70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni çıtır adayları gelmişler hoşgelmişler:71::71::71:hepimize kolay gelsin kızlar:51::51:
hemen menümü yazıp geçmişe dalıp geleyimki gündemden kopmayayım değülmüüüüü:60::60:
uyanınca
1 brd.sade kefir içine keten tohumu yağı,1 brd.su
kahvaltı
2 dlm. kızarmış çavdar ek. üzeri labne peynir,1 hşl. yumurta,1 yuvarlak sucuk(ince dilim ve yağsız tavadaydı),söğüş salata,5 yeşil zeytin,bol çay
ara
7-8 tane fındık,form çay
öğle
az pors.tavuklu şehriye çorbası,az pors.mantar sote,acı taze süs biberi(6-7 tane)
ara
yok bugün iş yeri çok yoğundu(çarşamba pazar kuruluyor ve köyden gelen çok oluyor ve ben offff oluyorum)
akşam
1 küçük etli biber dolma,koca tabak bol taze sarmısaklı yoğurtlu semiz(çiğden cacık gibi susuz sade yoğurtlu)
gün boyu 3,5 lt. su:68::68:
SPOR:
işte yeterince merdiven in çık eğil kalk(yoğunluktan)cılkım çıktı ve halim kalmadı,gerçi sporun yerini aldı gibi,o yüzden yapamadım:51::51:
nasıl iyimiki:26::26:

Son düzenleme:
:56::56::56::56::56:

sabah:
iki dilim ekmek
bir domates,bir salatalık
maydanoz,nane
peynir

ara:
2 küçük domates

öğle:
sosis salam ve kaşar karışımı vardı tabiki yiyemedim çok az bişey aldım çatalın ucuyla
domates salatalık iki kaşık yoğurt
ara:yo

akşam:
bir bardak hazır çorba

ara:
eve gidince iki adet kayısı yemeyi planlıyorum

kızlar nasıl bu mönü yorumlarınızı bekliyik:17:

canımcım sanki eksik daha doğrusu çok az gibi geldi bana...mesela akşam çok çok az olmuş,çünkü gün içinde protein olarak hiç birşey yok...kız böyle gidersen güçsüz kalırsın benden söylemesi,çünkü sende benim gibi spor delisisin(yanlış hatırlamıyorsam)...değilse sorun yokda:26::26:

canım benimki de çıkar bazen arkadaşlarıyla ama rutine bağlamazlar hiç
bazen ben diziye kaptırınca kendimi arkadaşını arayıp çıkıyo

sıkma canını canım evet can sıkıcı bır durum ama.. bende pek hoslanmıyorum erkeklerın zırt pırt arkadas muhabbetlerıne gırmelerınden..
zaten ısten gelmesı 8 ı buluyor bırde arkadas sevdası olsa yuzunu goremezdım heralde senın gıbı belkıde daha fazla tırlardım.. bırde cocuk var demek sende de daha ıyı anlıyorum... :29:

pişşttttt:3: süper olmuş süperrrr :46: verdiqin kilo yüzüne çok güzel yansımış hayatım 10 yaş geçnleşmişsin..ben bu motiveyle daha sıkı sarılırdım diyete :34:

sehercim teşekkürvederim canım :16: keşke hepiniz burda olsanızda feshaneye gelebilseniz :61:

canım ana ve ara öqünlerini düzenli yiyormusun hayatım..öqün atladıqındada acıkırsın..birde unulu ve tatlı şeyler yiyorsan oda çok acıktırır..bu aralar öqünlerini et aqırlılı hazırla..tok tutar..salatayla beraber tüket..bitki çayını aqır aqır zaman aşımında içersen tokluk hissi verir..birde bütün gün aynı çayı içme..birkaç çeşit çay al..iştahını kontrol altına alırsın..:34:

sehercim evlendiqimiz zamanlar bnm eşimde öyleydi..her akşam tartışırdım bu yüzden..ne zaman kendi istedi ozmaan bıraktı dışarı çıkmayı..üstüne gitme..gittikçe inadına yapıyorlar..başka türlü cezalara ver ona :27:

günaydın cnm..hayırdır sabah sabah neden aqrıyor cnm başın..aqrı kesici aldınmı bitanem..
canım benim üzülme eşler arasında olur böyle şeyler sen bi süre ona bişi söyleme ama bu duruma üzüldüğünü belli et inşallah herşey yoluna girer

bak sınavın var şimdi sınava odaklan rabbim bir kapıyı kapatırsa mutlaka diğerini açar belli daha iyi bir doktorla tanışırsınız belli mi olur bu işler herşey gönlünce olsun kuşum benim:54:

ben zaten sen daha saç rengini gösterdiğinde yakışıcağını söylemiştim gerçekten fıstık olmuşsun fıstık çok güzelde kilo vermişsin :16:

kızartmalar dışında hepsi süper cnm cısslara dikkat :81:cumaya az kaldı

cnm bana sanki çok az gibi geldi menün akşam güzel yemeğin ama sabah öğle onlar az olmuş keşke onlar yerine sabahla öğleyi yiyip akşamı salata yoğurt yiyerek geçirseydin

ohh ohh maşallah 10 parmağında 10 mağrifet:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım kızartam yı yemeseydin keşke olsun toparlarsın ama yinede iyi

ayy maşallah :nazar:tez vakitte gidip tez vakitte gelsin sağ salim inş. sende üzülme diyorum ama kim olsa üzülür senin yyerinde

çivanperçemi ve adaçayı düznli olarak içersen eğer adet sancıların birazda olsa azalır şahsen benim iki adet dönemimde geçikmeli oldu günüm geçdi hep hiç böyle olmazdı saati saatne olurdum neyse napsamda adet olsam diye düşünürken kk da bi bayanın adet düzenleyici bitkisel formülünü gördüm çivanperçemi ve adaçayını adet olmayı düzene soktuğunu öğrendim hemen aldım gerçekten bi kaç gün içinde adet oldum hergün düzenli olarak iki bardak içersende adet dönemin çok şiddetli sancılı geçmiyomuş
canım kdr nin dediği gibi biraz zor bu iş bende imam hatip mezunuyum 2 yıllık bitirmesende bu sınavlara gırebılıyorsun ben 2 kere gırdım kuran kursu öğreticiliği yeterlilik sınavı adı.ilkinde yazılıyı kazandım mülakatta gecirmediler 2ncisindede acayıp zordu sorular yazılıdan da gecemedım :1::37:yoksa bende cok ıstıyordum yarım zamanlı bır ıs hemde parası tam zamanlı:1: bırde basortu sıkıntısı yok ama olmadı hayırlısı napalım.kazanzaydım tabıkı ılahıyat onlisansa devam edıcektım kısmet.bende senın gıbı el işlerini sanatı seviyorum.zira bundan önceki işim senin katıldıgın kursalar gıbı ank büyükşehirde usta öğreticiydim.çiniydi branşım 5.5 yıl yaptım.ama benım bransım bıraz zordu bı o kadarda zevklı bana bel fıtıgı hedıye bıraktı:1::1:

canım yaa üzüldüm cok şükür benım koca eve baglı nereye gıtceksek bırlıkte gıder gelırız.:nazar: ama nasıl onun arkadascevresı yoksa benımde yok malesef:19: yalnız veya karedsımle bı carsıya gıtsem aksama surat yapar derım hersey senle olmuyo o zamanda benı begenmıyon o zaman sen der:1::1:takılır bana bazen derım ben turlara katılcam arkadas grubuyla ılerde dıye hayal ederım sen yaparsan bende ayrı takılırım o zaman der:1::1: yası genc mı bılmıyorum eşinin belkı ondan kaynaklıdır benımkı yasıycagını yasamıs 37 yasında yanı ılerde düzelir gibime geliyo sıkma canını.birde senanın dedıgı gıb ıbaska cezalar ver:52:

gunaydın ve gecmıs olsun canım benımde bogazım agrıyo bugun:37:

canım güle güle kullan yeni saçını cok yakısmıs tam yaz rengi olmus bende aldım boya ama nası boyuycam bılmıyom:26:

günaydın benım bıraz bogazım agrıyor:26:
ankarada mı oturuyosun.

bi arkadaşım ankarada tüp yartırdı tuttu hemde ıkız ıstersen onu öğrenebılrıım senın için

bal köpüğümü canım ya çok hoş olmuş

allahtan benımkının cevresı ankarada da rahatım.burda olsa senden beter olur gece bıle gelmez.ben hemıleyken bı kere gelmışlerdı gece bıle gelmedi arkadaşları için.ama benımkının arkadasları bekar evlenınce onların eşimle görüşecegını sanmıyorum

kızlar çok teşekkür ederim hepinize.eşimin çevresi çok fazla memleketteyiz bu yüzden ne okul arkadaşları ne de lise arkadaşları ve ne deee dersane arkadaşları tükeniyoo bbıktım artık.29 yaşında eşim bu arada.gezme huyundan bıktım yaaa hayır çocuk olmasa ben yapacağımı biliyorum ama bebişime kıyamıyorum işte.senacım inan çok ceza verdim şimdi yüz vermiyorum konuşmıyorum.hatta dün çok sinirliydim ve yatakları bile ayırdım.ne yapıcağımı şaşırdım ama bi yandan da kıyamıyorum ona çokkkkkk seviyoruuuuummmm bitanem o benim.bu sık gezme ve arkadaş sevdası olmasa dört dörtlük yani.namazında niyazında kimseye yan gözle bakmaz ban ev işlerinde yardım eder bebişimle ilgilenirr veee en önemlisi de benim kaprislerim çeker.ama çalışıyorum ve çok yoruluyorum biraz dinlenmek istiyorum.o geç gelince tüm işlerim aksıyo.neysee başınızı şişirdim yaaaaa.:43:

günaydın çıtırlarım ben geldim ama gene gidiyorummm bu haftada şehir dışındayımmm ondan sonra bıkana kadarr yanınızdayımm :33: :33: :33: :33: :33:

inanın çok özledim sizi sohbetimizi :69: :69: :69: :69: bide resim ekleyim bakın nasılımm:37: :37: :37:Eki Görüntüle 199075 Eki Görüntüle 199076
canımmm fıstık olmuşsun kızzzzz:23::23::23:

günaydın kızlar.............
nasılsınız.........
diyet yapma isteğimi kaybettim..............hükümsüzdürrrrrrrr
:60::60::60::60::60::60: ayyy Allah iyiliğini versin çok güldüm.canım benimmm hedefe ne kalmış şurdaaa sık dişini ver 2 kilo kurtul bitanem benim...:54::54:

arkadaslar zayıflama sonrası göğüslerinizde defarmasyon oluştumu ??????. sarkma veya deri gevşemesi gibi :26: olduysa ne uyguladınız?. lütfen bu konuda bilgi?????.

olmadı ama ben kol altı göğüs ve omuz için dambıllarla hareketler yapıyorum olmasın diye...sende küçük su şişelerini doldurup yapabilirsin yada plates lastikleriyle hareketler var onları yapabilirsin canım:3::3:

slm kızlar:69:

9 mayıs 2011 de doğum yaptım..dünyalar tatlısı bir oğluşum oldu,bu arada 7 yaşında da bir kızım var :) Allah herkese nasip eder inşallah böyle bir mutluluğu...

62 kg ile başlayan hamilelik serüveniim hamileleiğimde dünyaları yemem sonucu malesef 85 ile son buldu:43::43:

evettt bugün 16.günüm ve tabiki herkes sütüm olsun diye tatlı matlı tıkıştırıp duruyor ağzıma:( hala bir düzxen tutturamadım..bir an önce kilolarımdan kurtulmak istiyorum.burası yazlık turistik bir belde ve turistler çıtır kızlar piyasaya çıktı bile :52::52: valla utanır oldum dışarı çıkmaya :(( kendimi çokk kötü hissediyorum :( birde lohusalık sendromu eklenince düşünü artık :((

desteklerinizi ve önerileriniz bekliyorum..bir an önce diyete başlamak istiyorum..yanlız bebeğimi emzirdiğim için bol sıvı takviyeli bir diyet olucak tabii...

yaklaşık 4 ay evdeyim..inşllah işime geri dönünceye kadar büyük bir kısmı gitmiş olur kilolarımın :((

canım sakın sıkıntı etme keyfini çıkar bu dönemin ve bebişini güzelce emzir bu geçici bi süreç.ben oğlum 1 yaşına basınca başladım diyete ve hala emziriyorum.sen her zaman diyet yapabilirsin ama bebeğin her zaman ememez onun hakkını düşün.sadece bol sıvı al ve hamur işi veeee o süt yapar denen tatlılardan uzak durrrrr.benim hatammm çok tatlı yemem oldu zaten.:54:

arkadaslar ben cıkıyorum, aksam gelen arkadaslarda gecmısı okurken yazdıklarımı ookur inşş :34:
benım gıbı bı sorun yasamıs olan ya da onerısı olan varsa ozelden msjda atabılırler bana, her turlu tavsıyeye ve hatta doktor tavsıyelerıne de acıgımm :40: daha oncede bu muayeneden gecenlerde benı aydınlatabılır, neyle karsılasacagımı bılerek gıtmem daha ıyı olur sanırım :66: hepınızı cok optum :79::79:

canım tedirginliqin inan yok yere..ne nasıl olaracak diye düşünerek olayı beyninde büyütüyorsun..hiç gerek yok..bende yaptırdım smir testi hiç duymadım bile..zaten duyacak bişey yok..ki canım azdır..az bişeyde canım çok acır..bunları seni rahatlamak için söylemiyorum..gerçekler bunlar..bence hiç vakit katbetmeden git ve yaptır..sonrasında burda haklıymışsın diyeceksin..zor olsa hiçbirimiz yaptırmazdık öyle deqilmi canım..senin bizlerden ne farkın var..hepimiz insanız hepimiz can taşıyoruz..gereksiz korkulara kapılma düşündükçe kafanda dahada büyüteceksin..git hemen yaptır..rahatla artık :34:

yaaa hanimlar yaziyorum hep bosa gibi sanki yeniyiz diye bi cevap yazilmayacakmi yani hep kendi aranizda sohbet ediyorsunuz,tanissak nolur sanki:59: giderim bak :58:

tanışalım canım sena ben :3:

özlemez olurmuyum ablacım yaaaaaaaa:59::59::59:ama bilirsin işte her gün mutlaka biyere gidiyorum :79::79::79:ama her gün mutlaka girip okuyorum yazamasamda:68::68::68:özellikle senin sıkı takipçinim ona göre :52::52::52:kaptanım bu arad mekiklerimi çekiyorum cumaya bomba gibi bi rakamla gelicem:8::8:

hadi bakalım inşallah cumaya bayram edicez :64: özletme kız kendini :20: küserim bak :24::24:

slm kızlar:69:

9 mayıs 2011 de doğum yaptım..dünyalar tatlısı bir oğluşum oldu,bu arada 7 yaşında da bir kızım var :) Allah herkese nasip eder inşallah böyle bir mutluluğu...

62 kg ile başlayan hamilelik serüveniim hamileleiğimde dünyaları yemem sonucu malesef 85 ile son buldu:43::43:

evettt bugün 16.günüm ve tabiki herkes sütüm olsun diye tatlı matlı tıkıştırıp duruyor ağzıma:( hala bir düzxen tutturamadım..bir an önce kilolarımdan kurtulmak istiyorum.burası yazlık turistik bir belde ve turistler çıtır kızlar piyasaya çıktı bile :52::52: valla utanır oldum dışarı çıkmaya :(( kendimi çokk kötü hissediyorum :( birde lohusalık sendromu eklenince düşünü artık :((

desteklerinizi ve önerileriniz bekliyorum..bir an önce diyete başlamak istiyorum..yanlız bebeğimi emzirdiğim için bol sıvı takviyeli bir diyet olucak tabii...

yaklaşık 4 ay evdeyim..inşllah işime geri dönünceye kadar büyük bir kısmı gitmiş olur kilolarımın :((

hop hop hooooppppp :45: napıyon sen yaa:20::20: küçücük bebeqin var dur hele :87: Allahım daha 16 günlük ve annesi kilo derdine düşmüş:53::53: görmiyim seni buralarda :68: dooooqru anneler topiqine canım :10: 6 ay sonra bekleriz tatlım :16:

yeni çıtır adayları gelmişler hoşgelmişler:71::71::71:hepimize kolay gelsin kızlar:51::51:
hemen menümü yazıp geçmişe dalıp geleyimki gündemden kopmayayım değülmüüüüü:60::60:
uyanınca
1 brd.sade kefir içine keten tohumu yağı,1 brd.su
kahvaltı
2 dlm. kızarmış çavdar ek. üzeri labne peynir,1 hşl. yumurta,1 yuvarlak sucuk(ince dilim ve yağsız tavadaydı),söğüş salata,5 yeşil zeytin,bol çay
ara
7-8 tane fındık,form çay
öğle
az pors.tavuklu şehriye çorbası,az pors.mantar sote,acı taze süs biberi(6-7 tane)
ara
yok bugün iş yeri çok yoğundu(çarşamba pazar kuruluyor ve köyden gelen çok oluyor ve ben offff oluyorum)
akşam
1 küçük etli biber dolma,koca tabak bol taze sarmısaklı yoğurtlu semiz(çiğden cacık gibi susuz sade yoğurtlu)
gün boyu 3,5 lt. su:68::68:
SPOR:
işte yeterince merdiven in çık eğil kalk(yoğunluktan)cılkım çıktı ve halim kalmadı,gerçi sporun yerini aldı gibi,o yüzden yapamadım:51::51:
nasıl iyimiki:26::26:

deryacım menün gayet güzel..ama ben olsam her zaman söylüyorum dolmayı öqlen yerdim :56:

kızlar
dün günüm vardı ayda bi görüşüyoruz
herkes zayıflamışın dedi bitek eltim bişe sülemedi:27::27::27::27::27:

adı üstünde canım eltii:69: eltinin daha iyi günleri senin bu halini çok arıcak daha o...çıpçıtır olmadan mezun olmak yok burdan :92:

kızlar çok teşekkür ederim hepinize.eşimin çevresi çok fazla memleketteyiz bu yüzden ne okul arkadaşları ne de lise arkadaşları ve ne deee dersane arkadaşları tükeniyoo bbıktım artık.29 yaşında eşim bu arada.gezme huyundan bıktım yaaa hayır çocuk olmasa ben yapacağımı biliyorum ama bebişime kıyamıyorum işte.senacım inan çok ceza verdim şimdi yüz vermiyorum konuşmıyorum.hatta dün çok sinirliydim ve yatakları bile ayırdım.ne yapıcağımı şaşırdım ama bi yandan da kıyamıyorum ona çokkkkkk seviyoruuuuummmm bitanem o benim.bu sık gezme ve arkadaş sevdası olmasa dört dörtlük yani.namazında niyazında kimseye yan gözle bakmaz ban ev işlerinde yardım eder bebişimle ilgilenirr veee en önemlisi de benim kaprislerim çeker.ama çalışıyorum ve çok yoruluyorum biraz dinlenmek istiyorum.o geç gelince tüm işlerim aksıyo.neysee başınızı şişirdim yaaaaa.:43:

canımmm fıstık olmuşsun kızzzzz:23::23::23:

:60::60::60::60::60::60: ayyy Allah iyiliğini versin çok güldüm.canım benimmm hedefe ne kalmış şurdaaa sık dişini ver 2 kilo kurtul bitanem benim...:54::54:

canım biz hanımlar hep böyleyiz..kıyamıyoruz..ama onlar ders almayıp aynı hatalrı yine yapıyorlar..biz en iyisi toplanıp lequime gidip bikaç gece kalalımda akılları başlarına gelsin :60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
bugunkü menümü yazayım.. :39:

sabah: 1 bard. su, 1 limonlu yeşil çay.
kahvaltı: 2 dil. light kepekli ekmek, 1 haşlanmıs yumurta, domates, salatalık, peynir, az zeytin ezmesi
ara: --
öğle: 1 tb etli sebze yemeği, salata, 1 dil. light kepekli ekmek.
ara: 1 limonlu yeşil çay, 3 ısırık küme.
akşam: nesfit+süt, 1 elma.
ara: 1 limonlu yeşilçay.

2 lt üzeri su.. :24:

canım biz hanımlar hep böyleyiz..kıyamıyoruz..ama onlar ders almayıp aynı hatalrı yine yapıyorlar..biz en iyisi toplanıp lequime gidip bikaç gece kalalımda akılları başlarına gelsin :60::60::60::60::60::60::60::60::60:

evet eveeeeettttt hadi toplanalımmmm:66::66:lequimmm kabul eder misinnnnn biziii :)))))

Son düzenleme:

Gel ıkı yenı bırbırımızı ağırlayalım canım en iyisi... :7:

yaaa hanimlar yaziyorum hep bosa gibi sanki yeniyiz diye bi cevap yazilmayacakmi yani hep kendi aranizda sohbet ediyorsunuz,tanissak nolur sanki:59: giderim bak :58:
kızlar sadece bizim burdaki süremiz sizden biraz fazla ...yoksa kimsenin sizi dışladığı yada aramıza almadığı gibi düşüncelere kapılmayın...hepinizi takip ediyoruz okuyoruz merak etmeyin...sadece aralarda laflara balıklama atlayınki göz göze gelelim fıstıklar...hoşgeldiniz tekrardan:70::70:
canım tedirginliqin inan yok yere..ne nasıl olaracak diye düşünerek olayı beyninde büyütüyorsun..hiç gerek yok..bende yaptırdım smir testi hiç duymadım bile..zaten duyacak bişey yok..ki canım azdır..az bişeyde canım çok acır..bunları seni rahatlamak için söylemiyorum..gerçekler bunlar..bence hiç vakit katbetmeden git ve yaptır..sonrasında burda haklıymışsın diyeceksin..zor olsa hiçbirimiz yaptırmazdık öyle deqilmi canım..senin bizlerden ne farkın var..hepimiz insanız hepimiz can taşıyoruz..gereksiz korkulara kapılma düşündükçe kafanda dahada büyüteceksin..git hemen yaptır..rahatla artık :34:

tanışalım canım sena ben :3:

hadi bakalım inşallah cumaya bayram edicez :64: özletme kız kendini :20: küserim bak :24::24:

hop hop hooooppppp :45: napıyon sen yaa:20::20: küçücük bebeqin var dur hele :87: Allahım daha 16 günlük ve annesi kilo derdine düşmüş:53::53: görmiyim seni buralarda :68: dooooqru anneler topiqine canım :10: 6 ay sonra bekleriz tatlım :16:

deryacım menün gayet güzel..ama ben olsam her zaman söylüyorum dolmayı öqlen yerdim :56:

adı üstünde canım eltii:69: eltinin daha iyi günleri senin bu halini çok arıcak daha o...çıpçıtır olmadan mezun olmak yok burdan :92:

tatlım haklısın ,çok doğru söylüyorsunda şeytana uydum işte:47::47:ferman padişahındır aşkitom:69::69:ama cumaya sevinicem gibi görünüyor(bukadar htaya göre çok bir rakam olmasada öyle şimdilik):66::66:

yaz bakalım tam günü neler vermiş..
uyanınca 1 bardak ılık su 2-3 kuru kaysı
Sabah kahvaltı:şekersiz çay ve bitki çayı yeşil çay
bir dilim yağsız tuzsuz peynir 5 tuzsuz zeytin 2-3 badem içi 2 adet tuzsuz etimek
ara 1 çay bardağı yağsız süt 2-3 bisküvi
Öğlen: 4-5 kaşık yağsız sebze yemeği 2 yumurta büyüklüğünde yağsız beyaz et 3 yemek kaşığı yoğurt 1 adet tuzsuz etimek
Ara:1 dilim esmer ekmek 1 dilim yağsız peynir
Akşam:1 kase yağsız çorba
4-5 yemek kaşığı sebze yemeği ya da bol selata 3-4 yemek kaşığı yağsız yoğurt
1 dilim esmer ekmek ya da 4-5 yemek kaşığı makarna
Ara:2 yemek kaşığı yağsız yoğurt 1 porsiyon meyve:37::37::37::37::37:
bu ne yaaaaaaaaaaaa

kısçeleeer yeni saçlarımı ekliyorum sizler için, olumlu olumsuz her yoruma açığım :18::18::1:

Eki Görüntüle 198961 Eki Görüntüle 198962

bide şişko suratcık ekliyim sizlere :1: gözümün feri bilem gitmişş :60::60:

Eki Görüntüle 198964

:60::60::60:

fark ortada, şimdiden teşekkürler herkeslere güzel destekleri için :16:
çok yahşi olmuşsun yakışmış fıstık ve fark bariz belli oluyor canım:69:
deryacım gerginsin cnm önce bi sakin ol tatlım :87: bu hafta listemiz çok güzeldi hemen herkes kilo vermiş..motivasyon eksikliqi olduqunu düşünmüyorum cnm..yaz geldiqi için herkes dışarda..siteye girişler azaldı..ben geldiqimde bu sitede 2-3 kişi vardı..sayfalar günlerce ilerlemiyordu..şimdi bakın okumaya yetişemiyoruz..ben biraz herkesi kendi haline bıraktım çok gerekmedikçe müdahale etmek istemiyorum..çünkü her hafta yayınlanan bir listemiz var..bu liste en büyük motivasyon kaynaqımız..herkes kendi aldıqını verdiqini görüyor..ve menülerini ona göre düzenliyor..bir arkadaşımızın küçük bir sorunu vardı..onunla ilgilenirken çıkmışsın..hemde bana bi selam bile vermeden :63::63:

tatlımcım ,motivasyon derken siteye gelişler demek istemiştim...dün zaten benimde şalterler atıktı,bide kimseyle muhabbet edemeyince kısa devre oldu...ayrıca gündüz nete giremesem bile hepiniz aklımdasınız ve sizi gün içinde düşündükçe gaza geliyorum...menümü yazmadan öncede genelde çıtırlar merhaba diyorum ya(ben hafıza özürlüyümdür isim aklımda pek kalmaz yada yeni gelenler olmuştur ayrı gayrı olmasın diye genelleme yaparak selam veririm)o yüzden tek tek seslenmiyom guuuuu,ne kızıyon aşkitom...bizimde eşref saatimiz var demüüüüü:37::37:yoksa listeyle senle veya paylaşımlarla destekle ilgili bir sorunum yok...kızlar neden gelmiyor,sohbet etmiyorlar diye şeetmiştim sayın hakimim,ben masumum:60::60::60:

uyanınca 1 bardak ılık su 2-3 kuru kaysı
Sabah kahvaltı:şekersiz çay ve bitki çayı yeşil çay
bir dilim yağsız tuzsuz peynir 5 tuzsuz zeytin 2-3 badem içi 2 adet tuzsuz etimek
ara 1 çay bardağı yağsız süt 2-3 bisküvi
Öğlen: 4-5 kaşık yağsız sebze yemeği 2 yumurta büyüklüğünde yağsız beyaz et 3 yemek kaşığı yoğurt 1 adet tuzsuz etimek
Ara:1 dilim esmer ekmek 1 dilim yağsız peynir
Akşam:1 kase yağsız çorba
4-5 yemek kaşığı sebze yemeği ya da bol selata 3-4 yemek kaşığı yağsız yoğurt
1 dilim esmer ekmek ya da 4-5 yemek kaşığı makarna
Ara:2 yemek kaşığı yağsız yoğurt 1 porsiyon meyve:37::37::37::37::37:
bu ne yaaaaaaaaaaaa

bencede bu ne kız...ne listedekileri gün boyu hazırlayabilirsin nede gözün götürür...biz burda daha zevkli ,daha besleyici,güçten düşmeyecek şekilde besleniyoruz değilmi...azda olsa her haftada veriyoruz...uygulanabililiği utfakta hizmetçi varsa olur...yoksa biz kakulmuşlar bukadar detaya giremeyiz,nedersin:26:

Back
X