70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah canım yaa 2 cocuk ama benım bı cocuktan kolay anlasılan:1:benım oglum huysuz deıl bende hıc ayagımda sallamadım sallatırmadı çünkü böyle kendını atıyodu resmen :1:allah dagına gore kar verırmıs bel fıtıgından sallayamazdım yanı :1:başlarda salıncakta uyutuyorduk şimdi tamamen bana bağlı emmeden uyumuyor gece veya gündüz farketmiyo nası vazgecırcem bılmıyorum :19:gecen gece süt verdim belki mayışır benımd egöğüsler yara az emmiş olur dıye sütün yarısını içti arkasına bana devam:60::60: yanı yatırayım uyusun yok sen nasıl alıstırdın oglunu acaba sorsam:nazar: :26:
birde hani resim koycaktın beklıyom ben:47::47:

CANIM BENİM annem çarşıda bekliyo beni çocuklarda uyandı ben gidiyorum gelince fotolarıda koyucam cevapta vericem oldumu hadi bye :79::79:

valla ne desem ki ben 2 kez oldum smear testi senın kaçış olayı benımkıne benzemıyor sanırım pek benımkı daha cok ısteksızlıkten kaynaklı sankı bende önceden daha cok korkuyordum ama artık alıştım normal doğum felan yapınca:60::60: ama sana tavsıyem kendını kasmazsan cok kolay oluyor rahat bırak hanı iğne olurken derler ya sıkma kendını dıye onun gıbı baska seyelr düşün o kısma odaklanma :34:benımde gıtmem lazım :19:

benım kacıs ilk başta korku ile basladı, sonra işin o kısmı atlattım, bu defa da senınkı tarzında bı kacıs basladı:66:
gecenlerde spordakı bı arkadsım, şimdi cocuk dusunmuyosun ama yıne de gıt doktora, Allah korusun bı sorunun varsa sımdıden ogrenki ona gore hareket edersın dedı, bi kac sene gectıkten sonra cocuk calısmalarına baslamadan bı doktora gıdeyım dıye savsaklarsan, o zaman bı sorun cıktıgında hem gec kalmıs olabılırsın hem de tedavı gereklı bı sorunla karsılasırsan bı de o tedavı sürecinin gecmesını beklemek zorunda kalabılırsın dedı :44::44: hem arkadasımın soyledıklerı cok mantıklı hem de kk'yı sıkı takıp etmeye basladıgımdan berı bu konularda cok fazla sıkıntı ceken kadın oldugu dıkkatımı cektı, yanı sokaktakı 3 kadından bırının mutlaka cınsellıkle ılgılı, bebek yapma ile ılgılı bı sıkıntısı var :26: Allah hepsının derdıne derman versınnn; bunları okudukca dedım benım de mutlaka bı doktora gözükmem gerekli ama işte o çatala yatma benı geriyooo :52: smear testı fılan korkuyorum:18:
ankarada olan arkadaslar bana doktor tavsıye edebılırler mı acabaaa muayene ıcın, bıraz ılımlı bı yapıya sahıp benı korkutmadan psıkolojık olarakta rahatlatacak bı doktora ıhtıyacım var :78::64:

Son düzenleme:
ne çok yazmışınız kızlar ya hepsini okumaya vakitm yokkk inş herkes iiyidir sorunlar varsada inş halledilirr yeni gelenlerde hoşgeldinizzzzz :21: :21: :21: :21: :21: :21:

bu sefer regl olcam yolda offf hiç istemiyorumm böle bişeyi karnım şiştiiiiii :37: :37: :37: :37:

arada gelir yoklarım sizi bebişlerrrrrrrr iltifatlarınız için tşk ederimmmmm :34: :34: :34: :34:

benım kacıs ilk başta korku ile basladı, sonra işin o kısmı atlattım, bu defa da senınkı tarzında bı kacıs basladı:66:
gecenlerde spordakı bı arkadsım, şimdi cocuk dusunmuyosun ama yıne de gıt doktora, Allah korusun bı sorunun varsa sımdıden ogrenki ona gore hareket edersın dedı, bi kac sene gectıkten sonra cocuk calısmalarına baslamadan bı doktora gıdeyım dıye savsaklarsan, o zaman bı sorun cıktıgında hem gec kalmıs olabılırsın hem de tedavı gereklı bı sorunla karsılasırsan bı de o tedavı sürecinin gecmesını beklemek zorunda kalabılırsın dedı :44::44: hem arkadasımın soyledıklerı cok mantıklı hem de kk'yı sıkı takıp etmeye basladıgımdan berı bu konularda cok fazla sıkıntı ceken kadın oldugu dıkkatımı cektı, yanı sokaktakı 3 kadından bırının mutlaka cınsellıkle ılgılı, bebek yapma ile ılgılı bı sıkıntısı var :26: Allah hepsının derdıne derman versınnn; bunları okudukca dedım benım de mutlaka bı doktora gözükmem gerekli ama işte o çatala yatma benı geriyooo :52: smear testı fılan korkuyorum:18:
ankarada olan arkadaslar bana doktor tavsıye edebılırler mı acabaaa muayene ıcın, bıraz ılımlı bı yapıya sahıp benı korkutmadan psıkolojık olarakta rahatlatacak bı doktora ıhtıyacım var :78::64:

tabi arkadasın haklı hem sorun olmasada yılda 1 smear testi yada kontorole gıtmek lazım bence bende mesela hamılelık düşündüğümde gitmiştim hamıle kalmadan once sorun varmı yok mu dıye ılk o zaman yaptılar testı ben lokman hekım hastanesıne gıdıyorum benım doktor cok kalabalık ama ıyı bırı yani öyle cok özel ılgılenemıyor ama bu bırazda sana baglı çeneliysen sorun yok:1:ama sorduklarına rahatlatıcı cevaplar verır canım elif terzi genelde 1 ay sonraya verıyorlar randevuyu ama:34:

Hah merak ettıklerımden bırı geldı işte:66: Sempatık arkadasımmm ismin sanırım Gozdeydı dıye hatırlıyorummm, hafızam pek ıyı sayılmaz ama :26:
sen de hem ankaradasın hem de 2 senelık fılan evlıydın acaba ankarada bı kadın dogum uzamnına jınekologa gıttın mı, bı ısım onerebılır mısın:26: ben de bı muayene olmak, ultrason , smear testı fılan yaptırmak ıstıyorummm:18:

arcak81 sen de ankaradasın var mı doktor bıldıgın, benım kacıslarım senden baya farklı boyutta basladı canım, mesela ben su an dogumdan da tırsıyorumm :52: oooof ne bıleyım yaaa, bazen napcagımı sasırıyorum vallaaa :52:

Hah merak ettıklerımden bırı geldı işte:66: Sempatık arkadasımmm ismin sanırım Gozdeydı dıye hatırlıyorummm, hafızam pek ıyı sayılmaz ama :26:
sen de hem ankaradasın hem de 2 senelık fılan evlıydın acaba ankarada bı kadın dogum uzamnına jınekologa gıttın mı, bı ısım onerebılır mısın:26: ben de bı muayene olmak, ultrason , smear testı fılan yaptırmak ıstıyorummm:18:

arcak81 sen de ankaradasın var mı doktor bıldıgın, benım kacıslarım senden baya farklı boyutta basladı canım, mesela ben su an dogumdan da tırsıyorumm :52: oooof ne bıleyım yaaa, bazen napcagımı sasırıyorum vallaaa :52:

hahha canım aslında cok benzıyoruz ben sırf dogum ve ılk geceden korktugum ıcın evlenmeyı bıle düşünmeyenlerdendim.ben bunları atlattıysam sen haylı atlatırsın.en basıtı hamıle kaldıgımda aılem ve eşim dahil sen normal doğum yapamazsın dedıler yapımdan dolayı yani.ben hem normal ıstıyordum hem korkuyorudm ama sezeryanden de korkuyordum yanı sonrasından ve vücut acısından dıgerı daha saglıklı dıye hatta dogumdan onceye kadar doktordan bi umut beklıyorudm sen normal dogum yapamazsın catın dar fıland ıycek mecbur sezeryana kalcam dıye :60::60:ama o da olmadı cok kolay dogumum oldu genede ben cok kısa süren sancım esnasında benı sezaryana alın dıye bagırmıstım o kadar dayanıksızım yanı:1:Allah yardım edıyor canım ılerde sende benım gıbı eskı zamanlarına hayret edıceksın :32::32:

neyse ben şimdilik kaçar laptop yapıldı ama dün fırsatım olmadı acmaya bugun acabılırsem yarın kurabıyelerın fotosunu koyucam:1:

hahha canım aslında cok benzıyoruz ben sırf dogum ve ılk geceden korktugum ıcın evlenmeyı bıle düşünmeyenlerdendim.ben bunları atlattıysam sen haylı atlatırsın.en basıtı hamıle kaldıgımda aılem ve eşim dahil sen normal doğum yapamazsın dedıler yapımdan dolayı yani.ben hem normal ıstıyordum hem korkuyorudm ama sezeryanden de korkuyordum yanı sonrasından ve vücut acısından dıgerı daha saglıklı dıye hatta dogumdan onceye kadar doktordan bi umut beklıyorudm sen normal dogum yapamazsın catın dar fıland ıycek mecbur sezeryana kalcam dıye :60::60:ama o da olmadı cok kolay dogumum oldu genede ben cok kısa süren sancım esnasında benı sezaryana alın dıye bagırmıstım o kadar dayanıksızım yanı:1:Allah yardım edıyor canım ılerde sende benım gıbı eskı zamanlarına hayret edıceksın :32::32:

valla benım şimdiden ılk zamanki halımle su ankı halım arasında bile cok fark var ama ne bıleyım neden boyle stres yapıyorum anlamıyorum, annem bıle senden hıc beklemezdım boyle sorunlar yasamanı dedı:1: yanı bu konualrda fazlası ıle cıvıgımdır, sureklı sakalar yaparım, konusurm, oyle kapalı bı ortamdada buyumedım, zaten unıversıte yasamı kız yurdunda gece muabbetlerı fılan çatlardık gülmekten, ama dedim ya dilinde cok olanın elınde olmazmıs dıye benımkı de o hesap oldu :9:
ilişkiye gırme ıle ılgılı korkularımı hallettım o konuda sıkıntı kalmadı ama :23::23: böyle de deılım :1: belki o da zamanla olur :66: ama işte ilk o çatala ilişkiye gırme sorunum yuzunden otrdugumda, acayıp gerılmıs ve doguk terler akıtmıstım, bı daha oyle bısı yasamak ıstemıyorum, bı taraftan da bu muayeneyı gecırmem gerektıgını bılıyorum, yıne de korkularım mantıgımın onune gecıyo:17::17::17:
öyle acı eşiği düşük, herseyden canı yanan acıyan bırı de deılımdır, bu konuda nıye boyleyım bılmıyorum:44: belden asagısı, dizimden yukarısı ıle ılgılı sorunlarım var işte :1: kılo sorunum bıle orada toplanmışşşş :60: epılasyona bıle bı kuafore gıdeyım 5 dakıkada halletsın dıyorum,ona bıle gıtmeye cesaret edemıyorum, kendıme cok kızıyorum:20: ama bu duruma bı sekılde dur demelıyımm:45:
zaten doktora gıtmeden temızlenmem gerekecegı ıcın once kuafor olayıyla bu işe başlasam sanırım iyi olcak gıbı, ona da nası gıdılır yaaa :78:

arkadaslar ben cıkıyorum, aksam gelen arkadaslarda gecmısı okurken yazdıklarımı ookur inşş :34:
benım gıbı bı sorun yasamıs olan ya da onerısı olan varsa ozelden msjda atabılırler bana, her turlu tavsıyeye ve hatta doktor tavsıyelerıne de acıgımm :40: daha oncede bu muayeneden gecenlerde benı aydınlatabılır, neyle karsılasacagımı bılerek gıtmem daha ıyı olur sanırım :66: hepınızı cok optum :79::79:

yaaa hanimlar yaziyorum hep bosa gibi sanki yeniyiz diye bi cevap yazilmayacakmi yani hep kendi aranizda sohbet ediyorsunuz,tanissak nolur sanki:59: giderim bak :58:

fıstıqım nerelerdesin sen :3: çok az geliyorsun topiqe..özlemiyomusun kıss bizii :5:

özlemez olurmuyum ablacım yaaaaaaaa:59::59::59:ama bilirsin işte her gün mutlaka biyere gidiyorum :79::79::79:ama her gün mutlaka girip okuyorum yazamasamda:68::68::68:özellikle senin sıkı takipçinim ona göre :52::52::52:kaptanım bu arad mekiklerimi çekiyorum cumaya bomba gibi bi rakamla gelicem:8::8:

arkadaslar zayıflama sonrası göğüslerinizde defarmasyon oluştumu ??????. sarkma veya deri gevşemesi gibi :26: olduysa ne uyguladınız?. lütfen bu konuda bilgi?????.

özlemez olurmuyum ablacım yaaaaaaaa:59::59::59:ama bilirsin işte her gün mutlaka biyere gidiyorum :79::79::79:ama her gün mutlaka girip okuyorum yazamasamda:68::68::68:özellikle senin sıkı takipçinim ona göre :52::52::52:kaptanım bu arad mekiklerimi çekiyorum cumaya bomba gibi bi rakamla gelicem:8::8:

hoşgeldin zeyyceyy :69:nasılsın tatilin nasıl geçti canım biraz geç oldu ama belki karşılaşırız diye yazmadım
valla ben tatile gittiğimde 3 günde 3 kilo almıştım senin maş. var hadi bakalım cumaya tartı ne gösterecek merak ediyorum bende bekliyorum güzel bi rakam:52::52:kilolarımız yakın birbirine boyun kaç canım

Son düzenleme:
sen beni güldürdün ALLAHda seni güldürsün emi
iyi ki oda da kimse yoktu kendi kendine kahkaha atan bi manyak:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

yaaa hanimlar yaziyorum hep bosa gibi sanki yeniyiz diye bi cevap yazilmayacakmi yani hep kendi aranizda sohbet ediyorsunuz,tanissak nolur sanki:59: giderim bak :58:
hoşgeldin:71: daha akşamcılar gelmediler
ben onların yerine seni karşılayım
anlat kendini tanıyalım
ya kızlar az önce bi sürü alıntı yapmıştım pc kapandı hepsi güme gitti
barkinim gelmiş hoşgelmiş:54::54::54:

slm kızlar:69:

9 mayıs 2011 de doğum yaptım..dünyalar tatlısı bir oğluşum oldu,bu arada 7 yaşında da bir kızım var :) Allah herkese nasip eder inşallah böyle bir mutluluğu...

62 kg ile başlayan hamilelik serüveniim hamileleiğimde dünyaları yemem sonucu malesef 85 ile son buldu:43::43:

evettt bugün 16.günüm ve tabiki herkes sütüm olsun diye tatlı matlı tıkıştırıp duruyor ağzıma:( hala bir düzxen tutturamadım..bir an önce kilolarımdan kurtulmak istiyorum.burası yazlık turistik bir belde ve turistler çıtır kızlar piyasaya çıktı bile :52::52: valla utanır oldum dışarı çıkmaya :(( kendimi çokk kötü hissediyorum :( birde lohusalık sendromu eklenince düşünü artık :((

desteklerinizi ve önerileriniz bekliyorum..bir an önce diyete başlamak istiyorum..yanlız bebeğimi emzirdiğim için bol sıvı takviyeli bir diyet olucak tabii...

yaklaşık 4 ay evdeyim..inşllah işime geri dönünceye kadar büyük bir kısmı gitmiş olur kilolarımın :((

slm kızlar:69:

9 mayıs 2011 de doğum yaptım..dünyalar tatlısı bir oğluşum oldu,bu arada 7 yaşında da bir kızım var :) Allah herkese nasip eder inşallah böyle bir mutluluğu...

62 kg ile başlayan hamilelik serüveniim hamileleiğimde dünyaları yemem sonucu malesef 85 ile son buldu:43::43:

evettt bugün 16.günüm ve tabiki herkes sütüm olsun diye tatlı matlı tıkıştırıp duruyor ağzıma:( hala bir düzxen tutturamadım..bir an önce kilolarımdan kurtulmak istiyorum.burası yazlık turistik bir belde ve turistler çıtır kızlar piyasaya çıktı bile :52::52: valla utanır oldum dışarı çıkmaya :(( kendimi çokk kötü hissediyorum :( birde lohusalık sendromu eklenince düşünü artık :((

desteklerinizi ve önerileriniz bekliyorum..bir an önce diyete başlamak istiyorum..yanlız bebeğimi emzirdiğim için bol sıvı takviyeli bir diyet olucak tabii...

yaklaşık 4 ay evdeyim..inşllah işime geri dönünceye kadar büyük bir kısmı gitmiş olur kilolarımın :((
:nazar::nazar::nazar:
boğa burcu bi oğlun var allah bağışlasın
daha yeni doğum yapmışın sana diyet miyet yok
şimdilik hamur işi ve tatlılardan uzak dur
bence yani
haaaaaa bide ordaki çıtırların seninki gibi güzel çocukları varmı boşversene onları:34::34::34::34::34::34:

:56::56::56::56::56:

sabah:
iki dilim ekmek
bir domates,bir salatalık
maydanoz,nane
peynir

ara:
2 küçük domates

öğle:
sosis salam ve kaşar karışımı vardı tabiki yiyemedim çok az bişey aldım çatalın ucuyla
domates salatalık iki kaşık yoğurt
ara:yo

akşam:
bir bardak hazır çorba

ara:
eve gidince iki adet kayısı yemeyi planlıyorum

kızlar nasıl bu mönü yorumlarınızı bekliyik:17:

Back
X