70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeeee.ben de 26 yım canımmmm:54:

o zamnnnnn aç kapıyııııı:71:

canım mümkün olduğunca hazır gıdalar tüketme bence çok zararlı ama arada bişey olmazz ye gitsin.

:45::45::45::45::45::45::45::45:

ben deeee çok severimmmm:56:

geçmiş olsun bitanemmm daha çok gençmişisin.dikkat et.

hoşgeldinnnnnn

kızzz maşallah yaşın avantajı iştee hiç 2 tane doğurmuş gibi değilsin:nazar::nazar:

canım biz de 1.5 sene ayrıydık benim de atama oldu sözleşmeli ve ayrı kaldık.bunlar çok normal benim de eşim trip yapardı bana.sakın dert etme onu da anlamaya çalış.arkadaşlarının yanında konuşamıydur tatlım.

Allah kavuştursunnnnn

ayyy yine çookkk yoğun bir günden merhabaaaaa.bi de bu iks midir nedir bu çıkmışşş kızzz sudemmmm nedir bu öğretmenlerin kağıt kürk işleri anacım yaaaa.öğretmenliğe vakit kalmıyoo heeeee:47::47:
bende 1.5 yıl ayrı kaldım.seherım ya ne çok benzıyoz.

ıks ben daha doldurmadım.ama bence ıyı olacak gıbı 10 yılı gecen fosıller gıtsın yaaaaaa....
eger uygulanırsa ben çok mutlu olucam okulda bı suru sevmedıgım 10 yıllıklar var onlar gıdceek...

ha yerlerıne daha ıyilerı mı gelecek bılemem ama....olsun onlar gıtsın gözum görmesın onları....
nasıl olsa benım 10 yıl olmaya daha çok var.

öncelikle biz senin yanındayız ve sen bu kiloları vereceksin buna inan 100 gr vermişsin olsun zaman geliyor onu bile veremiyoruz hatta alıyoruz. kuru kayısı işe yarıyor canım. regl olacağın için de karnının şişmesi doğal :16::16:

destegın ıcın saolbebgım ama kuru kayısıyı sabah akşam hep yıyom bagırsak çalıştırsın dıye ama benımklıler tembel sanırım....yoksa kuru kayısı mı kılo aldırıyo .....

destegın ıcın saolbebgım ama kuru kayısıyı sabah akşam hep yıyom bagırsak çalıştırsın dıye ama benımklıler tembel sanırım....yoksa kuru kayısı mı kılo aldırıyo .....

tabi belli bir mikatrı geçince kilo aldırabilir ama kilo verme sürecinde bence en önemli şey pes etmemk onun için devam ediyoruz :21::21:

diyetı bırakmamam için biri bana bişey sölesin.......

çocuklugumdan berı obur bırıyım ve hep çok yedım.

ama son zamanlarda kek,çikolata,gofret,dondurma da dahıl herşeye hasretım okadar az yıyorum ki........

ne ekmek yıyorum,ne reçel,ne hamur....

ama kılo veremıyorum....vucudum nasıl bır dırenişte anlamadım....

1.wc sorunum var.(genelde 3 gunde 1 )

2.regl olcam.

3.karnım 5 aylık hamıle gibi...

ve alerjım oldugu ıcın her gun yemek kaşıgı pekmez içmek zorundayım sanırım o bana kılo aldırıyo yaptıgım dıyet boşa gıdıyo....

evimi karıncalar bastı acil yardım istiyorum...........temızlgıgı yapıp her yerı çamaşır suyuyla sıldıkten 1 saat sonra her yerde karınca bitiyo.............

baş.kılom:77.6

hedef :65

gecen hafta:72.6

bu haft:72.5

gıden :sadece 100 gram

top gıden :5 kılo 100 gram.

ustelık bu hafta 2 kez 1 saat yürüdüm.akşamdan kaytısımı yedım,5 ı bı yerde çayımı ıctım

benden de sadece 200 gram gitti bu hafta bende regl oldum karnım davul gibi ben de bu hafta çok kaçamak olmadı merak etme canım regl yüzünden bunlar haftaya gör sen baya gidecek bizden:27:

:1::1: çok tatlısın yaşımızda boyumuzda uygun ama 3 rakiple ne yaparım bilmiyorum o zaman şöyle yapalım ben filiz 1.60 boyundayım kocamın değimiyle gül dalı boyu :1: :1: 70.9 kilodayım hedefim 60 ama ilk hedefim 68 aşamalı hedef koyarım her zaman

ne güzel iltifat etmiş eşin..:nazar::nazar:gül dalı bundan sonra sana gül dalı diyelim ozaman:21::21::21:tmm baklım haftaya kaç kilo vereceğiz bak rakibiz ama birbirimize yardımcı olucaz gaz vericez olurmu canımm:71::71::87::87:

günaydınlar kızlar:86: kilo bildirimi yapıyorum ama aralarda kaçırdım dışarıya gezmeye falan gittik sporda hak getire az vermişim söz bu hafta sporumu yapıcam ,çok güzel kilolar vermişsiniz hırslandım:kkk: tebrik ederim herkesei:46:

başlangıç :78
geçen hafta:74,4
bu hafta :73,9
giden :500 gr
toplam giden:4kilo 100gr

benden de sadece 200 gram gitti bu hafta bende regl oldum karnım davul gibi ben de bu hafta çok kaçamak olmadı merak etme canım regl yüzünden bunlar haftaya gör sen baya gidecek bizden:27:

yok anam bendekide regl falan işideğil zaten 10gün gecikti altüst oldu hormonlar neys eoldum anca 1kilo verdim buhfta ise aynıyımm,çarşamba yediğim börekelrden dolayımı bukadamı farkedecek yaaaa:84:hızlanmaıdmı benimki hızlansa olcakta:50: offfyaaa sudeeemmm aynenn dedğin gibi bunda uzun süredir aburcuburu kestim ya,mutfak arşivimden çok şey kalktı :52:
75 rakamınını altına insem geris gelicek tartıda takıldım yaaaaa:47:suyumu içiyorum sadece buhafta sporum az oldu malum dersten gidemedim ama dün çarşıalra yürüdüm geldim spora p.tesi gittim bide dün akşam evde nivea bodyle yaptım çok şey değişti haytımda hafiifleim inceldim azcık ama gitmiyorr:84:

ama son zamanlarda kek,çikolata,gofret,dondurma da dahıl herşeye hasretım okadar az yıyorum ki........

2.regl olcam.

ve alerjım oldugu ıcın her gun yemek kaşıgı pekmez içmek zorundayım sanırım o bana kılo aldırıyo yaptıgım dıyet boşa gıdıyo....

evimi karıncalar bastı acil yardım istiyorum...........temızlgıgı yapıp her yerı çamaşır suyuyla sıldıkten 1 saat sonra her yerde karınca bitiyo.............

ustelık bu hafta 2 kez 1 saat yürüdüm.akşamdan kaytısımı yedım,5 ı bı yerde çayımı ıctım
diyeti bırakmamn için 5 sebep canım
biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir...sağlığın için:21::21:
ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....kendin için:12::12:
üüüüüüüüüç....kilo vermeni çekemeyenler için:33::33:
dööööööört....fıstık olman için:31::31:
beeeeeeşş......bizim için:91::91:

hepimizin durakladığı hatta artıda oldupu zamanlar oldu...ama sonra noooldu gelecek haftalarda fazla fazla verdik
ayrıca bu gün koştuğunun hemen yarın faydası olmaz...gelecek hafta etkisini görürsün..:8::8:düzenli olarak koşan bi insan 3 ay sonra birden hızlı kilo vermeye başlıyomuş..bu bilimsel bi çalışma canım...karıncalar yaz geldi Allahın emri.takma kafana..:27::27:.hem azda olsa vemişsin sakın pes etme:47::47::47:

bende 1.5 yıl ayrı kaldım.seherım ya ne çok benzıyoz.

ıks ben daha doldurmadım.ama bence ıyı olacak gıbı 10 yılı gecen fosıller gıtsın yaaaaaa....
eger uygulanırsa ben çok mutlu olucam okulda bı suru sevmedıgım 10 yıllıklar var onlar gıdceek...

ha yerlerıne daha ıyilerı mı gelecek bılemem ama....olsun onlar gıtsın gözum görmesın onları....
nasıl olsa benım 10 yıl olmaya daha çok var.

kızlar bende öğretmenim sizdemi duydunuz öğretmene rotasyonu ya,offf benim hiç ama hiç işime gelmiyoo inşallah başka bir yol bulurlar 30 yılını dolduranları emekli etmek gibi,yoksa ben izmirde nerelere giderim bilemiyorum puanım çok düşük.sizlerin branş ne kızlar

hepimizin durakladığı hatta artıda oldupu zamanlar oldu...ama sonra noooldu gelecek haftalarda fazla fazla verdik
ayrıca bu gün koştuğunun hemen yarın faydası olmaz...gelecek hafta etkisini görürsün..:8::8:düzenli olarak koşan bi insan 3 ay sonra birden hızlı kilo vermeye başlıyomuş..bu bilimsel bi çalışma canım...karıncalar yaz geldi Allahın emri.takma kafana..:27::27:.hem azda olsa vemişsin sakın pes etme:47::47::47:

canimm cok güzel 5 sebep yazmissin kutluyorum seni:7:

ya aynıyız senle,kabızlık nekadar dikkat etsemde tam rayına oturmuyor ve boşaltım iyiolmayınca kiloda gitmiyor maleseffff,sabahları ılıkballı suyum bazen hemen 2ssat sonna çıkarıyor bazende taaa akşamı buluyorrr:53:bundan dolayı biara çok kilo aldım şimdi yine vermem hızlanamadı..neyse p.tesiden sonra spordayım tamgaz,sınav buhfatsonu ve ben sporu hergüne çıkarcam,başka ne dğiştircem bilmiyorum daha azyemekmi:26:sudeem kaderdaşımmm:70:

2.regl olcam.

canim yilmak yok 5 i 1 yerde cayini düzenli aksam sabah icersen tam 1 hafta sonra etki etmeye basliyor..ben gecen hafta basladim ancak dün ve bugun etki etti devam et olur

2.regl olcam.

şahsen ,

2 hafta önce : -100 gr
1 hafta önce : -300 gr
bu hafta : -1400 gr

pes etmeeeeeeeeeeeeeeee :34:

tabi belli bir mikatrı geçince kilo aldırabilir ama kilo verme sürecinde bence en önemli şey pes etmemk onun için devam ediyoruz :21::21:
amin canımcım

ınş bebekım

yok anam bendekide regl falan işideğil zaten 10gün gecikti altüst oldu hormonlar neys eoldum anca 1kilo verdim buhfta ise aynıyımm,çarşamba yediğim börekelrden dolayımı bukadamı farkedecek yaaaa:84:hızlanmaıdmı benimki hızlansa olcakta:50: offfyaaa sudeeemmm aynenn dedğin gibi bunda uzun süredir aburcuburu kestim ya,mutfak arşivimden çok şey kalktı :52:
75 rakamınını altına insem geris gelicek tartıda takıldım yaaaaa:47:suyumu içiyorum sadece buhafta sporum az oldu malum dersten gidemedim ama dün çarşıalra yürüdüm geldim spora p.tesi gittim bide dün akşam evde nivea bodyle yaptım çok şey değişti haytımda hafiifleim inceldim azcık ama gitmiyorr:84:
off sendemı benımle aynı kadrı paylaşıyosun

süper yazmışsın tebrıkler.
ama artık tak dedı ya kesın bu hafta 1-1.5 kılo vermişim dır dıyte tartıya cıkıp 100 gramı görunce böle oldum:53::53::53::53::50::50::50::50::26::26::26::5::5::5::5:

nerdeyse 2aydır aynı kılolardayım 72.3 u bıle gormustum 2 ay ınce off ya.allahım bana güç ver şu kıloları vermem ıcın.

kızlar bende öğretmenim sizdemi duydunuz öğretmene rotasyonu ya,offf benim hiç ama hiç işime gelmiyoo inşallah başka bir yol bulurlar 30 yılını dolduranları emekli etmek gibi,yoksa ben izmirde nerelere giderim bilemiyorum puanım çok düşük.sizlerin branş ne kızlar

canım benım puanın 36 mı ne 3.5 yıllık sınıfcıyım.seherde matematıkçi

ya aynıyız senle,kabızlık nekadar dikkat etsemde tam rayına oturmuyor ve boşaltım iyiolmayınca kiloda gitmiyor maleseffff,sabahları ılıkballı suyum bazen hemen 2ssat sonna çıkarıyor bazende taaa akşamı buluyorrr:53:bundan dolayı biara çok kilo aldım şimdi yine vermem hızlanamadı..neyse p.tesiden sonra spordayım tamgaz,sınav buhfatsonu ve ben sporu hergüne çıkarcam,başka ne dğiştircem bilmiyorum daha azyemekmi:26:sudeem kaderdaşımmm:70:
iyi fıkır ne zamandır sirkelı ballı ılık su i.miyosum

canim yilmak yok 5 i 1 yerde cayini düzenli aksam sabah icersen tam 1 hafta sonra etki etmeye basliyor..ben gecen hafta basladim ancak dün ve bugun etki etti devam et olur
5i bı yerdenın tadıda çok kötü ya nacak soguyunca dıkıyom tepeye bı dıkişte içiyom

şahsen ,

2 hafta önce : -100 gr
1 hafta önce : -300 gr
bu hafta : -1400 gr

pes etmeeeeeeeeeeeeeeee :34:
fıstık senın maşş. var zaten yaaaaa.
ama benım nerdeyse 1 aydan fazla olacak vucut bu kadarda direnmez heralde.....

kızlar eşimle bir anlaşma yaptık,aslında bu anlaşma yıllardır var ama bu sefer başarabilirim gibi bir hırsım var, olay şu:
ben 55 kiloya indiğim gün eşim sigarayı bırakacak.biz tanıştığımızda 10 yıl önce bile 58 kiloydum bunu bildiği için imkan ihtimal vermiyo,aslına bakarsanız o kadar veremem sanki o kiloya inersem zayıflıktan ölürüm gibi geliyo:27: ama napcan işte anlaşma anlaşmadır. :82:
bende eşimin sigarayı bırakmasını nasıl istiyorum size anlatamam,sizce bir gün 55 i görmem çok mu zor,yaşım 28,5,boyum 1.58

başlangıç:78
geçen hafta:75
buhafta:75
giden yookk,
gelende:yokkkkk:52:
başlangıç traihimde enson 23 nisan dedimdi ama ben yıllardır başlamımışımmmm:60:
hedeff: 65.........:31::31:

Back
X