• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bitane çakarsın diye kookuyomm o yüzden gelemiyorum deermişim :37::37::37: sen bööle haşin sefiyon çünkümm:60::60:
ama korkkmakta da haklıyım sanırım kızı dövmekten beter etmişsin kısss ama iyi oluyo aferimm vurduun yerde gül biter senin güselimmmm :23::23::23::60::60:

ne kadar korkarsan kork korkunun ölüme faydası yoktur :51: yazın kastamonuya gelince arayıp seni bulucamm :52::52:

kıss ne öyle casper gibi bir gürünüp gidiyonn :4:

sakın yemee :20: hiçbişey yeme çokçok dayanamazsan 1-2 parça cevzi ye iştahını kapatır :47:

seni hiç kıskanmıyomm :63::63: bugün oqlumla mantı yemeqe gidicektim yemicem mantı falan :6: yakalıcam senin kilonu kurtulamazsın benden kuzuuu :52:

yuhhhhhhhhhh :53::53: pilav tavuk meyve ayrann :53::53: benide ye barii :30: akşamı tek çeşit geçirmeye çalışın pilavı asla akşama bırakmayın mümkünse hiç yemeyin diyoruz dinleyen kimm :57: pilav yemeseydin ACIKMAZDINNNN ayrıca meyveleri ve tatlıları yemekten 15 dakika önce yemeliyiz yoksa kilo yapar :47::47::47: döferim bak bidaha böyle menü görmiyim :68:

:9: :9: :9: :9: :nazar: :nazar: :nazar: bi iki çatal bari al bi yerlerin şişcek sonra ödem olmasınnn :1: :1: takıl bana :4: :4: :4: :4: çıtırız bizzzz

:9: :9: :9: :9: :nazar: :nazar: :nazar: bi iki çatal bari al bi yerlerin şişcek sonra ödem olmasınnn :1: :1: takıl bana :4: :4: :4: :4: çıtırız bizzzz

cıkkk yememm :19::19: senin masumane oyunlarına gelmem canımm :27:

eşimi bi görsen öyle iştahlı yedi ki bende yemeseydim aklımda kalırdı falla
2 kaşık götürdüm napıyım :1:

ooo eş sendromu valla ona inat asla yemiyorum oda bana inat yapıyor ve artık oda yemiyorr :27:

cıkkk yememm :19::19: senin masumane oyunlarına gelmem canımm :27:

ooo eş sendromu valla ona inat asla yemiyorum oda bana inat yapıyor ve artık oda yemiyorr :27:

cnm bi çataldan bişey olmaz bende akşam çikolata kaçamağı yaptımmmm :26: :26: :26: :26:

mini etek giycem diyommm zayıflama diyo eşim hiçbişeyime karışmaz ama mini eteğe uyuz oluyooo:47: :47:

canım bizim oraya geçmemiz haziran sonu temmuz başı gibi olur..

ben tek başıma atarım göbecikleriiiii :32: :32: :32:

Son düzenleme:
Nasıl vericez bu kiloları ozaman.çocuk düşünüyorum ve çocuktan önce en azında 70 olmam lazım..:))

listemiz vardı yeşimde kaldı yapılması gerekenler orda sırayla yazılıydı oda ne zamandır gelmiyor mesela sadece kahvaltıda 2 dilim ekmek hakkımız var diqer öqünler ekmek yemiyoruz pilav makarna dolma gibi şeyleri yemiyoruz eqer yiceksen öqlen yiyoruz 2 kaşık olmak kaydıyla asla akşam bunları yemiyoruz ana öqünler çorba+ana yemek+salata yada ayran şeklinde oluyor çayımızı kesinlike şekerli içmiyoruz mümkün olduqu kadra tatlılardan ve o tür şeylerden uzak duruyoruz bolbol bitki çayı içiyoruz çokta güzel etkisini görüyoruz günlük mutlaka 2.5-3 litre suyumuz içiliyor meyve yada tatlı yiyeceksek yemeklerden 15 dakika önce yiyoruz bunları asla yemekten sonraya bırakmıyoruz..

Teşekkür edrim. Uygulucamm.hatta kalkıp 1 bardak su içip rejımın ilk adımını atıyorumm...:))

canım öbür topiqe yazmışsın hamilelik şüphen var sanırım bence sonucu bekle diyete öyle başla birde hamileysen bebişe bir zarar gelmesin..

yok lennn kastamonuyaa düğüne gidiyommmmmmmm orda mini giymemmm :37: :37: :37: :37:

ister bi giyyyy bakalım noluyooo :52::52::52:

kızlar marka veriliyomu blmiyırumm o yüzden yazmdım hani hazır limonata varya bilinen bi markanınnn şekersiziii 100 ml 0.81 miş :64: :64: :64: :64: :64: ben çok severim o yüzden arada içmek isterseniz benim gibi tercih edinnn

Back
X