Aynen canım ya senin boyun kaç betülcüm?Ben 1,61 im
bende 1 60.7180 kilom ve 85 dogumluyum.ayrıca 2 tane sezeryan dogum yaptım.ve göbegimi tahmin edersiniz sanırım.sempatiksalakcinni.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım ya senin boyun kaç betülcüm?Ben 1,61 im
bende 1 60.7180 kilom ve 85 dogumluyum.ayrıca 2 tane sezeryan dogum yaptım.ve göbegimi tahmin edersiniz sanırım.sempatiksalakcinni.
kas kaybı olunca vücut resmen çöker. çok kilo vermiş gibi olur ama yağlar hala durur hayelciğim. heleki diyosun aç kalmak beni mutlu ediyo diye bu tamda kas kaybına yol açar. sporda yapamadığın için açlıkta ve eksik beslenme sonucu kasın gider. bedenin külür sadece ama yağlarda kalır. hergün spor yapmarak kas oranını arttırmalısın. ve düzenli beslenmelisinki metabolizman yavaşlamasın. yavaşlarsa daha az kalori harcar. direk açlık moduna geçer ve ne verirsen onla idare etmeye uğraşır
bakın 3 ay diyorum 3 ayda dengeli beslenerek ve sporla 10 kilo vereceğiz arkadaşlar. aç kalmak yok. sadece düzenli beslenme ve sporla. şok diyet falan yapanlar öğün atlayanlar spor yapmayanlar hariç. onlar belki daha fazla kilo vermiş gözükecekler tartıda ama kas kaybı olduğundan öyle gözükecek. ve diyet biter bitmez tekrar geri alacaklar verdiklerini. bakın spor yapmayan yapana göre daha hızlı tartıda zayıflar çünkü daha fazla kas verir. ama vücudu sarkar, şekil bozukluğu oluşur. özellikle göğüsler ve göbek çok sarkar. ama spor yapan sarkmaz ve kilosuna göre çok daha ince gözükür. üzgünüm ama malesef böyle. ister katılın ister katılmayın bana sonucunu ilerde görürsünüz. üstelik şok diyet yapanlar aç kalanlar dengeli beslenenlere göre daha sıkıcı geçer diyeti. moral bozukluğu halsizlik üşüme olur. ve daha bi iradeli olmaları gerekir
Sende benim gibisin işte canım benim 1 evladım var o da sezeryanla oldu göbek işi
benimde sorunum anlıyacağın.
Ama şöyle bişey var diyete başladım başlayalı vücudumda gözle görülür değişiklik var göbek
indi biraz yavaş yavaş toparlıyo kendini
aaa betücüğüm senin iki tanemi çocuğun var
inşallah canım. inşallah misafirlerin gidince başlarsın. aç kalınca mutlu oluyorum deyince bende öğün atlıyosun sandım. ondan demiştim.
sporu sıkılaşmak ve daha geç yaşlanmak için yapıcam gerçekten insan kendini daha güçlü sağlıklı hissediyor ara verince başlaması zor geliyor sanki geçen sene 2 saate yakın pilates yapıyodum keşke hiç bırakmasaydım(((
bak canım şimdi sen eskisi kadar yemiyosunya o yüzden metabolizman ister istemez yavaşlıyo. daha az kalori yakıyo. açlık moduna giriyo ve ne versen onla idare etmeye çalışıyo. bi diyetisyenden duymuştum diyete girince metabolizma hızı yarı yarıya düşüyomuş. çünkü vücut yağ vermek istemez hiçbişey vermek istemez çünkü hastalık olarak algılar ve hemen önlemini alır. yavaşlar o yüzden spor yaparsan hızlandırabilirsin vücudunu daha kısa sürede verirsin. şuanda kasta kaybediyosun bunu unutma. kaslar eridikçe vücut daha az kalori harcar çünkü yağlar kaslar kadar çok kalori yakmaz varlığını sürdürebimek için. ne kadar kasın erirse o kadar az kaloriye ihtiyaç duyarsın. ama ne kadar kasın artarsa o kadar fazla kaloriye ihtiyaç duyar ve o kadar hızlı yağlardan kurtulursun