70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun yogunluktan hicbir şey yiyemedim sabah wasayla sandvicimi yedim, oglen 8-10 tane fındık atabildim agzıma, simdi spordaym bisikletten bildiriyorum :)
Ayy canim ac karna dikkat et Allah korusun. Spor salonunda mısın dısarida degilsindir umarim canim. Ohh kalori almadan kalori veriyorum diyosun :) hadi bakalım guzel olacak hersey

Ayy canim ac karna dikkat et Allah korusun. Spor salonunda mısın dısarida degilsindir umarim canim. Ohh kalori almadan kalori veriyorum diyosun :) hadi bakalım guzel olacak hersey
40 dk bisiklet yaptm sadece, akşam yemegnde 1 wasa ile zeytnyagli kereviz ve yogurt yedim. Bugünü de bitirdik :)

40 dk bisiklet yaptm sadece, akşam yemegnde 1 wasa ile zeytnyagli kereviz ve yogurt yedim. Bugünü de bitirdik :)
ohh afiyet olsun canım :) InşAllah gidecek bu kilolar topiğimiz çok sessiz değil mi? bu aralar kimseler uğramaz oldu

kızlar ben aranıza yeni katıldım nasıl işliyor bu sistem boyum 1.73 kilo 74 63 gbi bi kiloya ulaşmak istyrm yarışma gurupları nasıl oluyr

Spor salonunda, oturarak yapıyorum
Bende oturarak 20 dk bisiklete biniyorum. Kosu bandinda 5-5,5 hızında 20 dk. kadar yürüyorum. Dr.um diz eklemleri onemli bu yaslarda kosu bandı sıkıntı yapabiliyor eklem kayıpları zedelenmeleri olabiliyor onermiyoruz dedi bende hızda 5-5,5 u gecmiyorum. Sonrasında kol bacak gobek icin egzersiz yapiyorum. Bugun nasil olduysa 12 bardak su, 3-4 bardakta sıvı birseyler ictim. Hergun boyle icmeliyim.

Nasil diyet yapıyosun?
Sabah kalkinca bi karisimim var hemen ondan bi kasik ve bir bardak su iciyorum yarim saat sonra kahvalti da genelde omlet peynir zeytim ve bir bardak bitki cayi iciyorum ogle bisey yemiyorum aksama izgara et sebze yogurt yiyorum kesinlikle tatli pilav makarna yemiyorum cokcanim istiyorsa bi parca aliyorum aksama kadar 2 litre su icmeye calisiyorum 1000 kaloriyi asmamaya calisiyorum cocugu anneme birakabilirsem yuruyorum 1 saat ve aksam 8 den sonra bisey yemiyorum.

Selamlar bi kaç gündür yazamadım kızlar . Bir haftadır diyet yapıyorum 76 olarak başladım bugün 71.900 u gördüm yakında burdan mezun olup bi alt topige gecicem galiba böyle giderse bakalım hayırlısı

Merhaba ben 72kiloyum doğum kilolarım kaldı tecrubelerinizden banada aktarırmısınız
Günde 3 ana 3 ara 6 öğün yiyorum 3 litre su içiyorum hamur işi tatlı şeker asla yemiyorum Egzersiz pilates dans ediyorum diyeti bozacak harekette bulunmuyorum bir haftada 4 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…