70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım nerdekı eşin benım eşimde bazen yapar tamam hadı görüşürüz der ben kızınca müsait deildim anla der ama işteyken olur genelde bu yada yanında baskası varken rahat konusamazsa olur:1: sen arama simdi o arayana kadar o arasın ve neden aramadın derse yanlısını yüzüne vur utansın:47::47:

aynen öyle yapıcam aramicam artık içim içimi yesede o arasın aramasada keyfi bilir:19::19:

ayyy sinirlerim bozuldu ya eşimi aradım bana arkadaşlarım gelicek yemek yapıcam sonra görüşrüz dedi ya sanki benle saatlerce konuşucaktı da bir daha aramicam onu ben aramasam doğru dürüst aradığı yok bide ben aramayınca tavır yapıyo sözde seviyo ölüyo benm için bu nasıl sevgi ya bu arada eşim benden uzakta eskiden hep yanımdayken böyle değildi sanki:59::59::59::59::59::59::43::43::43::43:

:18: benimde şuan yanımda ama nişanlıyken başka şehirlerdeydik... çok zor oluyor biliyorum... ayrıca atamam olursa tekrar 1.5 yıl ayrı kacağız :( allahımmm okudum senin yazıklarını içim sıkıldı ... erkeklerin hepsi aynı işte ... dilerim yakın zamanda birlikte yaşamaya başlarsınız...

:18: benimde şuan yanımda ama nişanlıyken başka şehirlerdeydik... çok zor oluyor biliyorum... ayrıca atamam olursa tekrar 1.5 yıl ayrı kacağız :( allahımmm okudum senin yazıklarını içim sıkıldı ... erkeklerin hepsi aynı işte ... dilerim yakın zamanda birlikte yaşamaya başlarsınız...

aynen benimde atamam olursa ayrı kalacağız zamanı net bile değil :5: meb ne zaman birleştrirse işte. sırf bu yüzden bile kafam karışmıyor desem yalan olmaz .yani öğretmenlik yerine memurluk ya da özel okul falan :37::37: ayy içim daraldı :37:

Son düzenleme:
valla bende ondan veryansın ediyorum göbekte olmasa off ilk doğumdan sonra bukadar değildi ama kızdan sonra kaldı göbiş gitmiyo hele yemek yedimmi tamam artık bidaha doğurcam sanki:60:
bide o yan olduğum fotoda neden göbikim öle göründü hiç anlamıyorum yok aslında bi tuhaf durmuş neyse dün yeniden çekmiştim ama telefonda daha pcye atmadım dışardan gelince atarım onlarıda koyarım hadi çocuklar uyudu yine ben biyere gidip gelicem görüşürüz kızlarrr:79::79::79:

2 tane cocugun var ama benım gordugum uzere sen baya gencsın, ne ara yaptın bunları ya :1: yasın kac :44: ooof offf mıllet genc genc ıkı tane dogurur ben hala kaçış filan derdındeyım, kızdım bak yıne kendımeee :84:

öyle düşünme
kendine kötülük etmekten başka bişey yapmıyosun o zaman:71:

sevdiklerinle yaşayacağın
sevdiğinle yaşlanacağın
bir ömür dilerim:71::71::71::71::71::71::71:

hoşgeldin :71::71::71::71:yaş kaç çoluk çocuk falan varmı
sporcuların yağ yakmak için yoğurtun üstüne pul biber döküp yediklerini okumuştum
&diyet yöntemleri ve deneyimleriniz&başlıklı topikte aradığını bulabilirsin ama çok fazla ödemin mi varki:53:

bende biyenmedim zati

lesli teyzeyle yürü canımcım
nerelisin

malese ödem sorunum var sabahları kalktığımda özellikle el parmaklarımı kapayamıyorum nerdeyse dr bile kabuklu patates vs ye dedi bana bu konu ile ilgili

aynen benimde atamam olursa ayrı kalacağız zamanı net bile değil :5: meb ne zaman birleştrirse işte. sırf bu yüzden bile kafam karışmıyor desem yalan olmaz .yani öğretmenlik yerine memurluk ya da özel okul falan :37::37: ayy içim daraldı :37:

:9: Allah kimseyi meb in eline düşürmesin... bu arada ne öğretmenisin bu atamalarada başvuru yapmışsındır sanırım sende...

ben mesajını cevaplayamadım mesaj sayım 100 geçmeden mesaj atamıyorum :D

bak ben neler içiyorum:

kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltıda: yeşil çay

öğlenden önce: beşibiryerde çay

akşamüstü: yeşil çay

akşam: form çay maydonozlu limonlu, yeşil çay, elma sirkesi

midemde sorun var benim sirke vss içemiyorum denedim ama fena oldum bıraktım bide tansiyon problemimde var normali bile 10/6 benim tansiyonun ve yeşilçayı normalde sevmeme rağmen öle çok içemiyorum migrenim tutuyor acillik oluyorum .sağlık sorunlarım olduğundan ilaçlar vs çok kilo aldım doğum öncesi.ayrıca tedaviler sonucu hamile kaldım ve o dönem 78 ile hamileliğe başladım 92 ile doğuma girdim ben ve 86 ile hastaneden çıkmıştım. kızım 3 yaşına girecek 4 ay sonra ben şuan 72 deyim daha diette zorlanıyorum baya ama spora katti olarak devam hergün 1 saat yürüyorum ekmği kestim lıght ekmek yiyorum her öğünde 1 dilimcik :)
şimdi kiraz sapına devam ediyorum bakalım acıkta ödem atarsak 71 olurum sonrasında da devam etmeyi başarırsam diete irademi bozmas isem 60 a inmeye çalışıyorum 6 yıl önce 56 kg idim evlendim ve şimdi içler acısı halime bakıp üzülüyorum aynada

Son düzenleme:
yok canım nerde taban puan 81di benim ise 80 :5::5: bölümüm Türkçe :5::5::5: senin bölüm ne tatlım?

benim çocuk gelişimi ... ama kendi bölümümün atama şansı daha az olduğu için okul öncesine başvurdum ... benim puanımda 51 :D ben eş durumundan eşimin buraya gelmesi için sınava ölesine girmiştim o yüzdende çok düşük ama şimdi puanı başvuru puanını 39 a çekmişler :D şans dedik başvurduk. bu senede düğün dernek derken hazırlanamadım bu sınavdada bişi yapamam sanırım :D yani benimde atamamın ne zaman olacağı belli değil ... bu arada ben 2003 mezunuyum yani bilgilerde silindi gitti ...

tatlım elbiseler tam bi fiyasko aldığım gibi iade etcem
nette göründüğü gibi değil kesinlikle
yer bezi yapmazsın o kadar diyim sana

Hadi yaaa, ben sıyah beyazlı olanını begenmıstım o daha guzel gıbı gelmıstıı :26: netten alısverıse guvenmemekte bıraz haklıyım galıbaa :44: neyse sımdı zamanın var, bıraz carsı pazar dolan bakalım, guzel seyler buldugun yerlerı bızede haber et, ankaradayız sonucta, bende arkadasın dugunune bakcam, belkı uygun bısıler buluruzz :66:

kesseydi içim yanmıcaktıı :37:

yanında etı form portakallı yok muydu canım bugun :44: sen genelde onun bıskuvılerını fılan bulunduruyodunn :40: neyse gıden 1 brownı olsun, canın saolsunnn:54:

sanırım yazı stilim ve rengim düzeldi deneme 1-2 :)))))))

papatyacum :)) sende mı geldın buraya bende yenı geldım sayılır..
sen zayıflamıssın 72 oldugunu bılmıyodum suan benden zayıfsınnn bılıyomusun benım su halıme bak ta tesellı ol sen :52:

Son düzenleme:
benim çocuk gelişimi ... ama kendi bölümümün atama şansı daha az olduğu için okul öncesine başvurdum ... benim puanımda 51 :D ben eş durumundan eşimin buraya gelmesi için sınava ölesine girmiştim o yüzdende çok düşük ama şimdi puanı başvuru puanını 39 a çekmişler :D şans dedik başvurduk. bu senede düğün dernek derken hazırlanamadım bu sınavdada bişi yapamam sanırım :D yani benimde atamamın ne zaman olacağı belli değil ... bu arada ben 2003 mezunuyum yani bilgilerde silindi gitti ...

tatlım bence moralini şimdiden bozma ayrıca daha zaman hem sizin atamanız çok çok iyi maşalllah diyelim :nazar: darısı başımıza inşallah :nazar::nazar: bir gün Türkçe'nin gerçekten öğrenilmesi gerektiği fark eden birisi mutlaka olacak diye umut ediyorum :1::1: Herkes bildiğini sanıyor ama malesef neyse :21::21: gencim güzelim koca parası yemek güzel Allah kocamı başımdan eksik etmesin diyeyim bari :1::1:

Back
X