• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

artık umutluyum canım hırs yaptığımda veriyorum bi ara 57 kiloya düşmüştüm 78 kilodan şimdi yine hırs yaptım hedefim 55 kilo olmak:34:inş herkes istediği kiloyla girer yaza kadar:31:
bugünkü menüm:56:
sabah
maydanoz peynir yumurta 1 dilim kızarmış kepek ekmeği yeşil çay
ara
yeşil çay
öğle
2 kase mercimek çorbası
akşam
1 ayva yarım portakal

gerçekten de azmetmişsin ama sanki biraz az gibi geldi yediklerin yorgun düşme de canım..

artık umutluyum canım hırs yaptığımda veriyorum bi ara 57 kiloya düşmüştüm 78 kilodan şimdi yine hırs yaptım hedefim 55 kilo olmak:34:inş herkes istediği kiloyla girer yaza kadar:31:
bugünkü menüm:56:
sabah
maydanoz peynir yumurta 1 dilim kızarmış kepek ekmeği yeşil çay
ara
yeşil çay
öğle
2 kase mercimek çorbası
akşam
1 ayva yarım portakal
hogeldin canım :1:azmedince oluyor başarmış birisin sonuna kadar desteğiz :3:

Sabah

sıcak su
1 adet kuru incir

kahvaltı
domates maydanoz salatalık
1 kk b.peynir
2 adet esmer ekmek
şekersiz çay
yumurta

ara
nescafe (az krema ve şekersiz)

öğle
bol brokoli kanıbahar ve lahana haşlaması (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)
yoğurt
yarım simit

akşam
bol yeşil salata
3-4 yemek kaşığı yağsız pilav (lapa gibi)
çok güzel ve hafif bir menü tebrikler:46::46:

kadınlar gününüz kutlu olsun bakalım hatunlar:54:
hemen menümü yazayım
sabah:
2 dilim ekmek,1 kıvırcık,7-8-dal maydanoz,2 dilim domates,1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,1 kupa ıhlamur şekersiz
ara:
bir kupa ıhlamur şekersiz
öğlen:
bir kase tavuk çorbası
bir pors.zeytinyağlı kereviz
bir dilim kepek ekm.
ara:
1 tane tadımca bar(şu kuruyemişli falan barlardan)
akşam::37:
fırın poşetinde pişmiş 1 tavuk but
4 kaşık makarna
bir kase yoğurt
1 baş kuru soğan(nasılım ama:35::35:)
gün boyu 2 lt. su
SPOR:
sabah işyerimde çok fazla merdiven inip çıktım yaklaşık bir saat oyüzden akşam yürümedim yani bugün nazara geldim spor offff durumda:59::59:

bu hafta yaklaşık reglime 6-7 gün kaldığı için kısıtlama sorunu yaşıyorum bana biraz kızııııınnnnnn yukardanda belli değilmi:58::58::58::58::58::20::20::20::20:

KLAVUZCUUMMM

Seninki de bence çok sağlıklı ancak akşam yediğin makarnayı yemesen sankki daha iyi olurmuş gibi geldi ne dersin? Ben de 4 kaşık lapa gibi bişi yedim aslında ben de yemesem iyiydi yanii

canım bende tanıtıyım önce kendimi sana:44:

bende 22 yaşındayım evliyim 2 bebişim var,,oğlum 20aylık,kızım 8 aylık daha çalışmıyorum evde geçiyo günlerim:62:

hayatıma gelince hayatım neşeli mutlu geçiyor tabiki mutlu bir evliliğim ve pırlanta gibi 2 yavrum var onlarla vakit geçiriyorum burda sohbet ediyorum genelde burda geçiyo zamanım bırakmıyolarki ev işi yapiyim:60:
Ama şimdiki hayatımı sorma gitsin:50:ev taşıycaz eşyaları topladık tam taşıncaktıkki havalar bozdu bikaç gün erteledik kar yağışı başladı burda lodos heryeri yıkıp savuruyo keske geçen pazar taşınsaydık hava günlük güneşlikti:63:ama yapıcak bişey yok ozaman tam toplanmamıştık bugüne kaldı ee bugünde hava bozdu bekliyoruz ev savaş alanına döndü her yer her yer o yüzden bugünlerde hayatımı kopyalayıp yapıştırmasan ii olacak canım:60::60:

her işte bi hayır vardır arkadaşım allah kolaylık versin:40:bizde memur olduğumuz için belli aralarla tayin olduğumuz için taşınmanın zorluklarınıbilirim...ayrıca allah saadetini bozmasın:65::65::71::71:nazarlardan saklasın:79:

doğal yağlar önemli.özellikle sebzelerdeki vitaminleri açığa çıkarması adına yağ kullanman gerekli.özelden msj attım.istediğin zaman bana ulaşabilirsin.elimden geldiğince yardım ve destek olmaya çalışır :69:

hayır çok şey istemiyosun tabiki sen üzülme verirsin kiloları merak etme ''kopyala tarzımı yapıştır hayatına'':66::66:

kız green4 niye arkadaş listemde yoksun sen bakiim aaaaaa:63:
yaa yesşimm bende özel msj ıstıyom :63: :84:trendy21 aynen senın ıcınde gecerlı arkadas lısteme eklemek ısterım sızde ısterseniz:34:
neler denedim neler hep dikkat etmem lazım bu bağırsak sorununa

cok abartı olmamakla birlikte bende de var o sorun 2-3günde benımde genellıkle

KLAVUZCUUMMM

Seninki de bence çok sağlıklı ancak akşam yediğin makarnayı yemesen sankki daha iyi olurmuş gibi geldi ne dersin? Ben de 4 kaşık lapa gibi bişi yedim aslında ben de yemesem iyiydi yanii

canımcım diyom ya bu hafta yeme modundayım keşke dedim sonra ama şeytan işte dürttü:47::47::47:bende yakında onu dürtcemde ...neyse:50::50:

gerçekten de azmetmişsin ama sanki biraz az gibi geldi yediklerin yorgun düşme de canım..

merak etme canım bünyem baya alışkın:nazar:normalde 1 öğün yerim o da akşam yer yatardım o yüzden baya kilo aldım yediklerim ağır şeylerdi çünkü bi de düşün bişe yemesem ertesi günü bile idare ederdi o derece yani:77:bolda su içiyorum şimdi vericem inş yarında pilatese başlıcam sabahları akşamda yürüyüşümü yapcam azmettim başarıcam:21:

chukulata zayıflarken uyguladığın bir metod var mı?
spor yapıyor musun...
kalorili mi yiyorsun?

:56: çıtırlar menüm:56:

3 gün kurusu sıcak su uyanınca

sabah
yarım simit
1 çorba kaşığı lor peynir
zeytin domates biber

ara
2 ceviz içi

öğlen
fırında mantar
bi kase light yoğurt

ara
kuru incir

akşam
çorba
söğüş salata

gece
bi avuç beyaz leblebi

yeşil çay form çay su devam :34: :34:

çok güzel bir menü:46::46:canımcım spor ne alemde yazmamışsın hııııı:47::47: mesajını aldım cevap yazdım bakıp gereğini yaparsan beni mutlu edersin öpüyom :89::89::89:

chukulata zayıflarken uyguladığın bir metod var mı?
spor yapıyor musun...
kalorili mi yiyorsun?

Canım kalorili şeyler yemiyorum...Yani 1,5 ay diyetten sonra bi tane çikolata yedim...Onun haricinde hamurişi, tatlı, çikolata, şekerli hiçbir şey tüketmiyorum...Abur cubur da yok:37:

Bi ara mekik çekiyodum rakibemle beraber birkaç hareket daha yapıyoduk ama geçenlerde bi hastalandım ondan sonra da hiç yapamadım bişey...Zaten havalarda soğuk ondan dışarda da spor yapamıyorum:26:Yani öyle tempolu bi spor olayım yok...Sadece bölgesel fazlalıklarım için arada egzersiz yapmaya çalışıcam artık:34:

Kiloları vereyim de sonra sıkılaşmak için birşeyler şart:69:

Canım bak ben okadar kilo verdim şunu bilir şunu söylerim bu kilolar tek başına gerçekten çok zor veriliyor ben buraya takılmasam cuma günleri bilirim yapma zorunluluqu olmasa bende gevşerim özellikle nasıl beslenmemiz gerektiqini öqreninceye kadar birbirimizin desteqine ihtiyacımız var kopma burdan menülerini paylaş önerilerimizi kulak arkası etme haftalık bildirimlerini mutlaka yap yoksa 2 hafta listeye grmek için beklersin bu hafta sana tolerans tanıyalım ekleyelim listeye ama tekrar kopma kendini bırakma bizler hanımlar olarak azimli varlıklarız istersek yaparız bunu hepimiz biliyoruz kolay deqil tabiki ama zorda deqil sistemi rayına oturtunca yeminle çorap söküqü gibi geliyor gerisi sende başaracaksın bizden ne eksiqin var biraz önce lc waikikiye uqradım çok deqil bikaç ay önce aynı yerde bana göre ne var diye bakınırken şimdi ben beqenmiyorum ve hepsinin içine çok rahat girebiliyorum ve yine geçen yıl bu zamanalar 90 kiloydum diyet yapmak aklımdan bile geçmezdi defalarca denedim olmadı artık denemek istemiyordum birgün buraya rastladım ve kilo veren büyüklerimin tavsiyelerini harfiyen uygulayarak bu kiloları verdim sanki yeniden doqdum azimli ol çok deqil bikaç ay sonra bunları sen yazacaksın ve inşallah her birimiz başarı hikayelerimizi yazıcaz inş.:nazar:

seni çok fena seviyom KAPTAAANNNCIM:89::89::89:bana acayip moral oluyon ve gaz veriyon muckssssss:54:

Kızlar bugun yazamadımöğlene doğru ablama gectım sonra esimi bekledım gelıp alması ıcın aksama dogru geldık eve bugun ve yarın bize tatil:66::64::64: oğlusumlayım :55:

Muazzez işin hayırlı olsun canım:34:
yeşimm ben dayanamıyorum demii :84::84: başarısız diyetçi arzu:69::1:

başarısızsan o kiloları kim verdi bacım

Kızlar bugun yazamadımöğlene doğru ablama gectım sonra esimi bekledım gelıp alması ıcın aksama dogru geldık eve bugun ve yarın bize tatil:66::64::64: oğlusumlayım :55:

Muazzez işin hayırlı olsun canım:34:
yeşimm ben dayanamıyorum demii :84::84: başarısız diyetçi arzu:69::1:

saol tşk ederim tatlımm oh keyif yap oğluşunla:66: :66:

Sabah

sıcak su
1 adet kuru incir

kahvaltı
domates maydanoz salatalık
1 kk b.peynir
2 adet esmer ekmek
şekersiz çay
yumurta

ara
nescafe (az krema ve şekersiz)

öğle
bol brokoli kanıbahar ve lahana haşlaması (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)
yoğurt
yarım simit

akşam
bol yeşil salata
3-4 yemek kaşığı yağsız pilav (lapa gibi)

menü tam benlikkk öğle yemeğine bayıldım cnmmm tam gaz devam:69: :34:

Back
X