• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar nette sorun vardı akşamdan berideli oldumancak yapabildikşükür:53::53:
hemen bildirimimi yapayım ama öyle çok değil olsun genede şükür :66::66:gram gramdır değilmi:60::60:
başlangıç:86
geçen hafta:70.7
bu hafta:70.4
giden:300gr.:60::60:
hedef:60
toplam giden:15.6:46::46:
idare eder ucundan accık:60::60:

çıtırım napin bakim sennn kilocuklarr gitmiş geneeee :32: :32: :32:

çıtırım napin bakim sennn kilocuklarr gitmiş geneeee :32: :32: :32:

söyleyene bak ...çıtır kim acaba:27::27:kiloyu tamı tamına veren sensin hımmmm:46::46::nazar::nazar:tebrikler:65::65:valla bişey yapmıyom işten geldim evi sildim süpürdüm,toz aldım,şu anda çamaşırlar dönüyor:66::66:anlıycan spor yerine ev işi yaptım şimdi duşumu aldım,bu arada net gitmişti eşimi akşamdan beri deli ettim çabuk yap bugün bildirim günü diye...adam beni gırtlaklıycaktı nerdeyse...biyandan evi temizliyom heryer her yerde biyandan net adam uyuz oldu valla:37::37:neyse sakinleşti şimdi:47::47:

ohhh maaşallah senammm yaaa kilo da vermişin aman sen yine de dikkat et tatlımmm.eee kaçamak yap kilo ver ne güzelllll:46:
kızlar ben de yazayim çokk mutluyum sonunda 6 yı gördümmmmm
başlangıç: 80
geçen hafta:70.0
bu hafta: 69.2
giden: 800 gr
toplamda giden:10.8 kg

darısı enkısa zamanda benim başıma canımcım yaaaa:52::52:artık sıkıldım bu 7 li rakamlardan bitürlü düşmedi gitti:59::59:

Bende bildirimimi yapayım 3 haftanın sonunda az da olsa kılo vermeyı basarabılmısım veee en önemlisi de 6 lı rakamlara adım attım nihayet:64::66::62: inşallah devamı hızlı bır sekılde gelır

başlangıc: 74
geçen hafta: 70.3
bu hafta: 69.9
toplamda giden:4.1 kg
hedef:62 :62::62:

:nazar::nazar::nazar::64::64:

sevgili grup liderimiz benim pcim bozuk bu sebeple geçen hafta da bildirimimi yapamadım bu mesajıda misafirlikteki pc den yazıyorum 2 hafta kadar sonra servisten gelecek pcmiz onun için affınızı rica ediyorum...

slmmm herkese ben 75 kiloyumm zayıflamak istiyorum lütfen yardım edin ne yapmalıyım 5 ay önce evlendim 63 kiloydum aniden kilo aldım..:50::50::50::50:
hoşgeldin canım:71::71:bizihergün sıkı takip et görürsün kilolar nasıl gidiyor:66::66:
günaydın kızlar bu hafta bildirim yapmak istemiyorummmmm.ama mecburen yapıcam.
başlangıç 78
geçen hafta 70.1
bu hafta 70.7
hedef 65
gelen 600 gr
toplam giden 7300
2 haftadır yatıyorum grip yüzünden vede hala geçmedi ama bana getirisi kilolar olmaz inşallah
kaç mekikti.cezama razıyım kaptan
olsun canımcım ...vücut hasta artı dirençgösteriyor ayağa kalkınca hop diye vericeksin meraklanma:47::47:
ve ve veeee okadar yememe raqmen 500qram vermişimmmm :66::66:
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 68.3
bu hafta 67.8
giden 500
t.giden 22.200
hedef 60
oleeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :65::65::65::65:

kimin kaptanısın beeee:41::41:helal olsun okadar stres hastalık derken genede vermişsin ama genede dikkat et gıdanı eksik etme canımcım:54::54::34::34:

ya kızlar bildirimler özele yapılacakmış ben bilmiyordum yine mi giremedim listeye ya:53: şimdi yazsam çokmu geç kaldım ki:14:

ya kızlar bildirimler özele yapılacakmış ben bilmiyordum yine mi giremedim listeye ya:53: şimdi yazsam çokmu geç kaldım ki:14:

yaz tatlım sen daha gecikmedin:66::66: hadi bakalım kolay gelsin :46::46:burayada yazda görelim hadi bakalım haftaya hangimiz 6 lı rakamı görücez...inş.ikimizde görürüz yaaaaa,çok sıkıldım 7 den

Son düzenleme:
darısı enkısa zamanda benim başıma canımcım yaaaa:52::52:artık sıkıldım bu 7 li rakamlardan bitürlü düşmedi gitti:59::59:
canım ben dee çok sıkılmıştım.darısı en kısa zamanda başına inş.ben çok yerimde saydım sen sayma

canım geç değil şimdi yap.

yaz tatlım sen daha gecikmedin:66::66: hadi bakalım kolay gelsin :46::46:burayada yazda görelim
canımın içi buraya yazmıştım ama yine yazarım senin için.:16:
geçen hafta 70,6
bu hafta 70,2
400 gr. cık.
regl dönemindeyim.
ha bu arada akuğunkturada başladım kararşıyım yenecem haşimato illetini ve kilo vereceğim:)):51::51:

ben bi koşu çamaşırları asıp geleyim:66::66:bekleyin beni anacım biyere kaybolmayın tamammı:52::52:

olsun be tatlişkom üzülme:46::46:bende 15 te bir veriyorum metabolizmam öyle çalışıyor demekki:53::53:oyüzden pes etmek yok yılmak yok aynen devam tamammı sözmü:41::41:duymadım ses gelmiyor:27::27:
Canim cok tesekkur ederim ilgin icin, insallah birakmiyacagim, vermem gereken cok var ama ben yerimde sayiyorum, senin masallahin var, hem calisiyorsun ve eve gelincede cok hareketlisin toton yer gormuyor :))) benimkide yerinden kalkmiyor, sananeeee arkadasin yaptigi diyetle senin sporlari yapsam iyi olacak, 17 nisana kadar birkac kilo versem cok iyi olacak, bakalim hayirlisi, soz veriyorum birakmiyacagim.....

canımın içi buraya yazmıştım ama yine yazarım senin için.:16:
geçen hafta 70,6
bu hafta 70,2
400 gr. cık.
regl dönemindeyim.
ha bu arada akuğunkturada başladım kararşıyım yenecem haşimato illetini ve kilo vereceğim:)):51::51:

bende bunama belirtileri var diyom kimse inanmıyor:27::27:pardon canım kusura bakma ikinci kez yazdırdım :59::59:

bende bunama belirtileri var diyom kimse inanmıyor:27::27:pardon canım kusura bakma ikinci kez yazdırdım :59::59:
hhhayyy yok kız bunama demiyelim koşturmaca dalgınlığı diyelim:54:
hem nolcek elime mi yapıştı tekrar yazınca :9:
kızlar ben bugün pirinç lapası dieti yapıyorum. hani regl dönemi ödem varsa gitsin şü laney 6 lı rakamları göreyim diyeç valla 69,9 a bile razıyım. gel gelelim kızlara kedi dili pasta yaptım ve sonuç akşam yemeği pirinç lapası yerine 1 dilim pasta ufff:5:

ben bi koşu çamaşırları asıp geleyim:66::66:bekleyin beni anacım biyere kaybolmayın tamammı:52::52:
:60::60::60::60:koşşş
Canim cok tesekkur ederim ilgin icin, insallah birakmiyacagim, vermem gereken cok var ama ben yerimde sayiyorum, senin masallahin var, hem calisiyorsun ve eve gelincede cok hareketlisin toton yer gormuyor :))) benimkide yerinden kalkmiyor, sananeeee arkadasin yaptigi diyetle senin sporlari yapsam iyi olacak, 17 nisana kadar birkac kilo versem cok iyi olacak, bakalim hayirlisi, soz veriyorum birakmiyacagim.....

canım moral bozma hemen ben de ööle kaç hafta yerimde saydım bi indim bi çıktım.inş başarıcaksın sana inanıyorum ben :90:

Back
X