70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

açık bırakıp gitmişlerdir ben de üle yaptımda:26::26:
okumadan duramıyorum valla
kursun nasıl geçti

kurs çok yoqun geçti canım..hatta eve getirdim evden devam edicem yoksa yetişmicek..19 haziranda tatile çıkıcaz o zamana kadar bitmesi lazım..önümüzdeki haftada kolonoskopiye gireceqim için kursa gidemicem mecbur eve getirdim..en sıkıcı kısmını yapıyorum :69:

kaptancım senacım çekimlerinin sonuçları çıktı mı hayırlısıyla ? :61:bi de yediklerimi yazıyım...2 kat temizlik yaptım...mahwoldum ya... :59:
uyanınca: 2 bardak ılık su
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, 2 tane zeytin,domates salatalık, şekersiz çay
ara: sanırım yapmadım hatırlamıorum ya walla :51:
öğlen: 1 dilim tam buğday ekmeği, 4 yemek kaşığı zeytinyağlı kabak, light minik yoğurt
ara: light yoğurttan bol sulu tuzsuz ayran, 3 adet diet bisküwi çörekotlu (aralarda meywe yiyemiyorum içim kıyılıyo daha da acıkıyorum)
akşam: 1 dilim tam buğday ekmeği, 4 yemek kaşığı etsiz türlü, salata

Kızlar beni bugün hararet bastı,,,o yüzden öğlen soğuk yoğurt ve de ara öğünümde ayran içtim... hepsi yağsızdı..ve de bol su koydum...rakı gibi oldu walla :60::60::60:
yarın için sabırsızlanıyorum:51::52::53::82::72::72::72:

kıss dur daha haftaya perşembe giricem :82:

teşekkür ederim canım ya :70::70::70:

amaan canım hiç kafana takma boşver bidaha arama o arasın aynı benim eşimde öyleydi arayıp kapattığı zaman işim var diye çok kızardım hiç konuşmazdım açmazdım telefonları falan ama şimdi öylemi arada sırada işyerinde olursa sadece işim var ben seni ararım birazdan deyip kapatıyo tabi ona kızamam ama artık öğrendi huyumu ben arayınca ben kapatana kadar kapatmıyo hehehyt:62: ama seninki farklı aslında kapatmaması lazım sonuçta uzaktasın özlemiş karın arıyo seni biraz konuşsan ölürmüsün sanki arkadaşları kurtarıcak onu off sinirlendim şimdi boşver yaaa:63:

valla şuan 23 'üme yeni girdim evleneli 3.5 yıl oluyo evlendikten 10 ay sonra oğluma hamile kaldım bebişim doğdu 3 aylıkken yine gebe kalmışım sonrada kızım dünyaya geldi e tabi iki hamilelik arka arkaya kilolar daha biri gitmeden biri geldi olsun gidiyo yavaş yavaş şurda hedefime ne kaldı:66::66::65:

boyum 1.68 canım :3:

ay inşallah en büyük istedim bu off göbeksiz bir hayat:62:

sağol sena ablacım valla benimde canım çıkıyo bu geçmişe gidip gelmek offf,

daha demin eve gelirken durakta azcık oturduk yorulunca annemle kadının biri geldi yağmur yağıyo tabi çocuklarda ıslancak falan hani bunların annesi dedi kadın anneme oda işte burda annesi diye beni gösterince kadın''ay ben seni kız zannediyorum saçını öyle örülü görünce iki tane çocuğunmu var bide'' dedi ayy pek hoşuma gitti saçımı yandan ördümde benim kızı kucağıma alınca rahatsız olmasın saçlarımdan diye ondan ayy pek bi mutlu oldum beaaaaaa:62::62::64:

resimlerindede öylesin cnm hiç anne olmuş gibi durmuyorsun maşallahh bnm tatlımaa :nazar::nazar::nazar:

resimlerindede öylesin cnm hiç anne olmuş gibi durmuyorsun maşallahh bnm tatlımaa :nazar::nazar::nazar:
ayy şimdi havalanıp uçucam haaaaaaaaa şımartma kız beni:30::30:
iyi akşmlar arkdaşalr nasılsınızzzzz?dünden beri net yoktu anca akşam üzeri geldi:34:

iyi akşamlaaaaaarrrrrrr canım iiz ne olsun bizde yarını iple çekiyoruz valla ayy ne oldu acep pekte kaçırdım bugün inşallah yansımaz kiloma
heee bekle yansımaz yemeseydin tuğba kızdım şimdi bak müstahak sana ben menümü yazıyım:52::52:

hu huuuuuuu ben geldim:52::52:
hemen menümü
yazayım sonrada geçmişe gideyim buralardayım
uyanınca
1 brd. sade kefir içine keten tohumu yağı,1 brd.su
kahvaltı
3 çatal sosili yumurta,2 dlm.kızarmış çavdar ekm.üzeri labne peynir,5 tane yeşil zeytin,taze nane,maydanoz,söğüş salata,çay
ara
5 tane fındık
öğle
1 pors. ekmeksiz ızgara köfte,salata
ara
3 fındık
akşam
müsli-süt
SPOR
40 dk. ayakta eliptik bisiklet,15 dk.yürüyüş,15 dk.dambıllarla kol,göğüs,omuz ve karın hareketleri 25 er taneden birer set
günboyu 3 lt. su:68::68:
akşam yatmadan
1 brd. kefir-keten tohumu yağı

Son düzenleme:
salı akşamdan beri leyla gibiyim:26:şimdi nolcak sorulaır beynimde biyandan son son ders tekrarım off offf:50:dün arkdaşlaırm gedli çok lezizdi ikramlarım:53:peynirli börek,sarma,kırmızı közleme biber yoğurtlu, ve kedidili pastam..bu yoğunlukta sarma saramazdım canım anacım sarmıştı buzluktan:34:harikaydı özellikle çok yapmadımki kalırsa ben yerim diyeee:1:ders çalışamasıydı ama yoruldum eve çekidüzen ver mama hazırla derkennn:27:
bugünde son kurs tekrarı vardı arapçanın şaftım kaydı diyorum yaaa yarına hazırmıyım inş.500de olsa vermişimdir:53:c.tesi pazar zaten sınavdan dolayı menü falan kalmıycak ama dikkat ederim bennnn:16:

bugünkü menüm

kahvaltııı

3d köy ekmeği kayınvalidem göndermiş sabahın köründe aldı geldi eşim uykumuzun içine ettiler valla aramız limoni onlarla ama yinede gönderdiklerini alıyoruz off:19:
2kk peynir
2zeytin
bol yeşil salata (marul,yeşil soğan, kırmızı kelem ve domates içerikli)
1 bardak çay

ara 3 çilek

öğlen yemedim dışardaydım

arada 7-8 erik yedim

akşam saat 18,30 falandı

dışarı çıkcaktım hemen ayak üstü atıştırdım

1d kepek ekmeği
3 dilim salam ve 2zeytin 2-3 dal yeşil soğan
ve 1kk peynir valla kahvaltı gibi olduya oldu ama off sonrası kötüü

gittim annem kermesten aldıklarından verdi ablamın kapısının önünde tıktım ağzıma
1 sigara böreği
yarım kk kek
bide katkat tat yemiştim 10dk önce yolda ohh geldimiki kaloriler ama bugün 1 saat yürüyüş yaptım 15 dk bisiklete bindim gerçek ama dışarda gezdim acaba dengelenmişmidirki sena ablaaa çok pişmanımmm:50::50::50:

tam olarak mide rahatsızlığın ne canım?

bugün isveç diyetinin ilk günüydü ve ben antibiyotik kullandım boş mideye dokundu tabi ... saatlerdir ağrı yapıyor. diyetin ilk günüde bozuldu. yemek yediğim zamanda geçmedi ... hatta midemi bulandırdı .. halada inanılmaz ağrı yapıyor ...

benim cocammm çokk fenaaa, ben diyet yapmaya çalışıyorum. akşam yemeğini erken yedik. adam kalktı pizza siparişi verdi yaaa :14: birde bana diyoki sanada incecik hamurdan söyledim . Allahımmm ya benim zayıflamama yardım et yada cocamın kilo almasınııı sağla :14:

hay sizin çenenize pardon klavyenize:9: :9: :9: :9: anam geçmşşi okuyamıyorum bileee:37: :37: yolculukta regl nefret ediyorummm ama offfff :26: :26: :26:

az kaldı çıtırlarım kavuşcazzzzz :10: :10: :10: :10: :10: :10:

Son düzenleme:
bugün isveç diyetinin ilk günüydü ve ben antibiyotik kullandım boş mideye dokundu tabi ... saatlerdir ağrı yapıyor. diyetin ilk günüde bozuldu. yemek yediğim zamanda geçmedi ... hatta midemi bulandırdı .. halada inanılmaz ağrı yapıyor ...
geçmiş olsun canım inşallah tgeçer çabucak sabaha bişeyin kalmaz:25:
benim cocammm çokk fenaaa, ben diyet yapmaya çalışıyorum. akşam yemeğini erken yedik. adam kalktı pizza siparişi verdi yaaa :14: birde bana diyoki sanada incecik hamurdan söyledim . Allahımmm ya benim zayıflamama yardım et yada cocamın kilo almasınııı sağla :14:

aminnnnnnnnnnn benimde kocam öyleeeee bana diyoki sen kilo vercen diye evin tadı tuzu gitti :60:
çünkü önceleri gece1de işten gelince çekirdek kola ve abur cubur meyve ne ararsan vardı yerdik keyifli keyifli ama 5 aydır hiç yedirmedim geceleri sayemde 3kilo verdi dahada bana karışma ben memnunum kilomdan diyo şişmanlada gör sen şimdi bişey yokta ondan rahat böyle:1:

geçmişi oku oku bitiremedim kızlar..ama eftz arkdaştı galiba..yeni yaşın kutlu olsun,nicayaşlara er sağlık,huzur içindee:16:
hastalra
fıtıklılara allah yarımcınız olsun,şifalar versin sizeeee:16:
sena bendede yılardır bağırsak problemi var,kabızlık ,hemoroid ameliaytıda oldum ama kronikleşti bende galiba,nekadar dikkat etsemde bakıyorum yine kabızım,benim streslede alakalı oluyo malesef:26:tıkanıyorum..yani dieyceğim bende korkuyorum bişey varsa diye arada anormal şeylerde yaşıyorum ,daha önce çektirmedim ama bağırsak,kolon kanseri sinsi ilerlermilş..allah korusun ihmalede gelmeezz:20:artık hastaenelrden bıktım bebek konuusnda gitmekten başak bölümlerede gidesimm yokk:50:anesteziyle olması iyi ben 2kerde endoskopi yaptırdım yıllar önce öldüm yaaa:59:

kızlar kahvemin yarısını sizle yarısnı eşimle içtim ohh aklımı başıma getridim gideyim son notlra bakayım menüleride yazmadım ,bugünüm iydi ama dün ocısssalırmdan yedim malesef dengelemeye çalıştım ama olmadı galiba:26:arkdaşalr hatta 2side benden çok kilolu benden çook yediler bissürü börek yediler,tabi bu benim suçumu kapamazzz:60: acıkmıştıkta ders çalışırken:53:haydi iyi akşamlar.pazar akşmı itibairyle size bol vakit harcıycammmmm,konuşacakalrımda varrr:53:siz merak ede durun ben gelicemm sözzzz:87::87::87:
herkesi öptümmmmm:70::70:

hay sizin çenenize pardon klavyenize:9: :9: :9: :9: anam geçmşşi okuyamıyorum bileee:37: :37: yolculukta regl nefret ediyorummm ama offfff :26: :26: :26:

az kaldı çıtırlarım kavuşcazzzzz :10: :10: :10: :10: :10: :10:

çıtırım aşkitom bitanem:69::69::69:
ösledim yafluuuuu,nerelerdesin guuuuuu:59::59::59:

yeniden merhabaaaaa.napıyonuz kızlar eşim kurtlar vadisinde pc bana kaldıııı:64::64:anammmm bebiş bana doğru geliyooo çığlık atarakkkk

kızlar çok yorgunum ben kaçsam ayıp olmaz değilmi:17::17:hepinizi öpüyorum iyi geceler:74::74::74:

geçmiş olsun canım inşallah tgeçer çabucak sabaha bişeyin kalmaz:25:

aminnnnnnnnnnn benimde kocam öyleeeee bana diyoki sen kilo vercen diye evin tadı tuzu gitti :60:
çünkü önceleri gece1de işten gelince çekirdek kola ve abur cubur meyve ne ararsan vardı yerdik keyifli keyifli ama 5 aydır hiç yedirmedim geceleri sayemde 3kilo verdi dahada bana karışma ben memnunum kilomdan diyo şişmanlada gör sen şimdi bişey yokta ondan rahat böyle:1:

ya zaten ilk günü zor oluyor birde böyle... midemde sorun var ya birde heh diyete yarın devam psikolojisi :14: ama yook bu sefer kararlıyım zayıflayacağım... :81:
az önce de söyledim artık kolayı unut kesinlike getirme eve dedim oda hıhı tamam dedi :25: pek dinleyeceğini sanımıyorum ...

kızlar kahvemin yarısını sizle yarısnı eşimle içtim ohh aklımı başıma getridim gideyim son notlra bakayım menüleride yazmadım ,bugünüm iydi ama dün ocısssalırmdan yedim malesef dengelemeye çalıştım ama olmadı galiba:26:arkdaşalr hatta 2side benden çok kilolu benden çook yediler bissürü börek yediler,tabi bu benim suçumu kapamazzz:60: acıkmıştıkta ders çalışırken:53:haydi iyi akşamlar.pazar akşmı itibairyle size bol vakit harcıycammmmm,konuşacakalrımda varrr:53:siz merak ede durun ben gelicemm sözzzz:87::87::87:
herkesi öptümmmmm:70::70:

ama başkası daha çok yediğinde nedense insan kendini daha ii hissediyor :77: ne saçma demi ama :44:

kızlarrrr ben bildirimimi cumartesi sabah yapsam nasıl olur...:50::50::50::50::50: zira bu günkü yediklerimi yarına toparlayamam bi bakın bakalıım çokmu abartmışım yaa

sabah kahvaltı yok sadece 1tane biskrem
öğle 5 adet mercimek köfte.:18::18:
2 tane patatesli yağsız siğara böreği
2 dilim peynirli börek :50::50::50::50::50:
1 porsiyon kaarışık dondurma
akşam 2 dilim ekmek bikaç kaşık menemen:50::50:
çok pişmanımmm çokkkkkkkk

Back
X