70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarrr nasılsınız görüşmeyeliiii:34::34::34:
yokluğumu fark eden olmamış gerçiiii:63::63::63:
yoğundum bu aralarr fazla giremedim bugünde diyeti bozdum kızım izinde amaaaaaaa yarın toparlıyorum
inş.allahın izniyleee:69::69:

senacımmm.. nasılsın nerelerdesin :26::26:

yoğundum bu aralarr fazla giremedim bugünde diyeti bozdum kızım izinde amaaaaaaa yarın toparlıyorum

olurmu kız hep bahsin geçti...olmayanların yokluğu nasıl belli oluyor bilemezsiniz,hatta dündü galiba senin hemşerin seni soruyordu nerde diye...hepinizi çok seviyoruz fıstık,biz kocaman bir aileyiz:69::69:

hoşbulduk artık hergün buradayım başınızın etini yemeğe geri döndüm:60: dün gece açıldı net oh beee bende sizleri özlemişim buarada sena abla ben listedemiyim hala acaba geçen cuma yapamadım bildirim evi taşıdıkya çok yorgundum ama şükür evide yerleştirdik rekor kırdık valla 2ay önce taşındık daha yeni yerleştim oh derken 2 ay sonra hop sil baştan tekrar taşındık zor oldu ama burayada yerleştim neyse kılavuz burdayım artık ee görmeyeli nasılsın bakalım:61:

kuşum bi yandan kahvaltı yapıyom bi yandan yazıyom ...bi karnım doysun detaylı yazıcam:60::60::60::60:

ii bakalım bende gidiyorum benim kız mıyıldamaya başladı feci uyutup geliyorum bye görüşürüz kılavuz isim neydiyaw:60::59::59:

valla bende kaçıyorum pazar temizliğimi yapıcam ev hala biraz dağınık yerleşicek esyalar var halledip gelicem byeeeee:79::79::79:

sudem..aslında edebiyatım iyidir:44: ama burda becemedim galiba yazışmayı:53:oyüzden dünden beri girmedim.:59:burcum da koç:34:evet kafası çok dolu biryapım var:26:

kizlar gunaydinnnnn nasilsiniz

bumerang gibiyim hee gidip gidip geri geliyorum verdigim kiloyu yazayimmi :)))) 4 kadar tamamladim cok sukur doktorda duyunca verdigim kiloyu hemen bana hamile mamasi verdi gunde 2 3 bardak iceceksin dedi bebek gibi biberona besliyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:.....tabi yemeyince ne oldu tum vitaminlerimi degistirdi...namusumla demir hapina baslamis bulunmaktayim :))) millet 20 haftadan falan baslarken ben 11 basliyorum :32::32::32::32:
o degilde okadar vitamin aliyorum hala uyukluyorum ne is anlamadim:94::94::94:

allah seni inandırsın daha gece yatarken aklıma geldin...nerelerde hamileliği nasıl gidiyor napıyor bu kız dedim sabah siteye yazayım hu huuu nerelerdesin diye...kalp kalbe karşıymış,bi baktım şimdi yazmışsın...dikkat et kendine canımcım,yemezsen çocuk haftasından düşük doğum ağırlıklı olur uğraşır durursun bitanem,allah esirgesin...oyüzden napıyoruz demekki kussak bile az az sık sık yiyip herşeyden tadıyoruz....yemekten sonra çıkarsan bile içinde 5 dk.da dursa bebişe kardır canım...cinsiyetini öğrenirsen yaz kız merak ediyom kuşum:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

kız cadı geçmişi okumadığın nasıl eblli oluyor.senayla senın hakkında o kadar çok konuştukkı baya bi geyık yaptık.

ayrıca hanı bana selam.bi tek sena mı var bu takımda kıskanmaya başladım haaaaaaa.çekerım saçını.

sudem..aslında edebiyatım iyidir:44: ama burda becemedim galiba yazışmayı:53:oyüzden dünden beri girmedim.:59:burcum da koç:34:evet kafası çok dolu biryapım var:26:
bebeğim yanlış anlama.amacım yapıcı bi elştiriydı yıkıcı degıl.

benım yuzumden sakın buraya yazmazlık yapma.çok seyi aynı anda düşümenden kaynaklanıyo.birde burda yazarken bızı okuyanlar sankı her yazdıgımızı her yaşadığımızı bılıyo edasında yazıyoz bazen .halbukı o ınsanlar bızı ne yazdıysak o kadar tanıyo.ama aılemızden felan bırı olsa bı kelımede ne anlatmak ıstedigımizı anlayabılır.

bende 1.takımdayım maıbeyaz dıye bı cadı var bızim kaptan.o da benı eleştire eleştire bu hale soktu.ne yazarsam anlamıyodu o kadar çok benlen alay etti ki.sen nasıl öğretmensın ,çocuklara nasıl ders anlatıyon ,onlar senı nasıl anlıyor dıye...
birde ünv de turkçe hocası bize çok kızardı.
bende elımden geldiğinde hem kendimin hem öğrencilerimin konuşmasının daha düzgün olması için gayret gösteriyorum

evet mai haklıydı ben yazarken aklımdan gecenlerı oldugu gıbı yazıyodum.
karşımdakı anlarmı anlamazmı düşünmeden yazıyordum...biraz yaza çize alıştım.

kendı özeleştirimide yaparım bende çok çok ıyı degılım kendımı aktarmada .
ama burda bızler bırbırımıze sadece kılo vermede değil,her konuda destek olmak için varız.

allah seni inandırsın daha gece yatarken aklıma geldin...nerelerde hamileliği nasıl gidiyor napıyor bu kız dedim sabah siteye yazayım hu huuu nerelerdesin diye...kalp kalbe karşıymış,bi baktım şimdi yazmışsın...dikkat et kendine canımcım,yemezsen çocuk haftasından düşük doğum ağırlıklı olur uğraşır durursun bitanem,allah esirgesin...oyüzden napıyoruz demekki kussak bile az az sık sık yiyip herşeyden tadıyoruz....yemekten sonra çıkarsan bile içinde 5 dk.da dursa bebişe kardır canım...cinsiyetini öğrenirsen yaz kız merak ediyom kuşum:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

yok canim henuz ogrenemedim haftaya insallah valla benimde aklimdasiniz arada yazim diyorumda su aralar bir nasip olmadi gitti..bebegin keyfi yerinde canim onun bir sikintisi yok cok sukur ama iste ben biraz halisizim iste yemege calisiyorum gitmiyorki bogazimdan meret sanki dovuyorlar..aklima esim ne zaman yemek yemege zorlasi 3 4 yaslarindayken annem tirnalarimi kesiyordu cok korkup evin yakinda bir arsada aksama kadar oturmustum simdide ayni hissiyati duymuyor degilim....kacip gidesim geliyor nese doktor duzelir dedi bakces artik

kardesin nasil iyidir insallah o yesinbak yemegini benim gibi elli tane vitamin kullanir yoksa :31::31:

canım bu hassas bir konu.. mesela italyan sos vs.. oluyor cam şişelerde ,salata sosları,açmadan bir bakayım dedim içeriğine, wine vinegar yani şarap sirkesi var..netten araştırayım dedim,öyle çok hazır gıdada var ki bu..islami siteler haram kabul ediyor..yurtdışında veya burada da HAZIR aldığımız ürünlerin içeriğinde haram kabul edilen içerikler var,dikkat etmek lazım.. bir de şunu alıntı yapayım, ben okuyana kadar bilmiyordum,şimdi dikkat ediyorum,çorbalarda-sebze soslarında-karışık tuzlarda vs herşeyde var,çok dikkat edin:
ALINTIDIR:
Prof.Dr.Mustafa Nutku :

”MSG diye bir katkı maddesi var. Mono Sodyum Glutamat. Yiyeceklere konunca tadının beyin tarafından güzel algılanmasını sağlıyor. Tatlı, tuzlu farketmiyor, neye konsa tadi güzelmiş gibi geliyor. O yüzden üreticiler en berbat ürünlere dolduruyolar bunu. Bunun zararlarının hepsi çok sayıda çalısmayla kanıtlanmis ve bununla ilgili bir rapor Dünya Sağlık Örgütüne sunulmuş durumda. Internette arastırılabilir:

ZARARLARI:
- Bu madde nörotoksin. Sinir hücrelerine zarar veriyor. Yol açtığı hastalıklar merkezi sinir sistemi tahribati ve buna bağlı olarak Alzheimer, Parkinson, Huntington hastalıkları, Sara (epilepsi).
- Retinal dejenerasyon (göz retina tabakası hasarı)
- Yağ birikimi, doyma mekanizmasında bozukluk, obezite
- Büyüme hormonu baskılanması
- Pankreas hasarı, insülinde artış ve buna bağlı olarak diyabet
- Böbrek ve karaciğerde hasar
- Bu madde hamilelerde plasenta bariyerini geçebiliyor yani bebek de aynı etkilere maruz kalabiliyor.

ŞU AN PIYASADAKI NEREDEYSE TÜM CIPSLERDE BU MADDE VAR. GÜVENLI OLDUĞUNU IDDIA EDEN CHEETOS'U BILE KONTROL ETTIM, VAR. TADINI GÜZELLEŞTIRMEK IÇIN HEPSI KULLANIYOR.

IÇINDE BULUNDUGU DIGER ÜRÜNLER KONUSUNDA BILGIM YOK, ETIKETLERI KONTROL ETMEKTE FAYDA VAR.

BU ZARARLAR ORTAYA ÇIKINCA MADDENIN İSMİNİ DEĞİŞTIRMEYE BAŞLADILAR. IÇINDE MSG, MONO SODYUM GLUTAMAT, GLUTAMIC ASIT KISACA GLUTAMIN VEYA GLUTAMAT BULUNAN SEYLERDEN UZAK DURULMALI. "
canım saolasın çok faydalı bilgiler vermişsin..

ya okadar zararlı yiyecekler var ki hayatımızda ....off ne yapıcaz yaaaa

zerra nasılsın bakalım burda senden başka kimse yok tabii herkez biyerlerde daha kalkmayanlar varmı acep bu arada ben tuğba

kahvaltı için kaçmıştım çocuklar başımın etini yediler. teşekkür ederim iyiyim triendy21, evi toporladım .benim 3 numara küçük kuzumu doyurdum uyuttum.şimdide nete girdim ama çıkmama lazım .arkadaşımın oğlunun sünnet yemeği var oraya gidicem umarım fazla kaçırmam. ben spor yapamıyorum.dizimdebağlarda yırtık vardı doğum sonrası ağrı arttı belimde ağrımaya başladı. o yüzden zorlayamıtorum. hava güzel olduğu zaman oğlumu arabasına bindirip yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama bu aralar havalar bir yağıp bir açıyor yağmura yakalanırız diye dışarı çıkmaya korkar olduk.neyse çok uzattım herkese iyi pazarlar.:1::1::1::1::1::1::1:

kız cadı geçmişi okumadığın nasıl eblli oluyor.senayla senın hakkında o kadar çok konuştukkı baya bi geyık yaptık.

ayrıca hanı bana selam.bi tek sena mı var bu takımda kıskanmaya başladım haaaaaaa.çekerım saçını.

bebeğim yanlış anlama.amacım yapıcı bi elştiriydı yıkıcı degıl.

benım yuzumden sakın buraya yazmazlık yapma.çok seyi aynı anda düşümenden kaynaklanıyo.birde burda yazarken bızı okuyanlar sankı her yazdıgımızı her yaşadığımızı bılıyo edasında yazıyoz bazen .halbukı o ınsanlar bızı ne yazdıysak o kadar tanıyo.ama aılemızden felan bırı olsa bı kelımede ne anlatmak ıstedigımizı anlayabılır.

bende 1.takımdayım maıbeyaz dıye bı cadı var bızim kaptan.o da benı eleştire eleştire bu hale soktu.ne yazarsam anlamıyodu o kadar çok benlen alay etti ki.sen nasıl öğretmensın ,çocuklara nasıl ders anlatıyon ,onlar senı nasıl anlıyor dıye...
birde ünv de turkçe hocası bize çok kızardı.
bende elımden geldiğinde hem kendimin hem öğrencilerimin konuşmasının daha düzgün olması için gayret gösteriyorum

evet mai haklıydı ben yazarken aklımdan gecenlerı oldugu gıbı yazıyodum.
karşımdakı anlarmı anlamazmı düşünmeden yazıyordum...biraz yaza çize alıştım.

kendı özeleştirimide yaparım bende çok çok ıyı degılım kendımı aktarmada .
ama burda bızler bırbırımıze sadece kılo vermede değil,her konuda destek olmak için varız.

hııım haklısın:26:aslında bende yazıdaki yanlışları hemen görürüm,dikkatte ederim ama burda olmadı nedense,kendime sıra gelince düzeltemedim,bende düzgün konuşmaya önem veriyorum..artık aklımdan geçenleri daha anlaşılır yazıcam söz:40:benim yapımdada biraz eleştiri zor kaldırmak var başkalrınıda çok eleştirmemeye çalışrım ama eleştiriye açık olmak lazım biliyorumm:31:

bu arada herkese günaydınnn hayırlı pazarlarrr :16::16::16:
ben yürüyüş yapıp geliyim kızlar yoqun birgün olacak..arada gelirim fıstıklarımm...bu arada bu sabah baskülde 62.8 i gördümmm :92::92::92::92:

canım ben takım kaptanıyım..cuma günü sabah aç karnına tartılıp özelime bildirimi yaparsan 2. hafta listeye ekliyoruz..belli bir bildirim listemiz var..başlangıç geçen hafta vs..gidiyor..cuma günü buraya arkadaşlar sıralamayı yazarlar..onlardan bakıp bildirimini o şekilde yaparsın :34:

canım herkesin düzeni farklı..yemek saatleri farklı..ama ben şahsen evdekilere uymuyorum..sabah 7de kahvaltımı yapıyorum 12 öqlen yemeqi 5 gibide akşam yemeqimi yiyorum..akşam yemeqimi bazen daha erken yiyorum..5ten sonra mideme su ve bitki çayı dışında hiçbişey yüklemiyorum..sende kendine buna benzer bir düzen kurabilirsen saqlık açısındanda daha rahat edersin..

hoşgeldin canım:3: buraya zaman ayırabilirsen ve hergün gelebilirsen ister istemez bu atmosfere ayak uyduruyorsun cnm..destek dersen fazlasıyla var burada hep beraber birbirimize destek olarak kilo veriyoruz..irade sorununda yokmuş çok sevindim canım..bu yolda Rabbim kolaylık versin tekrar hoşgeldin tatlım :16:

canımmmmmmmmm özledim bitanemiii :16::16: anneciqinin ellerinden benim içinde öpermisin canım..çokta selam söyle..hatta vakit bulursanız olıvıuma buyrun bende gelirim bişeyler yer sohbet ederiz hemde anneni gezdirmiş olursun..ayyy ne güzle olur birden heyecanlandımm :61: güzel güzel menülerin gayet iyi..:34:

günaydın cnm..bugün bende erken kalktım..öqlen kermese gidicez börek yaptım kermes için..bizede yaptım bir tepsi..sabah erken pişireyimde erkenden börek yiyip etkisi kalmasın diye düşündüm..tepdiyi fırına attım kızımla sohbet ederken böreqin kokusu geldi..börek kızarmaya başladı diye düşündüm daha yeni koymuştum..aaaaaaa bi baktım üstleri siyahlaşmaya yani yanmaya başlamış :5::5: ya daha yeni koymuştum..sabah diye elektrikmi çok geldi nedir her zaman bu kadar çabuk pişirmezdi..neyse bize yaptıqım börekti..yedim sinirden 2 tane..çok sıcaktı sinirden soqumasını bile beklemedim..ve mideme cuk diye oturdu..bugün yoqun birgün olacak..bahaneyle gidip yürüyüşümü yapayım barii..kermestede bişey yemicem varsa 1 tane içliköfte yoksa başka bişey yemicem.bugün baskülde çok güzel rakamlar gördüm yiyip yiyip şişmek istemiyorumm..bide akşam koçişle tartıştık kafam bozuk çıkıp stres atayım biraz :10:
kilona çok sevindim canım darısı başımızxa....bende sabah kocişle birbirimize girdik o yüzden kahvaltımda saat 12.30 a kaydı:47::47:gıcık oldum varya...neden bu erkekler özellikle haftasonu coşuyorlar:47::47:
canım takımım, sizleri cok ihmal ettim bu aralar, biliyosunuz annemler burda, onlarla ilgileniyorum hep.. cuma günü de bankadaki herkes izin kullanmış nerdeyse, 24 kişiden 3 kişi kalmıştık, okdr yogundum ki 1 haftalık işi 1 günde götürdük, öldüm öldüm dirildim walla :1:

her ne kadar cok giremesemde, kalbim sizlerle, umarım cok kacamak yapmıodur kimse :20::1:

annem burda olmasına ragmen, dikkat ediyorum beslenmeme, öyle kaçamaklar yapmıyorum, ama kilom da da değişiklik olmuyo :18:

günlüğüme baktımda, 20 gündür 68-67 arasında gidip geliyorum.. bi ara 66ları da gördüm ama şimdi tekrar 67lerdeyim, tam 4 hafta önce bugün reglolmuştum, siskinliğim de var, reglolduktan sonra bomba gibi gelcem insallah :9::8:

dünkü ve bugünkü menülerimi de yazıyım sizee, işi askıya almayalım :1:

hepinizi cook sewiyorummmmm :24::24::23:

cuma

sabah
1 tane haşlanmış yumurta
domates
salatalık
2 dilim kepek ekmeği

ara
yarım avuc beyaz leblebi
10 tane kuru üzüm

öğlen
2 dilim denge ekmeği arasında light beyaz peynir, 1 dilim incecik salam

ara
yarım paket kbar

akşam ( anne yemeğiiiii :16::16: kaçamak yaparım tabiii :1: )
8 yk piti ( sarıköklü nohut yemeği, karsın meshur yemegidir :6: )
4 yk pilav ( anne pilavı:16: )
5-6tane cherry domates
2 yk yogurtt

cumartesi

sabah ( anne kahvaltısı :16: )

1 tane haşlanmış yumurta
1 çk light krem peynir
1 çatal beyaz peynir
1 küp dil peyniri
1 küp kaşar
1 dilim salam
1 tane yeşil zeytin
1 çk tahin pekmez
1 çk nutella
1çk çilek reçeli
1 dilim ekmek

ara

1 tane çikolatalı etiform

öğlen
peynirli salata
3 tane isveç köfte ( evet ikeaya gittik :1: )
1 çay bardagı kdr kola :20:

akşam
1 tane küçük etli dolma
1 tane küçük zyaglı dolma
2 yk yogurt

annemin burda olmasına ragmen cok kacırdıgmı düşünmüyorum, bilmem siz ne dioysunuzz :1:

annem beni hiç görmemişti rejime basladıgımdan beri, bir iltifatlar aldım ki sormayın :16:

tam gaz dewam ediyoruz arkidişler..

hepinize cooooook teşekkür ederiiim tüm destekleriniz ve varlıgınız içinnn :kkk::kkk::16:
hoşgeldin canım,annende hoşgelmiş...bende annemi özledim yaaaaa:58::58:menülerinde gayet güzel olmuş canım:71::71:
merhaba kızlar 3 aylık kızım var 72.5 kiloyum yardım edin lütfen gebelik şekeri vardı yasak olan hiç birşey yemedim iradeli olabiliyorum ama şimdi bir umursamazlık var....biraz desteğe ihtiyacım var ....

hoşgeldin canımcım bol iradeler ve azim diliyorum canım:71::71:

yok canim henuz ogrenemedim haftaya insallah valla benimde aklimdasiniz arada yazim diyorumda su aralar bir nasip olmadi gitti..bebegin keyfi yerinde canim onun bir sikintisi yok cok sukur ama iste ben biraz halisizim iste yemege calisiyorum gitmiyorki bogazimdan meret sanki dovuyorlar..aklima esim ne zaman yemek yemege zorlasi 3 4 yaslarindayken annem tirnalarimi kesiyordu cok korkup evin yakinda bir arsada aksama kadar oturmustum simdide ayni hissiyati duymuyor degilim....kacip gidesim geliyor nese doktor duzelir dedi bakces artik

kardesin nasil iyidir insallah o yesinbak yemegini benim gibi elli tane vitamin kullanir yoksa :31::31:

sağolasın canım...kardeşim iyidir,ama biraz kocişle sorunu var...bu aralar çok olmasada gerekli olan şeylerden mecburiyetten annem tıkıştırıyormuş,yoksa evde tek olsa oda senin gibi ağzını müürlüyecekde allahtan memlekete gittide annem el attı...hayırlısı olsun bakalım,sağ salim kucağınıza alında tüm temennimiz o:69::69:

kızlar bu arada saçım çok güzel oldu,ışıl ışıl parlıyor ve tam istediğim gibi olmuş rengide:KOYU KIZIL MİSSSS GİBİ:66::66::52::52:yüzüm meydana çıktı iyice ve daha genç görünüyorum,tenim biraz soluktur benim ama hiç makyaj yapmasam bile yeridir yani:23::23::23:çok mutlu oldum ,gidip gelip aynaya bakıyorum hehehe:69::69:

ben spor yapıp geleyim kızlar,bu hafta azmettim 66yı devirip toplamda 20 kg. vermiş olmak istiyorum...birazda kocama hırs yaptım,gerçi bu aralar destekliyor ama bugün takıştık ya sinir oldum hırs yaptım...bide senacıma söz verdim ,bakalım nekadar yapabilicem:26::26:

Back
X