70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

börek eğer yağsızsa yani kızartma değilse ve beyaz un değilse açılmz iştahın. bak her ne olursa olsun börek yağsız gibi durabilir çünkü resmen içine konan yağı tüm hücrelerine kadar emiyor. fırına verilincede pişince belli olmuyor. o yüzden hep diyoruz her ne yemek hamuriş falan olursa olsun porsiyon başı 1 kaşık yağdan fazlası zarardır zayıflamaya uğraşanlara. 1 kaşık yağda 125 kalori var. yediğin yemeğinde kalorisi var. hiçbişey kalorisiz değil. o yüzden dikkat etmek gerek ve mümkünse herzaman herkesin yediğini değil kendi yaptığımızı yemek gerek. çok zahmetli olmuyo inanın. 1 tencere yemek 2 gün gidiyo. dolayısıyla hergün yemek pişirme derdi olmuyo. zeytinyağlı taze fasulye misal. fasulye hem kalorisi az hemde çok faydalı. ama evde genelde önce soğanı salçası domatesi şöyle bol yağda kavruluyo. fasulye falan tüm yağı emiyo. ardından pişince bide üzerine zeytinyağı gezdiriliyo bolca. evet yiyince fazla yağ tadı alınmıyo ama özünde çok çok yağlı ve kalorili oluyo. hem iştah açıyo yağlı olduğundan hemde bisürü kalori. oysaki ben her zaman sebze yemeklerimin soğanını salçasını yağsız az sote eder. yemek pişince üzerine 1 kaşık zeytinyağı gezdiririm.

dün 100 gr kadar balık ve salata yemiştim.balığı,tavanın dibine 2 çorba kaşığı yağ sürüp tavada ızgara yaptım bi nevi.evet sıvı yağ bir kaşığı 125,margarin gibi yağların bir kaşığı 2 katı falan bildiğim kadarıyla..

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar.3 hafta önce bende diete basladim .77 kiloydum su an 72.800 geliyorum.her gün düzenli sporumu yapiyorum yediklerimede dikkat ediyorum.su anki hedefim 68 .allah yardimcimiz olsun

evet canım o yüzden şahsen ben çok dikkat ediyorum özellikle. eşime poğaça yapıyorum 250 gram margarin giriyo içine. içli köftede desen demin yaptım resmen yağın içine bırakıyosun köfteleri. patates kızartmasıda öyle. resmen yağın içinde pişerke yüzüyo ya. yiyince evet yağı belli olmuyo ama aslında çok yağlı. bi kere denemek için 1 yada kızarmış köfte aldım elime ve peçeteyle sıktım iyice inanırmısınız peçete ve elim yağ içinde kaldı valla. yediğimizde oysaki çok yağ tadı almıyoruz ama gerçekte çok yağlı. aklinialirimsmile

evet canım o yüzden şahsen ben çok dikkat ediyorum özellikle. eşime poğaça yapıyorum 250 gram margarin giriyo içine. içli köftede desen demin yaptım resmen yağın içine bırakıyosun köfteleri. patates kızartmasıda öyle. resmen yağın içinde pişerke yüzüyo ya. yiyince evet yağı belli olmuyo ama aslında çok yağlı. bi kere denemek için 1 yada kızarmış köfte aldım elime ve peçeteyle sıktım iyice inanırmısınız peçete ve elim yağ içinde kaldı valla. yediğimizde oysaki çok yağ tadı almıyoruz ama gerçekte çok yağlı. aklinialirimsmile

Ben hem patatesi hemde köfteyi fırında yapıyorum artık hem sağlıklı hemde çok lezzetli oluyo cokacimcoook

diyetisyene gittim ama tahlileri yaptırıp bildiğimiz bi listeyi tutuşturdu elime:(( bişeyim yokmuş herşeyim normalmiş ama benim şekerim düşüyo sanırım.o kadar kilolu bi hamilelik geçirmeme rağmen hiç şekerim çıkmadı.normaldede bişeye sinirlenince düşüveriyo.aç kalmaya gelemiyorum.şimdi özel diyetisyene verecek param da yok açıkçası kendi kendime bişeyler yapabilsem :((

evet kateciğim bende öyle. fırında hiç yağ kullanmadan yapıyorum çok daha lezzetli oluyo.

diyetisyene gittim ama tahlileri yaptırıp bildiğimiz bi listeyi tutuşturdu elime:(( bişeyim yokmuş herşeyim normalmiş ama benim şekerim düşüyo sanırım.o kadar kilolu bi hamilelik geçirmeme rağmen hiç şekerim çıkmadı.normaldede bişeye sinirlenince düşüveriyo.aç kalmaya gelemiyorum.şimdi özel diyetisyene verecek param da yok açıkçası kendi kendime bişeyler yapabilsem :((

canım o zaman sende şeker değilde tansiyon problemi olmasın sakın

tansiyonum zayıfken sürekli düşüktü hamilelikte en yüksek olduğu zaman 12/8 yani ideal.evet normalde biraz düşüktür ama benim bünyem buna alışık.sorun o değil sorun şeker galiba:(( açlıktan kötü oldum baya şimdi biraz beyaz leblebi yedim süt içtim şu an iyiyim mesela.gözüm açıldı resmen:(( ne yapmalıyım kime danışmalıyım

akşamları çerez tatlı vs kalktı artık.şimdi akşam canım atıştırmak istiyorsa eğer meyve yiyorum biraz ama bir iki tane kuru yemiş yiyorum bağzen.vitaminini almak için.

Son düzenleme:

evet tahlil yaptırmışsın bişey çıkmamış diyetisyenin verdiği liste hala duruyosa elinde onunla başla diyetine bol su iç ve beyaz ekmekten uzak dur kepek ekmeği ye, ama kendini asla aç bırakma ara öğünlerde mutlaka meyve,yoğurt,grisini,eti form bisküvi türü şeylerden birini ye.
Günde 1 saat yürü dışarı çıkamıyosan walk at home diye bir video var 1miles dan 5 miles a kadar.5miles olanı ilk başta yapma 1 miles olanı yap yeni başlayanlar için vucudu alıştırmak için 3 gün boyunca yap sonra kademe kademe yükselt.Walk at home ı google da leslie senson diye yaz karşına çıkan ilk siteyi tıkla orada linkleri verilmiş indirebilirsin bilgisayarına.

ben evlenirken 57-58 arasıydı hatta belki biraz daha zayıf.evlennce herkes gibi yaptım yedim kilo aldım.oldum 66 hamile kaldım doğuma yakın 100 ü geçtim eminim çünkü 98 i gördüm ama tartıda 100 ü görmeye cesaret edemediğim için tartılmadım bi daha.doğumdan hemen sonra hatta hastanede tartıldım 86 olmuşum.karnım inanılmaz büyüktü suymuş demekki.neyse o vakitten beri şuan oğlum 16 aylık ben de öyle böyle derken 77 kiloya geldim.ama burda kaldım burayada zaten rejimsiz geldim.kendi kendine gitti.şimdi artık iş bende.biyerden başlamam lazım.çok sıkıldım bunaldımm

sana tavsiye edecek uygun beslenme yazmak istedim ama şeker olayın düşündürücü. sen yinede diyetisyenin verdiğini uygula derim

çok teşekkür ederim ayrıca yorumlarınız için.paylaşmak gerçekten çok önemli.herşeyle tek başımıza başa çıkamıyoruz.inş.bende kilo verebilirim:))

hugocuk sen yine zahmet olmazsa yazarsan sevinirim.gerçekten buna ihtiyacım var.önerilerinize deneyimlerinize ihtiyacım var.

akşamları cips çerez kola tatlı vs kalktı artık.şimdi akşam canım atıştırmak istiyorsa şayet ya meyve yemeye çalışıyorum yada pirinç ve mısır patlaklı yuvarlak kalorisi çok az biürün var o üründen bir iki yuvarlak yiyorum..

Canım evlenmeden önce bende cipsi çok yerdim ama evlendikten sonra çok canım istediğinde alıyordum daha doğrusu bu konuda eşime ne kadar teşekkür etsem azdır bu huyumdan o beni vazgeçirdi.Çünkü önceden markete gittiğimde cips almadan çıkamazdım.Son 1 senedir kolayı da bıraktım artık çok gereksiz bişey gibi geliyo bana içtiğim zaman bile zevk alamıyordum.Doğumdan sonra da çayda şekeri kestim.Kilo almamın tek nedeni spor yapmamam , tatlıya düşkünlüğüm ve vakitli vakitsiz yememdi.

Canım evlenmeden önce bende cipsi çok yerdim ama evlendikten sonra çok canım istediğinde alıyordum daha doğrusu bu konuda eşime ne kadar teşekkür etsem azdır bu huyumdan o beni vazgeçirdi.Çünkü önceden markete gittiğimde cips almadan çıkamazdım.Son 1 senedir kolayı da bıraktım artık çok gereksiz bişey gibi geliyo bana içtiğim zaman bile zevk alamıyordum.Doğumdan sonra da çayda şekeri kestim.Kilo almamın tek nedeni spor yapmamam , tatlıya düşkünlüğüm ve vakitli vakitsiz yememdi.

bende abur cuburu çok fazla aramam,dediğin gibi,çok nadirdi zaten haftada bir iki kez cips alırdık mesala.çünki rejim yapmasam bile colayı falan bırakma kararı almıştık bi sene önce kadar..bi kaç kez bu karara uymayıp cola turka aldığımız zamanlar oldu ama genede arada sıradaydı yani.şimdi hiç içmemeye çalışıyorum.

kızlar ben normal suyu pek sık içemiyorum . Ama sıcak suyu daha kolay içiyorum . Su içemeyenler birde bööle denesin Birde ben çalışırken sürekli ağzım boş kalmasın die kahve içerdim 3übiraradalardan 4 bardağı buluyordu şimdi canım bişeler içmek isteyince kettleda suyu ısıtıp önüme koyuyorum sanki bişeler içiomusum gibi gelio güzelde oluo hem :)

Back
X