70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oyy kuzum kıyamam ya bende geldim ama sen gitmişsin bir kere şu muzu bırak artık yeme ya diyette doktorlarbile önermiyor bende önermiyorum hem sen kabız olmuyormusun niye yiyorsun bakim kız gündüz götürmüşsün malı oh oh afiyet olsunda et olmasın inşallah çıtır olasın emi daha dengeli beslen bakim sabah kahvaltısını güzel yap bak ben emrah modunda olduğum günlerde bile kahvaltımı yapıyorum hiç bişey yiyemezsem kumru yiyorum:)))bende çok incelmişsin demek isterdim ama görmedimki seni görünce söylicem söz:))))hadi hadi spora devam diyete devam bak şimdi alkış gülücüğü gönderektim benim loplobumdan gönderemiyom eşimde işte sabah hatırlat işyerinden bi alkış göndereyim sana:)))

bıraktım muzu tamam canım yok kabız yapamdı günboyu su içtim sporumuda yaptım aman maaşalalhı var bağırsakalrımın:nazar:bende önermiyorum muzu ve çok haklısınız eşimde almazdı önceden bukadar adam ikidir alası tuttu..morale sterese iyi gelirmiş ya ondan alıyo herhalde ama öyle keyif veriyo bence:1:sanki ensevdiğim meyve muz gibi oldu ama hepsini severimmm:69:kahvaltımıda bugün tam yaptım evet kahvaltı önemli ve ben bunun farkına 2yıldır vardım çokşeyin farkına vardım ama bakalım sonum ne olacakkkk:60:ya bel bölegemden çok inceldim kalınbacaklrım ve popomdan az zaten enzor bölgeler orası :47:neyse olucak ..hatta hiç göbeğim öne çıkmazdı belbölgem inceldi yanlardan şekil alınca fırtladı:53:ama oda gdiecekkkk gitmeliiii:8::8:HANİ BANA ALKIŞŞŞŞŞŞŞŞ...Bide listede saymasam iyiolucak :51:

herkese selamlarrr

sabahki mönüm

aç karnına 1 bardak ılık limonlu su
2 kayısı kurusu

1 dilim lıght ekmek
1 kibrit kutusu kadar yağsız peynir
1 domates
1 salatalık
1 bardak greyfurt suyu

1 ad yeşil çay

diyette yasakmı bilmiyorum ama kolonoskopide yasak :60::60::60::60:

hayatım ha dondurma ha bir porsiyon tatlı aynı şeyy..haftada en fazla 2 defa ama başka şeylerle dengelemek şartıyla..

valla akşam demiştim ya kendime hakim olamadım doalptan uzak duramadım aldım 1 yemek kaşığı kadar dondurmayı indirdim mideyeee sonrasında pişmanlığımı 20 yarı mekik 20 dk koşu bandında yürüme 10 dk kadar da bacak hareketleri ile bitirdim :27:

Son düzenleme:
canım boyuna göre ideal kilonun 60 olması lazım..ama yeterli diyorsan korumaya geçebilirsin..eqer korumaya geçeceksen porsiyonlarını biraz fazlalaştırman gerekiyor..önceki qibi yersen kilo verirsin tatlım :34:

bitanem bugün ilaçlara başladım kolonoskopi yarın..sabah 9da hastanede olucaz..inşallah güzel sonuçlarla dönerim teşekkürler cnm..

ayyy pardon canımm espiri yapayım dedim ama yanlış zamanda sanırımm .sağlık sorunların olduğunu unutmuşumm kusura bakma eee yeniyim daha tanıyamadım herkesii .

geçmiş olsun acil şifalar dilerim sanaa

kızlar günaydın..
işe bi geldim bgn, toplantı toplantı üstüne.. işten kovulanlar falan oldu, 2 şube birleştirildi, ben de olumsuz bir şey yok ama başka bir şubeye atandımm :53::53:

bu öglen arası tasınıyorum.. gittiğim şube nasıl bilmiyorum, gün içerisinde cok yogun oldugunu biliyorum ama :53::53:

inşallah gelebilirim aranıza gene.. ben esyalarımı topliiim şimdii :59:

hayırlısı olsun inşallah gittiğin yerde mutlu olursun her yönden:13::13:

tam çıkıyordummmm ama bugün atamalar belli olacak :9: çok düşük bi ihtimalde olsa atansam süper olacak :64: :64: :64: :64: :64: :64: :32: :32::32: :81: :81::81::24: :24: :24:

Saat kaçta belli oluyor canım...
İl içi atamalar da bugün belli olacak....
Hadi hayırlısı olsun...

günaydın herkeseeee... dün akşam giremedim :93: bugün ve yarın allerji testleri var :14: hastaneleri hiç sevmiyorum 1 aydırda çıkamıyoruzz :14: dün akşam elimide yaktım şimdi ii ama akşam nasıl bir acıydı. mahvetti valla :50: dukan kitabımda hala gelmedi .. birazdan ben evden çıkarım kargo gelir...

geçmiş olsunn :71:

günaydın herkeseeee... dün akşam giremedim :93: bugün ve yarın allerji testleri var :14: hastaneleri hiç sevmiyorum 1 aydırda çıkamıyoruzz :14: dün akşam elimide yaktım şimdi ii ama akşam nasıl bir acıydı. mahvetti valla :50: dukan kitabımda hala gelmedi .. birazdan ben evden çıkarım kargo gelir...

geçmiş olsun canım yanık çok acı verir. maalesef biz hanımların evde başına gelen en sık kazalardan biri....

arkadaşlar günaydınnn :71: ben 2 gundur falan ara verdim diyete mangal dondurma :20: :20: ve bugun çıktığımda 2,5 vermiştim ama almış gözüktüm,kyafetlerde ise vermiş gibiyim acaba tartıdaki bi şişkinlik veya bi yuklenmeden dolayımı sizde 1,2 gun ara verince böyle oluyomu tartıda.?. :31: :31:

bendede oluyo öle canım kilo olarak görünmüyo belki ama vücut dietle spor eşliğinde sıkılaşmaya toparlanmaya başlıyo :nazar:

geçmişe bakiim derken amma yazmışım doldurmuşum 2 sayfa :24::24::27:

neyse ben gideyimde kızın çorbasını ve kendi öğlen çorbamı hazır edeyim aslında bugün çorba istemiyorum ama tavukmu ızgara etsem içim almıyo yaww ne yesem ne yesemmmmmmmmmm offf ev yemeklerini düşün düşün sonra diet yemeğini düşün düşünn :)

10 günlük diet listem vardı ona harfiyen uydum ama sonra kendi kafama göre devam edeyim dedim kafam karışıyoo aklım basmıyo bazenn ben gene liste yoluyla devam etsem iyi olcekkk

Son düzenleme:
Back
X