Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım ya işten çıktın dıye stresten yemege verme kendını bak sen ankarada değil misin.
beledıyenın hanımlar lokalı felan varya o tarz yerler spora ya da yüzmeye gıt dıkkatını farklı bı yone kaydır kendıne bı ugraşı bul.
yürüyüşe falan çık dıkemne yakınsan oralarda göksuya yakınsan göksu cıvarına....bul yanına da bırını .
ben tek başıma düzenlı yuruyuse cıkmıyodum.yanıma birını buldum beraber güzel oluyo
sempatik canım pınar altugun koleksıyonundan aldıkların mı yer bezi gibi çıktı.geçmişi tam okuyamadım?
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeeee.ben de 26 yım canımmmmhaklısın canım evde yapılan yemek gibisi yok
günaydın kızlar
dün doğum günümdü 26 oldumee
biraz diyeti de bozdum ama azıcık bugün kalan yerden devam malum cumaya az kaldı.
o zamnnnnn aç kapıyıııııama o istedi seksi beni, bende gönderttim
ayy bu eltiler görümceler hep mi aynı olurrr beee
ya ben diyom size, topigin feminist müzmin bekarıyaaam meeen
kopun gelin anacım, koyarım otları önünüze yer misin yimezzz misinnn
teşekkür ederim canım yaaa sen gündüz giremiyon bende akşam hiç denk gelemiyooozzz
ama ben çeni cook çewiyoooom
eevettt gene de diyom kaptan bahh, eşleriyle sorun yaşayan, kocişine gider yapmak isteyen, bi kaç gün ev işi temizlik yemek yapmak istemeyen, evdekilerin dırdırından sıkılan varsa gönder garriiii![]()
mutlu yıllaaar çanaaaaa
kız regl duasına mı cıksak senlen![]()
canım mümkün olduğunca hazır gıdalar tüketme bence çok zararlı ama arada bişey olmazz ye gitsin.doğum gunun kutlu olsun tatlim
sende 26 sın demek yaşıtız.
kızlar herkese gunaydın 1 saat yurudum duşumu aldım geldım.
bişi sorcam hazır çorbalar kılo aldırıır mı?
yağsız salçasız pişiriyorum.sadece suyla.fikri olan var mı?
kızlar biri beni durdursun yaaa
çok artılardayım![]()
ben deeee çok severimmmmkızlar canım chesskek çekiyoooo :83: ama durun domates fırlatmayın çünki sadece görsellerden bakıp yemiş gibi hissediyorum şimdilik![]()
![]()
geçmiş olsun bitanemmm daha çok gençmişisin.dikkat et.selam kızlar nasılsınız bugün igne hastane derken giremedim neyse neler yapıyosunuz![]()
hoşgeldinnnnnn![]()
![]()
ama ama ben böle psikolorcimi bozarsanız diyeti bozarımmm
![]()
![]()
şaka bir yana arkadaşlar dediğim gibi dilerim bu grubunda desteğiyle kilolarımdan kurtulurum![]()
kızzz maşallah yaşın avantajı iştee hiç 2 tane doğurmuş gibi değilsinhoşgeldin canım valla ben pek sık giremiyorum ev taşıdık ev işine koşturmaktan çocuklardan kimseye pek yazamıyorum ama yazarız bundan sonra üzülmeeee
sende hoşgeldin merhabaaaaa ben tuğba
sana hoşgeldin demişmiydim acabaaaaaaaa:79:
valla zayıflama sonrasında olurmu bilmem ama ben iki çocuk emzirdim yani anla artık yani fazla sarkma yok ama yumusacık oldular offffffff ben eski halimi istiyommmmmmmmmmmmm
bencede menün az daha besleyici beslenmelisin dikkat et buna bencee
güzel güzel maşallah ii menü aferin
kız gel rakip olalım ne dersin kabul et yoksaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar resimlerim bunlar
Eki Görüntüle 199925 Eki Görüntüle 199924 Eki Görüntüle 199927 Eki Görüntüle 199926 Eki Görüntüle 199923
canım biz de 1.5 sene ayrıydık benim de atama oldu sözleşmeli ve ayrı kaldık.bunlar çok normal benim de eşim trip yapardı bana.sakın dert etme onu da anlamaya çalış.arkadaşlarının yanında konuşamıydur tatlım.ayyy sinirlerim bozuldu ya eşimi aradım bana arkadaşlarım gelicek yemek yapıcam sonra görüşrüz dedi ya sanki benle saatlerce konuşucaktı da bir daha aramicam onu ben aramasam doğru dürüst aradığı yok bide ben aramayınca tavır yapıyo sözde seviyo ölüyo benm için bu nasıl sevgi ya bu arada eşim benden uzakta eskiden hep yanımdayken böyle değildi sanki![]()
eşim başka bi ülkede yaşıyo bir süre sonra hep yanımda olucak inş.
bitkisel takviyesi almaktansa normal yemek yesen daha iyi olmazmı vücudun ihtiyacı olanları bir öğünde toplaman bence yanlışgünde en az 5-6 öğün yemelisin bu bitkisel takviyeleri daha önce kullanmış biri olarak hiç tavsiye etmem canım ben bu şekilde 20 kilo verdim ama sonuç ilacı bırakır bırakmaz fazlasıyla geri aldım öle ilkaç şeklindede değildi bitki olarak kullanıyordum ama şimdi günde 6 öğün yemeye çalışıyorum yavaş ama devamlı kilo veriyorum nacizane fikrim canım sağlıklı olanı dene az gitsin ama öz gitsinben de sonunda 72 kiloya düştüm sadece öğlenleri istediğim yemekleri yiyorum onun dışında bir kaç bitkisel takviyeli ürünler kullanıyorum yeşil çay içiyorum yağları yakıyor
yok tatlım yemeğe vermedim kendimi ama düzensiz yedim su içmedim çok fazla o yüzden hemen farketti bende
spor salonuna üyeyim zaten ona gidiyorum tatlım 2 gündür gidemedim sadece
oraya bile gitmesem göksuda yürürüm mis gibi hava da
2 günlük bi durumdu sadece bugün daha iyiyim yeme düzenime geri döndüm
ama yarın artılarda çıkmaktan kurtulamıycam sanırım
günaydın kızlarrrrrr geçmişi okuyup anca gelebildimmaşallah ne yazmışsınız yaw
papatya arkadaşım diyetisyeni boşver sen ya napcan onu o bişi bilmiyor.
cerenim kız müthiş olmuş resim.
pelincim korkma artık ya kapı gibi biz varız yanında
senacım allahın izniyle hiçbişi çıkmıcak ben eminim canım benim için rahat olsun
ezft doğum günün kutlu olsun canım benim
ben yarına regl olacam herhalde heryerlerim ağrıyor. karnım davul gibi şişti. tartıda sapıttı bugün![]()
cnm inşallah herşey temiz çıkar allah hastalıklarla imtihan etmesin inş.
ya bende oldum smear testi doku örneği alırken çok canım yandı benim yani zaten normal jinekolojik muayenede bile ağrım oluyo ama muayeneden sonra hiç ağrın olmuyo merak etme sadece o aleti koyduklarında oluyo ama korkunu yenmelisin inan ben bile dayandıysam herkes dayanır
sanki az gibi geldi bu menün bana hasta olursun sonra![]()
merhabalaaarrrr... bende geldimumarımmm çok kalıcı olmam
hep birlikte bi alt gruba geceriz
bugün 13 günlük isveç diyetimin birinci günü.
ben bu hafta hiç tartılmadım ne bilim tartılmak istemedim kilo verdiğimin farkındayım ama ya vermediysem ya bana öyle geliyosa korkusundan ama artık yarın o korkuyu atmam lazım bide kızlar reglimin ikinci günü daha bitmesine 8 gün var hala göbeğimde ve göğsümde şişlik var tartıya çıkınca neyi dikkate almam lazım bir buçuk kadarını eksik mi söyleyeyim nasıl yapayım
saol cnm yaaa biraz rahatsızım bu aralar doktor prnesilin vermişt i vuruldum daha sonra 2 gün ara verdim şimdi tekarar başladı agrılarım dewam ignelere anlıacan![]()
evet gercektende temizlik baya efor sarfettiren bi spor bence baya kalori harcattırıyor.eline saglık dedıgın gıbı calısınca detaylı etmızlık olmuyo bırı yapılıyo basaksı kalıyo bırde cocuk olunc ahepten kalıyo![]()
hoşgeldin canım valla ben pek sık giremiyorum ev taşıdık ev işine koşturmaktan çocuklardan kimseye pek yazamıyorum ama yazarız bundan sonra üzülmeeee
sende hoşgeldin merhabaaaaa ben tuğba
sana hoşgeldin demişmiydim acabaaaaaaaa:79:
valla zayıflama sonrasında olurmu bilmem ama ben iki çocuk emzirdim yani anla artık yani fazla sarkma yok ama yumusacık oldular offffffff ben eski halimi istiyommmmmmmmmmmmm
bencede menün az daha besleyici beslenmelisin dikkat et buna bencee
güzel güzel maşallah ii menü aferin
kız gel rakip olalım ne dersin kabul et yoksaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar resimlerim bunlar
Eki Görüntüle 199925 Eki Görüntüle 199924 Eki Görüntüle 199927 Eki Görüntüle 199926 Eki Görüntüle 199923
ayyy sinirlerim bozuldu ya eşimi aradım bana arkadaşlarım gelicek yemek yapıcam sonra görüşrüz dedi ya sanki benle saatlerce konuşucaktı da bir daha aramicam onu ben aramasam doğru dürüst aradığı yok bide ben aramayınca tavır yapıyo sözde seviyo ölüyo benm için bu nasıl sevgi ya bu arada eşim benden uzakta eskiden hep yanımdayken böyle değildi sanki![]()
midemin ağrısı çok fenaane yapsam acaba ...
selam kızlarr ben geldimmmmmmmmm![]()
hoşgeldinnnnnnn
hoşbuldum
sabahtan beri konuşmuşlar geçmişi okuyana kadar canım çıktı ben geldim konuşan yok![]()
teşekkür ederim canım yaDoğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeeee.ben de 26 yım canımmmm
o zamnnnnn aç kapıyııııı
canım mümkün olduğunca hazır gıdalar tüketme bence çok zararlı ama arada bişey olmazz ye gitsin.
ben deeee çok severimmmm
geçmiş olsun bitanemmm daha çok gençmişisin.dikkat et.
hoşgeldinnnnnn
kızzz maşallah yaşın avantajı iştee hiç 2 tane doğurmuş gibi değilsin
canım biz de 1.5 sene ayrıydık benim de atama oldu sözleşmeli ve ayrı kaldık.bunlar çok normal benim de eşim trip yapardı bana.sakın dert etme onu da anlamaya çalış.arkadaşlarının yanında konuşamıydur tatlım.
Allah kavuştursunnnnn
ayyy yine çookkk yoğun bir günden merhabaaaaa.bi de bu iks midir nedir bu çıkmışşş kızzz sudemmmm nedir bu öğretmenlerin kağıt kürk işleri anacım yaaaa.öğretmenliğe vakit kalmıyoo heeeee![]()
selam kızlarr ben geldimmmmmmmmm![]()
amaan canım hiç kafana takma boşver bidaha arama o arasın aynı benim eşimde öyleydi arayıp kapattığı zaman işim var diye çok kızardım hiç konuşmazdım açmazdım telefonları falan ama şimdi öylemi arada sırada işyerinde olursa sadece işim var ben seni ararım birazdan deyip kapatıyo tabi ona kızamam ama artık öğrendi huyumu ben arayınca ben kapatana kadar kapatmıyo hehehytayyy sinirlerim bozuldu ya eşimi aradım bana arkadaşlarım gelicek yemek yapıcam sonra görüşrüz dedi ya sanki benle saatlerce konuşucaktı da bir daha aramicam onu ben aramasam doğru dürüst aradığı yok bide ben aramayınca tavır yapıyo sözde seviyo ölüyo benm için bu nasıl sevgi ya bu arada eşim benden uzakta eskiden hep yanımdayken böyle değildi sanki![]()
valla şuan 23 'üme yeni girdim evleneli 3.5 yıl oluyo evlendikten 10 ay sonra oğluma hamile kaldım bebişim doğdu 3 aylıkken yine gebe kalmışım sonrada kızım dünyaya geldi e tabi iki hamilelik arka arkaya kilolar daha biri gitmeden biri geldi olsun gidiyo yavaş yavaş şurda hedefime ne kaldı2 tane cocugun var ama benım gordugum uzere sen baya gencsın, ne ara yaptın bunları yayasın kac :44: ooof offf mıllet genc genc ıkı tane dogurur ben hala kaçış filan derdındeyım, kızdım bak yıne kendımeee :84:
boyum 1.68 canım
merhaba bende betül canım memnun oldum..
resımlerde cok hos gorunuyorsun.. boyun kaç bu arada merak ettim ??
ay inşallah en büyük istedim bu off göbeksiz bir hayatbi göbüşün var tatlı ki bu fotolar eski şimdi daha toparlanmışındır.bi süre sonra dahada toparlanır göbüşünde toplanır daha dur doğum yapalı ne oldu gençsin sen biraz zaman geçsin ana ben ne olmuşum dicen
oh sefan olsun
artık ev kuşusun bakarsın bol bol![]()
sağol sena ablacım valla benimde canım çıkıyo bu geçmişe gidip gelmek offf,hoşbuldum
sabahtan beri konuşmuşlar geçmişi okuyana kadar canım çıktı ben geldim konuşan yok![]()