70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ALLAH bağışlasın yavrualırnı ,kazadan,beladan,nazardan korusunnn:emir_bebek::emir_bebek:
içim sıkılıyorrr napıcam ben eşimle çokiyiz,hoşuz ama yeri geliyor buyalnızlık korkutuyor beni:43:rabbime sığındım ama elimde değil...:50:yendien okumaya başaldım,faaliyetlerimde çok eşimde çok destek amaaaa işteee...:19:yeğenim olmaıd daha ama inş.nasip olursa hala olucam sağlıklı olsunda...,eşimin oldu demiştimya 3.5 aylık yavrum çok çekti ama oduyguyu tattı bakalım ben teyzede olurum inş.tez zamanda kızkrdeşimde kalsında :49:ama bu yalnızlıkkk çok zorr:43:

herşeyin hayırlısı canım,duanı eksik etme hayırlıysa nasip etsin allahım hayırsızsa bişey bahane olsun:70::70:

[sıze="2"]selamlar herkese..
Bugün kü menümü yazayım;

sabah: 1 bard. Su
kahvaltı: 1 simit, çay, domates, peynir..
Ara: --
öğle: 1 tb ton balıklı makarna, salata
ara: Ceyrek simit 1-2 lokma peynir, 3 kucuk bolero gofret ( burayı kacırdım :5:)
akşam: ızgara tavuk derisiz, salata.
Ara: Yeşil çay

malesef ıkıncı arada bıraz kacamak yaptım gofret le ama ara ogun saatını asmaktan kaynaklanan ınsulın salgısıyla gofrete saldırdım bı an gaflete dustum araları hıc aksatmamak gerekıyor kesın.. :57:
[/sıze]

canım canın tatlı istediğinde gofret yerine incir kayısı yesen yada meyve daha iyi olmazmı ara öğün gerçekten kaçmış sabah simit yemişsin arada bir daha çeyrekte olsa yemeseydin keşke zaten makarnada var mönünde neyse zaten sende farkına varmışsın kaçırdığının ama arada olur öle sık tekrarlamamk kaydıyla :16:

dediğin gibi hafta içi soğan sarmısak çok olmuyor bazen götürüyorumda,vallahi sabah ödül verdim kendime napayı m seviyorum kahvaltıyı:69::69:iyi dileklerin için sağol canım:71:en azından eşi (enişte demiyorum çünkü hala kızgınım) doktor kontrollerinde aramaya başlamış,bide yeğen varya bahaneyle arıyormuş ama kardeşim temkinliyim diyor çok konuşmuyormuş...bakalım hayırlısı...ama babam çok fena kızmış burnundan soluyormuş,bilmiyorum artık hayırlısı beklemedeyiz hala:44::44::44:

inşallah herşey yoluna girer kardeşinin kocasıda bak enişten demiyorum :41:hatasını anlar eşine çocuklarına geri döner

dediğin gibi hafta içi soğan sarmısak çok olmuyor bazen götürüyorumda,vallahi sabah ödül verdim kendime napayı m seviyorum kahvaltıyı:69::69:iyi dileklerin için sağol canım:71:en azından eşi (enişte demiyorum çünkü hala kızgınım) doktor kontrollerinde aramaya başlamış,bide yeğen varya bahaneyle arıyormuş ama kardeşim temkinliyim diyor çok konuşmuyormuş...bakalım hayırlısı...ama babam çok fena kızmış burnundan soluyormuş,bilmiyorum artık hayırlısı beklemedeyiz hala:44::44::44:

inşallah herşey yoluna girer kardeşinin kocasıda bak enişten demiyorum :41:hatasını anlar eşine çocuklarına geri döner

koyu kızıl oluyor rengi orjinal saç tonuna bağlı alıcağı renk...boya katkılı değil benimki doğal kilo işi ...oyüzden herkeste farklı renk alıyor ama genelde kızıl tonları oluyor alacağı renk ...açık saç tonuysa hürrem rengi oluyor saçın orjinal rengi koyulaştıkça kızıllığıda koyulaşıyor...benimki koyu kızıl oluyor ve en az 3 ay değişmiyor rengi,sonra açılmaya başlıyor ,kızılın tonu açılıyor ,ozaman yeniliyorsun kınayı( boya kızılı gibi akıp tuhaf bi renk olmuyor)...hem ekonomik hemde besleyici ,saçı yıpratıp yormuyor aksine besliyor...ama üzerine boya süremiyorsun tutmuyor tek kötüsü o...bende boya yapmıyorum oyüzden tam benlik:66::66:kokusu bir hafta kadar estiriyor ama ben o kokuyu seviyorum hoşuma gidiyor...eşim o bir hafta bana espiri yapar,oyyyy kınalı keklüğüm benim meeee :60::60::60:diye
ayy eşin çok matrak yaaaaaaa

bende sana kınalı kuzu demek ıstıyom hehe

canım ya çok tatlısın

canım hoşgeldin aramıza :71: aldıqın kilo daha yeni çok kolay verirsin..hatta ilk 2-3 haftada aldıqın 6 kiloyu verebilirsin yeterki azimli ol..yeni alınan kilolar daha çabuk veriliyor..hadi bakalım takıl peşimize çıtır gir yaza :64::64:

walla bnmki ne bulursa abur cubur yiyoo :63: akşam yemeqi yemiyor ve kilo veriyor :63::63:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

sen ikide bi çikolata canımçekermi çekmezmi diye aklından çıkarmazsan dayanamaz yersin..aklından bile geçirmiceksinn :20::20:

cuma günü özelime bildirim yaparsan ilk hafta listenin altına 2.hafta listeye ekliyoruz cnm :34:

süslü sudeeemmmm:63::63::63:

qayet güzel menün..şu sirkeli suyu içmeseniz..midenize zararı olur ..

hadi bakalım sende süslenip gel :69: bende bööööle diplerim gelmiş vaziyette sizlere özeneyim :5::5:
balım gecen saç bıyama muhabbetı vardı green,legıum felan saç boyuycaktı sen naptın ?ne renk boyucan?

ayrıca ismim kader değil hiçte sevmem bu ismi eşiminki kadir ve bende kdr diye yazdım oan aklıma gelendi :34:kader yazanlara uyarı:3:
eee tatlım sna ne dıycez o zaman?
ne gülüyon guuuuuu:1::1:aşkolsun adam beni hüzmetçü sanıyor o durumdayken vede şu an aynen sauna şortumu üstüme geçirmişim sıfır kol t-shirt kafamda kocaman sarılı tülbent görseniz varya yarılırsınız gülmekten:60::60::60::60:adam naapsınki haklı...allahtan iştede 7 de gelcek ancak 2,5-3 saat görcek böyle:60::60::60:demin tlf. etti kına sürdüm dedim hemen otaraftan meeeeeeeeeeeeee dedi gıcık yaaaa:60::60::60:sonrada kızma kızma sen sinirlenince hoşuma gidiyor diyo yaaaaa:69::69::69:
PAŞALAR GİBİ SPORUMUDA YAPTIM:45 dk. ayakta eliptik bisiklet,plates topunda 200 tane yarım mekik,3kg.lik dambıllarla 15 dk. kol,sırt vede bacak göbek hareketleri yaptım:8::8::8:
nasılım senacım:26::26:menümü akşam toplu yazıcam çünkü böyle bölük pörçük oluyor anlaşılmıyor demü aşkuuuummmm:70::70:
ohh ohh maşş.

datlum resmını çek koyda bakalım bıozde kınalı kuzuya hehe

canım sınıfta çekınmışın o resmı öğrencimiisn,öğretmenmiisn.burcun ne?

tanıt kendını kaynaşalım

kınalı güzel kına hangı renk ttatlım yaaaaaaa.bi de kokuyo mu kına gibi.[/QUOTE

Evet ogrenciyim.Ayni zamanda da 3 yillik evliyim. okulum bitiyor haziranda mimarlik son siniftayim. yengec burcuyum.Baku de yasiyorum sekerim
:69:
maşş canım.

evlıysen norml kılo alman.berabercene zayıflıycaz sıkma canını sen.

ayy pazar gitmeyı özlemışım ya sebzemı meyvemı aldım bi guzel.

akşam yemegıne de çupra yaptım ohh.bayadır balık yemıyodum yı oldu.akşam müsli yemekten sonra ara oldu.

klavuz yıkadıun mı saçını?kız gece yatarken yapsana böle akşama kadar beklemek zorunda kalmazsın

akşam yemegıne de çupra yaptım ohh.bayadır balık yemıyodum yı oldu.akşam müsli yemekten sonra ara oldu.

klavuz yıkadıun mı saçını?kız gece yatarken yapsana böle akşama kadar beklemek zorunda kalmazsın

daha yıkamadım canım ...aslında öyle yapıyordum ertesi gün cumartesi-pazar vede eşim geceye gitmişse yapıyordumda bu seferki denk gelmedi...akşam yapayım diye düşündüm onada kociş kızıyor malum haşur huşur :17::17::17:napalım bu sefer öyle oldu...yıkayınca yazarım nasıl olduğunu merak etme kuşum:7:

canım canın tatlı istediğinde gofret yerine incir kayısı yesen yada meyve daha iyi olmazmı ara öğün gerçekten kaçmış sabah simit yemişsin arada bir daha çeyrekte olsa yemeseydin keşke zaten makarnada var mönünde neyse zaten sende farkına varmışsın kaçırdığının ama arada olur öle sık tekrarlamamk kaydıyla :16:

işte bu belenaydan tüyolar:46:limonlu soda sırrın dışınd ayaptığın başka bişey varmı?sade sodayamı limon sıkıyosun?ben onu zor içiyprum hazır limonlusodada şekerli diye almıyorum yoksa onu severim:53:

Akşam yemegıne de çupra yaptım ohh.bayadır balık yemıyodum yı oldu.akşam müsli yemekten sonra ara oldu.

Klavuz yıkadıun mı saçını?kız gece yatarken yapsana böle akşama kadar beklemek zorunda kalmazsın
afiyet olsun canım dün bende eşime dedim çupra al diye pazardan alırız dedi nasıl canım çekti bak bide ızgara yaptırıyoruz çok güzel oluyor yanınada salata yarın pazara gideceğiz ama öğleden sonra ben yokum benim çupra hayal oldu galiba :31:

sudemm nedersen de farketmez:60:halhatır sormuştum ama pazarları gezmişin iyimişsin ohh balığıda çoks everim ama eşim benim kadars evmez bide o karadenizli yani....:53:çok oldu almaıdk şimdiede bahar ya ama arada aklıma vuruyor zayıflarkende şart yanii:40:

buarada dambıllarla kocişle haber izlerken kolhareketelrimi yaptım salonda aletşlerle daha güzel ama ordaki gibi 15şer 2set yaptım,,incelsin kollar sonna bel inceliyo kollar kalacak olmazz eşim takılıyor üçgen vücut olucan diyee:60:

ALLAH bağışlasın yavrualırnı ,kazadan,beladan,nazardan korusunnn:emir_bebek::emir_bebek:
içim sıkılıyorrr napıcam ben eşimle çokiyiz,hoşuz ama yeri geliyor buyalnızlık korkutuyor beni:43:rabbime sığındım ama elimde değil...:50:yendien okumaya başaldım,faaliyetlerimde çok eşimde çok destek amaaaa işteee...:19:yeğenim olmaıd daha ama inş.nasip olursa hala olucam sağlıklı olsunda...,eşimin oldu demiştimya 3.5 aylık yavrum çok çekti ama oduyguyu tattı bakalım ben teyzede olurum inş.tez zamanda kızkrdeşimde kalsında :49:ama bu yalnızlıkkk çok zorr:43:

canım seni çok iyi anlıyorum.herkes evine giderdi ben yapayalnız.bayramlarda hep eşimle derdik gurbetteyiz bari çocuğumuz olsaydı diye.hergün ağlardım.şimdi aklıma geliyorda diyorum boşuna kendimi üzmüşüm.inanki olmasa benim çocuğum olmazdı.hem senin çocuğun oluyor olmuyo değilki.senin bu çocuk isteğin ALLAHIN vereceğini gösteriyor.çünkü RABBİM bazı kullarınınyalvarmasını çok severmiş.sen yalvar.RABBİM verecek sana ben eminim.ALLAH VERMEK İSTEMESEYDİ İSTEMEYİ VERMEZDİ.İÇİNE DUA İSTEĞİNİ VERENDE RABBİM.DEMEKKİ KABUL EDECEK.
canım ama hayırlısını iste.özürlü çocuğun olmasıda çok kötü olmasa daha iyi.dayımın oğlu özürlü.şimdi 3. sınıfa gidecekti.yengemin halini bir görsen.resmen büyük adam gibi kaka nyapıyor.kusuyor.haline şükret bence.dayımla yengem birbirlerine resmen aşıklardı ama şimdi kedi köpek gibiler.zor ya yengem daha 25 yaşında ve 8 senedir hasta bebek bakıyor.ne olur dua edin.hakkınızdada hayırlısını isteğin.

neyise ben kaçar daraldım su bitmiş su alırız eşimeş arabayal gezeyim bugün hep evdeydim...markete gdieyimde kendime cısssss değilde faydalı bişiler alayım araöğün badem,lkayısı incir v.s...iyi akşamlr yürüsemmi ama yağıyorr eşim zaten yürüme sevmez yoruldum hemen ogün sahilde yürüdük mahvoldu akşam kendien gelemedi:52:

işte bu belenaydan tüyolar:46:limonlu soda sırrın dışınd ayaptığın başka bişey varmı?sade sodayamı limon sıkıyosun?ben onu zor içiyprum hazır limonlusodada şekerli diye almıyorum yoksa onu severim:53:
:17::17::17:kız utandırma beni ama kaptanım kılavuz sağolsunlar ve diğer arkadaşlar onlardan öğrendim çok şey dahada çoooooooook şey öğreneceğiz ee tabi öğrendiklerimizide paylaşalımki işe yarasın dimi ama soda konusuna gelince sade sodaya bayılırım geçen grip olunca eşim limonlu iç c vitamini olur dedi o gün bu gündür içine limon sıkar içerim ama tabi sadedende vazgeçmem
birde ben daha önce kilo verdim bir zayıflama hapıyla ne cahillik şimdi asla kimseye tavsiye etmiyorum çünkü hiç işe yaramıyor yarıyormuş gibi görünüyor verdiğinin iki katını kısa sürede alıyorsun o yüzden hiç bişey yapmıyorum artık beslenmemi değiştirdim canım o kadar bise spor yapmak önemli öle yok hap yok onun suyu bunun çöpü yapmıyorum ağzım yandı bir kere kimseye tavsiye etmem doğal olandan yanayım ben müsli bile yemiyorum doğal değil diye zaten eşimde yedirmez çok kızar o tür şeylere burda bazen hazır çorba içiyorum mecburen onu bile duysa gönül koyar kendin yap götür işyerine ısıt iç diyor oda zor be:27:biz eşimle mevsimi dışında hiç bir sebze ve meyveyi almayız yemeyiz eşimden alıştım ben niye kilo aldım o zaman bu kadar ekmeğe çok düşkündüm bide tatlıya ama onlarıda kestim bitti gitti:8:

daha yıkamadım canım ...aslında öyle yapıyordum ertesi gün cumartesi-pazar vede eşim geceye gitmişse yapıyordumda bu seferki denk gelmedi...akşam yapayım diye düşündüm onada kociş kızıyor malum haşur huşur :17::17::17:napalım bu sefer öyle oldu...yıkayınca yazarım nasıl olduğunu merak etme kuşum:7:
kız sen küt saçlıydın demı bı kere yıne boyadıktan sonra resmını eklemıstın...kızıl dı

afiyet olsun canım dün bende eşime dedim çupra al diye pazardan alırız dedi nasıl canım çekti bak bide ızgara yaptırıyoruz çok güzel oluyor yanınada salata yarın pazara gideceğiz ama öğleden sonra ben yokum benim çupra hayal oldu galiba :31:
ayy canım ya bende çooooooook uzun zamndır balık yemıyodum.hatta okulda balık dürüm söyluyodum mecbur kalıp .benım kocada uyuz aylardır pazar gıtmıyodu.manavdan alcakmışım manavdan herşey alınmıykı.pazarda şöle alması başka oluyo.

sende en kısa zamanda yersın ınsallah ttalım çupranı hem sağlıklı hem lezzetlı dıyete uygun basıt bı yemek.

eşimde 2 aydır çupra dıyıp duruyodu hehe
sudemm nedersen de farketmez:60:halhatır sormuştum ama pazarları gezmişin iyimişsin ohh balığıda çoks everim ama eşim benim kadars evmez bide o karadenizli yani....:53:çok oldu almaıdk şimdiede bahar ya ama arada aklıma vuruyor zayıflarkende şart yanii:40:
kız ne dersem uztubne mı alcan o nasıl laf öyle.

kader demeyın dıyon.eee alıntı yapmadan sana yazarsak nerden anlıycan delürtme benuuuuuuuu

bı nıck bul barı kendıne.hehe

bu arada sakar kocam sıvı sabunlugumu kırdı porseln turuncu tombik sabunluk gittiiiiiiiiiiii

canım seni çok iyi anlıyorum.herkes evine giderdi ben yapayalnız.bayramlarda hep eşimle derdik gurbetteyiz bari çocuğumuz olsaydı diye.hergün ağlardım.şimdi aklıma geliyorda diyorum boşuna kendimi üzmüşüm.inanki olmasa benim çocuğum olmazdı.hem senin çocuğun oluyor olmuyo değilki.senin bu çocuk isteğin ALLAHIN vereceğini gösteriyor.çünkü RABBİM bazı kullarınınyalvarmasını çok severmiş.sen yalvar.RABBİM verecek sana ben eminim.ALLAH VERMEK İSTEMESEYDİ İSTEMEYİ VERMEZDİ.İÇİNE DUA İSTEĞİNİ VERENDE RABBİM.DEMEKKİ KABUL EDECEK.
canım ama hayırlısını iste.özürlü çocuğun olmasıda çok kötü olmasa daha iyi.dayımın oğlu özürlü.şimdi 3. sınıfa gidecekti.yengemin halini bir görsen.resmen büyük adam gibi kaka nyapıyor.kusuyor.haline şükret bence.dayımla yengem birbirlerine resmen aşıklardı ama şimdi kedi köpek gibiler.zor ya yengem daha 25 yaşında ve 8 senedir hasta bebek bakıyor.ne olur dua edin.hakkınızdada hayırlısını isteğin.
canım çok haklısın

neyise ben kaçar daraldım su bitmiş su alırız eşimeş arabayal gezeyim bugün hep evdeydim...markete gdieyimde kendime cısssss değilde faydalı bişiler alayım araöğün badem,lkayısı incir v.s...iyi akşamlr yürüsemmi ama yağıyorr eşim zaten yürüme sevmez yoruldum hemen ogün sahilde yürüdük mahvoldu akşam kendien gelemedi:52:
kız senın burcun ne?

çok şey düşünüp çok şey yazmya çalışıyorsun ama kopuk kopuk oluyo.

tatlım yazdıklarını daha sonra bi oku.
yazı da konuşma gibi jest,mimik vs. olmadığı için her anlatmak istediğmizi aktaramayabılıyoruz.karşımzıdakının bizi daha ıyı anlaması için yaniiiiiii:16::16::16:

buarada dambıllarla kocişle haber izlerken kolhareketelrimi yaptım salonda aletşlerle daha güzel ama ordaki gibi 15şer 2set yaptım,,incelsin kollar sonna bel inceliyo kollar kalacak olmazz eşim takılıyor üçgen vücut olucan diyee:60:
ben dambıllarla çalışmıyordum eşim 3 gündür başlattı oda çalışıyor benle beraber sende yap dedi,bende koşu bandımla gelmişti onlara başladım ,iyide oluyor kollarda toparlasın accuk,çok bişey yok ama bırakmasın kendini diyor eşim...kol göğüs ve omuza yönelik hareketleri gösterdi onları yapıyorum oda hoca gibi başımda onu yap bunu yap deyip duruyor...senin kociş gibi benimkide bana diyor bu gidişle üçgen olcan diye:60::60::60:
çok geçmiş olsun allah kolaylık versin canım abinlere...çok zor hergün onla beraber yıkılıyorlar:59::59:çok geçmiş olsun
:17::17::17:kız utandırma beni ama kaptanım kılavuz sağolsunlar ve diğer arkadaşlar onlardan öğrendim çok şey dahada çoooooooook şey öğreneceğiz ee tabi öğrendiklerimizide paylaşalımki işe yarasın dimi ama soda konusuna gelince sade sodaya bayılırım geçen grip olunca eşim limonlu iç c vitamini olur dedi o gün bu gündür içine limon sıkar içerim ama tabi sadedende vazgeçmem
birde ben daha önce kilo verdim bir zayıflama hapıyla ne cahillik şimdi asla kimseye tavsiye etmiyorum çünkü hiç işe yaramıyor yarıyormuş gibi görünüyor verdiğinin iki katını kısa sürede alıyorsun o yüzden hiç bişey yapmıyorum artık beslenmemi değiştirdim canım o kadar bise spor yapmak önemli öle yok hap yok onun suyu bunun çöpü yapmıyorum ağzım yandı bir kere kimseye tavsiye etmem doğal olandan yanayım ben müsli bile yemiyorum doğal değil diye zaten eşimde yedirmez çok kızar o tür şeylere burda bazen hazır çorba içiyorum mecburen onu bile duysa gönül koyar kendin yap götür işyerine ısıt iç diyor oda zor be:27:biz eşimle mevsimi dışında hiç bir sebze ve meyveyi almayız yemeyiz eşimden alıştım ben niye kilo aldım o zaman bu kadar ekmeğe çok düşkündüm bide tatlıya ama onlarıda kestim bitti gitti:8:

nedemek tatlım bende biçok şeyi burda öğrendim,sağolsun kızlar ve senacım çok yardımcı oldular...besin grupları nasıl kombinlenir,neyle ne nezaman nasıl yenir yada yenmez hepsini burda öğrendim...yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana:52::52:sende zaten biçok şeyi çözmüşsün zaten bravo:nazar::nazar:

kılavuz bu kefir ve keten tohumu ne ola ne işe yarıyor bu iki sevimsiz ama bi o kadarda yaralı şey

merhabalar benim günüm biraz düzensiz geçti. akşamdan misafir vardı geç yattım sabah geç kalktım. piknik organize etmişler bizde gitttik .bugün yediklerim
sabah bir bardak süt ,1 adet susamlı çubuk kraker
1 kurabiye yarım poğaça
öğlen 1 por alabalık
salata 3 dilim ekmek:50::50::50::50:
1 bardak portakallı gazoz
biraz peynir
ekmek biraz fazla kaçtı ama açık hava şelalenin sesi acıktırdı:50::50::50:
dönüşte yolda 1 salatalık
1 elma, 1/3 muz ve aralarda su
akşamda şimdi yicem
1 kase çorba ve 5 tane etsiz çiğ köfte bol marullu
bugünkü menüm bu aslında çok yemedim sanıyordum amayazınca ne çok yemişim...
tavsiyeleriniz olursa yazarsanız sevinirim haa bu arada emziriyorum herkeslere iyi akşamlar

kızlar ben çıkıyorum malum mesai bitimi yaklaştı hesapları kapatayım bu akşam giremem gezmeye gitcez yarında kuzucumla gezcez ancak yarın akşama uğrarım görüşürüz kızlar hepinizi seviyorum iyiki varsınız:16::16::16::38::38::38::13::13::13:

Back
X