70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar bugün kahvaltıda kepekli ekmeğe tost yedim geç yaptım zaten kahvaltıyı yeşil çay içtim bi de arda atıştırmalar filan, öğlen de belki karnabahar yerim, daha bilmiyorummm. sabah tartıldım 1 kilo gitmiş olarak gözüküyor mutluyum çook hihoyyyt

darısı başımıza canım.bende 3 ayda 15 kilo versem çok süper olur.tam eski halime dönmüş olurum.

aynen bende şimdi o kadr veririsem hamilelikten önceki kilomun altına inerim başaracağız buna inanıyom gerçi bgn çok umutsuzum nedenini bilmiyorum ama bu seferde yapçam bırakmıycam işin ucunu önceki pantolonlarım diz kapağımda duruyo şimdi ufffffff bir an önce zayıf olduğum eski günlerime dönsemmafoldumben

aynen bende şimdi o kadr veririsem hamilelikten önceki kilomun altına inerim başaracağız buna inanıyom gerçi bgn çok umutsuzum nedenini bilmiyorum ama bu seferde yapçam bırakmıycam işin ucunu önceki pantolonlarım diz kapağımda duruyo şimdi ufffffff bir an önce zayıf olduğum eski günlerime dönsemmafoldumben

hiç bozma moralini daha önce yaptıysan şimdi hayli hayli yaparsın.bende öyleyim ama gün geçtikçe göbeğim küçülüyor bu da beni motive ediyor.herkes yapmış bizim neyimiz eksik dimi

5 sene önceki pantolanlarım benimde dizkapağımda kalıyor:( YAPICAZ BAŞARICAZ

selam millet ben geldim. içli köfte yaptım. zaten yağsız kıyma kullanıyorum. içini hazırlarken yağsız yaptım. pişince eşiminkini ayırıp onunkine yağ kullandım. spor daha yapmadım ama birazdan dans ederim 1 saat. telafi ederim. öğlen yemeğim bu saate sarktı. işim anca bitti. şimdi kendime yaptığım yağsız haşlama içli köfte yiyorum 2 tane

ben önceki sene 3 ayda 15 kg vermiştim ama başarı öykümü yazmadım kendi panelimde önceki ve sonraki hallarim vardı inan çok harika bi duygu oluyo
inşlh bu sene verince başarı öykümü mutlaka yazcamguclubacismile

Canım sen 3 ayda 15 kilo vermişsin bak şimdide verebilirsin işte en büyük motive edici şey varmış zaten sende

Yaza kadar vericem bende çok kararlıyım bu kez yavaş ama istikrarlı bi şekilde vericem bu yağları

Ben biraz önce ton balıklı salatamı yedim ama 1 dilim kepek ekmeğinin ancak yarısını yiyebildim.

Salatam çok doyurucu olmuştu ama ton balığını her zamanki gibi yağını süzdüm öyle koydum salatama

haşlama olduğundan çok hafif ve sağlıklı. eskiden kızartılmış içli köftelerden ne kadar yerdim sayısını hatırlamam. canım sıkıldıkça alır yerdim. elimde gezerdim resmen. yedikçe yerdim. kızartma olduğundan yağlıya iştah açıyo. yerdimde yerdim. eskisiyle şuan arasında hem düşünce olarak hemde psikolojik olarak ne kadar fark var aslında. duygusal açlığı yemek yiyerek bastırmaya çalışıyormuşum. oysaki zaten kilom yüzünden mutsuzdum. mutsuzluğumu gidermek içinde yerdim çok. ne garip. kilo yüzünden mutsuzum ama mutsuzluğumu gidermek içinde yiyordum

hiç bozma moralini daha önce yaptıysan şimdi hayli hayli yaparsın.bende öyleyim ama gün geçtikçe göbeğim küçülüyor bu da beni motive ediyor.herkes yapmış bizim neyimiz eksik dimi

Evet canım özellikle göbeğin alt kısmı git gide düzleşiyo farkedebiliyomusun sende bunu?

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................73..............................65............

Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)

Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............

zuzum24...............79.........................71...........................60..............

Nesibe26...............75.....................72,5...........................65..............

Lollipop.................70.....................................................64......(yeni başladı)

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

selam kızlar.bende artık bu diyet listelerine katılsam güzel olur diye düşündüm.ama nasıl yapacağımı bilmiyorum diyetimi:(( çok sık sık acıkıyorum ben.şekerim düşüyo sürekli mesela az önce öğle yemeği yedim.1 çöp tavuk şiş(6 parçacık)ssalata balzamik sirkeli+zencefill tozlu yoğurt yedim.ama karnım çok aç:(( ne yapıyım be şimdi.yada benim gibi şekeri düşük birileri vardır mutlaka bildiğiniz işeyarayan bişeyler varmı ne olur yardımcı olun:<(

Beyin 20 dakika sonra yediğini algılar

ıyi bir diyetin püf noktalarından birinin de diyet programı sürecinde iyi çiğneme alışkanlığı kazanılması olduğunu belirten Fatmagül Yılmaz şunları anlatıyor: &#8220;Beynimiz ilk lokmayı ağzımıza aldıktan bir 20 dakika sonra &#8220;Doydun, artık yeme &#8221; diye sinyal gönderir. Lokmayı ağzımıza aldıktan sonra iyice dağılana kadar çiğnemeliyiz. Yani sindirim midede değil ağızda başlamalı. Bu şekilde mideye binen yükü de azaltmış oluruz ve doyduğumuzu anladığımız için eskiye göre daha az yemeye başlarız.

ıkinci olarak kazanmamız gereken alışkanlık su içimidir. Çünkü vücudumuza aldığımızın besinlerin yakılabilmesi için aldığımız kalori kadar suya da ihtiyacımız vardır. 2 bin 500 kalori alıyorsak, 2.5 litre su mutlaka içmemiz lazım ki aldığımız kalori yakılabilsin.

Üçüncü basamak daha hareketli bir yaşam modeline geçmektir. Kilo alma ya da kilolu olma sebeplerinden biri de hareketlilik düzeyimizdir. Yapabiliyorsak sporu hayatımıza katmalıyız. Bu, en azından tempolu yürüyüş olabilir. En önemlisi her gün değil haftada bir tartılmaya özen göstermek gerekir. Çünkü günlük farklılıklar moralinizi bozabilir. Bu da diyetinizde kaçamaklar yapmanıza yol açar. Sağlıklı olan, haftada bir, sabah aç karnına, tuvalete çıktıktan sonra, giysisiz tartılmaktır.&#8221;

Zayıflamanın püf noktaları

-Pirinç pilavı yerine bulgur tüketin.

-Su tutucu özelliği fazla olan elma, ayva, muz ve şeftali kabızlığı artırır.

-Armut, kuru ya da taze kayısı, kuru ya da taze incir, erik, kavun, portakal mevsiminde bağırsakların daha iyi çalışmasını sağlar.

-Bağırsaklarımızı çalıştırması için bitkisel çaylar veya ilaç tercih edilmemelidir.

-Kabızlık sorunu yaşıyorsanız sabah aç karnına cezvede ılıtılmış bir bardak su veya ıhlamuru 1 tatlı kaşığı bal ile alıp sonrasında 15-30 dakika egzersiz yapın.

-Gün içinde genelde ılıtılmış su için.

-Kepek içeriği yüksek besinler aldıktan sonra su içimini artırmak daha uzun süre tok kalmanızı sağlar.

alıntı

mrb arkadaşlar sabah yarım dilim börek ve 3 açık,şekersiz çay içtim sace.iştahım hiç yok bugün.

börek eğer yağsızsa yani kızartma değilse ve beyaz un değilse açılmz iştahın. bak her ne olursa olsun börek yağsız gibi durabilir çünkü resmen içine konan yağı tüm hücrelerine kadar emiyor. fırına verilincede pişince belli olmuyor. o yüzden hep diyoruz her ne yemek hamuriş falan olursa olsun porsiyon başı 1 kaşık yağdan fazlası zarardır zayıflamaya uğraşanlara. 1 kaşık yağda 125 kalori var. yediğin yemeğinde kalorisi var. hiçbişey kalorisiz değil. o yüzden dikkat etmek gerek ve mümkünse herzaman herkesin yediğini değil kendi yaptığımızı yemek gerek. çok zahmetli olmuyo inanın. 1 tencere yemek 2 gün gidiyo. dolayısıyla hergün yemek pişirme derdi olmuyo. zeytinyağlı taze fasulye misal. fasulye hem kalorisi az hemde çok faydalı. ama evde genelde önce soğanı salçası domatesi şöyle bol yağda kavruluyo. fasulye falan tüm yağı emiyo. ardından pişince bide üzerine zeytinyağı gezdiriliyo bolca. evet yiyince fazla yağ tadı alınmıyo ama özünde çok çok yağlı ve kalorili oluyo. hem iştah açıyo yağlı olduğundan hemde bisürü kalori. oysaki ben her zaman sebze yemeklerimin soğanını salçasını yağsız az sote eder. yemek pişince üzerine 1 kaşık zeytinyağı gezdiririm.

selam kızlar.bende artık bu diyet listelerine katılsam güzel olur diye düşündüm.ama nasıl yapacağımı bilmiyorum diyetimi:(( çok sık sık acıkıyorum ben.şekerim düşüyo sürekli mesela az önce öğle yemeği yedim.1 çöp tavuk şiş(6 parçacık)ssalata balzamik sirkeli+zencefill tozlu yoğurt yedim.ama karnım çok aç:(( ne yapıyım be şimdi.yada benim gibi şekeri düşük birileri vardır mutlaka bildiğiniz işeyarayan bişeyler varmı ne olur yardımcı olun:<(

Senin bir diyetisyen kontrolünde zayıflaman lazım canım şekerim var demişsin en güzel listeyi doktorun verecektir sana

Back
X