• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende sizleri seviyorum ayşecimm :16::16::16::16:

:84::84::84::84::84::84::84::84::84:kızlar eşim çiqköfte almış ve taptaze dürüleride yanında 1 dürüme 4 çiğköfte sardım ve yiyorummmmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hmmmmmmmmmmm afiyet bal seker olsun :21: canim cekti pek severim kendisini:9:

slmmm canlarımmm napıyonuz kııııı.ösledim siziii:24::24::24:
kilo verenleri tebrik ederimmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:.benim gibi yerinde sayanlarhaftaya artıkın..okudum kadarıyla alan yoktu.:46::46::46:
senacım bu arada sudemin ablası var bildirim yapamaz heralde.
başlangıç: 80 kg.
geçen hafta: 69.2kg.
bu hafta: 69.2
bu hafta giden:0gr.
toplam giden:10.8kg.
hedef: 65 kg.:5::5::5::5::5:

kızlar ben geldim:4:
kilo bildirimi yapayım
başlangıç: 86 kg.
geçen hafta: 70.4kg.
bu hafta: 69.1:53::nazar::53::53:
bu hafta giden:1300 gr.
toplam giden:16.9 kg.:nazar:
hedef: 60 kg.

vallahi ben hala şoktayım geçen haftalardan farklı hiç bişey yapmadım sadece haftada 2 gün plates ekledim:26::26:ki ben en fazla300 ile 700 gr arası verirdim oda her hafta değil :53:ama olsun sonuç çok güzel yaaaaa:52::52::52:

bi ben başlayamadım şu platese bu hafta başlıyım belki yarın yiyeceqim mantıyı def eder vücudumdan :27:

bugün şımarıp kendime ödül verdim:1::1:
sabah(08.15)
az tavuk çorbası bol pulbiberli,2 dilim çavd.ekmeği
ara(10.10)
3 badem 2 ceviz 3 fındık 5 kuru üzüm
öğlen(12.10)
1 pors. arnavut ciğeri(pilavsız bol soğan salatalı),1 bardak ayran
ara(15.10)
1 kuru incir,1 kuru kayısı
akşam(18.30)
sarmısaklı yoğurtlu kıymalı soslu(mantı tipi)spagetti makarna(sadece haşlanmış)1 porsiyon:17::17:
bol çoban salata sirkeli

napıyım kızlar biraz ödül verdim kendime:78::78:çokmu olmuş :26::26:
gün boyu 2 lt.su yeşil çay ve bitki çayları
gece arada(22 civarı)1 bardak çubuk tarçınlı süt ve 3 altın çilek yerim yeşil çay içerim:68::68:

bi mantı sevdasıdır aldı gitti topiqi :27: ama varyaa yarın harbiden yumulucamm :62:

güzel bir menü,ben beğendim dengeli ve yeterli canımcım ilk yorum benden bereket allahtan:60::60:çiğ köfte biraz sırıtmış ama...

neyseki tek çiqköfte yiyen ben deqilmişim :61:

ben daha özele yazamiyorum belki hafta olur artik neyapalim

not aldım cnm haftaya listedesin haftaya özele yap bildirimini..

hmmmmmmmmmmm afiyet bal seker olsun :21: canim cekti pek severim kendisini:9:

ben çokta düşkün deqilimdir ama oqlum öyel bir yumulduki açlıktan ölmüş gibi bende yedim ama şuan midem çok bulanıyor keşke çıkarabilsem çok rahatsız oldum...

slmmm canlarımmm napıyonuz kııııı.ösledim siziii:24::24::24:
kilo verenleri tebrik ederimmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:.benim gibi yerinde sayanlarhaftaya artıkın..okudum kadarıyla alan yoktu.:46::46::46:
senacım bu arada sudemin ablası var bildirim yapamaz heralde.
başlangıç: 80 kg.
geçen hafta: 69.2kg.
bu hafta: 69.2
bu hafta giden:0gr.
toplam giden:10.8kg.
hedef: 65 kg.:5::5::5::5::5:

fıstıqım hoşgeldin nasılsın tatlışşşş :3: sudemden haberim var ben olmasamda msnye not bırakıyor bakıyorumda yerimizde saymışız bu hafta :4: 6lı rakamlar birazda insanı rahatlatıyor be canısı bende hafifiten alıyorum haftada 200-300qram yetiyor bana ..

kilo veren butun arkadaslari tebrik ediyorum ve menumu yaziyorum
sabah
yumurta,yarimsar salatalik domates, hindiba
yarim kk beyaz peynir
3 tane zeytin
1 tgane yarim sekerli cay
1 dilim tb ekmegi

ara iki isirik haley

oglen yarim tabak pilav
4 kasik yogurlu patlican
biraz yesilik

1 form cay
ara
dondurma

aksam
yarim tabak zeytinyagli kabak
yarim kase yogurt
iki isirik ekmek

yatana kadar 1 frm cay
3.5 litre su

yorumlarinizi bekliyorummmmmmm...

bence güzel dengelı bı menu olmus canımafıyet olsun:46::34:

kacamaklı menüm
sabah
2 dilim ıspanaklı börek
200 ml meyve suyu

ara
yarım yesıl elma 3 badem,3fındık (kavrulmamıs)

öğle
1 kase ezogelın corba
3-4 kasık et sote
salata
cacık

ara
yarım muz 2 ceviz

aksam
4-5kasık zeytınyaglı bakla
1 kepce sehrıyelı tavuk corba (ablam saolsun bu yemekler ondan)
2 kasık yogurt
1 dılımekmek

veee kacamak kısmı kuruyemıs ve gazoz:26::18::69: herkes yaptı ben eksık kalmayım dedım:1::60::60:

kızlar akşam yemeqimi biraz önce yedim menümü hemen paylaşayım
kahvaltı
1 yumurta
ızgara sucuk
2 dilim krem peynirli ekmek
5 i 1 yerde çay

ara
1 elma

öqlen
patlıcan musakka
lipton form plus

ara
kibrit kutusu kadar kadayıf tatlısı
1 büyük dilim mozaik pasta :21:
doqadan form

akşam
yumurtalı ıspanak

2.5 litre su...
kayısılı form çay

kaptanım hepmi sen bizim menülere yorum yapacaksın bende seninkine yapayım.
canım 5i biryerde ve form çayların çoğunda sinameki olduğu için günde en fazla 2 tane içmen gerekiyor diye biliyorum.çünkü sinameki barsak florasını bozuyor.
bence bir araştır.

kaptanım hepmi sen bizim menülere yorum yapacaksın bende seninkine yapayım.
canım 5i biryerde ve form çayların çoğunda sinameki olduğu için günde en fazla 2 tane içmen gerekiyor diye biliyorum.çünkü sinameki barsak florasını bozuyor.
bence bir araştır.

anlaşılmıştır ablacım içeriklerine bakar tedbirimi alırım :16::16::16:

hemşoo öbür nickle gelmiş :27:

kacamaklı menüm
sabah
2 dilim ıspanaklı börek
200 ml meyve suyu

ara
yarım yesıl elma 3 badem,3fındık (kavrulmamıs)

öğle
1 kase ezogelın corba
3-4 kasık et sote
salata
cacık

ara
yarım muz 2 ceviz

aksam
4-5kasık zeytınyaglı bakla
1 kepce sehrıyelı tavuk corba (ablam saolsun bu yemekler ondan)
2 kasık yogurt
1 dılımekmek

veee kacamak kısmı kuruyemıs ve gazoz:26::18::69: herkes yaptı ben eksık kalmayım dedım:1::60::60:

O ablandan bi de bana klonlasan canım?
Kuruyemişi az tükettiysen sorun yok ama çoksa vay haline:52::52::52::52:
Sabahta 2 dilim börek maşallah..

Bugüne ait bi kaçamak değil mi seninki ama?
Nasılsa bildirimimi yaptım diyorsun seni seni..:33::34::34::34:

canım bu bir ayeti kerimedir Rabbimizin birebir kendi sözüdür kuranı kerimde sabittir eqer Allah rızık vermiyorsa vardır bir sebebi japonyada deprem oldu ne çok üzüldük deqilmii tapmasınlar puta abiii...kula azap etmez kulun mevlası kulun çektiqi ceza kendi hatası...
canım kuranı kerimi bende okudum öyle bir ibare yok. yani evet rızkı allah verir dogru ama çocuk rızkı ile gelir aman dogurun dogurun nasılsa allah onları doyurur aç kalmazlar yok böyle bir mantık ..halk arasındaki inanç böyle o kadar..
japonyadakiler puta taptıkları için depreme ugradılar ya biz? bizde müslüman bir ülkeyiz bizdeki depremde daha çok insan öldü biz de mi putperestiz yani ? bu mesele çok uzamasın sen öyle inanıyorsun bnde böyle.. amore_eterno ban yedii için mountainmist cevap vermek zorunda hissettiç herkese iyi geceler diliyorum arkadalşar:69::69:

Canım...Rızık konusunda Ben çocuğun Allahın rızkıyla geldiğine inanıyorum . Zira:
Çocuk, rızkı ile beraber doğar. Müşrikler buna inanmadığı için cahiliyye devrinde bazı Araplar fakirlik korkusuyla ve çocuklarını besleyememe endişesiyle çocuklarının olmasını istemiyorlar ve doğanları da hemen öldürüyorlardı. Tıpkı asrımızda aynı zihniyete sahip insanlar olduğu gibi. Ancak Cenâb-ı Allah herkesin rızkını tekeffül ettiğini beyan ederek, onların bu çirkin düşünce ve hareketlerini yasaklamış ve bundan dolayı onları şiddetle kınamıştır:

"Geçim korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin. Biz, onların da sizin de rızkınızı veririz. Onları öldürmek gerçekten büyük bir suçtur." (İsrâ, 17/31);

"Bilgisizlikleri yüzünden beyinsizce çocuklarını öldürenler ve Allah'ın kendilerine verdiği rızkı, Allah'a iftira ederek (kadınlara) haram kılanlar, muhakkak ki ziyana uğramışlardır. Onlar gerçekten sapmışlardır. Ve doğru yolu bulacak da değillerdir" (En'am, 6/140).

"De ki: 'Gelin size Rabbinizin haram kıldıklarını okuyayım: Allah'a hiçbir şeyi ortak koşmayın. Ana-babaya iyilik yapın. Fakirlikten dolayı çocuklarınızı öldürmeyin; sizi de onları da biz rızıklandırırız. Hayâsızlıkların açığına da gizlisine de yaklaşmayın. Haklı olmanız müstesna Allah'ın öldürülmesini haram kıldığı cana kıymayın. Allah, aklınızı kullanasınız diye size bunları emretti." (Enam, 6/151)

"Fakirlik korkusuyla çocuklarınızı Öldürmeyin." Özellikle geçim kaygısıyla çocuk öldürmenin, Allah'ın hazinesinin herkesi rızıklandıracak kadar zengin olduğundan şüphelenme anlamı taşıdığına bir işaret vardır. Ayrıca burada, sadece eski tefsirlerde söz konusu edilen Câhiliye dönemindeki çocuk öldürme uygulaması kastedilmeyip özellikle "fakirlik korkusuyla" veya "geçim kaygısıyla" şeklindeki kayıttan hareketle, anne karnındaki çocuğun öldürülmesinin de yasaklandığı dikkate alınmalıdır. Ayrıca böyle bir uygulamanın Câhiliye döneminde de mevcut olduğu düşünülebilir.

Rızık konusunda haklısın lakin Japonya'da meydana gelen deprem husunda puta taptıkları için bunun onlar için müstahak olduğu fikrine katılmıyorum.. Ben insan olarlak bakıyorum olaya.. Rabbimin yarattığı kul olarak.. Japonya fay hattında o bir ülke ve orada yaşayan insanlar bunun bilincinde ..Tusinaminin bu kadar felakete yol açacağını ve nükleer felaketlere ramak kalacağını bilemezlerdi elbette.. Türkiye'de fay hattında ve ülkemizde de zaman zaman depremler oluyor.. Bu şekilde bakarsak bize de mi müstehak? Rabbimin yarattığı kulları O yarattı diye sevenlerdenim.. Japonları da seviyorum..
ayşecim ben çocuk öldürmekten bahsetmiyorum benim o ayetleri yorumlamam farklı burası zayıflama topigi ve öyle kalsın lütfen. kimse kimseyi kendi inancına çekmeye çalışmasın zira bir faydası yok:69::69:

Kızlar ben istanbuldayım ve kaç gündür giremiyorum siteye...Bugün sabah tartıldım da 63,5 kilo geldim ama kıyafetli tartıldım bi de kahvaltı falan ettikten sonra tartılmıştım...Tartının yeri sabit değil tabi burda çok belli bi düzenim yok daha...Bi de tartı dijital değil ben önce kendime bi ev bulayım da gidip dijital bi tartı alıcam:) Pazartesi günü de işe başlıyorum...Tartıma kavuşunca bildirim yapmaya devam edicem...

akşaaam olllduuu hüzüüünlendimm beeen yineeeeee:24::24::24:

bu akşam saat 7 gibi ince bir dürüm yidim et dürüm incecikti valla...

eve gelince de erik kompostosu pişirmiştim onu içtim sook sook. bu akşam kociş geliyo yarın da iş miş yok nasılsa o gelene kadar buralarda takılayım :69::69:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kuranı kerimi bende okudum öyle bir ibare yok. yani evet rızkı allah verir dogru ama çocuk rızkı ile gelir aman dogurun dogurun nasılsa allah onları doyurur aç kalmazlar yok böyle bir mantık ..halk arasındaki inanç böyle o kadar..
japonyadakiler puta taptıkları için depreme ugradılar ya biz? bizde müslüman bir ülkeyiz bizdeki depremde daha çok insan öldü biz de mi putperestiz yani ? bu mesele çok uzamasın sen öyle inanıyorsun bnde böyle.. amore_eterno ban yedii için mountainmist cevap vermek zorunda hissettiç herkese iyi geceler diliyorum arkadalşar:69::69:

iş kuranı kerimi okumakla bitmiyor ben 2 yıl yatılı okudum arapçasından tefsirine kadar... yok o yokmuş yok bu yokmuş bütün bunları yazmak düşünmek büyük ŞİRKTİR çünkü bunlar birebir rabbimizin sözleridir sen türkiyede her müslümanım diyeni müslümanmı sanıyorsun Allah yok yere hiçbir kavimi helak etmez İlahi adalet Allahındır Cenabı hak kul daha dünyaya gelmeden önce rızkını yaratır bu bir deqil birçok ayetle sabittir bizler imtihan dünyasındayız japonlar puta tapar bzi tutar Allahın ayetlerini inkar eder şu yok bu yok deriz HAŞAA sonrada biz müslümanız derzi acaba kaç kişi müslüman olmanın şartlarını biliyor Allaha inanmak müzlüman olmak deqildir bu ikisi çok farklı şeylerdir Allaha inancı olan iman etmiş olur şehadet namaz oruç durmu müsaitse zekat ve hac bunları uygulayan müslümandır şimdi herkes kendini hesaba çeksin kaç kişi müslüman cevabı hepimiz kendimize verelim...

iş kuranı kerimi okumakla bitmiyor ben 2 yıl yatılı okudum arapçasından tefsirine kadar... yok o yokmuş yok bu yokmuş bütün bunları yazmak düşünmek büyük ŞİRKTİR çünkü bunlar birebir rabbimizin sözleridir sen türkiyede her müslümanım diyeni müslümanmı sanıyorsun Allah yok yere hiçbir kavimi helak etmez İlahi adalet Allahındır Cenabı hak kul daha dünyaya gelmeden önce rızkını yaratır bu bir deqil birçok ayetle sabittir bizler imtihan dünyasındayız japonlar puta tapar bzi tutar Allahın ayetlerini inkar eder şu yok bu yok deriz HAŞAA sonrada biz müslümanız derzi acaba kaç kişi müslüman olmanın şartlarını biliyor Allaha inanmak müzlüman olmak deqildir bu ikisi çok farklı şeylerdir Allaha inancı olan iman etmiş olur şehadet namaz oruç durmu müsaitse zekat ve hac bunları uygulayan müslümandır şimdi herkes kendini hesaba çeksin kaç kişi müslüman cevabı hepimiz kendimize verelim...
senacımm yanlış yerdemiyim ? burası hidayete erdirme topigi mi yoksa zayıflamaya mı çalışıyoruz?
lütfen mevzu uzamasın canım sana bu konuda bir cevap vermicem :69::69::69::69::69:

Kızlar ben istanbuldayım ve kaç gündür giremiyorum siteye...Bugün sabah tartıldım da 63,5 kilo geldim ama kıyafetli tartıldım bi de kahvaltı falan ettikten sonra tartılmıştım...Tartının yeri sabit değil tabi burda çok belli bi düzenim yok daha...Bi de tartı dijital değil ben önce kendime bi ev bulayım da gidip dijital bi tartı alıcam:) Pazartesi günü de işe başlıyorum...Tartıma kavuşunca bildirim yapmaya devam edicem...

o zaman biz senin hakkı yemiyelim bu hafta izinli sayalım cnm haftaya bildirim yaparsın :34:

....gülegüle....

sende zaten oldum olası topigin kabadayısı tavrı var. ilk gittiğim zaman da o yüzden gitmiştim. tarzın çok ters o yüzden keşke geri dönmeseydim diyorum şimdi..demek ki insanlara sadece bir kez şans vermek lazımmış..

Back
X