70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

--------------------------------------------------------------------------------

Haftalık kilo çizelgesi

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73.................................................. ........59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................73..............................65............

Myocean...............71.................................................. ......58.................(yeni başladı)

Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............

zuzum24...............79.........................71...........................60..............

Nesibe26...............75.....................72,5...........................65..............

.Lollipop.................70.................................................. ...64......(yeni başladı)
gülen....................78.8....................77.6...........................65..(yeni başladım)
beni de aranıza alın kızlar.5 günde 1 kilo gitti.

--------------------------------------------------------------------------------

Haftalık kilo çizelgesi

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73.................................................. ........59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................73..............................65............

Myocean...............71.................................................. ......58.................(yeni başladı)

Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............

zuzum24...............79.........................71...........................60..............

Nesibe26...............75.....................72,5...........................65..............

.Lollipop.................70.................................................. ...64......(yeni başladı)
gülen....................78.8....................77.6...........................65..(yeni başladım)
beni de aranıza alın kızlar.5 günde 1 kilo gitti.

beni de ekler misiniz 77 den 74 hedef 58

kızlar ya akşama güveç ve yağsız makarna var çok mu olur

yemeği sen yaptığın için içeriğini en iyi sen bilirsin canım. güveç yağsızsa sebzeli falansa gayet güzeldir. ekmek yemezsen makarna yersin ama şu var. beyaz makarna iştah açar. yenmemesi gerek makarna yerine kepekli, pirinç yerine bulgur yada kabuklu pirinç yenmeli. bunlar diyette çok önemlidir. iştahın açık olursa zorlanır belki diyet bile bozabilirsin canım

emziren arkadaşlar öncelikle yemeklere konan yağın süt yapmaya faydası olmaz asla. şeker süt yapmaz. o yüzden yağı az olan yemekler yapılıp yenmeli emzirirken. ayrıca dediğim gibi beyaz un yerine kepek unlu hamur işleri yapılmalı. artık hayat boyu yemekler 1 kaşık yağlı yenmeli. tatlı için meyve yenmeli. ayrıca internette emziren kadınlar ne yemeli neler süt yapımına yardımcı olur araştırın. diyet yapmak zararkı olabilir size. ama bu diyet yapamam deyip yağlı yemekler yemek anlamına gelmez. yağı azaltın. tatlıyı kesin. insülini çıkaran her türlü yiyecekten uzaklaşın zaten gider kilolar. emzirmek çok kalori harcatır. sağlıklı beslenip tüm kilolarından emzirerek kurtulan gördüm arkadaşlar.

internette bu konuyla ilgili bisürü bilgi var. emziren arkadaşların durumu bizden farklı. onlar araştırsın ne nasıl yemeli. ayrıca emziren kadınlar içinde mutlaka bi beslenme şekli olmalı zayıflamak için. onu araştırın ona göre yapın

ya canım pirinç iştah açar. 1 kaşık yağlımı yaptın pirinci. içne bulyon kullanmamak gerek. arıca patatesete çok iştah açar. bence patates yemeğin eğer 1 kaşık yağlıysa patates yemeği ve salata yeki salata iştahının çok açılmasını önler. pirinci yemesen iyi olur. bulguru tercih et. salatayada 1 kaşık yağ kullan.

bir tabak corba 3 kasik pilav yedim patatesi zaten cok sevmem,bulgur emziriken bebise gaz yapiyor pilavida en fazla 3 kasik yiyorum

pardon zuzum emzirdiğini unutmuşum. bu arada emziren anne diyeti diye yazın. diyet listeleri var. size uygun. onları yapın.

selam kızlar nasılsınız geçmişi okudum baya bir yazı birikmiş.ben bugün oğlumla çıktım yürüdüm.sporum sadece bu çünkü hiç uyumadım gece.çok yorgunum

iyilik canım. benim ev buz. kalorifer çalışmıyo. heraldede pazartesiden önce çalışmayacak. üşüyorum. bugün spor yapamadım ama yarın dans ederim.

canım dikkat et ya.hastalanma.soğuk oluncada insanın canı bişi istemiyor dimi

evet canım ya sorma inan kıpırdamak istemiyor canım. diyete devam ama sporda zorlanıyorum. bugün yapamadım. ev resmen buz ya. ısıtıcı var ama çokda ısıtmıyo. pazartesiye kadar böyle heralde

kızlarr akşam işyerinden 7 gibi çıktım,saat 18:20'de nesli bişeyler ye eve gitiğinde saat 8 olucak dedim ve bi muz buldum yedim .şu an hala tokum :) suyumu içiyorum . ,kötü yapmamışım dimi ,8den sonra bişe yemek istemedim açıkcası ee şirkettede malum fastfooddan başka bişe yok :)

6 haftada 6 kilo verdim. ve geriye 6 kilom kaldı. inşallah 6 haftadada onu verirsem süper olurum ya.

Back
X