- 20 Ocak 2011
- 2.395
- 0
- 106
- 52
yeni çıtır adayları gelmişler hoşgelmişler

hepimize kolay gelsin kızlar

hemen menümü yazıp geçmişe dalıp geleyimki gündemden kopmayayım değülmüüüüü

uyanınca
1 brd.sade kefir içine keten tohumu yağı,1 brd.su
kahvaltı
2 dlm. kızarmış çavdar ek. üzeri labne peynir,1 hşl. yumurta,1 yuvarlak sucuk(ince dilim ve yağsız tavadaydı),söğüş salata,5 yeşil zeytin,bol çay
ara
7-8 tane fındık,form çay
öğle
az pors.tavuklu şehriye çorbası,az pors.mantar sote,acı taze süs biberi(6-7 tane)
ara
yok bugün iş yeri çok yoğundu(çarşamba pazar kuruluyor ve köyden gelen çok oluyor ve ben offff oluyorum)
akşam
1 küçük etli biber dolma,koca tabak bol taze sarmısaklı yoğurtlu semiz(çiğden cacık gibi susuz sade yoğurtlu)
gün boyu 3,5 lt. su

SPOR:
işte yeterince merdiven in çık eğil kalk(yoğunluktan)cılkım çıktı ve halim kalmadı,gerçi sporun yerini aldı gibi,o yüzden yapamadım

nasıl iyimiki:26::26:

hemen menümü yazıp geçmişe dalıp geleyimki gündemden kopmayayım değülmüüüüü

uyanınca
1 brd.sade kefir içine keten tohumu yağı,1 brd.su
kahvaltı
2 dlm. kızarmış çavdar ek. üzeri labne peynir,1 hşl. yumurta,1 yuvarlak sucuk(ince dilim ve yağsız tavadaydı),söğüş salata,5 yeşil zeytin,bol çay
ara
7-8 tane fındık,form çay
öğle
az pors.tavuklu şehriye çorbası,az pors.mantar sote,acı taze süs biberi(6-7 tane)
ara
yok bugün iş yeri çok yoğundu(çarşamba pazar kuruluyor ve köyden gelen çok oluyor ve ben offff oluyorum)
akşam
1 küçük etli biber dolma,koca tabak bol taze sarmısaklı yoğurtlu semiz(çiğden cacık gibi susuz sade yoğurtlu)
gün boyu 3,5 lt. su

SPOR:
işte yeterince merdiven in çık eğil kalk(yoğunluktan)cılkım çıktı ve halim kalmadı,gerçi sporun yerini aldı gibi,o yüzden yapamadım

nasıl iyimiki:26::26:
Son düzenleme: