- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
hayırlısı olsun hakkındatam çıkıyordummmm ama bugün atamalar belli olacakçok düşük bi ihtimalde olsa atansam süper olacak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:81: :81::81:
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun hakkındatam çıkıyordummmm ama bugün atamalar belli olacakçok düşük bi ihtimalde olsa atansam süper olacak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tam çıkıyordummmm ama bugün atamalar belli olacakçok düşük bi ihtimalde olsa atansam süper olacak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sanada günaydın canım..rakibm gelmişşşcumaya toparlarsın bişeyciğin kalmaz
bende reglim bu hafta takıldım gibi hayırlısı bakalım 69 u yine göremeyeceğim galiba:18::18::18:
canııııııııım kıyamam sena ablama..:26::26:ablacım yaa nolur git bi meyve suyu limonata falan iç..hem ıce tea de daha az şeker var onuda içebilirsin..kan şekerin düşmüş senin ellerin falan titriyo bayılıy kalırsın Allah korusun..hep sen bize kızıyodun şimdide ben kızıcam hadiii ama![]()
kızlar günaydın..
işe bi geldim bgn, toplantı toplantı üstüne.. işten kovulanlar falan oldu, 2 şube birleştirildi, ben de olumsuz bir şey yok ama başka bir şubeye atandımm![]()
bu öglen arası tasınıyorum.. gittiğim şube nasıl bilmiyorum, gün içerisinde cok yogun oldugunu biliyorum ama![]()
inşallah gelebilirim aranıza gene.. ben esyalarımı topliiim şimdii![]()
günaydın herkeseeee... dün akşam giremedim :93: bugün ve yarın allerji testleri varhastaneleri hiç sevmiyorum 1 aydırda çıkamıyoruzz
dün akşam elimide yaktım şimdi ii ama akşam nasıl bir acıydı. mahvetti valla
dukan kitabımda hala gelmedi .. birazdan ben evden çıkarım kargo gelir...
bu arada şimdiden çok geçmiş olsun sena. dilerim güzel sonuçlarla dönersin . allah herkese sağlık sıhhat versin onlar olmayınca hiç bişi olmuyor![]()
![]()
![]()
![]()
tam çıkıyordummmm ama bugün atamalar belli olacakçok düşük bi ihtimalde olsa atansam süper olacak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gnydn gnydnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
teşekkür ederim canım sen nasılsın..nerelerdesin kaçak..gelmeye gelmeye kilo alacaksın
sabah deryanın dediqi gibi doktoru aradım cnm..sadece su çay tanesiz çorba komposto ve meyvasuyu dedi..bunların dışında yasakmış..bende meyva suyu ve komposto hayatta içmem içinde şeker var dolayısıyla çok az seçenek kaldı..bitki çayı su ve çorba
tabiki doqru söylemiyor..1 senedir diyeteyim hatta diyette deqil saqlıklı besleniyorum ve almak bir yana hala kilo veriyorum
amin canım inşallahh..
geçmiş olsun bitanem
bnm içtiqim çaylar;
yaseminli yeşilçay
form çayı
yemek sonrası(lipton)
kayısılı form(doquş)
5i1 yerde
tarçın karanfil çayı..
aradac çok isterde 2 dilim kesip ye..ama sürekli deqil..onlar küçük ama karbonu çok fazla..kepek ekmeqi kansızlık yapıyor yeme sakınbuqday çavdar yada tam tahıllı tavsiye ederim cnm
tabiki gelebilirsin cnmhoşgeldin
bende troit hastasıyım ve 27.5 kilo verdim
dualarımız seninle canım..Rabbim gönlüne göre bir iş nasip etsin
ciddimisin
''sanane'' diyemedinmi![]()
inş. olumlu sonuçlar alırsın cnm inş.ayşebaharcım sınavı geçtiğimi söylemiştim ama çooook önceki sayfalarda kaldı unutmuşsundur
haftaya çarşamba mülakat için istanbula gidiyorum
bi de mülakat sonucu bekliycem![]()
olsun bişi olmaz diğer günler telafi edersin bende yapıyorum bazen kaçamaklar ama ertesi gün hemen toparlıyorumburada okadar güzel motive olmuştum ki bugün cumaya göre 1600 gr fazla görünce oturdum tedim .halbuki geçen hafta ne güzel gitmişti kilolar canım yemeğide pek istemiyordu. kendimi incelmiş hissediyordum . bu gün kendimi tombul bir balık gibi hissediyorum. öfffffff canım sıkıldı. bugün yediğimede sıkıldı. dışarı çıkmak istiyorum oğlumla ama çok rüzgar var çıkamıyorumda. yediklerimi hiç yazmıcam. yazamıcak kadar çok oldu::84::84::84::84::84:
cnm çok geçimş olsun bir an önce düzelirsin inş. takma sporu kafana sen bi düzelde acısını çıkarırsın onlarınkızlar merhaba
bugün malesef boynum için doktor iki çeşit iğne yazdı sabh akşam başladım bide belimin sağ tarafından kalçama doğru bir çekme ve ağrı vardr.un dediği boynumun ağrısından dolayıymış,çok fena ağrıyor...bir süre spor mpor hakgetire kızlar...valla nazar oldum,hiç böyle olmamıştım
menümü vereyim
uyanınca
kefir ve keten tohumu yağı
kahvaltı
1 dlm.tam tahıllı ekmek kızartması üzeri labne peynir,1 hşl. yumurta,4-5 zeytin,söğüş domates,salatalık,çay
ara
4 fındık
öğle
1 pors.domates soslu acılı hşl.makarna(yağsız),1 brd. ayran
ara
7-8 tane sarı leblebi
akşam
müsli+süt
yatmadan
kefir+keten tohumu yağı
gün boyu 2 lt. su
spor bir süre yok (yasak)![]()
cnm başınız saolsun mekanı cennet olsun inş.slm kızlarrr nasılsınız.dün giremedim.malum cenazemiz var.bu gün kayınvalidedeydim .o ankarada cenaze ordan kalktı.ben de eltimle evini temziledim yarın gelicek gelen giden olur.çok yoruldum.geçmişe bakamadım inş herşey yolundadır.vakit buldukça geçmişi okuyum.bi kaç gün giremem kayınvalideme gideriz okul çıkışı.vakit buldukça yazmaya çaılışıcam kızlar.zaten diyete de dikkat edemiyorum bu hafta mazur görün beni.öpüyorummm![]()
geçmiş olsun cnm ama neyseki toparlanmış eliyok canım ya benim kız elini çaya bandırdı yandıydı 1 hafta oluyo da bidaha getir demişti doktor ondan götürdüm sargı falan tutmuyoki hemen çıkarıyodu ama şükür sargıya gerek kalmadı iyileşiyo valla saniyelik bişey nasıl assıldı obardağı anlayamadım off neyse şimdi ii maşallah yine ikiside uyuyo
valla çarşıyı bi dolaşalım dedikannemle tam zamanında gelmişiz eve bi yağmur bastırdı abowww sel götürüyo her yeri dolu falan yağdı neydi bu birden indi yaw şaştım ha daha demin günlük güneşlikti![]()
miden bulanıyo tamam haklısın ama allah korusun kolonoskopiye kadar çok kötü olucaksın üzme bizihaklısın ablam..ama istifra ederim..gerçekten midem şimdiden çok bulanıyor..
evet evet kesinlikle olur bal ye pekmez ye yani yeter ki yedeablaa
sabah 1 kaşık bal yesem olurmu acaba :85:
ya işte bu işverenler böyle ya allah iyi yerlerle karşılaştırsın dengesiz insanlar nolucak bunlaryürüyüşe çıktım canım ya o ara gene aradı adam gelin başlayın dedi bende servis olayını hallederseniz gelirim dedim aksi taktirde gelemem dedim hiç düşünüp taşınmamışlar servis oplayını gel diyolar bide utanmadan iyi günler dedi gelişme olursa ararmışşşkeşke açmasaydım diye sinir oldum
ulen madem beğendin benim özgeçmişimi benim gibi elemanı kaçırmamak için insan 100 tl daha ekler maaşa demi yaa ama gıcıklarrr bakalım nolcekk
geçmiş olsun cnmderya kuuzmmm geçmiş olsunnnnn dikkat et kendine bize lazımsınnnn![]()
![]()
![]()
sena yavrum sen ne yptınnn yiyebldn mi bişeylerrrrrr![]()
![]()
![]()
diğer çıtırlar napıonuz bakimmmmmmm benim boğazım şiştiii cıs yasak şey yemiştimde hani böle ylanarak yeniyooo![]()
![]()
![]()
![]()
kızıl güzle olabilirkızlarr saçımı gene boyucam ne yapsamm kızıl siyahdı en son boyadığım şimdi kızıl olsun istiyorum ne dersinizzzzzzz![]()
![]()
![]()
![]()
ayy cnm benm inş. o günler göz açıp kapayana kadar geçer hemenkarnım aç daha 1.5 gün var![]()
haftada iki gün ama dikatli şekilde öyle çikolatalı falan değil yanihanımlar diyette dondurma yemek yasak mı![]()
verirsin takma gidicek bu kilolar yallah kalori yallah kışş kışşş kilolar kışşş kışşşyarın hazirana giriyoruz we de ben hala 68 de debeleniyorum yaaa![]()
![]()
aman allah korumuş verilmiş sadakan varmış bende mart ayında düştüm kaslarım ezildi hala tam olarak kullanamıyorum sırt kaslarımışindi oturma yazıncahııııı cıssss yedi dediniz öylemiiii
bence tabikide hayırr şimdi yazıcam menümüüüü
önce eşim giderken kalkamadım adamcağızım aç gitti
napıyım hergün 9da 10da giden salılları 7de gidiyo
uyandım kalktı çıktı çok üzüldğm üzüntüden saat 10da zil sesine uyandımmm
komşu bana öğeln oturmay gel dedi açaç şimdi sena kızcak ama eşimin suçu alma dedim onaaa muz yedim ortaboy 1bardak suyla
öğlenide duyunca azekmek peynir yedim.erik yedim suiçtim veee buarada kaza atlattım:94:
balkon yıkarken bnayodan su taşırken elimde kova odada aprke kaygan farkettim ama bianda dengemi kaybettim masaya çarptım üzeri kitaplarım dolu kendimiz or toparladım bibaktım telefon ve bikitabım suyun içinde ama telfn allahtan arkASI GELMİŞ...öle yani beyin kanamasından gitseydim tüm hayatım film gibi gözümden geçti![]()
tabiki alırız hoşgeldiniyi aksamlar hanimlar bende 79 kiloyum bu form sitesine daha dün kayit oldum araniza benide alirsaniz sevinirim :)![]()
işte bak şekerin düşüyo lütfen şeker içeren bişiler ye şimdi kiloyu takmanın sırası değilgünaydı kızlarr hiç iyi deqilimkılavyeyi kullanırken bile ellerim titriyor :85:
cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.canım boyuna göre ideal kilonun 60 olması lazım..ama yeterli diyorsan korumaya geçebilirsin..eqer korumaya geçeceksen porsiyonlarını biraz fazlalaştırman gerekiyor..önceki qibi yersen kilo verirsin tatlım
bitanem bugün ilaçlara başladım kolonoskopi yarın..sabah 9da hastanede olucaz..inşallah güzel sonuçlarla dönerim teşekkürler cnm..
sanada günaydın:92::92::92::92::92:gnydn gnydnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kızlar günaydın..
işe bi geldim bgn, toplantı toplantı üstüne.. işten kovulanlar falan oldu, 2 şube birleştirildi, ben de olumsuz bir şey yok ama başka bir şubeye atandımm![]()
bu öglen arası tasınıyorum.. gittiğim şube nasıl bilmiyorum, gün içerisinde cok yogun oldugunu biliyorum ama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kızlar günaydın..
gnydn gnydnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
günaydın demeden konulara dalmışım
günaydııııııııııııın çıtır hatunlar güzel bir gün olsun
canım içtiqim ilaç okadar şekerliki mahvetti midemi..çıkarıcam nerdeyse iqrenç bişey..
hayırlı olsun cnm..
geçmiş olsun cnm..
haklısın canım çok teşekkür ederim..
inşallah canım Allah gönlüne göre versin..
günaydın cnm..
kızlar iyi deqilim ben çıkıyorum dualarınızı eksik etmeyin..
hic güzel bi gündegill
hic güzel bi gündegill
aaaaaaaa kimse kalmamış forumdabugün sadece ikimiz varız olsun bizde kendi aramızda sohbet ederiz değil mi ama
![]()
bende daha yeni geldim aranıza:) benide alın.
inşallah bende sizler gibi güzel güzel kilo veririm.
hanımlar günaydın
geçmişi okudum , tostumu yedim geldim![]()
Hoş geldin aramıza
bu topiğe bir nazar boncuğubir de dikkat bağımlılık yapar levhası asmak lazım
![]()
![]()