saollll canımmm benimmmm inşşşşşşşşşşşşş agzından bal damlıyooo yavvvv
tammamm dikkat etcem tutcem bogazımı ekmege ve yemeklerede dikkat edip zayıflıcam
bunda yok öyle 58 olmadan kaçmak burdayım hiçbiyere gitmeye niyetim yokkk tatlımmm
çokkk tşkler canım destegin için 

ben hep senı desteklıyom da sen ....
canım özele bildirim yapamıyorsan buraya yazarken senanın dikkatine diye yazarak bildirim yapman gerekiyor..o zaman dikkate alıyorum..
hoşbuldum cnm teşekkürler..
çekiçlemiiiiii:84::84::84::84::84::84::84: amann yok kalsın istememmmm:18::18::18::18::18::18::18:
iyigeceler kızlar bütün gece dışardaydım..parka yürüyüş yaptım gezdik tozduk arkadaşlarla..gidip 2 saat yatıyım sahura kadarr :79:
dınlen canım anlaşılan bütün hafta yoruldun....
burnun konusunda da ablama da dr burnun kemiği eğri amelıyat demiş....nefesı ağızdan alıp veriyosun....burun deliğinin bi tanesını tıkıyo demiş...
ama oda amelıyat düşünmüyo.....32 yaşına kadar böle yaşadım bundan sonrada yaşarım diyo....
karşı komşumun 18 yaşında oglu de yenı burun kemiğini düzelttirdi.....istersen nerde yaptrdı detaylarını sorayım....kontrollere gıdıyo sürekli...
ama onun burnu dışardan bakınca eğri olduğu çok belliydi.....yani içsel bi olay değil......bu arad özel hastaneye gittiysen bıde devlete görun derım.....
eşim özle gıttı burun degıl başka şeyden muayne bıle etmeden bi sürü ıvır zıvır istedıler....devlete gıttı muayene olmadan bunlara gerek yok dedi...muayene sonrası gerekte kalmadı.....
bulgur pilavı pirinç pilavına göre masum kalıyo ama az porsiyon yemek lazım tabi onada dikkat et,,
ben biliyordum ,hiçte dökmem yoğudun suyunu birikince şöyle kaşıkla alt üst yapıyorum suyu gidiyo karışmış oluyo en i,isi yoğurt suyu sevilmezmi yaw
ii geceler kızlaaarrrrrrr
biraz evvel görümcemden geldim ayı gibi arası var yol uzak,gelirken eşim yoldan bindi servise bende geri kalanı yürüyerek geldim,arabayla bırakalım dedi eniştesi ama ,olmaz yemek yedik eritmem lazım yürürüm ben dedim geldim yarı yoldan sonra kendim,neyse neler yedim
mercimek çorbası,1kase
4kaşık pilav
fırında tavuklu sebzeli bişey getirdi kocaman fırın tepsisiyle aldım 3-4 tane orta boy tavuğun biyerlerinden
soğan salatası
3tane peynirli pide
sıcacık daha yeni yaptırıp gelmişti enişte bey dayanamadım
allahtan giderken kendi ekmeğimi kendim aldımda orda normal ramazan pidelerinden yemedim avantaj
ama peynirli pide mideye cup:26:
karpuz aldım 1kaçtane
sakızlı muhallebi yapmış iğrençti yemedim tabikide
bir sürü reçel tatlı tarzı şeyler vardı yemedim,,
ama 1bardak yemekle birlikte kuyulan sarı koladan içtim,çünkü susuzluktan ölüyodum,suda isteyemedim hüpletmiş bulundum,nezamandır içmemiştim tadı hiç değişmemiş
anlıycan sudem ben sanırım bomba değil balon bile patlatamıycam buhafta
geldiğimde baktımda kiloma gıcıklık olsun diye 64.5çıktım ohaaaaa dedim
bak sen patlatmazsan ezgiilknur patlatacak ona göre bence kaptırma....
hadı bakem ıkınız yarışın kım kazanacak....
ay su güllactan bi ben yemedim herhalde merak ettim tadi nasil acaba kendinizmi yapiyosunuz yoksa hazir paketlerde varmi bunlarin

mashallah canim cok guzelsin ama bende elbiseni beyenmedim yani elbise guzel ama seni daha toplu göstermis bencede baska birsey giysen eminim dahada zayif gösterirsin :81::81:
ellerine saglik
bende dün denedım....valla hazır aldım.....özel bı tatlıcımız var....gecen sene aboneydık her gun.....adam görunce soruyo...tatıle mı gıtıınız görmuyorum sizi diyo......bilmiyo ki ordan geçerken içim cız ediyo....girmemek için ayağımı zor kaydırıyom....allahtan sokagın karşısında .....bide yanında olsa o buram kokuyu çeke çeke....o fıstıklı tatlılara baka baka nasıl geçerim...can dayanmaz ki ama.....dün zaten göxüm hepsine döndü....hepsininde tadını bılıyom ama......yemıycem.....sanırım en masumu güllac.....
bence eve alma kocaman nasıl bitirceksınız bıde denememişsin hiç....artık gunlerce onu bitirmek için yersın....fazladan kalorı.....tanıdık tatlıcın varsa tadına güvendiğin tadımlık al az bişi.....ben mısafır gelmezse asla kıloyla tatlı almam.....isteğimi durdurcak kadar az...sen deöle yap...
ellerine saglıkkk kaptanımmmm (ben yeni gördüm bi arkadaş kopyalaşta ben kaçırmışım 
)
tşkler canımmm haftaya inşş listenin en başından başlangıç yaparımmm

çokkk tşkler kaptanımmmm

hadı ezgı göster kendını
ezgilnur senin niye çizelgen yokk:26:
olacak ınşallah...
bende sahura kalkamıyorum zaten canım 2 kere sahursuz tuttumm oglum uyumaz o yuyunca uykum kaçar uykum gelir sızarım bi bakarım 4 buçukkk hayde gitti sahur 
yaaaa 5 ayyy az degilll yaneee tamam bunda sonra dünya ahiret aplamsınnnnn 

senle bazı seylerimiz aynı gibi seninde iki tane evladın var benimde aramızdada kocaman 5 ay var ama olsunnn

kız bende sahursuz kalıcam korkusundan gecelerdeyım....
bi tekm farkınız kılolarınız.....tuba çıtır....sen değil....ama olucan....
ay benimde uyku düzenim bozuldu gece uykum kaciyo is yerinde uyukluyom isden sonra eve geliyom bir iki saat uzanayim diyorum haydi yine basdan basliyor hersey napcaksam ben :44:
aynı dertten muzdaribiz
kelebekçinin biride senmıydın?