Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende daha yeni geldim aranıza:) benide alın.
inşallah bende sizler gibi güzel güzel kilo veririm.
ben zaten bayadır takip ediyorum sizleri,gerçekten bagımlılık yapıyo.acaba ne yapmışlar diye merakla giriyordum. ayın 21inde akupuntura başladım ama haftasonu şehir dışına çıkmak zorunda kaldıgımdan gidemedim
ama diyete devam bakalım cumartesi gidecegim ne olacak :)
acaba gitmesimmide diyorum sanki diyetle verecegim gibi.
hanımlar günaydın
geçmişi okudum , tostumu yedim geldim![]()
Hoş geldin aramıza
bu topiğe bir nazar boncuğubir de dikkat bağımlılık yapar levhası asmak lazım
![]()
![]()
tostunu yedin mi afiyet olsunbekliyosundur şimdi değilmi bizi
Gunaydin kizlar hepinizi öpüyorum ben artik fazla giremiyorum eeeeee malum havalar cok guzel kizimla kendimi disariya atiyoruz butun gun sokak sokak geziyoruzbeni unutmayin sakin tammmi
kizlar ya bendemi bir sakatlik var yoksa bir seyi yanlismi yapiyorum anlamiyorum uc gunder hergun uc saat yuruyorum öglen 3.30 gibi cikiyorum aksam 7 de felan giriyorum ama tartiliyorum ve bugun 200 gr almisim nerde hata yapiyom anlamiyorum inanin yardim edin acaba cok yurumek mi iyi degil yaaaaaaaarrrrrrrrrrdiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
ve kusura bakmayin gecmisi okuyamiyorum cunki ccoook sayfa birikmis onun icin hastalara gecmis olsun hayatinda degisiklik yasayanlar hayirli olur ins ve kendiniize iyi bakin bacilarim ablalarim![]()
ben zaten bayadır takip ediyorum sizleri,gerçekten bagımlılık yapıyo.acaba ne yapmışlar diye merakla giriyordum. ayın 21inde akupuntura başladım ama haftasonu şehir dışına çıkmak zorunda kaldıgımdan gidemedim
bugün temizliğim var ütüm var
sonrasında halim kalırsa yürüyüş yapıp gelirim
tabi bide yağmur yağmazsa![]()
afiyetle yedim tatlım
sizinle sohbet ederken de bitki çayımı içiyorum![]()
arkadaşlar günaydınnnben 2 gundur falan ara verdim diyete mangal dondurma
![]()
ve bugun çıktığımda 2,5 vermiştim ama almış gözüktüm,kyafetlerde ise vermiş gibiyim acaba tartıdaki bi şişkinlik veya bi yuklenmeden dolayımı sizde 1,2 gun ara verince böyle oluyomu tartıda.?.
![]()
![]()
![]()
ve bugun çıktığımda 2,5 vermiştim ama almış gözüktüm,kyafetlerde ise vermiş gibiyim acaba tartıdaki bi şişkinlik veya bi yuklenmeden dolayımı sizde 1,2 gun ara verince böyle oluyomu tartıda.?.
![]()
![]()
ya ben iki gündür bitki çayı içemiyorum geçen gün bitki çayımı içerken midem kalktı kusucak gibi oldum gece hasta yattım yani o derece iki gündür de hala o bulantı hissi içerisindeyim ama içmem lazım farkındayım bide benm kabızlık sorunum var offf offfff
![]()
![]()
![]()
olur tatlım
düzenin bozulduğu için vücut hemen farkettirir
ama 2 gün dikkat edersen hemen gider merak etme
bol su ve çay iç cumaya kadar biraz verirsin canım
şimdi yediklerinden dolayı hafif birikme vardır bence sağlıklı beslenmeye devam edersen gider ama mangala ve dondormaya devam edersen kalabilir aynı durum bende de var misafirlerle geç saatte yemek yedik ayrıca ikramlar falan yani karnımda şişlik var. hemen toparlarız![]()
![]()
normal cnm o sorun değil devam ettiğinde tekar düzelir ama istikrarlı ol olabildiğince![]()
tatlım akupunturla ne kadar kilo verdin 10 günde
benim kuzenim baya bi kilo verdi
rahat bi 20 kilo vermiştir sanırım
düğünü var bu ay sonunda
onu gördükçe özeniyorum ama sonrasında kiloları geri alırsam diye cesaret edemiyorum açıkcası
sanada günaydın ,kendi adıma yazayım nasılolduğumu çok bulutlu:2::2::2::2:yağdı yağacak modumdayım yorgunum kahve içmek istiyorum:26::26::26::26:ve cigaragünaydın kızlar geçmişi okudum geldim nasılsınız![]()