70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

22.05.2011 Pazar menüüüüm

Sabah
5 dilim sucuk ızgara
6-7 küçük küp dilim patates kızartması
1 yumurtayla yağsız tawada yapılmış omlet
2 küp kaşar
1 küp dil peyniri
1 tane yeşil zeytin
1 çk tahin pekmez
4 tane cherry domates
Yarım salatalık
2 dilim ekmek

Ara
1 tane çikolatalı etiform

Öğlen
Izgara balık bol yeşillikle
Ekmek yok :D

Akşam
1 tane küçük etli dolma
1 tane küçük zyaglı dolma
3 yk yogurt
4 tane biberiye turşusu

Gece
Küçük bidene magnum ( annem kurban oliim ye dedi, kıramadım :16:önceden kurban oliim yime derdi :60: )

annemi gönderdim dün akşam, döndüm gariban ve yalnız halime yine :14:
mönüne imrendim kız ahh ahh benim anneciğimde yaşaydı oda bana yapardı çalışıyorum diye bende gidince eve mis gibi yemek kokularıyla girerdim eve:14:ama şimdi bizim evde akşam değil sabahları yemek kokusu oluyor:9:yemekleri sabahtan yaptığım için:26:
ahh ahh can verilesi anneler melek onlar melek :16:sende artık bizden oldun yine annen gitti cici cici yemekler yok artık tadınada doyamamışsındır şimdi dimi oh ne güzel ya anne yemeği gibisi varmı be ya bu dondurma işini ne yapcam bilmem öle kaçamakla falan doyarmıyım bilmem ben bir oturuşta bir kilo bitiriyordum öle çok severim yani ama ne yapalım artık kaçamak gününü iple çekicez dondurma yemek için:52:

benimde ankardan arcak vardı nerelerde yaa:26:millet bağları genişletmiş burda nerdesinnn:52:
canım benım evdekı laptop bozuktu şimdi tamirde bikaçgüne gelir heralde ondan haftasonu giremedim.zaten pekte vaktım olmuyor acıkcası :1:
eşimi işe gönderdim geldim.bende bugünkü menümü yazayım.
sabah 2 tane tuzlu pasta haşlanmış yumurta yarım domates yarım salatalık.bide halley
öğlen 3 kaşık tavuklu pilav
arada tuzlu pasta yedim tokum dahada bir şey yemiycem.
sirkeli su içicem
ya eve hiç bişey almak istemiyorum.bebişlerim büyüsede o cıssssssssssssları onlar yese

bence bebişleri alıştırma cısslara sonra onlarda ılerde zorluk yasamasınlar bızım gıbı ben oyel yapmaya calısıyorum cucuk kraker harıc vermıyorum abur cubur ona bıle ıcım rahat etmıyoda arabada baska türlü durmuyo aglıyo onla oyalıyoruz.:emir_bebek:

ayy kızlar nerdeyse 30 sayfa bı geçmiş 20 felanını okudum sıkıldım bı geleyım dedim sonra okurum gene:1:
bu arada haftasonu her zamnkı gıbı cozuttum bende ama aınat ettım yıne eksıye geccem ınsallah bu cuma da :47::47:bırde cts günü bende sonunda 40 beden pantolon aldım:62::64::66:gercı lcw nin pek saymıyom kalıpları büyük ama olsun:63::63:ınsallah gercek 40 bedenlerede girerim.

birde cok sıkıntılıyım yaa senaaaa benım adam da sapıttı tutturdu cocukların arasında 2 yaş olmasını ıstıyormus eylül ekim gibi kendini hazırla dedi.ben 3 aylık ıgne oluyorum bugun günü ve bana hakkımı helal etmem öbür dünyada bana nasıl hesap vercen dedi:14::14:basta saka takılıyo dıye önemsemedim ama iş ciddiye bindi.ben daha adet olmadım bel fıtıgım var tedavı olmadım surda azcık bı kılo vermısım kendımı hazır hıssetmıyorum beeeennn:84::84::84:basta bende onun gıbı ıstıyrodum ama sonradan fıkrımı degıstırdım 2 yasına kadar beklemek ıstıyordum yok dıyooo napcam beeennn ya hemen hamıle kalırsam hem dedım cocuk emıyo onun hakkı nolcak kescekmıyım kes bsıey olmaz dıyo yaaa sapıttı ilk cocuk ta benım kararımı hazır olmamı beklemıs 2 ncı onun ıstedıgı zamnda olcakmıss:53::53::53::59:

hııım haklısın:26:aslında bende yazıdaki yanlışları hemen görürüm,dikkatte ederim ama burda olmadı nedense,kendime sıra gelince düzeltemedim,bende düzgün konuşmaya önem veriyorum..artık aklımdan geçenleri daha anlaşılır yazıcam söz:40:benim yapımdada biraz eleştiri zor kaldırmak var başkalrınıda çok eleştirmemeye çalışrım ama eleştiriye açık olmak lazım biliyorumm:31:
ok anlaşıldı.

ilk ve son eleştirim olması için gayret sarfedecem.fıstık:16::16::16::16:

ben de karşımdakı ınsanın samımıyetıne güvenerek ıyı yonde eleştiririm.eleştirimi kaldıramayan da benımle arkadaşlık kurmaz da ,arkadaşlığını devam ettiremez de.ancak benı bu şekilde kabullenırse benımle arkadaşlığı sürer.önemli olan da budur zaten

o da bişeymiii benim sakar koca da tartımı kırdı yaaaaa.napcam ben şimdi onu düşünüyorum heeee:26::26:

canıımm yoğunum bu aralar bi temizlik tutturdum gittim tatilde.malum yazılılar da başladııı:43:bi de benim koca da aynı seninki ütü dolapları ayarla yazlık kışlık mevsimlikkkk amannnn hi kendime vakit ayıramadım heee:47::47:

afiyet olsun fıstığımaaaaaa.valla maşallha ne güzel veiyosun kiloooo.darısı başımaaa.canım eşim tartımı kırdı sakarımmmm benim.alana kadar idare edermisinnn????

canımmm benim dikkat et dicem ama ben de çok kötüydüm hamileyken.ben de 5 6 kilo vermiştimmm.sabret tatlım az kaldı 2 haftaya geçer...arada gel bitanemmmm.

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn canımmm taşınmışsın hem de iki kereee.sevindim aramıza döndüğüneee.:71::71:

slmmm kızlarrr ben geldimmm dün girdim okudum tam cevaplayacaktım yine benim canavar bebişim kapattı pc yii.ben de yazmaadımm.herkes iyidir inşş..yarın tam gaz başlıyorummmm hafta sonu çok kaçtı yaaaaa.
fıstık özledım seniiiiiiiiiiiiiii

canım benım evdekı laptop bozuktu şimdi tamirde bikaçgüne gelir heralde ondan haftasonu giremedim.zaten pekte vaktım olmuyor acıkcası :1:

bence bebişleri alıştırma cısslara sonra onlarda ılerde zorluk yasamasınlar bızım gıbı ben oyel yapmaya calısıyorum cucuk kraker harıc vermıyorum abur cubur ona bıle ıcım rahat etmıyoda arabada baska türlü durmuyo aglıyo onla oyalıyoruz.:emir_bebek:

ayy kızlar nerdeyse 30 sayfa bı geçmiş 20 felanını okudum sıkıldım bı geleyım dedim sonra okurum gene:1:
bu arada haftasonu her zamnkı gıbı cozuttum bende ama aınat ettım yıne eksıye geccem ınsallah bu cuma da :47::47:bırde cts günü bende sonunda 40 beden pantolon aldım:62::64::66:gercı lcw nin pek saymıyom kalıpları büyük ama olsun:63::63:ınsallah gercek 40 bedenlerede girerim.

birde cok sıkıntılıyım yaa senaaaa benım adam da sapıttı tutturdu cocukların arasında 2 yaş olmasını ıstıyormus eylül ekim gibi kendini hazırla dedi.ben 3 aylık ıgne oluyorum bugun günü ve bana hakkımı helal etmem öbür dünyada bana nasıl hesap vercen dedi:14::14:basta saka takılıyo dıye önemsemedim ama iş ciddiye bindi.ben daha adet olmadım bel fıtıgım var tedavı olmadım surda azcık bı kılo vermısım kendımı hazır hıssetmıyorum beeeennn:84::84::84:basta bende onun gıbı ıstıyrodum ama sonradan fıkrımı degıstırdım 2 yasına kadar beklemek ıstıyordum yok dıyooo napcam beeennn ya hemen hamıle kalırsam hem dedım cocuk emıyo onun hakkı nolcak kescekmıyım kes bsıey olmaz dıyo yaaa sapıttı ilk cocuk ta benım kararımı hazır olmamı beklemıs 2 ncı onun ıstedıgı zamnda olcakmıss:53::53::53::59:

yap bi bebiş daha ikiz gibi büyütürsün arası uzadımı zor gelir benim yok ya şimdi kolay kolay yazıyorum yap diye:9:tabi zordur herhalde daha oğlun küçükmüş ama yinede yap bi tane daha ben olsam 4-5 Allah ne verdiyse yapardım :emir_bebek:canım Allah yardımcın olsun bu aralar erkekler bi coştu bebek isteme konusunda benim adamda çoşuyor ama yazık coşup coşup duruluyor:9: ne yapsın olmayınca:31:

ay cnm ya kocişler hep böyle hiç bizleri düşünmezler varsa yoksa kendi istekleri sen usulünce bi daha anlat inş dinler seni cnm

22.05.2011 Pazar menüüüüm

Sabah
5 dilim sucuk ızgara
6-7 küçük küp dilim patates kızartması
1 yumurtayla yağsız tawada yapılmış omlet
2 küp kaşar
1 küp dil peyniri
1 tane yeşil zeytin
1 çk tahin pekmez
4 tane cherry domates
Yarım salatalık
2 dilim ekmek

Ara
1 tane çikolatalı etiform

Öğlen
Izgara balık bol yeşillikle
Ekmek yok :D

Akşam
1 tane küçük etli dolma
1 tane küçük zyaglı dolma
3 yk yogurt
4 tane biberiye turşusu

Gece
Küçük bidene magnum ( annem kurban oliim ye dedi, kıramadım :16:önceden kurban oliim yime derdi :60: )

annemi gönderdim dün akşam, döndüm gariban ve yalnız halime yine :14:

oh kuzu ne güzel valla ben de imrendim. annemi özledim:2:
özledim kız valla seni. ben de kaynanamdaydım 4 gün boyunca baya bi direndim direndim dün patladım sonunda dolmaları sarmaları götürdüm :2: tabi bu sabah tartıldığımda cumagünkü kilomdan +500 gram çıktım. umarım atarım cumaya kadar hepisini. allah kavuştursun bi tanem benim.:54:

'Doğal zayıflama ürünlerinde yasaklı maddeler de var'
Fazla kilolar, birçok insanın özellikle de kadınların çözüm aradığı sorunlardan biridir. Zayıf bir görünüme sahip olabilmek için de her yönteme başvurulur.En cazibi ise hiç kuşkusuz fazla bir çaba göstermeden, aç kalmadan, istediğini yiyerek kilo verebilmektir. Hangi televizyonu açsanız, hangi internet sitesine girseniz karşınıza zayıflama haplarının ne kadar iyi olduğu ve sizi zayıflattığı anlatılıyor. Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim üyelerinden ve Star gazetesinde sağlık ve bitkisel alanda yazılar yazan Prof. Dr. Erdem Yeşilada, bitkisel ürün haplarının birçoğunda bitki yerine öldürücü olan ve yasaklanmış sibutramin maddesi olduğunu iddia ediyor. Yeşilada, zayıflama ürünlerinin kutusunda 'doğal içerikli' yazılmış olmasına rağmen içerisine sibutraminin yanı sıra orlistat, rimonaband, cetilistat gibi sentetik zayıflatıcı etken maddeler ilave edildiğini belirtiyor. Bu maddelerin reçeteli olarak uzman hekim kontrolünde zayıflama amacıyla kullanıldığını söyleyen Yeşilada, "Daha da tehlikeli olan durum, henüz piyasaya sürülmemiş, insan sağlığı bakımından güvenilir olup olmadığı bazı sentetik maddelerin bile bu formüller içerisinde yer alabilmesidir. Yapılan bilimsel çalışmalar, doğal ürünlerin diyet ve egzersiz programları ile birlikte uygulandığında en fazla ayda 2-3 kilo verdirebileceğini ortaya koymakta. Dolayısıyla, eğer ürün bir ayda 8-10 kilo verdiriyorsa, içerisine kimyasal madde konulma olasılığı yüksek." diyor. Prof. Dr. Erdem Yeşilada, birkaç ay önce başından geçen olayı ve yapılan tespiti ise şöyle anlatıyor: "Geçen aylarda bir komşum zayıflamak için kendisine bir arkadaşının önerdiği ürünle ilgili fikrimi sordu... Kapsülleri analize tabi tuttuğumuzda içinde bırakın bitkileri sibutramin maddesi tespit ettik."

Yeşilada'ya göre zayıflama ürünleri kullanılmasına bağlı ölümler gençlerde daha fazla görülmekte. En büyük sebebi, henüz genç olduklarından kalp-damar yetersizliğine bağlı bir şikâyetin teşhis edilmemiş olması. Özellikle sibutramin, kalp ve damar sistemi üzerinde olumsuz etki yaparak, tansiyonu yükseltiyor. Bunun farkına varamayan ve ilacı kullanmaya devam eden kişilerde ölüm kaçınılmaz oluyor. Uzman hekim kontrolünde bile sibutraminin kullanılması ile ortaya çıkan riskler nedeniyle Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) ve ülkemizde de Sağlık Bakanlığı 20 Ocak 2010 tarihinde sibutramin ürünlerinin kullanılmasını dünya genelinde yasakladı. Rinobant ise ilacın kesilmesi ile depresyon ve intihar eğiliminin artması sebebiyle henüz FDA tarafından onay verilmedi. Diğer sentetik ürün olan orlistatın ise yağ emilimi üzerinde etkisi nedeniyle yağlı dışkı, dışkı tutamama gibi riskleri söz konusu. Yeşilada, bir başka tehlikenin ise, doz aşımı olduğuna dikkat çekiyor.

ALINTIDIR

bugün dolabım tamtakır o yüzden süper bi kahvaltı yapamadım. biçok stoğum bitmiş. artık akşama doğru anca markete gidebilirim. şu ana kadar yediklerim:

kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 light üçgen peynir, 1 yeşil biber, beşibiryerde çay(yeşil çayım bitti)

ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, beşibiryerde çay.

bugün dolabım tamtakır o yüzden süper bi kahvaltı yapamadım. biçok stoğum bitmiş. artık akşama doğru anca markete gidebilirim. şu ana kadar yediklerim:

kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 light üçgen peynir, 1 yeşil biber, beşibiryerde çay(yeşil çayım bitti)

ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, beşibiryerde çay.

afiyet olsun hayatım :16: bence3 süper bi kahvaltı:56:

Back
X