Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buraya yaptıqın bildirimler geçerli deqil cnm..özelime yapman gerekiyor..mesaj sayın yetmiyorsa senanın dikkatine yazıp buraya bildirimini yaparsan ancak o zaman dikkate alıyorum..
cnm bildirimleri cuma günü yapıyoruz bugğn yaptıqın bildirim geçerli deqil..
buraya yaptıqın bildirimler geçerli deqil cnm..özelime yapman gerekiyor..mesaj sayın yetmiyorsa senanın dikkatine yazıp buraya bildirimini yaparsan ancak o zaman dikkate alıyorum..
25 yaşındaım 160 boyunda ve ne yazık ki utanarak sölüorm 78 kiloyum(( en acilinden zayıflamak istiorm.. hayatımın hiçbi döneminde böyle olmamıştım ilk defa bu kadar kilo alıyorum.. umarım en kısa zamanda zayıflarım
![]()
anladım cnm saol ben hafyata cuma bildirim yapacagım peki şimdi ben listedemiyim :))![]()
100 olması gerek canım hadi bakalım eline kuvvetkızlar özel mesaj atmak için mesaj sayısının kaç olması gerekiyo
bu hafta listenin altında ismin yazılı..haftaya listede olacaksın cnm..kurallar gereqi özele yapılan ilk bildiirmde listenin altına 2. bildirimde listeye alınıyorsun![]()
100 olması gerek canım hadi bakalım eline kuvvet![]()
kızlar özel mesaj atmak için mesaj sayısının kaç olması gerekiyo
canımcım biz aslında gölcük kocaelinde doğup büyüdük...babam deniz kuvetlerinde astsubaydı gölcükteydik,yaz tatillerinde hep malatyadaydık kardeşim hala gölcükte evlenip kaldı değirmenderede oturuyor...annemlerde depremden sonra babam hemen emekliliğini verip malatyaya yerleştiler.zaten senelerin verdiği özlem vardı depremde tuz biber oldu canım...yani senle her yönden hemşeriyiz...haziranın 10 nda gölcüğe gelicem zaten kadın doğumdan kontrolüm var kocaelinde prof.semih bey var ona muayene oluyorum,kısmet belki karşılaşırız kız bellimi olurben şuanda kocaelindeyim.annemler yeni hükümet binasının karşısında oturuyolar.
eskıden 50 ıdı şi,mdi 100 dıye bılıyom.
selam kızlar
senacım elıne sağlık liste güzel olmuş.
dun arkadaşlan gezdıkte yemekten sonra bana tatlı yedıremedı kendını kutluyorum okadar ısrar etti ki ben dayandım yemedım.akşamda azıtmadım.inşallah haftaya cuma ve bundan sonrakı cumalar guzel kılo verırım.
senacım eşimin işi çıktı bak haftasıonu evdeyım şimdilik.şehir dışına çıkcaktık çıkamadık.
hepinizi öpüyorum.
belenay başta olmak üzere kılo veren herkesi rebik edıyorum.
kısa zaman ııcnde 5 kıloyu verıp adımı bende mavi yazdırmak istiyorum...
Birincimiz BELENAYı başarısından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim
Kilo veremeyen arkadaşlarımından önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum
İsmi kırmızıyla yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım![]()
İsmi maviyle yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
aysebahar ve geregi düşünüldü arkadaşlarımız izinlidir
gulanne IKIZLERI Charm esys buseeenn alminanaz ve zerra arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır
mektupp ve papatya_77 arkadaşlarımız yerinde saydıqı için 100 mekikle cezalılardır
zeyyceyy ve wavy arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekikle cezalılardır
deryaaaa ha gayret canım bu haftayı çok güzel geçirde önümüzdeki hafta seni kırmızıyla yazalım...
Önümüzdeki hafta daha güzel bir tabloda buluşmak dileqiyle
kaptan SENAAAA![]()
kız ben bayadır azimliyim de beslenme şeklımden mıdır uzun süre evde raporluydum hareketsizlikten mı az su içtiğimden mi dir nedır veremıyodum.tamam kaçamak ta yapıyodum ama gram gram 3 hafta aldım .hep verdım dıye tartıya çıktım hep aldım.qözlerime inanamıyorummilk defa seni bukadar azimli görüyorum :44: amannn nazar deqmesinn tütütütüüüü maşallahhhhh
="darkred"]amann canım sakin ol tansiyona dikkat tatlımçok sıkıştırma kendini olmazsa diqe hafta yazarız kırmızıyla
nasıl olsa ramak kaldı..sen relax ol tatlım
[/COLOR]
kıazlar öğlen yemeginde herkez acılı adana söledi bende 1 tane lahmacun sölesem nassıl salata ve bol maydonozla yardımcı olun ban![]()
kaptanım senacım ellerine sağlıkbu arada buyur gel beraber yapalım pikniği bende senin dediğin gibi düşünmüştüm ekmeksiz ve bol salata eşliğinde
kızlar hadi hepiniz gelin pikniğimize gerçi eşim şöle bir hafta sonu başbaşa geçirelim dedi ama size bişey demez herhal
![]()