Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya akşama güveç ve yağsız makarna var çok mu olur
benımde bebegım kucuk ve tırsıyorum rejım yapmaktan sutum gıder dıye. sen nasil yapiosun?sempatiksalakcinni
--------------------------------------------------------------------------------
Haftalık kilo çizelgesi
Hugocuk...................77...........................72.........................65...........
Ethos...................... 81...........................79,7......................58............
Hayell......................73...........................69,5......................65.............
Kate_34...................75...........................73.........................65.............
Özlemilker...............90............................79.........................75............
Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................
SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............
Arzum.d..................72.........................68.............................58....................
Pembelii.................76........................74,6............................60...................
Feyza85................73.................................................. ........59 (yeni başladı)
YaSelin.................77........................73..............................65............
Myocean...............71.................................................. ......58.................(yeni başladı)
Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............
zuzum24...............79.........................71...........................60..............
Nesibe26...............75.....................72,5...........................65..............
.Lollipop.................70.................................................. ...64......(yeni başladı)
gülen....................78.8....................77.6...........................65..(yeni başladım)
beni de aranıza alın kızlar.5 günde 1 kilo gitti.
sen?
kızlar ya akşama güveç ve yağsız makarna var çok mu olur
ya canım pirinç iştah açar. 1 kaşık yağlımı yaptın pirinci. içne bulyon kullanmamak gerek. arıca patatesete çok iştah açar. bence patates yemeğin eğer 1 kaşık yağlıysa patates yemeği ve salata yeki salata iştahının çok açılmasını önler. pirinci yemesen iyi olur. bulguru tercih et. salatayada 1 kaşık yağ kullan.
canım dikkat et ya.hastalanma.soğuk oluncada insanın canı bişi istemiyor dimi