku uzun süre ayni kiloda olundugunda en zor verilen kilolar ama bir as o durumu böyle tikrt ikir arkasi gelir
Doktorlar hep söyluyor öyle ..bende 2 yildir bu durumdayim ons cok zorlamaz beni ama 65 geldigimde durucak eminim ayni senin gibi baya zor olucak ama artik o zaman farkli yontemler deniycez

Görüsürz kizlarrr:79::79:

slm kızlar anca kendimi eve atabildim güzel güzel kitaplarımıda aldım :79:
geleyim menüme :)
sabah güzel bir kahvaltı saolsun annem gene donatmıştı :27::27:
ara :yeşil çay
öğle:yoğurtlu mısır ekmeği
ara:yeşil çay
akşam: azıcık simit eve gelirkene canım çekmişti domates peynir neskafe biraz kahvaltı türü oldu ama :15::2::2:

ya bu arada kızlar bende iştahsızlık var neden acaba hiç canım yemek yemek istemiyor ya ne yapmalı ?:25::25:

Hadi bakalım kilo verme hızın ne alemde bilmiyorum. Ama mutlaka sana yardımcı olacaktır.Sonucu bizde bekliyoruz.

Saol canim dun gittim.saolsun anlayisla karsiladi.benim metabolizma yavas bu yuzden agir kilo veriyorum kiloda durma -yavaslama olunca arada bir detoks veriyo.bu sefer cok kararliyim ins verecegim kilolarimi.3 haftadir gitmiyodum dugununuz vardi sehirdisindaydim verdigilisteyi yapmadim ama ole cildirmis gibi yemedim.dugunde hic yapamadim baklava sarma manti... Ona ragmen 1.7 kg vermisim makarna detoksu yapmistim sanitim ise yaradi.bskalim hayirlisi yaza gercekten zayiflamak istiyorum

Saol canim dun gittim.saolsun anlayisla karsiladi.benim metabolizma yavas bu yuzden agir kilo veriyorum kiloda durma -yavaslama olunca arada bir detoks veriyo.bu sefer cok kararliyim ins verecegim kilolarimi.3 haftadir gitmiyodum dugununuz vardi sehirdisindaydim verdigilisteyi yapmadim ama ole cildirmis gibi yemedim.dugunde hic yapamadim baklava sarma manti... Ona ragmen 1.7 kg vermisim makarna detoksu yapmistim sanitim ise yaradi.bskalim hayirlisi yaza gercekten zayiflamak istiyorum

SENİN ADINA SEVİNDİM CANIM.
Her zaman profosyenel yardım almak işimizi kolaylaştırır.
Makarna detoksu ilginçmiş. krbonhitrat bende direk + demek

SELAM KIZLAR
Kimsecikler uğramamış sayfaya her kes güzel bir pazar geçirmiştir.
MENÜM
SABAH: TEREYAĞINDA YUMURTA,PEYNİR,YEŞİLLİK,2TANE KÜÇÜK EV POĞACASI

ARA: BİR AVUC FINDIK
ÖĞLE: ÇİGER SOTE,1 DİLİM CAVDAR EKMEĞİ,AYRAN
ARA: 1 KASE AŞURE
SPOR:50 DAK YÜRÜYÜŞ 20 DAKK. PARKTAKİ ALETLERLE SPOR YAPTIM,
TABİ BİR KASE AŞUREYİ VE POĞACALARI TELAFİ EDEMEDİM.

Back
X