70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende çavdar buğday kullanıyorum ama benimki çok yine de işte :53:

bide demişsin ya rapunzele sabah sabah muz diye canım bak betüşün yeni diyet menüsüne onda da muz ye demişler ne işe yarar bilmem ama amerikalılar öyle demiş
:1:
BELKİ ENERJİ VERSİN DİYE KOYUYORLARDIR CANIM
ama sabah sabah olursa kesin kabız yapar aç karnına
selam canım,
burda da aynen öyle hava, kapalı.
öğrenci ailesine mi gidiyosun?

ben de ekmek pek aramam da, abur-cubur oldu mu duramıyom işte, kektir-börektir oldu mu. Onlar da şişiriyor işte maalesef.:26:
öğrencilerin evlerine gidiyoruz
ama gidemedik bu sabah kimsede araba yoktu
günaydin minem git bakalim güzel bir kahvalti yap :16:

günaydin tatlim :16:
:16::16::16::16::16:

Slm kizlar
Gunlerdir yazmak istiyorum ama kismet olmadi yazmak.bugun hastayim yatiyorum hem gribim hemde bogazim agriyo.neyse dunki menumu yazayim carsidaydim hic olmadiya neyse

Sabah yok
Ogle tavuk doner+ayran+ 1 dilim pide+ salata
Aksam 1 cupa yakin makarna+1 cupa patates kavurmasi+2 dilim ekmek+ bol salata+1 yk yogurt+40 gr peynir(sabah yiyeceklerimide aksam yefim)

1 elma+1mandalin+1 portakal
2 lt su+1 maden suyu

Son düzenleme:
evet canım yaaa, yarışalım, var mı yarışmak isteyenler, yazsın herkes bu yoruma, 1.ciye ödül verelim, sonuncuya da ceza:27::27:
1.mesela 1 dilim pasta yesin ödül olarak veya başka ne olabilir?

ben varımmm bennn beenn :52::52: ama pasta yemem ben başka bişey olsun :52::52:

kuzum sabah adet agrisiyla uyandim oyle kotuyum ki bende kendimi sekere verdim ama inan yarisini biraktim snickerin orda duruyor, karnim agriyinca keyifli olmadi yemesi:31::31:

ay canim ya bilirim ben o adet sancisini hatirlayinca o gunlerimi tuylerim diken diken oluyor, okulda olursam cikar eve gelirdim is yerinde olursam cikar eve gelirdim ne gunlerdi, Allahima sukurler olsun dogum yaptiktan sonra gecti benim agrilarim simdi normal bi gun gibi . :8::8::8::8::8:

Hemen demeyin aksam cok olmus diye
Diyetisyen eger yiyemezsem diger ogunlerde ye daha dogrusu istersen hepsini sabah veya oglen yada aksam ye dedi secim bana kalmis ama ben mecburiyetten yedim bole.

BELKİ ENERJİ VERSİN DİYE KOYUYORLARDIR CANIM
ama sabah sabah olursa kesin kabız yapar aç karnına

öğrencilerin evlerine gidiyoruz
ama gidemedik bu sabah kimsede araba yoktu

:16::16::16::16::16:

olabilir canım ama ben kayısı yiyorum sabahları yoksa kabız olurum bende :1::1:

ay canim ya bilirim ben o adet sancisini hatirlayinca o gunlerimi tuylerim diken diken oluyor, okulda olursam cikar eve gelirdim is yerinde olursam cikar eve gelirdim ne gunlerdi, Allahima sukurler olsun dogum yaptiktan sonra gecti benim agrilarim simdi normal bi gun gibi . :8::8::8::8::8:

canim ya ne guzel gecmis senin bende dogum yaptim ama gecmedi seninki normal dogum heralde dimi:31:

evet canım yaaa, yarışalım, var mı yarışmak isteyenler, yazsın herkes bu yoruma, 1.ciye ödül verelim, sonuncuya da ceza:27::27:
1.mesela 1 dilim pasta yesin ödül olarak veya başka ne olabilir?

Evet abla yarisalim nolur ya daha azimli oluruz bence sonuncu 1 hafta hergun 1 saat spor yapsin ne dersin

fadime ablacim ben de vvarim bu cuma baslayalim en alt sinir 500 gr olsun bakalim, ama odul icin aklima bisey gelmedi cumaya kadar dusunelim bakalim ne olabilir:44::44:

zaten ben 500 gr fazla veremiyom ki ah bu guatr:ssz::ssz:

darısı başımıza o zman valla okuldayken bende çıkar gelirdim yada hiç gitmezdim falan ama iş yeri hiç bi yere yollamıyor ağrı kesicilerle geçiştirmeye çalışıyoruz maalesef

Hemen demeyin aksam cok olmus diye
Diyetisyen eger yiyemezsem diger ogunlerde ye daha dogrusu istersen hepsini sabah veya oglen yada aksam ye dedi secim bana kalmis ama ben mecburiyetten yedim bole.

canım bana da çok gibi geldi :26:sonuçta metobolizma akşamları yavaş çalışıyor ve eritemeden yatıyorsun o yüzden öğünlerini değiştirmesen iyi edersin :34:

kizceler size doyum olmaz ben kactim , ders calisamiyom buraya bakmaktan :1:
opuldunuz :54::54::54:

:119::119::119::119::119::119::119::119:

darısı başımıza o zman valla okuldayken bende çıkar gelirdim yada hiç gitmezdim falan ama iş yeri hiç bi yere yollamıyor ağrı kesicilerle geçiştirmeye çalışıyoruz maalesef

canım bana da çok gibi geldi :26:sonuçta metobolizma akşamları yavaş çalışıyor ve eritemeden yatıyorsun o yüzden öğünlerini değiştirmesen iyi edersin :34:

Aksam 5-6 gibi yiyorum cnm geciktirmemeye calisiyorum ins + degilimdir bu hafta hicte tartilmadim

canim ya ne guzel gecmis senin bende dogum yaptim ama gecmedi seninki normal dogum heralde dimi:31:

evet canim benim her iki dogumumda normal di. evlendikten sonra gecer demislerdi bana ama gecmemisti sonra dogumdan sonra gecer dediler pek umidim yoktu kandiriyosunuz beni diye soyleniyodum ama gercekten dogumdan sonra gecti.

ben varımmm bennn beenn :52::52: ama pasta yemem ben başka bişey olsun :52::52:
ne olsun sen söyle o zaman?

Slm kizlar
Gunlerdir yazmak istiyorum ama kismet olmadi yazmak.bugun hastayim yatiyorum hem gribim hemde bogazim agriyo.neyse dunki menumu yazayim carsidaydim hic olmadiya neyse

Sabah yok
Ogle tavuk doner+ayran+ 1 dilim pide+ salata
Aksam 1 cupa yakin makarna+1 cupa patates kavurmasi+2 dilim ekmek+ bol salata+1 yk yogurt+40 gr peynir(sabah yiyeceklerimide aksam yefim)

1 elma+1mandalin+1 portakal
2 lt su+1 maden suyu
Geçmiş olsun canım.

Evet abla yarisalim nolur ya daha azimli oluruz bence sonuncu 1 hafta hergun 1 saat spor yapsin ne dersin
Tamam canım ama ceza 1 hafta her gün olmayabilir en az 3 gün 40 ar dakika spor olsun ne dersin, yoksa 1 hafta her gün zor, yani kendim için düşünüyorum yapamam sanırım.

fadime ablacim ben de vvarim bu cuma baslayalim en alt sinir 500 gr olsun bakalim, ama odul icin aklima bisey gelmedi cumaya kadar dusunelim bakalim ne olabilir:44::44:

Tamam canım, düşün bakalım.

An itibariyle açıklıyorum yarışmaya katılanları
Kader
Theolog
Selibeli
Fadime
Kosakosa

var mı başka kızlarr, hadi bekliyoz:27:

bu ceza biraz agir olmuyomu ben hic spor yapamiyorumda :18::18::18::18::18::20::20::20::20:

ne zaman basliyoruz??? bu idda bu cuma icinmi gecerli yoksa bu cuma basliyoruz haftaya cumaya kadarmi ???

neyse bende cikiyorum disarda islerim var yemek saatim bitmeden halledip gelmem lazim ogleden sonra gorusuruz kizlar

Geçmiş olsun canım.

Tamam canım ama ceza 1 hafta her gün olmayabilir en az 3 gün 40 ar dakika spor olsun ne dersin, yoksa 1 hafta her gün zor, yani kendim için düşünüyorum yapamam sanırım.

Kader
Theolog
Selibeli
Fadime
Kosakosa

Suziyi de katalım fadime abla :23::23: bide ben sütlü tatlılardan yerim 1 porsiyoncuk :9:

Geçmiş olsun canım.

Kader
Theolog
Selibeli
Fadime
Kosakosa

Saol ablacim
Abla tamam haftada 3 gun 40 ar dk iyidir
Kizlar siz ne dersiniz

Back