70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar, kilo veren bütün arkadasları tebrik ediyorum, bu hafta topıkce guzel kılolar verılmış maşallahh :nazar::nazar:
ben de 4 günlük kayınvalide kacamagı ve uzerıne regl olmama ragmen bişiler yapmışım kendi çapımda ama benım de en yakın zamanda şu tuvalet problemıne cözüm bulmam gerekiyooo :26:

başlangıç :79
geçen hafta :76.20
bu hafta :75.50
giden/gelen :700 gr
toplamda giden :3.50
hedef :58

Son düzenleme:
kızlar eşimle bir anlaşma yaptık,aslında bu anlaşma yıllardır var ama bu sefer başarabilirim gibi bir hırsım var, olay şu:
ben 55 kiloya indiğim gün eşim sigarayı bırakacak.biz tanıştığımızda 10 yıl önce bile 58 kiloydum bunu bildiği için imkan ihtimal vermiyo,aslına bakarsanız o kadar veremem sanki o kiloya inersem zayıflıktan ölürüm gibi geliyo:27: ama napcan işte anlaşma anlaşmadır. :82:
bende eşimin sigarayı bırakmasını nasıl istiyorum size anlatamam,sizce bir gün 55 i görmem çok mu zor,yaşım 28,5,boyum 1.58

bence inebilirsiniz boyunuz için 55 uygun fıstık gibi olursnuz :1::1: hem çok iyi bir anlaşma eşinizin sigarayı bırakması

seni özlediiimmmmmm :14::14::14:
geçmiş olsunnnnnn cnm benim, nasılsın şimdiiii :61::71:

sağol gülüm şimdi daha iyiyim...
bende seni özledim canım..

canım benim hoşgeldin. özledik yaw:71::70:
allah kardeşininin mutluluğunu daim etsin inşallah hayırlı olsun:64::64:
ne operasyonu canım geçmiş olsun :71:

uzun zaman oldu değil mi dneizperim?
amin canım valla çok yoruklduk sorma..
sağol canım

selam canim bende 90la basladim acaba seninn gibi 60lari görürmüyüm benimde hedefim ayni canim..kutluyorum seni nasil verdin onca kiloyu anlatirmisin biraz istersen özelimede yazabilirsin..senin gibi basarmis olan insanlarin deneyximlerini bizimle paylasmasi bize hem umut verir hem cesaret,hemde bilgi ediniriz..amacina biranönce ulasman dilegiyle hoscakal:nazar:

canım özeline yazarım...
azimle işte...

bende 1.5 yıl ayrı kaldım.seherım ya ne çok benzıyoz.

ıks ben daha doldurmadım.ama bence ıyı olacak gıbı 10 yılı gecen fosıller gıtsın yaaaaaa....
eger uygulanırsa ben çok mutlu olucam okulda bı suru sevmedıgım 10 yıllıklar var onlar gıdceek...

ha yerlerıne daha ıyilerı mı gelecek bılemem ama....olsun onlar gıtsın gözum görmesın onları....
nasıl olsa benım 10 yıl olmaya daha çok var.

canım 12 yılını doldurmuş fosil olark :52::52:yazıyorum...
benimde sevmediğim bayağı fosil var...
ama ben genç görünenlerdenim herkes 4 yıllık mısın diyoooooooo:33::33::33:

amin canımcım

ınş bebekım

off sendemı benımle aynı kadrı paylaşıyosun

süper yazmışsın tebrıkler.
ama artık tak dedı ya kesın bu hafta 1-1.5 kılo vermişim dır dıyte tartıya cıkıp 100 gramı görunce böle oldum:53::53::53::53::50::50::50::50::26::26::26::5::5::5::5:

nerdeyse 2aydır aynı kılolardayım 72.3 u bıle gormustum 2 ay ınce off ya.allahım bana güç ver şu kıloları vermem ıcın.

canım benım puanın 36 mı ne 3.5 yıllık sınıfcıyım.seherde matematıkçi

evet aynı kaderi yaşıyoruz inş.düzelri bigün..yok balım ben sirkeli değil sadece ılıksuya çokaz bal velimon sıkıyorum içiyorum nebileyim çıkarıyor işte..yaaa bendeki meret öle bişeyki ben hemoroid ameliyatı oldum 4sene önce 5sene olcak nerdeyse ilkyıllar iydi sonrada dikkat edersem ne ala:50:yoksa biityorummm..acı yesem beni yakıyor sızıdan ölüyorum,çok bitki çayalrı mesela beşibiyerde birara denemiştim 15gün sabah akşam ishalde kanamam arttı eşimde çok kızdı yan, kilo vermek için böyle şeyleir yapamıyorumm çok hassas malum bölgem:1:hiç incinmeyecek kabızda olmıycan ishalde çok:50:
yani yukarıda tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakalmı o misal iştee:1:
şimdi arada yeşilçayla ya mate ya biberiye yafund aiçiyorum bazen karıştırıyorum:34:bende kolonosskopi yaptırsam yeri yani:40:

Günaydın kızlar, kilo veren bütün arkadasları tebrik ediyorum, bu hafta topıkce guzel kılolar verılmış maşallahh :nazar::nazar:
ben de 4 günlük kayınvalide kacamagı ve uzerıne regl olmama ragmen bişiler yapmışım kendi çapımda ama benım de en yakın zamanda şu tuvalet problemıne cözüm bulmam gerekiyooo :26:

tebrik ederim canım benim gidecek gidecek bu kilolar:27:

Günaydın Kızlar :69: kilo bildirimi yapıorum yaşlı gözlerle :43::43::43::60::60::60:

başlangıç tarihi: 10 mayıs 2011
hedef: 55
başlangıç kilom: 75
geçen hafta:69
bugün: 68.700
toplam giden: 6.500 kg
bu hafta giden: 300 gramcık :53::53::53::53:ağzıma sakız dahi atmadım ekstra nasıl oluyo anlamadım arkadaşlar şaşkın vaziyetteyim neyse sakin oliciiim :59: :60: bi de bu hafta 40 beden pantolon denedim oldu ama tartıda 300 gram gitmiş...ablamın dietisyenini aradım sabah sabah anlattım durumu böle böle die...bi hafta çok dikkat ettim... yürüyüş yaptım 300 gram ne iş felan dedim...yağdan gitmiştir ondan tartıda gözükmez dediiii:66::66::66::66::66:
belki de kadıncağız beni sabah sabah mutlu etmek için öle söledi :69::69::69:

iyi fıkır ne zamandır sirkelı ballı ılık su i.miyosum

5i bı yerdenın tadıda çok kötü ya nacak soguyunca dıkıyom tepeye bı dıkişte içiyom

fıstık senın maşş. var zaten yaaaaa.
ama benım nerdeyse 1 aydan fazla olacak vucut bu kadarda direnmez heralde.....

canım burda çok var maaşallah denilcekler...ya bizde artık kilolarımı yazarken çok vermiş yazalım
bizde artık sadece başklarını tebrik eden olmayalım.artık yeterrrr:84:onlar kilo veriyor biz mutlu oluyoruz olmazki ama bizde olalım değilmiiii:53:benim sabrım çok yoktur ya bu topikten ayrılcam veremdikçe deliriyorum,kendimde suç arıyorum töbe töbeee ulennnnnn:27:ama işte insanı gaza getiren bişeyler öğreten yanıda var buranın ama bizde sudeyle artık hızlansak artık ozaman tam müdavim oluruz :60:artık yeterrrr:24::24:

günaydııııınnn çıtırlarrrrrrr:66::66::66:
dayanamadım işe gitmeden bildirimimi yapayım dedim:32::32::32:
öncesinde kilo veren veremeyen herkese başarılar diliyorum,eninde sonunda ,düşe kalkada olsa hedefimize ulaşıcağız:52::52:
başlangıç:30.ekim.2010
başlangıç:86
geçen hafta:66.9
bu hafta:65.9:nazar:
giden:1000gr.:52::52:
toplam giden:20.1 kg:nazar::nazar::nazar:
hedef:60
beden:38-40
boy:1.62

başlangıç : 75 kg :19:

geçen cuma : 67,1 :31:

bugün : 65,7 :52:

giden : 1400 gr :65:

toplamda giden : 9300 gr :nazar:

:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:

herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar:79::79::79::79:kilo veren herkese kocaman alkışşşş:46::46::46::46:gelsin bildirimlerrrrr

başlangıç:18 nisan 2011
başlangıç kilosu:75.5
geçen hafta:72.3
bu hafta:70.8
giden:1.5
toplamda giden:4.8
hedef 57
:50::50::50:kızlar 60 göremedim bi türlü:45::45::45: 70 yapıştı bana yaaaa:84::84::84::84:çıtırlar yaşım 25 1.63 boyundayım kilom 70.8 bana ıygun rakip istiyorum varmı talip olannnn:32::32::32::32:

KAPTAN SENANIN DİKKATİNE BU BİR BİLDİRİMDİR

diyete başlama tarihi:16 mayıs 2011

hedef kilo:59

başlangıç kilo:76

geçen haftaki kilo:73

şimdiki kilo:72

giden kilo:1

toplam giden kilo:4

boy:1.75

kızlar bildirim yapıp çıkmam lazım dışarda biarz işlerim var biraz sonra gelirim öpüyorum hepinizi :16::16:

başlangıç 90
geçen hafta 63.5
bu hafta 62.5 :64::64:
qiden 1 kilo
toplamda 27.5 :65::65::65:
hedef 60 ...

diyete baslangic:eylül 2010......90 kilo
gecen hafta: 80.5 kilo
bugün : 79.5 kilo
1 haftada kilo kaybi 1.0 kilo
bu aralar(son haftalarda) vücudum tamamen bir pil gibi durdugu ve ne yapsam kilo veremedigim icin,bu vermis oldugum kilomdan dolayi kendimi kutluyorum ve bugun kendime koca bir dilim pastayi ikram edixorum..saka saka saka:1::1::1: hanimlar araniza geleli tam bir hafta oldu ve kendimde büyük degisiklik görüyorum..sihirli bi deynek dokunur gibi oldu...hepiniz varolun öpüldünüzzzz:54::54::54:

günaydın kızlar

regl oldum karnım ağrıyor ve çok şiş.

başlangıç:74.2
geçen hafta:65.5
bu hafta:65.3
giden:200gramcık ( okadar dikkkat ettim ama yok olmadı duraklamaya girdim herhalde bu hafta:5:)
toplamda giden:8.9
hedef:58

başlangıç: 90
geçen hafta: 61.5
bu hafta: 61.3
giden/gelen: 200 gr
toplamda giden: 28.700 kg
hedef..:55

Günaydın kızlar...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler....
Eski arkadaşlar hepiniizi çok özledim...
Umarım herkesler iyidir.

Bugün cuma... Cumanız mübarek olsun kızlar...
Bu cuma günü hayırlı haberler alırız inşallah..:34:
Kızkardeşimin nikahını yaptık geldik...
Çok güzel bir gelin olmuştu.
Evini de avandard tarzda döşemiş...
Beyaz pembe...:nazar:
Allah bir yastıkta kocatsın :nazar:
Küçük bir ameliyat geçirdim bu arada..
bakıcı arayışlarım hala sürüyor...
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...

Kiloma pek dikkat etmedim.
Tartım da bozuldu kızlar bu arada...
En son hafızamda kalan rakamı yazıyorum bu sebeple...

Hepinizi öpüyorum..
Benim sıpalar kalkar şimdi...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın hanımlarr hayırlı sabahlar:69:hayırlı cumalarr:69:
maş.. bu hafta kilo veren verene bütün arkadaşları tebrik ediyorum :65::65:bende sonunda 1 kilo eksildim öyle hafifledimki bıkmıştım artık gr lardan:50::50:

başlangıç 81
gçn hfta 73
bu hafta 72 :66::66:
hedefim 68 :34:

az kaldı adımı mavii yazdırmayaaaa

günaydın kızlar nasılsınız ben bi geçmişe dalıp geleyim bu arada bildirimimi yapayım

başlangıç 82
geçen hafta:77,5
bu hafta:77
giden:500gr
hedef:55

kızlar günaydın,
kilo bildirimi yapıyorum
başlangıç 76.4
geçen hafta 72.8
bu hafta 71.5
giden/gelen 1.3
toplamda giden 5.1
hedef 65
şükür ki bu hafta güzel kilo verdim ve çoook mutluyum :32:
ama inanın her hafta böyle olmuyo bir hafta 200 gram diğer hafta 1 kilo üstü,aynı şekilde beslenmeme rağmen böyle,ne dirençli bir vücudum var ama dimi :27:
arkadaşlar bu arada cuma dışında pek girip sizle muhabbet edemiyorum iş çocuk ev derken bazen girip okuyup çıkıyorum o yüzden çok üzgünüm ama kalbim sizinle,her hafta cuma olsun diye iple çekiyor her birinizi merak ediyorum naptılar diye :69:
kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyor veremeyenleride gazlayıp haftaya bizi geçmelisiniz diyorum
hepinizi çok öpüyorum :16::16::16:

günaydınlar kızlar:86: kilo bildirimi yapıyorum ama aralarda kaçırdım dışarıya gezmeye falan gittik sporda hak getire az vermişim söz bu hafta sporumu yapıcam ,çok güzel kilolar vermişsiniz hırslandım:kkk: tebrik ederim herkesei:46:

başlangıç :78
geçen hafta:74,4
bu hafta :73,9
giden :500 gr
toplam giden:4kilo 100gr
hedef :65

hepinizi tebrik ederim :46::46::46::46::46::nazar:

kızlar eşimle bir anlaşma yaptık,aslında bu anlaşma yıllardır var ama bu sefer başarabilirim gibi bir hırsım var, olay şu:
ben 55 kiloya indiğim gün eşim sigarayı bırakacak.biz tanıştığımızda 10 yıl önce bile 58 kiloydum bunu bildiği için imkan ihtimal vermiyo,aslına bakarsanız o kadar veremem sanki o kiloya inersem zayıflıktan ölürüm gibi geliyo:27: ama napcan işte anlaşma anlaşmadır. :82:
bende eşimin sigarayı bırakmasını nasıl istiyorum size anlatamam,sizce bir gün 55 i görmem çok mu zor,yaşım 28,5,boyum 1.58
canım ya keşke 65 e anlaşsaydın .eşin sigarayı daha erken bırakırdı 55e de ulaşırsın ama çok zayıf mı olursun bılemıyorum.evelendıgınde zayıfmıydın?

sağol gülüm şimdi daha iyiyim...
bende seni özledim canım..

uzun zaman oldu değil mi dneizperim?
amin canım valla çok yoruklduk sorma..
sağol canım

canım özeline yazarım...
azimle işte...

canım 12 yılını doldurmuş fosil olark :52::52:yazıyorum...
benimde sevmediğim bayağı fosil var...
ama ben genç görünenlerdenim herkes 4 yıllık mısın diyoooooooo:33::33::33:
hadi ya maşş.ay harıkasın ya ...

ya biizmkıler varya ruhları göçmüş...öğrencılerın hallerı perişan o öğretmenler gıtmelıler canım....

canım senın yaşında genctır bızde 10 yılı doldurmuş dedıklrım en az 10 yıl 20 yıldan fazla olup biizm okulda 13-15 snedır çalışanda var.20 sene çalışan da var.ben bu uygulamanın güzel olacağını düşünüyorum kendı açımdan.
evet aynı kaderi yaşıyoruz inş.düzelri bigün..yok balım ben sirkeli değil sadece ılıksuya çokaz bal velimon sıkıyorum içiyorum nebileyim çıkarıyor işte..yaaa bendeki meret öle bişeyki ben hemoroid ameliyatı oldum 4sene önce 5sene olcak nerdeyse ilkyıllar iydi sonrada dikkat edersem ne ala:50:yoksa biityorummm..acı yesem beni yakıyor sızıdan ölüyorum,çok bitki çayalrı mesela beşibiyerde birara denemiştim 15gün sabah akşam ishalde kanamam arttı eşimde çok kızdı yan, kilo vermek için böyle şeyleir yapamıyorumm çok hassas malum bölgem:1:hiç incinmeyecek kabızda olmıycan ishalde çok:50:
yani yukarıda tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakalmı o misal iştee:1:
şimdi arada yeşilçayla ya mate ya biberiye yafund aiçiyorum bazen karıştırıyorum:34:bende kolonosskopi yaptırsam yeri yani:40:
tatlım senın işin de zormuş.
bizdede bağısak problemlı bı arkadaş vardı.ne dersek alınırdı onun mu bedduasını aldım ne.bişiler sölemıştı net hatırlamıyorum.

ben diyete dün başlamdımm yani nedense hiç değişim yok :14: azıcık barim olsaydı :14: şaka bi yana umarım haftaya güzel bi kilo kaybı ile yazarım bende buraya kilomu ama şuan hala 76.5

sudem ben anlamadım 10 yıl olayını. 10 yıl aynı okulda çalışan mı gidecek rotasyon yani doğuyamı ben anlamadım tam bi açıklasan:27:

:5: :5: :5: :5: annemleri kahvaltıya davet ettim ama ben burada oturuyorum :5: :5: :5: en iyisi gidip hazırlıklarımı tamamlayayım ... görüşmek üzere... :5:

canım ya keşke 65 e anlaşsaydın .eşin sigarayı daha erken bırakırdı 55e de ulaşırsın ama çok zayıf mı olursun bılemıyorum.evelendıgınde zayıfmıydın?

hadi ya maşş.ay harıkasın ya ...

ya biizmkıler varya ruhları göçmüş...öğrencılerın hallerı perişan o öğretmenler gıtmelıler canım....

canım senın yaşında genctır bızde 10 yılı doldurmuş dedıklrım en az 10 yıl 20 yıldan fazla olup biizm okulda 13-15 snedır çalışanda var.20 sene çalışan da var.ben bu uygulamanın güzel olacağını düşünüyorum kendı açımdan.
tatlım senın işin de zormuş.
bizdede bağısak problemlı bı arkadaş vardı.ne dersek alınırdı onun mu bedduasını aldım ne.bişiler sölemıştı net hatırlamıyorum.

yani tam anlamadım mevzuyu:26:burdamı o arkadaş?

offf oku oku bitmedi ben geçmişi okuyorum sayfa çoğalıyor:9:benim bu hafta sadece 500grcık gitmiş ama olsun gitmiş ya önemli olan gitmesi dimi eşimde olsun diyor 100 gr bile olsa en azından yerinde saymıyorsun dedi bide bende fark varmış gözle görülür sıkılaşıyormuşum galiba böle devam edersem yaz sonu fıstık gibi olurmuşum:69:ay benim adama bi haller oldu kafaya bişeymi düştü ne:60:sabah sabah ne bu iltifat dedim çok sevindirik oldum ya kocacım beni takdir etti kilo konusunda oda inanmaya başladı kızlar beni sakın bırakmayın emi böle devam edeyim bu hafta az kilo verdim diye moralim bozulur gibi oldu ama eşimin sözleri bide sizin verdiğiniz kilolar ilham kaynağım azda olsa gidecek bu kilolaaaaaaaaaar:66::66:

kilo veren bütün arkadaşlatrı tebrik ediyorum:65::65::65:büyük iş başarıyoruz büyük iş

kılavuzcum seni ayriyeten tebrik ederim 20 kiloyu aştın bu hafta kırmızım sana yandı canım:66::66:

Son düzenleme:

bulursan bana da söle
yeşil erık mı yemedım ,hafta boyunca sebze mı yemedım,kahvaltıda ve akşam meyve mı yemedım,kıyısı mı yemedım,5i bı yerde mı içmedım hiöçbiri etkılemedı.

Günaydın Kızlar :69: kilo bildirimi yapıorum yaşlı gözlerle :43::43::43::60::60::60:

başlangıç tarihi: 10 mayıs 2011
hedef: 55
başlangıç kilom: 75
geçen hafta:69
bugün: 68.700
toplam giden: 6.500 kg
bu hafta giden: 300 gramcık :53::53::53::53:ağzıma sakız dahi atmadım ekstra nasıl oluyo anlamadım arkadaşlar şaşkın vaziyetteyim neyse sakin oliciiim :59: :60: bi de bu hafta 40 beden pantolon denedim oldu ama tartıda 300 gram gitmiş...ablamın dietisyenini aradım sabah sabah anlattım durumu böle böle die...bi hafta çok dikkat ettim... yürüyüş yaptım 300 gram ne iş felan dedim...yağdan gitmiştir ondan tartıda gözükmez dediiii:66::66::66::66::66:
belki de kadıncağız beni sabah sabah mutlu etmek için öle söledi :69::69::69:
öleyse güzel sevınelım bızde 100 gram verdık.
en az 1kılo verdım sanıyom ama ya.vere vere 100 gram hehe

canım burda çok var maaşallah denilcekler...ya bizde artık kilolarımı yazarken çok vermiş yazalım
bizde artık sadece başklarını tebrik eden olmayalım.artık yeterrrr:84:onlar kilo veriyor biz mutlu oluyoruz olmazki ama bizde olalım değilmiiii:53:benim sabrım çok yoktur ya bu topikten ayrılcam veremdikçe deliriyorum,kendimde suç arıyorum töbe töbeee ulennnnnn:27:ama işte insanı gaza getiren bişeyler öğreten yanıda var buranın ama bizde sudeyle artık hızlansak artık ozaman tam müdavim oluruz :60:artık yeterrrr:24::24:
şeytanın bacağını her hafta kırdım sanıyom da bi kıramadım yaaaaaaaaaaa.

sudem ben anlamadım 10 yıl olayını. 10 yıl aynı okulda çalışan mı gidecek rotasyon yani doğuyamı ben anlamadım tam bi açıklasan:27:
canım kesın değil daha seneye uygulanmayı düşünülen bi proje.doguyu ben bılmıyom.

sanırım şöle her okula 1 müfettiş verılecek .bizi 1. müfettiş.
2.idare.
3. velıler degerlendırecek.

bunun dışındada 5 yılı dolduran ıadrecı ve 10 yılı doldruan ögretmen yer deıgtırecek.sadece aynı okul degıl dıye bılıyorum.durduk yere nıye dogu olsunkı.????????

seneye bellı olur?uygulamaya geçilecek mi?millet itiraz eder.itirAZLAR kabul edılırse eskı ta eskı hamam da olabılır canım.

bekleyek görek bakem ne olıcek?benım tuzum kuru gibi 3.5 sene oldu daha....

Back
X