70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işlerim var azcık yapayımda eşimle pazara gidebilirim,sebzelerimi alayımki sağlıklı mamalar yapayım değilmi:56:
bakayım buzluğa atmaya neler var,bamya,fasulye koyucam..menemene daha avr kavanozda yapıcam kış hazırlıkları başlasınnnn....
çıkyom ben akşma doğru halim kalmıyor sonra..
bu arada bana sivri sinekler hoşgeldin partisi yapmış uyurken galiba,yada uyanıkken beni ehrhalde buluyolar..
aynı bölgeden 4 kere ısırılırmı yaa insaf:47:,çiçekmi çizmeye çalışmışlar öldüm ya kaşınıyo kolonya döktüm,bi başka yerimdende 2 kere...töbe töbee..
gözünü seveyim ankrada bu derdim yoktu...
ayy hakkaten ya ben buzluğa bi tek bezelye koydum....

bende sizdenim arkadaşlar. 79 kiloydum diyet yapmadım kendimce dikkat ettim ve yürüyüşe başladım 2 ayda 8 kilo verdim 71 de kaldım o kalış 1 gr oynamıyo şimdi. ama tabi havalar çok sıcak olduğu için yürüyüşü kestim birazcıkda iştahım arttı mı ne kaldım 71 de veremiyorum:26:
hoşgeldin canım umarım bır an önce hedefıne ulaşırsın....

mrb kızlar bu aralar pek giremiyorum aranıza unuttum sanmayın sizleri sadece bu aralar çok ağrım var çok fazla net başında oturamıyorum hemen tutuluyo boynum ve ağrım çok şiddetleniyor daha bu yaşta böyleyim ya yaşlanınca napıcam ben gelecek korkusu mümine yakışmıyor ama elimde değil işte:43::43::43::43::43::43::43::43:

Evet sende eskisi kadar uğramıyorsun artık. Çok geçmiş olsun boyun ağrısı nedir bilirim.
Doktora falan gittin mi? Allah dermanını versin canım.

bende sizdenim arkadaşlar. 79 kiloydum diyet yapmadım kendimce dikkat ettim ve yürüyüşe başladım 2 ayda 8 kilo verdim 71 de kaldım o kalış 1 gr oynamıyo şimdi. ama tabi havalar çok sıcak olduğu için yürüyüşü kestim birazcıkda iştahım arttı mı ne kaldım 71 de veremiyorum:26:

Hoşgeldin. Buraya sürekli takılır önerileri dinler, menülerini sürekli paylasırsan verirsin bence.
Kolay gelsin. :)

Ger-düş yok, qivi yok, lequim yok, charm yok, arcak arada bir uğruyor. Ne sessiz kaldı buralar.:43:

off benden bugun hayır yok sayfa acık ama hem ıs yogun hem ben sersem gıbıyım kendıme gelemedım uykusuzluk mahvettı benı bıraksalar kafam düşecek hıc boyel olmamıstım bırde yol yorgunlugu felan var heralde hep dıyorum 7 saat uyumadan dinç olamıyorum dıye 4 saatlık uykuyla boyle gezıyom valla daha eve gıdecem sadece katı yemek var corba felan yapmam lazım bırde süt almıstım dün onu halletmem lazım güllaç olacak ınsallah.:61::52:sonunda bende güllaç yiyebilcem :66:aşerdim nerdeyse valla sahurda yerım sanırım.bu uykusuzlukla evde 1 saat ıcınde nası yapcam bılmıyom daha cocugun camasırları var maıkenye atılcak cocuk yıkanacak hangısı yetşcekse:50:

Evet sende eskisi kadar uğramıyorsun artık. Çok geçmiş olsun boyun ağrısı nedir bilirim.
Doktora falan gittin mi? Allah dermanını versin canım.

Hoşgeldin. Buraya sürekli takılır önerileri dinler, menülerini sürekli paylasırsan verirsin bence.
Kolay gelsin. :)

gittim cnm da hiç bişi yapmadı şu şu var dedi ne yapmam lazım dedim geçermi dedim geçmez dedi ilaçta vermedi yüzme ve fizik tedaviyle ağrılarında azalma olur dedi hiç bişi yapmadı dikkat edicekmişim iyide nereye kadar ya iş yapmıcakmıyım ben hiç :57:

selam kızlarr ben geldimmmmmmmm:64::64::64::64::64::64:
iftara geken yatıya kalıyor arkadaşlar öyle yoqunumki ve öyle yorgunumki anlatamam...
bu akşamda misafirlerim var...ve şimdi mukabele okucam sonra dışarda işlerim var..dönüncede namaz kıl iftar hazırla ancak..özledim sizleri..inşallah bugünden sonra rahatlıcam..daha sık beraber olucaz...nasılmış bakalım keyifler..
kızlar kendime yardımcı arıyorum ben giremediqim zaman topiqle ilgilenecek gerek olursa liste yapıcak...buraya zaman ayırabilecek biri...gönüllüleri göreyim lütfen...
listeyi muhtemelen yarın yapıcam kızlar bilginize..
aysebahar Rabbim hayırlısıyla kucaqına almayı ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin tebrikler...

Hoşgeldin canımıniçi
Nasılsın özlettin valla kendini...

Sağol iyi dilkelerin için ..
Kısa süre sonra tekrar şişko bir kamyon olarak burdayım
Ama dikkatli olacağım dedikçe yiyorum nedense
Kemalpaşa tatlısı kaç kalori hesap yapmak istemiyorum
Yarısını ben yedim...

kızlar bu ne yaa bir tartışmadır almış gitmiş başını..geçmişi çokta okuyamadım ama sanırım aynı konu dönmüş durmuş..,
sudem bırak canım canınıda sıkma..sen bana dön:29:nasılsınız kızlar..ben sahura kadar uyumadığımdan geç kalktım ,ankaradaki mukabelemi burda apartmanda devam ewdicektim uyanamadım,boynum tutulmuş ya otobüste klimalardan mı oldu ne:14:
sahur menüm ama uykulu:9:
önce 2bardak su
pide dilim hesabına vurmadım ama çok değil haaa:19:
1.5 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
peynir,zeytin,domates
2gün kurusu kayısı ve bikaç badem
2hurma
4bardak su..1litre oldu galiba....

Ay hamiş kalasıca gelmiş
Hurma kaysı badem
bayıldım kız menüne
:1:

off benden bugun hayır yok sayfa acık ama hem ıs yogun hem ben sersem gıbıyım kendıme gelemedım uykusuzluk mahvettı benı bıraksalar kafam düşecek hıc boyel olmamıstım bırde yol yorgunlugu felan var heralde hep dıyorum 7 saat uyumadan dinç olamıyorum dıye 4 saatlık uykuyla boyle gezıyom valla daha eve gıdecem sadece katı yemek var corba felan yapmam lazım bırde süt almıstım dün onu halletmem lazım güllaç olacak ınsallah.:61::52:sonunda bende güllaç yiyebilcem :66:aşerdim nerdeyse valla sahurda yerım sanırım.bu uykusuzlukla evde 1 saat ıcınde nası yapcam bılmıyom daha cocugun camasırları var maıkenye atılcak cocuk yıkanacak hangısı yetşcekse:50:

ayy canım ya sen yazarken ben yoruldum....

allah kolaylık versın.....

Uwwww senin halin harapmış. Güllaç diyince aklıma Charm geldi. O da yok bugünn ahh olaydı güllacın faydalarını söylerdi. :9:
Eve gidince dinlenebilirsin demek isterdim ama işten sonra anne ve eş mesailerin başlıyoor.
Allah sabır ve güç versin canım. :16:

aşk olsun yoksa bizi beğenmiyomusun :57:

yok öyle demek istemedim. Onlarla daha çok muhabbetim var ondan dedim.

gittim cnm da hiç bişi yapmadı şu şu var dedi ne yapmam lazım dedim geçermi dedim geçmez dedi ilaçta vermedi yüzme ve fizik tedaviyle ağrılarında azalma olur dedi hiç bişi yapmadı dikkat edicekmişim iyide nereye kadar ya iş yapmıcakmıyım ben hiç :57:

Çok geçmiş olsun. Fizik tedavi düzenli gidersen ve kendini korursan fayda ediyor aslında.
Babamın da boynunda bi ağrı vardı. Dr boyunluk falan vermişti. Sonra 20 gün kadar fizik tedaviye gitti korudu kendini bide evde yaptıgı bi kaç boyun hareketi vardı. Bi daha Allah'a şükür hiç ağrımadı.

Uwwww senin halin harapmış. Güllaç diyince aklıma Charm geldi. O da yok bugünn ahh olaydı güllacın faydalarını söylerdi. :9:
Eve gidince dinlenebilirsin demek isterdim ama işten sonra anne ve eş mesailerin başlıyoor.

Çok geçmiş olsun. Fizik tedavi düzenli gidersen ve kendini korursan fayda ediyor aslında.
Babamın da boynunda bi ağrı vardı. Dr boyunluk falan vermişti. Sonra 20 gün kadar fizik tedaviye gitti korudu kendini bide evde yaptıgı bi kaç boyun hareketi vardı. Bi daha Allah'a şükür hiç ağrımadı.
babanın boynundaki sorun neydi cnm iyi maşallah ne güzel geçmiş onunki

aynen öyle canım hadı yemegı bosversem azcık yatayım desem cocuk var üstünü başını değiştir yemek yedır banyo yaptır zaten kalan 1 saat ona gıder artık güllaçı felan ıftardan sonraya bıraktım kafamda :27:

babanın boynundaki sorun neydi cnm iyi maşallah ne güzel geçmiş onunki

İki - üç doktora gitti hepsi ayrı bişey söyledi kireçlenme başlamış dedi en son doktor.
Ağrısı vardı zaten bi kaç ağrı kesici vermişti. Evde yapması gereken boyun hareketleri.
Fizik tedavi bide. Bi kaç gün özel hastaneye gitmişti. Daha sonra Bahçelievlerde ki fizik tedavi rehabilitasyon eğitim ve araştırma hastanesine gitti. Ordan çok memnun kaldı.

aynen öyle canım hadı yemegı bosversem azcık yatayım desem cocuk var üstünü başını değiştir yemek yedır banyo yaptır zaten kalan 1 saat ona gıder artık güllaçı felan ıftardan sonraya bıraktım kafamda :27:

Hem çalışıp hem ev hanımı olmak cidden zor ayakta alkışlancak insansınız. Ben düşünüyorum da yapamam herhalde.
Çıldırırım kesin. Çocukla birlikte oturur bende ağlarım :9::9:
Eve gidince belki de bi güç gelir.

Hoşgeldin canımıniçi
Nasılsın özlettin valla kendini...

Sağol iyi dilkelerin için ..
Kısa süre sonra tekrar şişko bir kamyon olarak burdayım
Ama dikkatli olacağım dedikçe yiyorum nedense
Kemalpaşa tatlısı kaç kalori hesap yapmak istemiyorum
Yarısını ben yedim...

Ay hamiş kalasıca gelmiş
Hurma kaysı badem
bayıldım kız menüne
:1:

ya canım bişey istemiyodu tok tutsun dedim napıyım...hamiş kalasıca hee:9:nasılsın?psikolojin,fizyolojin,ve sadece 6 yaşındaki çocuğun biliyomu ama 3yaşındada vardı demi...en masumuda hiçbişeyden habersiz küçük..ama 6 ay sonra herşeyden haberdar olucak:9:
ya sahi nasıl bir duygu 3aylıkken öğrenmek?
benim bi arkdaşımda ama yaşı benden 8yaş büyüktür,3.ye hamileliği öyle öğrendi arada adet kanamsı olmuştu ama halsizdi midesi bir tuhaftı,hatta beraber 5;i biryerde zayıflam çayı içiyoduk ben kaynatınca onada bir bardak veriyodum ama 2.de midesi almadı,iyikide çok içmemiş allah korusun içinde kekikte vardı:14:yani şok oldu..
demekki emzirirken olabiliyor bide arkdaşım gibi kanama arada olursa insan şüphelenmiyor...
off bende hep derimki hani dizilerde olur ya,başka hastalık için gidersin yada düşer bayılırsın hamile olduğun ortaya çıkar,banada böyle olsa:27:bakalım ne şekilde olcak:53:ama sende ohh habersiz 3 ayı bitirdin:66:

ya canım bişey istemiyodu tok tutsun dedim napıyım...hamiş kalasıca hee:9:nasılsın?psikolojin,fizyolojin,ve sadece 6 yaşındaki çocuğun biliyomu ama 3yaşındada vardı demi...en masumuda hiçbişeyden habersiz küçük..ama 6 ay sonra herşeyden haberdar olucak:9:
ya sahi nasıl bir duygu 3aylıkken öğrenmek?
benim bi arkdaşımda ama yaşı benden 8yaş büyüktür,3.ye hamileliği öyle öğrendi arada adet kanamsı olmuştu ama halsizdi midesi bir tuhaftı,hatta beraber 5;i biryerde zayıflam çayı içiyoduk ben kaynatınca onada bir bardak veriyodum ama 2.de midesi almadı,iyikide çok içmemiş allah korusun içinde kekikte vardı:14:yani şok oldu..
demekki emzirirken olabiliyor bide arkdaşım gibi kanama arada olursa insan şüphelenmiyor...
off bende hep derimki hani dizilerde olur ya,başka hastalık için gidersin yada düşer bayılırsın hamile olduğun ortaya çıkar,banada böyle olsa:27:bakalım ne şekilde olcak:53:ama sende ohh habersiz 3 ayı bitirdin:66:

Canım kimse bilmiyor
Oğluma diyorum
Bebek gelsin mi
Bana diyor ' anne erkek olsun mu sefer'
'Olsun annem' diyorum
'Allahtan isteyelim verirse sevinelim'
Ay bi mutlu oluyor sorma

inşallah kız sende böyle öğren emi...
anlama mide bulantın olmasın kusmada...

aslında böyle leyla gibiyim hala
anneme hala anlatamadım
of of

Hem çalışıp hem ev hanımı olmak cidden zor ayakta alkışlancak insansınız. Ben düşünüyorum da yapamam herhalde.
Çıldırırım kesin. Çocukla birlikte oturur bende ağlarım :9::9:
Eve gidince belki de bi güç gelir.

su an bıraz daha ıyıyım bıraz güç geldi yani :1:elimi yüzümü yıkadım. bende senın gıbı dıyordum evlenemem cocuk doguramam dıye ama bas agelınce ınsan mecburen yapıyo dedıgın gıbı oturup agladıgımda cok oldu ama boyel boyle ömür tüketiyoz be canım:69:

ben senin dediklerinini hiç bir,nde yokum :1:aylardır sadece 4 yada 5 gitti yani bence güzel kilo veremedim:14:istediğim kiloya çok var....ramazanda girdi ondan önce tatil misafir derken sporlarım bile rayından çıktı..neyse mubarek ay bitsin tam gaz spor bekliyor beni.....
sana yardım eden çok olur burda benim gibiler yok sadece çok iftiharlarımız var burda...maaşallah darsı banaaa:16:

kendine haksızlık etme canım

burdan okuduğum kadarıyla sende tüp yolcususun ve deneyimlerin var benim gibi o ilaçlar bizi mahvediyor
ben bu kış 2 normal 1 dondurulmuşc deneme yapıp üstüne bi de yememe dikkat etmeyince neredeyse 5 6 ayda10 kilo aldım

çok şükür biraz gitti biraz önce dar gelen eteklerimi denedim iyi oldu ama şöyle 8 kilo falan daha vereyim diyorum

sende başarırsın bence hem biz anne aday adayıyız zayıf olalım ki çok kilolu doğum yapmayalım

sahur menüm

çay
2 dilim kepek ek
beyaz peynir
domates salatalık

kilo veren hanımlar güzel kilomuzu verdik istediğimiz kişloya ulaştık yada baya yaklaştık

şimdi nasıl besleniyorsunuz bu kilolar nasıl muhafaza olacak ömür boyu diyet mi yapacaz
en çok bu kısmını düşünüyorum siz nasıl yapıyorsunuz

arada kaynamış :43::43::43:

Back
X