70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy yirim senii bennnn :70::52:
teşekkür ederim cnm yaaa o halimi nasıl sewimli buldun, gözümün feri kaçmışş :60::60:
fıstık olcezzz hepimiz,hiçbiriciğmize nazarr deymeyee inşallaaaah :nazar::nazar:
ben göremedim kaçan feri:1::1:canım ama gerçekten insan tombiş olunca çok sevimli oluyor seni de öle gördüm ben öleymiş öle:52:ama sen yinede bu sözüme takılıp kilo almaya kalkma emi:60:çıtırkende güzelsin dedim bu lafımı kale al:90:

günaydın kızlar :29:
muhabbete nazar değmesin,oku oku bitiremedim,ne çok yazmışsınız yine:130:
fotolara bayıldımm:103::nazar:
ben de eski-yeni halimi koyarım şöyle güzelce kilo verirsem.. :108:

herkeze günaydın :71: sabah kahvaltım:1 dilim ekmek,1 kk peynir,3 zeytin ve 1 bardak süt,aralarda meyve tuketirim herhalde akşamda yarım porsiyon bulgur pilavı ve yoğurt düşünüyorum :68:

Son düzenleme:
günaydın kızlar.............
nasılsınız.........
diyet yapma isteğimi kaybettim..............hükümsüzdürrrrrrrr

arkadaşlar bu arada hep sorucam unutuyorum..ben açıköqretim lisesi öqrencisiyim..3 yıl önce dondurdum..çevremdeki arkadaşlarım diyorlarki ilahiyat bölümden devam et liseyi bitir..açıköqretim fakültesinide 2 yıllık okursan ilahiyat hocası olursun..devlet yarım günlüqüne 1.500 tl ücret veriyormuş..bu konuda bilgisi yada başka bir alanda tavsiyesi olan varmı..
canım kdr nin dediği gibi biraz zor bu iş bende imam hatip mezunuyum 2 yıllık bitirmesende bu sınavlara gırebılıyorsun ben 2 kere gırdım kuran kursu öğreticiliği yeterlilik sınavı adı.ilkinde yazılıyı kazandım mülakatta gecirmediler 2ncisindede acayıp zordu sorular yazılıdan da gecemedım :1::37:yoksa bende cok ıstıyordum yarım zamanlı bır ıs hemde parası tam zamanlı:1: bırde basortu sıkıntısı yok ama olmadı hayırlısı napalım.kazanzaydım tabıkı ılahıyat onlisansa devam edıcektım kısmet.bende senın gıbı el işlerini sanatı seviyorum.zira bundan önceki işim senin katıldıgın kursalar gıbı ank büyükşehirde usta öğreticiydim.çiniydi branşım 5.5 yıl yaptım.ama benım bransım bıraz zordu bı o kadarda zevklı bana bel fıtıgı hedıye bıraktı:1::1:
kızlar benim de canım çok sıkkın benimkiyle atıştık daha doğrusu ben çemkirdim o dinledi.uffffff canım çok sıkkın gidip yatıcammm.yaa sizin de kocanız çok geziyomuuu yaa deliricem bu arkadaş sevdasından.bu gün çıkmadı akşam üzeri arkadaşları geldi kapıya tam 3 saat kaybolduuuu:43::43:ben de hiç bir işimi yetiştiremedim malum benim ufaklık rahat durmuyoooo:43::43::43:
canım yaa üzüldüm cok şükür benım koca eve baglı nereye gıtceksek bırlıkte gıder gelırız.:nazar: ama nasıl onun arkadascevresı yoksa benımde yok malesef:19: yalnız veya karedsımle bı carsıya gıtsem aksama surat yapar derım hersey senle olmuyo o zamanda benı begenmıyon o zaman sen der:1::1:takılır bana bazen derım ben turlara katılcam arkadas grubuyla ılerde dıye hayal ederım sen yaparsan bende ayrı takılırım o zaman der:1::1: yası genc mı bılmıyorum eşinin belkı ondan kaynaklıdır benımkı yasıycagını yasamıs 37 yasında yanı ılerde düzelir gibime geliyo sıkma canını.birde senanın dedıgı gıb ıbaska cezalar ver:52:
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün benim baş ağrım var biraz.

kızım sen fıstık olmuşsun tam heehehehhe süpersin bacım süperrrrr herşey yakışır benim kankama:54:
gunaydın ve gecmıs olsun canım benımde bogazım agrıyo bugun:37:

kilo yorumlarına daha cok sewiyorum desem :52:
teşekkür ederiiimmmm :62:

ben orda yarışıyom ya kızzzz :60::60:

bende seni beeendim :54:

saol bebekkkiiim siz istediniz resmi ekledimn bendee :1:
snn başın niye agrıyo bakem :18:

zaten öyle oluyo örtmeeenniiiim yaptııım yapacaaaaamm diye gaza getiriyom kendimi :1:

dün bankamızın genel müdür yrdımcısı geldi ofise, eski bölge müdürümüz o yzden tanışırız yakından :1: didii ki bu yeni başlayan arkidiş kiiimm :60: kızzzz noldu sana bu ne değişiklik didi bende didim büüyle büüyle :52: ,
sonracıgma hedefe ne kdr war dedi dedim 6 - 7 kilo war daha :51: sonra döndü simdiki bölge müdürümüze, hedefine ulaşsın terfi ettircez bu kızı didiiii :53::52::52::62::62::60::60:
canım güle güle kullan yeni saçını cok yakısmıs tam yaz rengi olmus bende aldım boya ama nası boyuycam bılmıyom:26:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım :))))):16:

günaydın benım bıraz bogazım agrıyor:26:

nasılsınız.........

canım hedefınde az bısey kalmıs ondan öyledır gercı ben hep oyleyım de :14: bır ılerı bı gerı gıderız bızde napalım. yaa dün aksma yemegını 8 de yemek zorunda kaldım ve bayagı kactı eve geldıgımızde 7:20 ydı zaten ancak oldu napıcam ben cumaya yaaa:84::84::84:

kızlar arada sırada dışarda yerseniz ne yiyorsunuz merak ettim :26: paylaşsanız??.?.

ne yemiyorumkii dermişimm:60::60: yani cok dıyete uygun olmuyro ama dıyetı bozmadan da yıyebılırısn .ekmeksız ızgara köfte salata ayran ,1 lahmacun ayran, tavuk döner ayran olabılır bence:34:

nasılsınız.........

2,5 kilo gibi vermen gereken kilo bu isteksizlik niye:57:hadi bakim devam devam biz ne yapalım ya yolun başındayız daha:31:
diyet yapma isteğini buldum ödül varmı ödül :1:bak başkasının eline geçse kötü emellerine alet ederdi dua et ben buldum al bakim:4: bi dahada kaybetme:34:
buda enerji için eşantiyon sana:62::64::66::21::8:

ne yemiyorumkii dermişimm:60::60: yani cok dıyete uygun olmuyro ama dıyetı bozmadan da yıyebılırısn .ekmeksız ızgara köfte salata ayran ,1 lahmacun ayran, tavuk döner ayran olabılır bence:34:

evet döneri diğil ama diğerleri olabilir die düşündüm bende :34: dönerde tavuk etlerinin aralarına baya bi yağ koyuyorlar,lahmacun en iyisi 1 adet 250 kaloriymiş :68:

canım hedefınde az bısey kalmıs ondan öyledır gercı ben hep oyleyım de :14: bır ılerı bı gerı gıderız bızde napalım. yaa dün aksma yemegını 8 de yemek zorunda kaldım ve bayagı kactı eve geldıgımızde 7:20 ydı zaten ancak oldu napıcam ben cumaya yaaa:84::84::84:

ya canım hep yemek istiyorum.dünyayı yesem doymayacağım sanki....
adet dönemim onunda etkisi var birde bu grip beni yamulttu.
senacımmmmmmmmmm hafta sonu sergi var ve ben elimdekini hala bitiremedim.üstüne kızım kusup duruyor.oyüzden giremiyorum canım.

ben göremedim kaçan feri:1::1:canım ama gerçekten insan tombiş olunca çok sevimli oluyor seni de öle gördüm ben öleymiş öle:52:ama sen yinede bu sözüme takılıp kilo almaya kalkma emi:60:çıtırkende güzelsin dedim bu lafımı kale al:90:

dierini görmediim bileeee :1:
cıtır olceeem, güzel olceeem gözüme fer gelcekk :60::60:
canım beniim teşekkür ederiiim :1::34:

herkese gunaydınlar :92::92::92:
gecmıse dalmadan bı bakaım dedım, cerencıım foto paylasmıs yenı saclarıyla missssssss gibi olmuşşşş, güle güle kullan canımmmm :70:
enişte bey ne dediii asıl o önemliii :34: tanıyabıldı mı müstakbel karısınıııı :1:

bebekimm beenmiş mi saçlarımı amaanda aman :1: teşekkürler fıstık hanım :71:
walla enişten de dün gördü, sewgilime naaptın didi :60::60:
sarışın hatunum oldu diye dolaşıyo ortalıkta beyfendi walaaa, bide takılıyo bana, aptal sarışın olmıcan demi felan diyoo :47::47::60:

canım kdr nin dediği gibi biraz zor bu iş bende imam hatip mezunuyum 2 yıllık bitirmesende bu sınavlara gırebılıyorsun ben 2 kere gırdım kuran kursu öğreticiliği yeterlilik sınavı adı.ilkinde yazılıyı kazandım mülakatta gecirmediler 2ncisindede acayıp zordu sorular yazılıdan da gecemedım :1::37:yoksa bende cok ıstıyordum yarım zamanlı bır ıs hemde parası tam zamanlı:1: bırde basortu sıkıntısı yok ama olmadı hayırlısı napalım.kazanzaydım tabıkı ılahıyat onlisansa devam edıcektım kısmet.bende senın gıbı el işlerini sanatı seviyorum.zira bundan önceki işim senin katıldıgın kursalar gıbı ank büyükşehirde usta öğreticiydim.çiniydi branşım 5.5 yıl yaptım.ama benım bransım bıraz zordu bı o kadarda zevklı bana bel fıtıgı hedıye bıraktı:1::1:

canım güle güle kullan yeni saçını cok yakısmıs tam yaz rengi olmus bende aldım boya ama nası boyuycam bılmıyom:26:

wala ben bayıldım paracıkları kuaföre, bnde hiç bilmem nası boyanır :26:
teşekkür ederim buarada :71:

kızlar arada sırada dışarda yerseniz ne yiyorsunuz merak ettim :26: paylaşsanız??.?.

hamburgerci vs (mc,burger,kfc fln) onlardan koşarak uzaklaşmak lazım..
ev yemekleri yapan yerlerde genelde diyet yemekler oluyor onlardan alıyorum bazen..
salatacı varsa ızgara tavuklu salata,ayran ve yanında az kepekli makarna alıyorum en favorim bu mesela..
yada atıyorum kepekli ekmekle susurluk tostu,ayran..
canımın istediği (ama vazgeçtiğim) domino's'un pizza fit'idir güya daha az kalorili ama, eninde sonunda pizza işte..en masumu bile kalori canavarı..:50:

günaydın çıtır pıtırlar nasılsınız ben bugün bi tuhafım her tarafım şiş anlamıyor bu hafta neden böle oldum sabah tartıya çıktım yarım kilo gitmiş bu hafta diğer haftalardan farklı değildi yediğim içtiğim ama dedim ya bi şişlik var vücudumda on ton yükle geziyorum sanki öle ağırım halbuki hareketlerimide yapıyorum gerçi biraz zorlanıyorum ödem mi oluştu acaba:26:bugün bi ıhlamur içeyim bakim ödem varsa atarım :59:

canım sen yeni başladıqın için ilk haftalar fazla gitti..sürekli 1-2 kilo veremezsin..ilk diyete başladıqında vücuttaki su gittiqi için çabuk veriliyor..sonrasında qram qram gidiyor..yoksa hepimizi haftada2 kilo verip 2 ayda çıtır olurduk..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım :))))):16:

Kızlar selam 2 gündür son iki haftayı okumakla geçirdim. Kaptanım ben neden geçen cumaki listede izinli gözükmüyorum ? İzinler sadece 1 haftamı geçerli?
Kurs döneminde maalesef çok dikkat edemedim :Kamptaydık ve yemek seçeneği yoktu yemeklerde salata bile yoktu Nazi kampı gibiydi kısaca ama yinede kilo almamışım.
Sınav stresiyle yemek isteğimi çok engelleyemedim ama değdi sınavı kazandım .
Menüm
Sabah
Klasik diyet kahvaltısı

Ara
Nescafe

Öğle
K-fleks

Ara
Form çayı
2 adet diyet bisküvi

Akşam
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık

Ara
1 ince dilim karpuz

canım ilk hafta için izinli görünüyorsun..2 haftamı izin istemiştin..eqer öyleyse deftere geçirmemişim 2. haftayı..özür canım..

herkeze günaydın :71: sabah kahvaltım:1 dilim ekmek,1 kk peynir,3 zeytin ve 1 bardak süt,aralarda meyve tuketirim herhalde akşamda yarım porsiyon bulgur pilavı ve yoğurt düşünüyorum :68:

feyzaa :3:
öqlen nerde :4: pilavları sadece öqlen yiyoruz canım oda haftada 1 kez..

nasılsınız.........

ablacım sen burdan uzaklaştıqın an ipin ucu kaçıyor..hergün gel sohbet et bizimle..bak nasıl motivasyonun düzelecek..hadi ablam sen 10 kiloyu devirmiş insansın nefsine yenilme..topla kendini cumaya az kaldı hala kilo verebilrsin..önünde kocaman 2 gün var :16:

canım yaa üzüldüm cok şükür benım koca eve baglı nereye gıtceksek bırlıkte gıder gelırız.:nazar: ama nasıl onun arkadascevresı yoksa benımde yok malesef:19: yalnız veya karedsımle bı carsıya gıtsem aksama surat yapar derım hersey senle olmuyo o zamanda benı begenmıyon o zaman sen der:1::1:takılır bana bazen derım ben turlara katılcam arkadas grubuyla ılerde dıye hayal ederım sen yaparsan bende ayrı takılırım o zaman der:1::1: yası genc mı bılmıyorum eşinin belkı ondan kaynaklıdır benımkı yasıycagını yasamıs 37 yasında yanı ılerde düzelir gibime geliyo sıkma canını.birde senanın dedıgı gıb ıbaska cezalar ver:52:

ben zaten ilahiuat hocası olmak isyemiyorum..çevremdekiler teşvik etmeye çalışıyor..açıkçsı bu saatten sonra okulu bitirmek falanda istemiyorum..azcık çalışayım hevesimi alayım sonrada koçiş parası yemeqe devam :60::60::60:

özel msjım geldımı kaptan gönderirken bi sıkıntı oldu sankı anlayamadım:26:
okudum canım gel bakimm msnye..

2,5 kilo gibi vermen gereken kilo bu isteksizlik niye:57:hadi bakim devam devam biz ne yapalım ya yolun başındayız daha:31:
diyet yapma isteğini buldum ödül varmı ödül :1:bak başkasının eline geçse kötü emellerine alet ederdi dua et ben buldum al bakim:4: bi dahada kaybetme:34:
buda enerji için eşantiyon sana:62::64::66::21::8:

aldım canım sağol .......
hayatım ama ben kaç aydır buralardayım..
ama sena olmasa bırakırdım ona çok şey borçluyum.ne zaman ayrılmak istesem bırakmadı beni.
kaptanım sen çok yaşa.........:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

hamburgerci vs (mc,burger,kfc fln) onlardan koşarak uzaklaşmak lazım..
ev yemekleri yapan yerlerde genelde diyet yemekler oluyor onlardan alıyorum bazen..
salatacı varsa ızgara tavuklu salata,ayran ve yanında az kepekli makarna alıyorum en favorim bu mesela..
yada atıyorum kepekli ekmekle susurluk tostu,ayran..
canımın istediği (ama vazgeçtiğim) domino's'un pizza fit'idir güya daha az kalorili ama, eninde sonunda pizza işte..en masumu bile kalori canavarı..:50:

dominoss ahhh dominos ahhh :1: turksh italyano mexicano :60: hiç hatırlatma aklıma girmesin şimdi :45:

canım en güzeli ızgara yemek..ben genelde köfte porsiyon yerim(ekmeksiz tabi)..dönerde olabilir..eqer o hafta başka kaçamak yapmadıysan öqlen olmak kaydıyla 1 lahmacun yiyebilirsin..ama ilk tercihin et ürünleri olsun..çünkü et ürünleri müthiş yaq yakıyor..

ya canım hep yemek istiyorum.dünyayı yesem doymayacağım sanki....
adet dönemim onunda etkisi var birde bu grip beni yamulttu.
senacımmmmmmmmmm hafta sonu sergi var ve ben elimdekini hala bitiremedim.üstüne kızım kusup duruyor.oyüzden giremiyorum canım.

ablacım çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır..sanada kolay gelsin inşallah yetiştirirsin..neyse bu haftadan sonra rahatlarsın ablacım sergi geçmiş olur..

Back
X