70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarr ben geldimmmmmmmm:64::64::64::64::64::64:
iftara geken yatıya kalıyor arkadaşlar öyle yoqunumki ve öyle yorgunumki anlatamam...
bu akşamda misafirlerim var...ve şimdi mukabele okucam sonra dışarda işlerim var..dönüncede namaz kıl iftar hazırla ancak..özledim sizleri..inşallah bugünden sonra rahatlıcam..daha sık beraber olucaz...nasılmış bakalım keyifler..
kızlar kendime yardımcı arıyorum ben giremediqim zaman topiqle ilgilenecek gerek olursa liste yapıcak...buraya zaman ayırabilecek biri...gönüllüleri göreyim lütfen...
listeyi muhtemelen yarın yapıcam kızlar bilginize..
aysebahar Rabbim hayırlısıyla kucaqına almayı ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin tebrikler...

Hosgeldin :42::42:

mrb kızlar bu aralar pek giremiyorum aranıza unuttum sanmayın sizleri sadece bu aralar çok ağrım var çok fazla net başında oturamıyorum hemen tutuluyo boynum ve ağrım çok şiddetleniyor daha bu yaşta böyleyim ya yaşlanınca napıcam ben gelecek korkusu mümine yakışmıyor ama elimde değil işte:43::43::43::43::43::43::43::43:

cok gecmis olsun :71::71:

arada kaynamış :43::43::43:

valla canım ben kendı adıma yasaklardan hoslanmıyorum strese gıryorum daha cok saldırasım gelıyor:1: oyüzden ıstedgıım kıloya ınınce herseyden yıyerek ama ölçüyü kacırmadan korumaya gıtmek ıstıyorum.onun harıcında kacırdıgım zamanlar olursakı türk davetleri meşhur yani bı eyre gıdınce bılıyosun kacmak zor oluyo oyle durumlarda da sonrakı günler dengeleyerek devam etmeyı düşünüyorum acıkcası zira 3 aydırda bu sekıde kılomu koruyorum ramazan ıtıbarıyle düşüşe gectım cok şükür:34:

su an bıraz daha ıyıyım bıraz güç geldi yani :1:elimi yüzümü yıkadım. bende senın gıbı dıyordum evlenemem cocuk doguramam dıye ama bas agelınce ınsan mecburen yapıyo dedıgın gıbı oturup agladıgımda cok oldu ama boyel boyle ömür tüketiyoz be canım:69:

Yani belli bi yaştan sonra başıma gelecek şeyler. Şu an çok ürkütü gözümde :9:
Haydii evlereee :10:

Ooo topik ruh kesilmişş. :47:
İftar menümü yazıyım bari.
1 kase cacık,
2 parmak kalınlığında nugget,
Bi kaç fırınlanmış patates dilimi,
Yeşillik salata,
Ay bi de unutmadan 1 tane hurma.
Canım çok fena dondurma istiyor dolapta da var off off yemesem bari.

slm kızlar iftarımı yaptm bulaşıkları toplucam bi bakim dedim.regl oldum namaz da yok vakit kaldı.birazdan da rezene çayı içicem sütüm iyize azaldı.yavrum birini emiyo süt gelmeyince kalkıyo diğerini açtırıyo:emir_bebek:

slm kızlar iftarımı yaptm bulaşıkları toplucam bi bakim dedim.regl oldum namaz da yok vakit kaldı.birazdan da rezene çayı içicem sütüm iyize azaldı.yavrum birini emiyo süt gelmeyince kalkıyo diğerini açtırıyo:emir_bebek:

Ablam rezene çayından başka milupa nın süt yapması için çıkardığı bi çaydan daha içiyo.
O da etki ediyormuş biliyosundur belki. :82:

ayy canım yarın mutlaka yaz....

çok merak edıyom tavukçu ne dıycek????.....bide bilmezse vay haline tubanın.....

tuba cezalardan ceza beğen kendıne......

valla gittim bugün anemgillen marketde babam dedi hadi ne istiyorsan söyle kasap a dedim ben tavugun kelebegini istiyorum:9: anlamadim dedi :53: yani tavugun kelebegi varmis öyle dedimmi bilirmissin dedim siparis verdi arkadas diye kivirdim :17: valla abla tavugun gögsü var pirzolasi var kanati, bacagi var ama kelebegini ilk sizden duydum dedi :17::17:

iftarda: 2 tabak mercimek corbasi bol salata biraz hindi etti 1 tane tulumba kelebek yiyecekdim ama olmadi :9:
güllacin yufkasini aldim sonunda artik yaparim yarin yarindan sonra bakarim artikin bende tatina

slmmm arkadaşlarr geçmişe bakamadım hiç eşim evde oldugu için sabah bakarım ayrıntılı yedigimi yazıp gidecem :1::1::1:
yediklerime gelince ;
patates kızartması yedim 6 7 çatal
boll salata
domates kızartması
6 bardak su
az önce bir elmelı soda içtim
birazdaanda çilekli activya yerim
ve hala su içiyorumm
k.i.cici bakımmm iyi gecelerrrr:3::3::3::3::3::3::3:

sagol canim resmini gördüm ama adam tuhaf tuhaf bakti tekrar tekrar sordu kelebek de neymis diye bilemedi bende tamam ozaman dedim:9: Herhalde tavugun gögsü dimi kelebek deyince herhalde kelebek böceyi geldi aklina :9:

canım tavugun sırt kısmıdır ızgara olarak tuketılıyor....

Ablam rezene çayından başka milupa nın süt yapması için çıkardığı bi çaydan daha içiyo.
O da etki ediyormuş biliyosundur belki. :82:
biliyorum canım benimki 19 aylık doymak için değil de oyalanmak için emiyo.ama yine de süt gelmeyince huysuzlaşıyo işte.
valla gittim bugün anemgillen marketde babam dedi hadi ne istiyorsan söyle kasap a dedim ben tavugun kelebegini istiyorum:9: anlamadim dedi :53: yani tavugun kelebegi varmis öyle dedimmi bilirmissin dedim siparis verdi arkadas diye kivirdim :17: valla abla tavugun gögsü var pirzolasi var kanati, bacagi var ama kelebegini ilk sizden duydum dedi :17::17:

:60::60::60::60::60: tubaaaaaaaa:3::3::3::3::3::3:

ya canım bişey istemiyodu tok tutsun dedim napıyım...hamiş kalasıca hee:9:nasılsın?psikolojin,fizyolojin,ve sadece 6 yaşındaki çocuğun biliyomu ama 3yaşındada vardı demi...en masumuda hiçbişeyden habersiz küçük..ama 6 ay sonra herşeyden haberdar olucak:9:
ya sahi nasıl bir duygu 3aylıkken öğrenmek?
benim bi arkdaşımda ama yaşı benden 8yaş büyüktür,3.ye hamileliği öyle öğrendi arada adet kanamsı olmuştu ama halsizdi midesi bir tuhaftı,hatta beraber 5;i biryerde zayıflam çayı içiyoduk ben kaynatınca onada bir bardak veriyodum ama 2.de midesi almadı,iyikide çok içmemiş allah korusun içinde kekikte vardı:14:yani şok oldu..
demekki emzirirken olabiliyor bide arkdaşım gibi kanama arada olursa insan şüphelenmiyor...
off bende hep derimki hani dizilerde olur ya,başka hastalık için gidersin yada düşer bayılırsın hamile olduğun ortaya çıkar,banada böyle olsa:27:bakalım ne şekilde olcak:53:ama sende ohh habersiz 3 ayı bitirdin:66:
canım inş..hayırlısıyla önce karnın sonra kucağın dolsun....öp kokla sev bi güzel....

Canım kimse bilmiyor
Oğluma diyorum
Bebek gelsin mi
Bana diyor ' anne erkek olsun mu sefer'
'Olsun annem' diyorum
'Allahtan isteyelim verirse sevinelim'
Ay bi mutlu oluyor sorma

inşallah kız sende böyle öğren emi...
anlama mide bulantın olmasın kusmada...

aslında böyle leyla gibiyim hala
anneme hala anlatamadım
of of
ayy canım senın işin de zor.....ama elınde değildi ki.....annen anlayışla karşılar inş...

kendine haksızlık etme canım

burdan okuduğum kadarıyla sende tüp yolcususun ve deneyimlerin var benim gibi o ilaçlar bizi mahvediyor
ben bu kış 2 normal 1 dondurulmuşc deneme yapıp üstüne bi de yememe dikkat etmeyince neredeyse 5 6 ayda10 kilo aldım

çok şükür biraz gitti biraz önce dar gelen eteklerimi denedim iyi oldu ama şöyle 8 kilo falan daha vereyim diyorum

sende başarırsın bence hem biz anne aday adayıyız zayıf olalım ki çok kilolu doğum yapmayalım
alkış alkış.....canım senınde hayırlısıyla bebişin olur inş...
kız yediğin tatlılar süt yapmamışmı?....
tahin -pekmeaz çok süt yapıyo dıye duyduydum....

iftarda: 2 tabak mercimek corbasi bol salata biraz hindi etti 1 tane tulumba kelebek yiyecekdim ama olmadi :9:
güllacin yufkasini aldim sonunda artik yaparim yarin yarindan sonra bakarim artikin bende tatina

sagol canim resmini gördüm ama adam tuhaf tuhaf bakti tekrar tekrar sordu kelebek de neymis diye bilemedi bende tamam ozaman dedim:9: herhalde tavugun gögsü dimi kelebek deyince herhalde kelebek böceyi geldi aklina :9:
haha ayy gecenın bu saati bastım kahkahayı....tuba tuba duy sesımızı...tavukçu bılem bılememış....tavukçunun cahilliği bak....te paristeki alaca mız biliyo.....
canım tavugun sırt kısmıdır ızgara olarak tuketılıyor....

sagol canim bidahakine öyle derim adama sen bilmiyorsun tavugun sirt kismi o diye :34:

bende tavugun kanat kısmının ust tarafı sandıydım.....bı de ben mı tavukçuda şansımı denesem ....kelebek kelebek diye....ama derisi fazla sanırım bana tavuk derisi yasak.....

canım inş..hayırlısıyla önce karnın sonra kucağın dolsun....öp kokla sev bi güzel....

ayy canım senın işin de zor.....ama elınde değildi ki.....annen anlayışla karşılar inş...

alkış alkış.....canım senınde hayırlısıyla bebişin olur inş...

kız yediğin tatlılar süt yapmamışmı?....
tahin -pekmeaz çok süt yapıyo dıye duyduydum....

haha ayy gecenın bu saati bastım kahkahayı....tuba tuba duy sesımızı...tavukçu bılem bılememış....tavukçunun cahilliği bak....te paristeki alaca mız biliyo.....

bende tavugun kanat kısmının ust tarafı sandıydım.....bı de ben mı tavukçuda şansımı denesem ....kelebek kelebek diye....ama derisi fazla sanırım bana tavuk derisi yasak.....

valla herkes güldü bana zaten anem babam tavukcu amca :9: sende sorarsin artik kelebegin derisi varmi diye :9:

valla herkes güldü bana zaten anem babam tavukcu amca :9: sende sorarsin artik kelebegin derisi varmi diye :9:

kız zaten tavukçuya yağsız kıyma çektirene kadar feleğim şaşıyo...

adam ıkı saat yagını ayıklıyo....

bide kelebek kelebek dıye tuturursam....

en iyisi eşimi mi yollasam bırakıyım o rezil olsun.....

kız zaten tavukçuya yağsız kıyma çektirene kadar feleğim şaşıyo...

adam ıkı saat yagını ayıklıyo....

bide kelebek kelebek dıye tuturursam....

en iyisi eşimi mi yollasam bırakıyım o rezil olsun.....

:9:keske bende esimi gönderseydim dur birde ona söylim ona ne diycekler gittim demeyeyim :9:

Back
X