Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geldim geri gecekuslari:92:
bende geldim geri gecekuslari:92:
uyku mu tutmadı...
kadın kısmı işte lafı bırakır da uyur mu?....
biz burda kaynatırken....
sibelcim yani suzan cım profiline baktım canım...
oğluşuna maşş..kız hangi ara büyüttün kocaman maş...kaç yaşında?...
allah bağışlasın canım...anneye babaya saygılı bi evlat olsun inş...
seherim kuzucum 1. liğini tebrık eder devamını dilerim.....
ben mantar dolması yapıcam .....tabi mantarı bulursam...daha dogrusu üşenmeyıp giyinip markete gidersem.....bi de domates dolması yapıcam....sallamasyon
bugunden de patlıcan cipsim var.....
ben sahurumu yaptım bile.....ama sanmıyom eşim işe giden kadar yatmam gibi hiç uykum yok....gece kuşu oldum yahu....
kutlu olsun canım 5.yılı mutlu huzurlu sıcak yuvanızda geçirmenizi temenni eder ellerinizden öperimayyyy çok sancim var yyaaaaaa ağrı kesici aldımmm biraz hafifledi gidip yatim barii.benim gibi bi eş var mı yaaaa regl olduğum halde eşime sahurhazırlıyommmm kocacımmmmm kıymetimi billll.bu arada kızlar yarın gündüz arkadaşla dışarı çıkıcaz akşama iftara davetliyiz.perşembe yıldönümümüzzzzzzzzz(4. yıl bitttiiiiiii hoşgeldin 5. yıllll)))
yani bi kaç gün yokummmm.arada girer yazarımm görüşürüzzz....
bende geldim geri gecekkutuslari:92:
maşllah demekki yarın iftara sendeyiz yuppiiiii
kutlu olsun canım 5.yılı mutlu huzurlu sıcak yuvanızda geçirmenizi temenni eder ellerinizden öperimne biliyim yaa bu laflardan sonra bu geliyo sonuna lafın bide şey var geçirmenizi temenni eder gereğini arz ederim falan
ii yapmışın![]()
ahanda geldim yukardaki cvblar bana aittir lütfen cvbları adıma gönderin![]()
hehehhehheheh çok ama çokk kaldınn cvplar ezgiilknura aittir bikeremmm![]()
yokk canımm yatmadım burdayım nöbetçi ilan ettim kendimikız sen hala yatmadın mı?
ben bulaşıkları yerleştırdım....önce temizleri sonra kırlileri....sonra mutfagı toparladım....
çizelgen yandan çarklı olmamış sonunda....hadi bakem....kız sen ne zamn 92 olduydun.....
yokk canımm yatmadım burdayım nöbetçi ilan ettim kendimi
aferimm sana maerifetlinin hali başka tabi de bende yaptım kız onları
saoll canımm tubamm saolsunn ilk gecen sene dogumdan sonra ilk kk zamanları![]()
kız doğumdan sonra bende varımdır 80-82 haha...anam doğum ne tuhaf bişi demi ya.....ayy 84.5 la dogum yaptıydım inşallah yakın zamanda 65 göreceğim nerden baskan 20 kılo amanın....
ama hamışken az kılo aldıydım...10 kılo felan....şu an hamişlikten daha daha önceki kılolarımdayım....evlenırken bı 64 u görduydum....
ama dukan amca dıyokı her dogumda +2 kılo normal...ben onu + 1 yaptım etti sana 65.....
neyse kızlar ben kaçar....
afiyet olsun canımm ben her zaman ki gibi domates peynir ekmek üçlüsünü yedim gece gece bu kadarkizlar ne yediniz bakim
menemen yaptim ekmeksiz yedim catal lasöyle pideyi bandirmak vardin ama neyse
1 tane de güllacbiraz da karpuz
ayyyy canımm bana dogum kilosu heç deme yaaa ilk doguma 58 kaldım 84le doguma gittimm:26::26::26::26::26:kız doğumdan sonra bende varımdır 80-82 haha...anam doğum ne tuhaf bişi demi ya.....ayy 84.5 la dogum yaptıydım inşallah yakın zamanda 65 göreceğim nerden baskan 20 kılo amanın....
ama hamışken az kılo aldıydım...10 kılo felan....şu an hamişlikten daha daha önceki kılolarımdayım....evlenırken bı 64 u görduydum....
ama dukan amca dıyokı her dogumda +2 kılo normal...ben onu + 1 yaptım etti sana 65.....
neyse kızlar ben kaçar....
afiyet olsun canımm ben her zaman ki gibi domates peynir ekmek üçlüsünü yedim gece gece bu kadar
ayyyy canımm bana dogum kilosu heç deme yaaa ilk doguma 58 kaldım 84le doguma gittimm:26::26::26::26::26:
tabi hemen veremedim en aşagı 70 falan düştüm sonra hızlı kilo aldım ve 78le ikinciye hamile kaldımm ve doguma gidiş 92
o gün bugun vermeyle ugraşıyom 76 düşmüştüm ama sonuç geri 87 offffffffffffffffffffffffff
tamam canım iyi uykular sana :79::92:bende kactim 3 saatlik uykuyla gitcem yine is eüff ya su haftasonu gelse artik :84:
saol canımm evet çok şükür saolsun tubam yaptı ellerine saglık inşş canımmm hedefe gelecegim günü oltayla çsanada affiyet olsun canim artik cizelgeni yaptinyavas yavas inecez sen merak etme
![]()