- 20 Ocak 2011
- 2.395
- 0
- 106
- 52
hos geldin canim basarirsin merak etme...
ben kulaniyorum bagirsak sorunun varsa iyi geliyor
canim ben onceleri ne zaman diyet rejim kelimelerini kulandiysam diger gun normal yedigumun iki katini yiyirdum ama enson o iki kelimeyi cikardim hayatimda simdi kendime sagli beslenerek kilo veriyom diyorum ama bu arada ekmek olayini hemen hemen bitirdim sadece sabahlari tam bugday ekmegi yiyorum cayi cok sekerli icerdim onuda ilk once azaltim dunden beride cikartim hayatimda ozelikle aksamlari saat 17ve18 arasi yemek olayini bitiriyorum sadece formcay veye meyve tuketiyom uzelikle su cok iciyom 3 litrenin altina dusurmuyorum
ama sunuda soyleyeyimilk iki ay duzenli yaptim 10 kilo verdim son bir sorunlarimdan dolayi boslamistim veriyor geri aliyordum bir kacgundur yine duzene oturtum bu hafta insala iyi veriri canim is once beyinde bitiyor sende kendine guvenirsen basarirsin bu yolda simdiden basarilar...
sana aynen katılıyorum...diyet deyince bende senin gibi birgün iyi üç gün kötüydüm..ama onun yerine artık ben sağlıklı besleniyorum ve yediğim herşeyi az porsiyon yiyiyorum ekmeği sadece sabah yiyiyorum oda çavdar tam tahıllı gibileri oluyor beyaz ve kepek ekmeği hayatımdan çıkardım çıkardığım bişeyde şeker oldu onun yüzünden siyah çayıda hayatımdan sildim nescafe ve türk kahvesi çikolata çerez tatlı zaten sevmem ve yemiyorumda çok tatlı istersem ben sütlü tatlı seviyorum ayda yılda bir ondan yerim...bide ben hamurişi kızartmada sevmiyorum bazı yemekleri artık kızartma değil fırında sade yada buğulama yapmaya başladım sporu hayatımın parçası haline getirdim,yapmadığım gün huzursuz ve suçlu hissediyorum