Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 30 kilo aldım 10 da hamilelik öncesi almıştım toplam 40 kilo 20 si gitti17 daha versem razıyım
üzülme beterin beteri var mesela ben
kızlarr akşam işyerinden 7 gibi çıktım,saat 18:20'de nesli bişeyler ye eve gitiğinde saat 8 olucak dedim ve bi muz buldum yedim .şu an hala tokum :) suyumu içiyorum . ,kötü yapmamışım dimi ,8den sonra bişe yemek istemedim açıkcası ee şirkettede malum fastfooddan başka bişe yok :)
böyle zamanlar için yanında mutlaka yiyecek bulundur canım. hatta bence yemeğini evden götür. ben eskiden çalışırken öyle yapardım. yemeğimi ekmeğimi götürürdüm. çoğunluklada hem ton balığını çok sevdiğim için hemde pratik olduğu için iş yerine giderken marketten ton balığı alırdım. ekmeğimi evden götürürdüm. bazen simit ayran yerdim. bazen yağsız sebze yemeği falan götürürdüm. bayağı iyi oluyodu
ay darısı başıma
Tartında sorun var canım sabahtan akşama kadar 3 kilo alınır mı hiç kafamçokkarıştı
makarna yağsız güveçde az çok az yağlıyemeği sen yaptığın için içeriğini en iyi sen bilirsin canım. güveç yağsızsa sebzeli falansa gayet güzeldir. ekmek yemezsen makarna yersin ama şu var. beyaz makarna iştah açar. yenmemesi gerek makarna yerine kepekli, pirinç yerine bulgur yada kabuklu pirinç yenmeli. bunlar diyette çok önemlidir. iştahın açık olursa zorlanır belki diyet bile bozabilirsin canım
emziren arkadaşlar öncelikle yemeklere konan yağın süt yapmaya faydası olmaz asla. şeker süt yapmaz. o yüzden yağı az olan yemekler yapılıp yenmeli emzirirken. ayrıca dediğim gibi beyaz un yerine kepek unlu hamur işleri yapılmalı. artık hayat boyu yemekler 1 kaşık yağlı yenmeli. tatlı için meyve yenmeli. ayrıca internette emziren kadınlar ne yemeli neler süt yapımına yardımcı olur araştırın. diyet yapmak zararkı olabilir size. ama bu diyet yapamam deyip yağlı yemekler yemek anlamına gelmez. yağı azaltın. tatlıyı kesin. insülini çıkaran her türlü yiyecekten uzaklaşın zaten gider kilolar. emzirmek çok kalori harcatır. sağlıklı beslenip tüm kilolarından emzirerek kurtulan gördüm arkadaşlar.
bu akşam eşim yağda kızarmış içli köftelerden tam 6 tane yedi aklinialirimsmile taneside yaklaşık 200 kalori içerir. sadece akşam yemeğinde 1200 kalori aldı. sanırsam ekmekte yedi. şimdi maç yapacaklarmış gitti. 2 saat sonra gelir. o zamanda çay faslı. yanında çikolata falan yer. dobişko olacak valla :roflol:
valla ben kilo verdiysem herkes verir diyorum başkada bişey demiyorum. o kadar bi iştah vardı bende. yedikçe yerdim. yedikçe mutlu olurdum resmen. acaba ne yesem diye düşünürdüm hep. karnım tok olduğu halde yinede gider yemek yerdim. abur cuburlar hariç. :roflol:
canım ama şu var. ben sporcuyum. hergün en az 1 saat koşarım zaten. hatta 2 saat çalışırım ama bu aralar ters gitti bazı şeyler ondan 1 saat yapabildim. ben yaklaşık 2 senedir koşuyorum. belkide ondandır. boğazdan kısınca kiloda gidiyo bende