70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugunku menumu yazayım...

:39::39:
Sabah: 1 bard. su, 1 limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 2 dil. tam buğday ekmeği, 1 tavada yağsız yumurta, domates, salatalık, peynir, az zeytin ezmesi.
Ara: yok --
Öğle: 1 tb etli sebze yemeği, 1 dil tam buğday ekmeği, 3-4 çorba kaşığı çorba( gerisi oğlum yedi bana bırakmadı :) salata.
Ara: 1 limonlu yeşilçay, yarım probis
Akşam: 1 kase musli
Ara: 1 limonlu yeşilçay.

tatlım bence moralini şimdiden bozma ayrıca daha zaman hem sizin atamanız çok çok iyi maşalllah diyelim :nazar: darısı başımıza inşallah :nazar::nazar: bir gün Türkçe'nin gerçekten öğrenilmesi gerektiği fark eden birisi mutlaka olacak diye umut ediyorum :1::1: Herkes bildiğini sanıyor ama malesef neyse :21::21: gencim güzelim koca parası yemek güzel Allah kocamı başımdan eksik etmesin diyeyim bari :1::1:

bende 2 aydır ev hanımıyım ... gerçi daha koca parası yemeye başlamadım ama az kaldı tazminatımı tüketmeye :D eh buda güzel yaklaşık 8 yıldır çalışıyorum :D katılıyorum allah kocama sağlık versin ek derslerine zam versin :1:

Kahvaltı: 2 dil. tam buğday ekmeği, 1 tavada yağsız yumurta, domates, salatalık, peynir, az zeytin ezmesi.
Öğle: 1 tb etli sebze yemeği, 1 dil tam buğday ekmeği, 3-4 çorba kaşığı çorba( gerisi oğlum yedi bana bırakmadı :) salata.

beğendim güzel menü :16::16:

tam olarak nasıl bi diyet izlediğini bilemiyorum ama fena sayılmaz... benim diyetisyenim et le sebze yemeğini ayrı veriyor. bir öğün et bir öğün sebze... etkilide oluyor.

hoşgeldin canım valla ben pek sık giremiyorum ev taşıdık ev işine koşturmaktan çocuklardan kimseye pek yazamıyorum ama yazarız bundan sonra üzülmeeee:24:

sende hoşgeldin merhabaaaaa ben tuğba:48:

sana hoşgeldin demişmiydim acabaaaaaaaa:1::79:

valla zayıflama sonrasında olurmu bilmem ama ben iki çocuk emzirdim yani anla artık yani fazla sarkma yok ama yumusacık oldular offffffff ben eski halimi istiyommmmmmmmmmmmm:43:

bencede menün az daha besleyici beslenmelisin dikkat et buna bencee:62:

güzel güzel maşallah ii menü aferin:46::46::46:

kız gel rakip olalım ne dersin kabul et yoksaaaaaaaaaaaaaaa:41:

kızlar resimlerim bunlar

merhaba bende betül canım memnun oldum.. :7:

resımlerde cok hos gorunuyorsun.. boyun kaç bu arada merak ettim ??

beğendim güzel menü :16::16:
teşekkür ederım.. :16:
tam olarak nasıl bi diyet izlediğini bilemiyorum ama fena sayılmaz... benim diyetisyenim et le sebze yemeğini ayrı veriyor. bir öğün et bir öğün sebze... etkilide oluyor.

herhangı bır dıyet lıstesıne uymuyorum kendı uyguladıgım bırsey..
çok sıkı ve detaylı olunca ters etkı yapabılıyor bende.. bu yuzden cok ayrıntıya gırmeden ogrendıgım arastırdıgım bılgıler dogrultusunda benı pek sıkmayan bır dıyet uyguluyorum böyle işte.. teşekkür ederim.. :6:

valla bende ondan veryansın ediyorum göbekte olmasa off ilk doğumdan sonra bukadar değildi ama kızdan sonra kaldı göbiş gitmiyo hele yemek yedimmi tamam artık bidaha doğurcam sanki:60:
bide o yan olduğum fotoda neden göbikim öle göründü hiç anlamıyorum yok aslında bi tuhaf durmuş neyse dün yeniden çekmiştim ama telefonda daha pcye atmadım dışardan gelince atarım onlarıda koyarım hadi çocuklar uyudu yine ben biyere gidip gelicem görüşürüz kızlarrr:79::79::79:
bi göbüşün var tatlı ki bu fotolar eski şimdi daha toparlanmışındır.bi süre sonra dahada toparlanır göbüşünde toplanır daha dur doğum yapalı ne oldu gençsin sen biraz zaman geçsin ana ben ne olmuşum dicen :69:

biraz önce 1 tane eti browni yedim :36:
oh sefan olsun :64:

var tatlım haziran sonunda
yarın bi çarşı pazar gezmeye gider bakarım
artık ev kuşusun bakarsın bol bol :32:

teşekkür ederım.. :16:

herhangı bır dıyet lıstesıne uymuyorum kendı uyguladıgım bırsey..
çok sıkı ve detaylı olunca ters etkı yapabılıyor bende.. bu yuzden cok ayrıntıya gırmeden ogrendıgım arastırdıgım bılgıler dogrultusunda benı pek sıkmayan bır dıyet uyguluyorum böyle işte.. teşekkür ederim.. :6:

kiloların tez zamanda seni terk etmesi dileğiyle o zaman ...

Hadi yaaa, ben sıyah beyazlı olanını begenmıstım o daha guzel gıbı gelmıstıı :26: netten alısverıse guvenmemekte bıraz haklıyım galıbaa :44: neyse sımdı zamanın var, bıraz carsı pazar dolan bakalım, guzel seyler buldugun yerlerı bızede haber et, ankaradayız sonucta, bende arkadasın dugunune bakcam, belkı uygun bısıler buluruzz :66:

yanında etı form portakallı yok muydu canım bugun :44: sen genelde onun bıskuvılerını fılan bulunduruyodunn :40: neyse gıden 1 brownı olsun, canın saolsunnn:54:

o da wardı ama ben bi yürüyüşe çıkmıştım öylee, sonra kendimi markette etiformlar alırken buldum soraa kasada bi baktııım aaaaaaaaa browniiii sora onu kimsecikler görmeden tek lokmada hüplettimmmm :36::36::36::36::37:

bi göbüşün var tatlı ki bu fotolar eski şimdi daha toparlanmışındır.bi süre sonra dahada toparlanır göbüşünde toplanır daha dur doğum yapalı ne oldu gençsin sen biraz zaman geçsin ana ben ne olmuşum dicen :69:

oh sefan olsun :64:

artık ev kuşusun bakarsın bol bol :32:

sefam mı oldu, yağım mı oldu görçeez yarınn :52::52:

kısçeeeleeeerrrr benim en yakın arkadaşııım evleniyooo bu cumartesii :123:

bu akşam da kına gecesi war, party gibi olceeek dj felan ayarladıkkk :81:

ben şimdiii gidiyoooom, kop kop yapceeem akşama, kınayıı getirrr aneeey felaaan :5:

artık orda ne yerim ne içerim bu şişkinlik bu gudubet ruh haliyleee hayırlısııı :60::60:

elimi sürceeem arkidişimeee, beni de verirler belkim sevdiğime, ben de evlenirim belki yakın zamandaaa :16::16:

görüşürrrüüüüüzzzz bebeklerrr :3::3:

kısçeeeleeeerrrr benim en yakın arkadaşııım evleniyooo bu cumartesii :123:

bu akşam da kına gecesi war, party gibi olceeek dj felan ayarladıkkk :81:

ben şimdiii gidiyoooom, kop kop yapceeem akşama, kınayıı getirrr aneeey felaaan :5:

artık orda ne yerim ne içerim bu şişkinlik bu gudubet ruh haliyleee hayırlısııı :60::60:

elimi sürceeem arkidişimeee, beni de verirler belkim sevdiğime, ben de evlenirim belki yakın zamandaaa :16::16:

görüşürrrüüüüüzzzz bebeklerrr :3::3:

hadi bakalım kop gel :1: benım yerımede kop :60::60:gelin ayakkabısının altına adını yazmayı unutma darısı sana bakalım teeezz zamanda inşallah:69:

s.a henımlarr nasılsınız yazışmayalııı inş. keyifler yerindedir dün öğleden sonra giremedim ne çok birikmiş sayfalar bu saate kadar okuyum dedim ama malesef bitiremedim olurda bana bişey yazan olduysa kusura bakmayın kaale almadım sanmayın kızlarrr:69::69:
diyetim iyi gidiyor du ama bugün arkadaş simit kurabiye ikram etti çok severim hayır diyemedim:50::50:
ama gelince lesliyle yürüdüm herhalde yakmışımdır birazdanda akşam yemeğimi yiycem k.i bakınnn:71:

evet yine bir hayalkirikligi akupunktura gidemedim kizlar :58:

bugun eve baktik evde tamamen bir hayal kirikligi oldu bende nekadar hayal kurmustum oysaki belkide hata yapiyorum böyle heycanlanip hayal kurmakla neyse hayirlisi olsun diyorum kendimi böyle avutuyorum yapacak birsey yok :59::59:
canımcım allah ev değil yuva nasip etsin inşşşşş
hmm yani durulama yapmıyorsun eşimde yapmadı kızdım ben ona ıcım rahat deıl cocuk yere düşen karaker felan yıyebılıyo çünkü aıleme dedıgımde bısey olmaz dıyolar yaa benmı cok düşünüyom hep dıyolar mıkroba alıssın:1::1:
ev mikrobuna alışsın bencede çok titiz davranınca okula başladığında sürekli hasta oluyolar
biraz önce 1 tane eti browni yedim :36:
:84::84::84::84::84::84::84::84:hani bana hani bana:84::84::84::84::84::84::84:
ama ne zaman eve arkadaşları gelse hep böyle yapıyo sonra üzülüyorum beni sevmyosun diyorum bağrıp çağrıyo ya hala seni sevdiğimi nasıl nlamıyosun arkadaşlarıma ayıp oluyo onları nasıl bırakıp konuşayım cartdı curtdu falan diyo işte :43::43::43: zaten doğru dürüst görüşemiyoruz
erkekler beni seviyomusun sorusunu sevmiyolar inşşş hayırlısıla kavuşursunuz
malese ödem sorunum var sabahları kalktığımda özellikle el parmaklarımı kapayamıyorum nerdeyse dr bile kabuklu patates vs ye dedi bana bu konu ile ilgili

ne doktoruna gittin

hanımlar benim sıkıntılı bölgem bacaklarım dizlerimde yırtılma ve aşınma olduğu için bacak harekerleri özellikle çekmeli hareketler yapamıyorum bunun için ne tavsiye edersiniz hanği egzersizleri yapayımmm ?

hanımlar benim sıkıntılı bölgem bacaklarım dizlerimde yırtılma ve aşınma olduğu için bacak harekerleri özellikle çekmeli hareketler yapamıyorum bunun için ne tavsiye edersiniz hanği egzersizleri yapayımmm ?

hareket etmemen gerekiyosa masaj veya yrd aletler olabilir heralde ama tedavi imkanı yokmu

hareket etmemen gerekiyosa masaj veya yrd aletler olabilir heralde ama tedavi imkanı yokmu

tatlım işten çıkarttılarya beni düzenim bozuldu çok fena
kaçamak ne kelime neler yedim neleeerrr :25::25::25:
tatlım ya işten çıktın dıye stresten yemege verme kendını bak sen ankarada değil misin.

beledıyenın hanımlar lokalı felan varya o tarz yerler spora ya da yüzmeye gıt dıkkatını farklı bı yone kaydır kendıne bı ugraşı bul.

yürüyüşe falan çık dıkemne yakınsan oralarda göksuya yakınsan göksu cıvarına....bul yanına da bırını .

ben tek başıma düzenlı yuruyuse cıkmıyodum.yanıma birını buldum beraber güzel oluyo

sempatik canım pınar altugun koleksıyonundan aldıkların mı yer bezi gibi çıktı.geçmişi tam okuyamadım?

Back
X