70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız hande bugün sen de boştasın galiba, ne ettin çikonun üstüne yemek yedin mi, çikoyla olmaz öyle, yemeğini ye bakim:20::20:
Azda ıspanak yedim ama suçluluk duygusundan midem bulandı
ay doğmamı kızıma talip çıktı :21:
doğsa ne olur kim bilir :37:

tabii beyazdı suzim kaçırmısın :52::52:

ebesine küfretmezler inşallah o zaman :27::27:

sağol tatlım :54:

evet öyle bacak arası filan belli oluyor çok rahat edemedim böyle daha ii oldu :34:

sen doğuran tarafsın tabii suzim :23:
diğer ameliyatlara kıyasla kısa oluyor sezeryan :34:

olmaz diyorsam olmaz :57:
küçük sözü dinle biraz :37:

bebiş de yapsan eninde sonunda buraya gelcen kızım zayıflamak için :51::51:

anaaam ne güzel :52::52:
belliydi onun kilo olmadığı :34:

suziim çok iyi yemişsin :34: :46::46:

heh işte o benim :ssz: sağol bacıım :ssz::ssz:

kahve benim de bağırsaklarımı çalıştırır :34:
hatta ben türk kahvesinin üstüne hemen su içerim bütün telvesini içerim
ardından tuvalete :21:

yettiiimmm :23::23:
ay iş hayatı zormuş valla :31:
1 ay tatil yapınca yoğun geldi buralar :ssz::ssz:
Kız ne kadar başlık isteyecen suziden :9:

hanimlar niye korkuyosun ya araba kullanmaktan!!! kullananlar anasinin karninda ogrenmediya hadi bakalim gecin direksiyona bide sizi gorelim kocalariniza deyin cekilsinler oteye yer versinler size. araba oyle kapinin onunde durupta senin otobuse binmen cok kotu oluyo ben onu 16 yasindayken yasadim babamin arabasi evin onunde duruyodu ben yagmurda siril siklam olmustum ertesi gunu gittim ehliyete yazildim aldim koydum cebime sagolsun babada bi araba aldi ufak tefek. simdi 2 cocuk annesiyim esim hergun babama dua eder :1::1::1::1: iyiki karima ehliyet almis zamaninda diye. alisveris bende doktor bende yani akliniza gelen hersey. dusunsenize ikide bi esimi is yerinden cagirdigimi. benim annemde zamaninda almamis simdi ben ona kiziyorum alsaydin ehliyetini zamaninda simdi ben isten gec kalinca gider cocuklarimi okuldan alirdin diyorum :52::52::52::52::52: babamin arabasi garajda uyuyo oyle :9::9::9::9::9::9:

guzelim sen nerde calisiyon???

bizi begenmiyon herhalde :43::43::43::43::43::43:

ay cok sekerlermis

ben normalde kabizlik sorunu yasayan biriydim ardik caresini buldum icer icer giderim tuvalete :118::118::118:

Ay ne güzel ya bende cesaret yok cesaretlendiğim zamanda adam arabayı vermiyor çok özeniyorum ama
Ev tekstili mağazasında canım

AYY AŞK OLSUN KIZLAR YAAAA
dahada fazla olalım dye şeyettim ben
sizlerde olmasanız naparım yanlız başıma

alem teyzeymiş :52:
tamam tamam küsmedik gel:38:

heh işte o benim :ssz: sağol bacıım :ssz::ssz:

aynı kaynım:31::31::9:
hanimlar niye korkuyosun ya araba kullanmaktan!!! kullananlar anasinin karninda ogrenmediya hadi bakalim gecin direksiyona bide sizi gorelim kocalariniza deyin cekilsinler oteye yer versinler size. araba oyle kapinin onunde durupta senin otobuse binmen cok kotu oluyo ben onu 16 yasindayken yasadim babamin arabasi evin onunde duruyodu ben yagmurda siril siklam olmustum ertesi gunu gittim ehliyete yazildim aldim koydum cebime sagolsun babada bi araba aldi ufak tefek. simdi 2 cocuk annesiyim esim hergun babama dua eder :1::1::1::1: iyiki karima ehliyet almis zamaninda diye. alisveris bende doktor bende yani akliniza gelen hersey. dusunsenize ikide bi esimi is yerinden cagirdigimi. benim annemde zamaninda almamis simdi ben ona kiziyorum alsaydin ehliyetini zamaninda simdi ben isten gec kalinca gider cocuklarimi okuldan alirdin diyorum :52::52::52::52::52: babamin arabasi garajda uyuyo oyle :9::9::9::9::9::9:

korkuyoooooommmmmm :26::26::26::26::26:

ay bilemedim ben şimdi :44:
ne kadar istesem ki :31:
benim kız da çok tatlı olur öyle az bi miktarla da yetinmeyiz :37: :21::21:
Suzi yandın bacım bu dünür deve yüküynen para isteyecek :9:
Kız bide ilk oğlan olursa suzinin ikinci kız o zaman sende yandın :9:
genççllleeerr
ben size beleş ders vereyim on numara sürücü olursunuz :37:

A sen biliyonmu kız nası öğrendin ya banada söle

siz dovme corbasi yazinca ben anlamadim ne oldugunu ama resmine bakinca anladim biz ona yogurt corbasi diyoruz ben onun icine haslanmis nohuy koyuyorum bide misketten daha kucuk nohut kadar kofteler yapiyorum kizartiyorum atiyorum icine cocuklarin cok hosuna gididyor tavsiye ederim.

afiyet olsun canim da ama az olmamismi

ya bılemedım az mı olmus, sabah evden cıkarken sadece salata yapabıldım kendıme :26:

karatay diyeti yapıyorsan bizim yorumlamamız nekadar doğru ki :26:?
karatay diyeti hakkında bilgimiz yok çünkü

topiğe yazıyorsunuz
hani bu cevapları yazıyoruz yaa oraya
sayfaı okursanız menüleri görürsünüz

hoşgeldin aramıza
öncelikle kararlı olmalısın ve bizimle bu yolda ilerlemelisin
bizde beceremiyoruz bazı zamanlar ama birbirimize destekle fazla kilo almıyoruz en azından

:16::16::16::16:

ben bunları yesem açlıktan ölürüm
hem niye off opfff çektin sen :26:

ben resimdeki şekilde yapıyorum dövme çorbasını ama bugün o şekilde yapmadım
çokta güzel oldu :56:

ya oyle mı dersın ama soyle bır hesap yaptım kabaca yedıklerım 1500 kalorı oluyor daha fazla yesem daha cok olmaz mı, acaba. kuzum bu aralar cokk icim sıkılıyor ondan off pofff:ssz:

dün baş ağrısının üstüne akşam bide regli oldum çok mu üşüttüm nedir acayip sancım var :43:ayağımın alına ısıtıcı fan aldım onla idare ediyoum şimdilik ablacım eve bi gidim geçmezse su torbası yapcam bu arada dün akşam ilk sporumu yaptım kardeşim spora gidiyor ondan öğrendiklerimi yaptık akşam dün ölçü almışlar onun da toplamda 17,5 cm vermiş çok mutluydu :52: bi göğüsten veremiyor geçen ay 100 bu ay da 100 :53:

noldu kı sana seker gecmıs olsun:54:

kızlar bugün çok mutluyum
ay heyecandan günaydın demeyi unuttum
sabah bi tartıldım 66,6 :53::53:

:52::52::52::52::52::52:

sonra yine tartıldım bikaç kere daha 66,9 :52:
66yı gördüm şükür
cumadan beri 1,4 vermiş oluyorum demekki kilo değilmiş o fazlalık
dün hafif beslenmenin faydasını gördüm
:32::32::32::32::32:
inşallah cumayada mutlu eder tartı beni

yaa ne guzel bende ıstıyom:27: cumaya bırıncı bellı oldu sakın bozma tamam mı:34:
günaydın kızlaar:16::16:
nasılsınız:54:
ben hiç iyi değilim,bi türlü diyetimi düzene koyamadım, o iradede kalmadı, yürüyüş bile yapmak istemiyorum, size karşıda çok mahcubum ne yapıcam ben:14:

hemen toparlan canım, ıyıce salma sakın cumaya kadar sadece aksamları gecıstırsen farkeder hemen:34:
günaydin kizlar :16: ara ara gelirim buralardayim birde gecmise bakim :54:

dün yediklerimi de yazayim

sabah: sade yogurt 1 tatli kasik recel 2 kasik yulaf ezmesi
ara: mandalina
öglen: 1 lahmacun salata
ara:mandalina
aksam:sehriyeli tavuk corbasi
tv ye bakarken bi kase cekirdek :17:

ayy suzımmm bende gecenlerde yedım oyle ozlemısım kı ohhh ıyı geldı valla cıtt cıttt:52: sor yapmak gıbı:9:

reglliyim kizlar cok sancim var:ssz: yinede bugün tarti bana eksi gösterdi :17:cumayi dört gözle bekliyorum insallah güzel sonuclar görelim :23::21:

hadı bakalım bu hafta cok fazla kızce kılo vercek yasasınnnnn:16:

Günaydınlar herkrse çarşaf yastık yorgan arasından :9:
Teşirdeki yatak beni çağırıyor gel koyun koyuna yatak die :9:

1 tane çikolatayı yuvarladım öğle menümemi saysam acep

olur arada oyle ama cıkonun ustune yemezsen ıyıce acıktırır senı aksama bırseyler ye mesela ıspınakkk:27:

merhabalar bugun bir kararla sağlıklı beslenmeye karar verdim. ve grubunuzu gördüm beni kabul edebilirmisiniz.

hosgeldın kuzum buraya takılll:34:

ya bılemedım az mı olmus, sabah evden cıkarken sadece salata yapabıldım kendıme :26:

ya oyle mı dersın ama soyle bır hesap yaptım kabaca yedıklerım 1500 kalorı oluyor daha fazla yesem daha cok olmaz mı, acaba. kuzum bu aralar cokk icim sıkılıyor ondan off pofff:ssz:

yaa ne guzel bende ıstıyom:27: cumaya bırıncı bellı oldu sakın bozma tamam mı:34:

hemen toparlan canım, ıyıce salma sakın cumaya kadar sadece aksamları gecıstırsen farkeder hemen:34:

olur arada oyle ama cıkonun ustune yemezsen ıyıce acıktırır senı aksama bırseyler ye mesela ıspınakkk:27:

ayy sağol canım:54:sizde olmasanız ne yaparım bilmiyorum:31:

71.6 kiloyum hedefim hazirana kadar 59 kilo olmak. bugun başladım ve acayip hırslıyım:52: akşamki menüm 1 kepçe corba yogurt ve ıspanak.

SELAM KIZLAR
Nasılsınız ben yine çok yoğunum. sayfaya kaç gündür uğrayamadım. Günler çok kısaldı bana yetmiyor Tekrar bahar gelsin günler uzasın.Bu gün spor yaptım. Kızcemi parka götürdüm. O oynarken bende 50 dakika yürüdüm. 20 dakikada basket atmaya çalıştım nefes nefes kaldım.
Sporda 2 cezamı cektim fadimem
Menüm
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1 dilim ekmek yeşil çay
ARA:Mandalina 1
Öğle: şehriye çorbası 1 dilim ekmek
ara: yarım elma
Akşam: ıspanak yoğurt

Su: 2.5 litre gitti 3 fincan yeşil çay,şimdi beşi bir arada çay alıyorum.

Ispanak öğkkk :-(

kizlar ben 2 gundur sport yapiyorum her tarafim agriyo valla kollar bacaklar kalçam. ay insallah sonucunu alirim cuma gunu. Ben sadece cuma gunu tartiliyorum o yuzden cumayi iple ceker oldum. onceden tartilipta eksiyi gorupte tartida kendimi salmaktan korkuyorum :1::1::1:
Canım sen sporunu yap elbet sonucunu alırsın. Hamlığın geçince hiç bir yerin ağrımız

bugün kimse gelmiyor
fadime abla yok sabah geldi gitti
balkaymak yok
suzi yok
betül yok
minderbobta cee dedi gitti

nerdesiniz bacılaaaaaaaaar
Mincim dersin yoktu galiba . Spor yap sıkılma

dün baş ağrısının üstüne akşam bide regli oldum çok mu üşüttüm nedir acayip sancım var :43:ayağımın alına ısıtıcı fan aldım onla idare ediyoum şimdilik ablacım eve bi gidim geçmezse su torbası yapcam bu arada dün akşam ilk sporumu yaptım kardeşim spora gidiyor ondan öğrendiklerimi yaptık akşam dün ölçü almışlar onun da toplamda 17,5 cm vermiş çok mutluydu :52: bi göğüsten veremiyor geçen ay 100 bu ay da 100 :53:
Kader geçmiş olsun canım. Ayağına sıcak tut kafanı serin demiş atalarımız. Kardeşide kutluyorum.

:52::52::52::52::52::52:

66yı gördüm şükür
:32::32::32::32::32:
Ben sana demiştim bu kadar kilo almış olamasın diye kutluoyorum canım

günaydin kizlar :16: ara ara gelirim buralardayim birde gecmise bakim :54:

dün yediklerimi de yazayim

sabah: sade yogurt 1 tatli kasik recel 2 kasik yulaf ezmesi
ara: mandalina
öglen: 1 lahmacun salata
ara:mandalina
aksam:sehriyeli tavuk corbasi
tv ye bakarken bi kase cekirdek :17:

reglliyim kizlar cok sancim var:ssz: yinede bugün tarti bana eksi gösterdi :17:cumayi dört gözle bekliyorum insallah güzel sonuclar görelim :23::21:
Suzim geçmiş olsun canım. İnsan reğli iken kendini durduramıyor.

yılbaşından sonrA denemelere baslıcam cnm bakalımda kısmet hersey:52::52:
ama ben gelıyom sen gidiyon:20::20:

ay cok istıyorum cnm zorlucam kendımı 8de kalkıcm:52::52:
ay bı tepsı duruyo baklavada salona kıtledım:32::32:
açık ögretım cnm kpss seneye inş:34:
Canım bir hafta zorların kendini sonra zaten vücüd kendini alıştırıyor.

hello kizlar :1: tekrar ben bu ne anam az cene yapin yetisemiyom :52: zaten karnim agriyo :4:

yılbaşından sonrA denemelere baslıcam cnm bakalımda kısmet hersey:52:
ama ben gelıyom sen gidiyon:20:

ay cok istıyorum cnm zorlucam kendımı 8de kalkıcm:52:
ay bı tepsı duruyo baklavada salona kıtledım:32::32:
açık ögretım cnm kpss seneye inş:34:
:emir_bebek:hadi bakalim :23:sanatkar arkadaslarim :9:
napim bacim bi rahat vermiyorlar :5:
yedim kuzummm:18:ama çok dolaştım ikeadayakmışımdır pommesleri:15:
geçmiş olsun canımm, ah bu regl 1 hafta kanayıp hayatta kalan tek varlığız bizz:9:
hakket :53:kan kaybi oldu halde ayakktayiz :30::9: yakmissindir yakmissindir :1:
30 kilomuuuu:53:
bende niyetine girdim bakalım çalışmalara başladık:23:
ooo masallah hepiniz sanatciymissinizda benim haberim yok :9:
Merhaba arkadaşlar tam 77 kiloyum ve bugün zayıflama kararı aldım hedefim 56 kilo olmak. Boyum 166.basen- üst bacak- karın bölgesi fazlalık...
hosgeldin ozaman canim aramiza :29:

günde yemedim
ayıp olmasın diye 1 küçük tuzlu kurabiye yedim
akşamada çorba ve salata var

bende iyi diyelim iyi olalım modundayım canım

heee ne sandın :33:

aynen bende öyleyim
hem mutsuzum hemde zayıflamak için çabalamıyorum

gidecek bu kilolar diye 2 senedir bekliyoruz :26:

evet yaaa iyice kötü olurum diye sporada gdemiyorum
doktora gittim canım antibiyotik kullanıyorum ama :26:
arada kaç gel canım hep iş hep iş nereye kadar :1:
yok canim zaten hastayken spor yapilmaz saglik icin iyi degil iyiles bi sonra yaparsin insallah :38:
ay gecen televizyonda gösterdi artik vucut antibiotikede direnclenmis etki etmiyormus :ssz:
hic sorma minem :ssz:eskiden ayakkada calisirdim vucutum yorulurdun 13 senedir bu isi yapiyorum masa basinda :ssz:simdide beynim cikacak sanki hangisi daha kötü acaba :ssz:
dövmeyle çorba yapacam bugün
ıslamadan koyunca pişmek bilmedi

bugünün tarifini vereyim kabağa bu şekilde bayılıyorum
Kabak Kavurması - Nefis Yemek Tarifleri
hic sekerli kabak yemegi yemedim :1: ama cok lezziz gözüküyor :56:

ayy inşallah bu hafta 66yı görmeyi çok istiyorum
dövmeyi ben normalde yoğurtla yaparım
ahanda bu şekil Bebekler İçin Dövmeli Yoğurt Çorbası - Nefis Yemek Tarifleri
ama bu sefer nohut yemeği gibi yapıyorum bakalım nasıl olacak
sizinlede paylaşırım
tebrik ederim minem :46::nazar: bizde yogurt corbasini nohutlu yapariz :56:
:6:
bi yerden bi üstünlük sağlamam lazım:27:

sana yasak minderin tatlısından duymuyayım bidahab
yarışak kız senlen
:28:olabülür betüş kı doğurusa belkim dünür olursunuz
kız bu betüş fena kızına başlık parasıda ister vermezsen ameliyat eder sizi:9:
he onun derdi önceben yapim dı zaten:ssz:
ama karar verdim o doğum yapacak kilo alıp çatlayacak ben çıtır olacam kendime etek alıp mevlüte gidecem:28:

kız sendemi ölesin hepimiz öyleyiz demek :ssz:
geçmiş olsun canım benimde çok ağrıyor:ssz:
hadi yarisak :33:eskiden balliyla yarisirdik balli manken oldu baksana :23: gel senide manken yapim :1: sey gibi oldu gel seker verim benlen gelirsen der gibi :9:
iyi fikir aslinda :51: bi burun ameliyati gögüs diklestirme :28: ben betülün dünürü olcam kararim kesin :86:
iyi plan eltin maya gibi genisledikce :9: sende ballon gibi söneceksin :60:
he görcem sizi bi çalışsanız :57:

aha buda suzi gibi değişik şeyler yiyor:44: sendemi yurt dışındasın:6:

bende 3 te kaldı daha tamamlıyacam hala yav:ssz:
bende reglyim suzide oh oh dahakimler var acaba:1:

of ama bende istyorum yav etrafımdaki herkez hamile bu aralar :41::emir_bebek::nazar:

kız sen utanmıyonmu aç insanlara tarif vermeye :57::9:

ben sizi motive ediyom yoksa kelin ilacı olsa başına sürecek:9:
maem bebiş yapacan zayıflama boşuna alacan yine:49::27:
ye gitsin:51:
sanki ne yiyorsam :9: salangoz kurbaga bacagi falan yok kiz menümde :9:

hayatım benim kalkma saatim en geç 8 nerden o saate kadar uyumak:52::52::52:

bugünkü mönüm

öğleyin kahvaltı: kaşarlı omlet:52: peynir zeytin ceviz :32:şekersiz çay

akşam: dünden kalan mercimekli bulgurlu yemek ve yoğurt çorbası domates birazcık da turşu

üstüne şekersiz kahve

bu aralar suya karbonat atıyorum zayıflamaya yardımcıymış bakalım faydası olacakmı:34:
tursu ödem tutar fazlada yeme canim affiyet olsun :56:
orasıda öle doğru:ssz:
bende istiyom ya :84:
of gün sayıyorum kocişin askerliği yılbaşından sonra belliolacak bakalım nolacak allah hayırlısını versin:ssz:
hayirlisi tatlim :16:
Arkadaşlar benim izleyeceğim yol şu şekilde;

Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak sıcak su,
Kahvaltı; zeytin, peynir veya yumurta, domates, salatalık, biber,2 dilim ekmek, 1 fincan yeşil çay
Ara ;1 fincan yeşil çay

1 SAAT SPOR

Öğle ; sebze yemeği, yoğurt, salata,2 dilim ekmek
Ara ; 1 adet meyve
Akşam ; sebze yemeği, 2 köfte büyüklüğünde ızgara et veya benzeri et grubu, salata, 2 dilim ekmek
yatmadan 2 saat önce ; 1 adet meyve

Günde en az 2-3 lt su

Ben bu şekilde düşünüyorum tavsiyesi olan varsa paylaşsın lütfen...
ekmek cok fazla degilmi canim :26:
İyi akşamlar ben irem, dün aranıza katıldım( aslında önceden katılmıştım da düzenli olarak yeni başlıyorum :) ) şimdi ben bugün yediklerimi yazacak mıyım? yazacaksam kime yazacağım? birisi bilgilendirirebilir mi :)
hosgeldin :3:
menüm

sabah
Eki Görüntüle 880938
domates, salatalık beyaz peynir, 1 dilim ekmek üzeri tahin pekmez 1 dilim ekmek daha zeytin

ara
1 fincan neskafe

ara
folyo kasede aşure

öğlen
Eki Görüntüle 880944
kabak kavurma yoğurt ekmek

ara
1 küçük tuzlu kurabiye

ara
kuru incir

akşam
1 kaseden az dövme çorbası(etli)
salata, yoğurt
affiyet olsun minem :56:
ya ben 2 gündür msj atamıyorum niye kabul etmiyor ya msjlarımı:2:
bende cezalarımı yapıyorum hani başka yapan yokmu:24:
ben cezayi unuttum :83:
merhaba arkadaşlar
ben 23 yaşında ve 75 kiloyum boyum 1.64 yani tahmin edeceğiniz gibi aşırı kiloluyum ve ilk hedefim 10 kilo vermek sonrasında bir 10 kilo daha vererek ideal olduğunu düşündüğüm kiloya ulaşmak.
insülin direncim olduğundan kolay kilo veremiyorum ve bu durum bütün diyetlerden soğumamın temel nedeni
insülin direnci aynı zamanda insanın karnının hep aç hissetmesine neden oluyormuş ben zaten hep aç bir kızdım artık iyice durdurulamıyorum. bundan 6 ay önce 69 kiloydum o zaman dukan diyeti yapmaya çalışmıştım ama atak evresinde sadece 1 kilo verince bütün hevesim geçmişti ve bırakmıştım.
son 3 aydır kendimi iyice saldım ve çok sevgili kilo almaya aşırı meyilli bünyem beni benden alarak 6 kilo ekleyiverdi dün bir tartıldım ki 75 kilo olmuşum.
artık bu duruma bir dur demek istiyorum ama söylemek ve yapmak aynı kolaylıkta değil maalesef.
midem o kadar büyümüş ki her yemekte iki tabak yediğimi fark ettim. özellikle makarna çok severim ve artık iki tabak yemek zoruma gidiyor.
çok severek aldığım eteklerime giremiyorm. bacaklarım aşırı kalınlaştığından çizmelerim yukarı çıkmıyor.
komik bi görüntüm var ve bunun farkındayım ama kendimi yemekten alamıyorum. şu anda bunları yazarken bile karnım aç oysa ki 7 buçukta yemek yedim insan iki saatte kurt gibi acıkmamalı.
kola çikolata cips üçlüsü birdenbire vazgeçemediğim ürünler haline geldi. özellikle kolayı bıraksam çok iyi olur çünkü su niyetine içiyorum.
çok kötü hissediyorum kendimi ama aklım hep yemekte o yüzden kendime bir dur demeliyim.
lütfen bana yardım edin bu kadar gençken istediğim herşeyi giyebilecekken anane işi kıyafetlere mecbur kalmak istemiyorum.
açlığa hiç dayanamıyorum benim gibi olan varsa ve bunu bir çözüme bağladıysa lütfen bana da söylesin acıktığımda dünya duruyor sanki hiçbir şey yapamaz hale geliyorum. :14:
hosgeldin canim aramiza ilerleyen zamanda düzelir yeme aliskanligin:29: birazdan cikacam yazacakdim sana bi roman ama:52: bidahakine artik :1:
hayırlı aksamlar menu benden

sabah : 1 haslanmıs yumurta, 1dlm ekmek , 1 tatlı k. salca, 1 tatlı kasıgı lıght peynır,sekersız cay

ara; 2 tane bıskuvı

oglen salata 1 dlm ekmek

ara 2 kucuk armut

ara 8 badem

aksam sebze yemegı, yogurt

off pofff:31::24::43:
:46:
beni de aranıza alın arkadaşlar bende 1.70 boyundayım 74 kiloyum tek başına daha önce defalarca kilo verdim ama geri aldım :( belki sizlerle birlikte istediğimiz kilolara ulaşırız :46: var mı benim gibi yeni başlayacak kızlar biraz acemiyim de :17:
hosgeldinc anim :3:
geçmiş olsun canım bende sen gibi şuan sancıdan ölüyorum ama çalışmak zorundayım işte :31::31:
sanada gecmis olsun kuzum :5:

66yı gördüm şükür

ohhhh :21::21::21::46::nazar:
günaydın kızlaar:16::16:
nasılsınız:54:
ben hiç iyi değilim,bi türlü diyetimi düzene koyamadım, o iradede kalmadı, yürüyüş bile yapmak istemiyorum, size karşıda çok mahcubum ne yapıcam ben:14:
yarin konuscam senlen birakma kendini :16:
geçmiş olsun suzim ne güzel dikkat ediyosun:31:
sagol tatlim :16:
slm kızlar günaydın
hava iyice soğudu yataktan sürünerek kalkma mevsimi başladı benim için :37::37:
çalışan, okuyan sıcacık yatağını bırakmak zorunda kalan herkese kolay gelsin:31:
:16:

inşallah canım cumayada görürüm inşallah sende görürsün

güzel beslenmişsin suzim mükafatınıda görmüşsün

günaydın canım buradada soğudu hava

sagol minem :16:
yok canm yurt dışında değil istanbulda yaşıyorum:27:farklı şeyler yemeyi seviyorum ama:34:

başarılı:46:

minecim züppersinnnn:46:

menün gayet güzel tatlım niye offladın pofladınnn:26::26:

çekirdek için al sanaa:41:
hoş ben de birazdan şaplak yiyecem:27::27::27:
merak ettim simdi sen ne yedin :23:
Geçmiş olsun canım tekrardan. Ee sen niye spora gitmiyosun?

:8::8::8::8::nazar::nazar::nazar:Hadi bakalım Minecim bozma cumaya kadar emi, inşallah cuma da aynı olur, 1400 süper bir rakam.
Ah canım yaa neden öyle oldu, kilolu günlerini mi özledin, toparlan hadi bakem, hiçbişey için geç değil, biran önce düzenli beslenmek için menülerini hazırla ve de spor yapmaya çalış, motive olursun tekrar, cumaya daha 3 gece var.

Çekirdek ne ola acep:20:Diğerleri iyi de. Su torbası yap canım iyi gelir.:16:

Aminnnnnn:16::16:
sagol fadimem yapiyorum iyi geliyor :16::16::16:

özür kizlar alintilarimi cevaplayamadim cogunu sildim cikmam lazim :5::5::5:

SELAM KIZLAR
Nasılsınız ben yine çok yoğunum. sayfaya kaç gündür uğrayamadım. Günler çok kısaldı bana yetmiyor Tekrar bahar gelsin günler uzasın.Bu gün spor yaptım. Kızcemi parka götürdüm. O oynarken bende 50 dakika yürüdüm. 20 dakikada basket atmaya çalıştım nefes nefes kaldım.
Menüm
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1 dilim ekmek yeşil çay

Aferin sana cezanı yapıyorsun, cumaya da sonucunu görürsün inşallah.

hello kizlar :1: tekrar ben bu ne anam az cene yapin yetisemiyom :52: zaten karnim agriyo :4:

:emir_bebek:hadi bakalim :23:sanatkar arkadaslarim :9:
napim bacim bi rahat vermiyorlar :5:

hakket :53:kan kaybi oldu halde ayakktayiz :30::9: yakmissindir yakmissindir :1:

ooo masallah hepiniz sanatciymissinizda benim haberim yok :9:

hosgeldin ozaman canim aramiza :29:

yok canim zaten hastayken spor yapilmaz saglik icin iyi degil iyiles bi sonra yaparsin insallah :38:
ay gecen televizyonda gösterdi artik vucut antibiotikede direnclenmis etki etmiyormus :ssz:
hic sorma minem :ssz:eskiden ayakkada calisirdim vucutum yorulurdun 13 senedir bu isi yapiyorum masa basinda :ssz:simdide beynim cikacak sanki hangisi daha kötü acaba :ssz:

hic sekerli kabak yemegi yemedim :1: ama cok lezziz gözüküyor :56:

tebrik ederim minem :46::nazar: bizde yogurt corbasini nohutlu yapariz :56:

hadi yarisak :33:eskiden balliyla yarisirdik balli manken oldu baksana :23: gel senide manken yapim :1: sey gibi oldu gel seker verim benlen gelirsen der gibi :9:
iyi fikir aslinda :51: bi burun ameliyati gögüs diklestirme :28: ben betülün dünürü olcam kararim kesin :86:
iyi plan eltin maya gibi genisledikce :9: sende ballon gibi söneceksin :60:

sanki ne yiyorsam :9: salangoz kurbaga bacagi falan yok kiz menümde :9:

tursu ödem tutar fazlada yeme canim affiyet olsun :56:

hayirlisi tatlim :16:

ekmek cok fazla degilmi canim :26:

hosgeldin :3:

affiyet olsun minem :56:

ben cezayi unuttum :83:

hosgeldin canim aramiza ilerleyen zamanda düzelir yeme aliskanligin:29: birazdan cikacam yazacakdim sana bi roman ama:52: bidahakine artik :1:

:46:

hosgeldinc anim :3:

sanada gecmis olsun kuzum :5:

ohhhh :21::21::21::46::nazar:

yarin konuscam senlen birakma kendini :16:

sagol tatlim :16:

:16:

sagol minem :16:

merak ettim simdi sen ne yedin :23:

sagol fadimem yapiyorum iyi geliyor :16::16::16:

özür kizlar alintilarimi cevaplayamadim cogunu sildim cikmam lazim :5::5::5:
Cezayı ben sana hatırlatırım cuma günü tartıda artı görürsen, hani söz vermiştin bana, spor yapıcaktın:20::20::20:olmuyor ama:29::29:

hadi gozunaydin canim darisi bizlere ins. 1.4 cok guzel bi rakam valla kiskandim ins cumaya kadar dahada cok sevirirsin :46::46::46::46:

gecmis olsun canim. bakiyorumda herkes - yi goruyo tartida ne guzel kutlarim canim biz niye goremiyoruz yaa :59::59::59::59:

sanada gunaydin canim valla bu Sabah bende zor kalktim burdada hava bu Sabah cok soguktu 15 dk daha yattiyim dedim gec kaldim ise :1::1::1::1:

HERKESE GUNAYDINLAR OLSUN

BUGUNKU MENUM :
SABAH : 1dilim ekmek+peynir+2 tane cerise tomates ( geç kalinca kahvaltida yarim oldu :43::43::43:)
ARA : yesil cay+10tane findik+3tane diyet biscuit ( 89 kalori, Sabah kahvaltida az yiyince aciktim )
OGLEN : ispanak yemegim + semizotu salatasi yogurtlu + 1dilim ekmek
AKSAM : tarhana corbasi + salata+ yogurt

kizlar bisey sorucam size, ben dun aksam 9 gibi 1 kupa turk kahvesi ictim sabahtan beri karnim gurul gurul :18::18::18: acaba kahve denmi oldu yoksa ortalikta salgin var bilemedim simdi :50::50::50::50::50:
menun guzel tatlim:46::46::46: kahve tok tutar aslinda:26:

Hava soğuk müşteride yok tabure üstünde mesai dolduruyom :9:
off aynen bende dondum disarda:25:ne guzel iste musteri yok dirdir yok:27:

Aslında kullansakta kimseye minet duymasak yeri geldiğinde eshot bile almıyor bazen deli oluyorum
Ehliyet var cüzdan bekliyor
Bizim arabayıda eşim ben iyice öğrenmeden vermiyor
Dolmuştamda nefret ediyorum
Evle iş arası 10 dakka ben otobüsle 1 saatte gidiom

aynen canım benimkide cüzdan bekliyor
benim eşim arabayı veriyor üstüne kaskoda yaptırdık ama ben bi cesaret edemiyorum yaa:36::36:
yolda giderken çekiveriyo el frenin hadi geç direksiyona diye hep bi bahane uyduruyorum sonrada adama tıslıyorum öğretmiyosun bana senin yüzünden kullanamıyorum diye:36::36::36::36:
kizlar esleriniz anlayisli ise sakin yerlerde kullanin biraz,kendinize guveniniz gelir.sonra rahat rahat kullanirsiniz:34:benim babamda polisti..araba kullanirken babam hemen sinirlenip,bagiriyo cagiriyodu ben de korkudan arabayi stop ettiriyodum:1: o yuzden direksiyona gecmeye korkuyorum:ssz::ssz::ssz:

bugün kimse gelmiyor
fadime abla yok sabah geldi gitti
balkaymak yok
suzi yok
betül yok
minderbobta cee dedi gitti

nerdesiniz bacılaaaaaaaaar
yawrucumm goreve cikiyorum ogleden sonralari:31::31:sabah ya da aksama dogru girebiliyorum foruma:31::31:
Ay az önce yaşlı 2 teyze gelmiş 30 yıllık arkadaşlarmış gençken derdik ki dio
Genciz güzeliz bakireyiz
Artık genciz güzeliz duluz die gezioz :9:
:9::9::9::9::9:
hanimlar niye korkuyosun ya araba kullanmaktan!!! kullananlar anasinin karninda ogrenmediya hadi bakalim gecin direksiyona bide sizi gorelim kocalariniza deyin cekilsinler oteye yer versinler size. araba oyle kapinin onunde durupta senin otobuse binmen cok kotu oluyo ben onu 16 yasindayken yasadim babamin arabasi evin onunde duruyodu ben yagmurda siril siklam olmustum ertesi gunu gittim ehliyete yazildim aldim koydum cebime sagolsun babada bi araba aldi ufak tefek. simdi 2 cocuk annesiyim esim hergun babama dua eder :1::1::1::1: iyiki karima ehliyet almis zamaninda diye. alisveris bende doktor bende yani akliniza gelen hersey. dusunsenize ikide bi esimi is yerinden cagirdigimi. benim annemde zamaninda almamis simdi ben ona kiziyorum alsaydin ehliyetini zamaninda simdi ben isten gec kalinca gider cocuklarimi okuldan alirdin diyorum :52::52::52::52::52: babamin arabasi garajda uyuyo oyle :9::9::9:

guzelim sen nerde calisiyon???

bizi begenmiyon herhalde :43::43::43::43::43::43:

ay cok sekerlermis

ben normalde kabizlik sorunu yasayan biriydim ardik caresini buldum icer icer giderim tuvalete :118::118::118:
harikasin tatlimm:46:
kizlar ben 2 gundur sport yapiyorum her tarafim agriyo valla kollar bacaklar kalçam. ay insallah sonucunu alirim cuma gunu. Ben sadece cuma gunu tartiliyorum o yuzden cumayi iple ceker oldum. onceden tartilipta eksiyi gorupte tartida kendimi salmaktan korkuyorum :1::1::1:
:nazar::nazar::nazar:
SELAM KIZLAR
Menüm

:nazar::nazar::nazar:tebrik ederim canim,spor da yapmissin menun de guzel:46::46:

Back
X