he valla yaa tugbaaa tatlımmmm kelebegimmm bak ya geçmişe dalldı gelemedi biii gelde halay çekelimmmm haydeeeee hoppaaatugba nerdesin bak biz halay cekiyoruzezgicim regl olmus gelde kutlayalim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he valla yaa tugbaaa tatlımmmm kelebegimmm bak ya geçmişe dalldı gelemedi biii gelde halay çekelimmmm haydeeeee hoppaaatugba nerdesin bak biz halay cekiyoruzezgicim regl olmus gelde kutlayalim
![]()
hoşgeldin canım şimdi başım ağrıyo benim,yarın anlatan olmazsa ben anlatırımMerhaba yeniden .
Ne alıntı yapmayı biliyorum ne de profilimi değiştirmeyi ..
Siz anlarsanız beni ama değil mi? Örneğimn bir yere mesaj yazdıysam orayı yeniden bulamıyorum bile . çünkü bir sürü konu var sitede .
Ama sanırım toplu zayıflama insanı gaza getiriyor .
Buraya yazacam diye sabahtan beri masanın üzerinde duran hobby çikolatasını yemedim .. yemedimm .![]()
başınız sağolsun canım çok üzüldüm ,allah rahmet eylesinKIZLARBUGÜN ASLINDA CNM ÇOK SIKKIN .ANNEMİN DAYISININ KIZI KANSER HASTASIYDI 1 HAFTADIR HASTANEDE YATIYORDU KÖTÜLEMİŞTİ .DÜN AKŞAM VEFAT ETMİŞ 2-3 SAAT ÖNCE ÖĞRENDİM.ALLAH RAHMET EYLESİN DAHA GENÇTİ 42 FALANDI 2 DE ÇOCUĞU VARDI HAYAT DOLU Bİ KIZDI YAA .iyiler erken gidiyo diye boşuna dememişler.çok sevrdim kendisini ama yurtdışına gitti evlenince ve son yıllarda görüşemez olmuştuk .araya kilometreler girince .olmadı görüşemedik 3 yıldır her türkiyeye gelişinde bi halt çıktı gidip göremedim kendisini.hastalığı uzun zamandır vardı 8-9 yıl önce kanseri yendi dendi hatta temiz raporundan sonraki 3 yıl kontoller temiz çıkınca 1 çocuk daha doğurdu ama naparsınki 4 yıl kadar önce yine kontrollerde kansere raslandı ama bu defa başka yerde ve sardı hep vücudu ve ben son 3 gün önce istanbulda hastanede olduğunu duydum türkiyeye tatile gelmiş eşi getirmiş.moral olsun diye ama rahatsızlanmış istanbula getirilmiş bende dedim hastaneden çıksın yanına gideyim.hastanede kimsenin kendisini görmesini de istemiyordu çünki.keşke gitseydim göremedim ve kaybettik kendisini.yarın cenazesi var kendimi suçlu hissediyorum yüzüm yok cenazesine gitmeye .
![]()
ben yokken yazmasanız nolurduuuhoşgeldinnnn kelebekkk tugba nasılsın canımmm geldin geçmişemi daaldın yoksammmm heee
ne önerisi gıı,kocan ya gittiyse havada kalmasın önerim:97:özellikle tuğbadan çılgın bi öneri bekliyorummm
sahurada galiba karnıyarıktan kıyma kaldı ona yumurta kırıcam,tava böreği yapcaktımda havamda değilim başım hala ağrıyor hapta içmedim...
zaten ben sahur yapmıycammsadece masaya otururum..74lük biblo olarakk
![]()
bende ondan seviniyorum zati,spiral var genede korkuyorum napalım 3.ye pek hazır değilimbenim ilk gün az agrım olur ama ben şimdi tam kendim korunmadıgım için hamile kalcam korkusu var ondan seviniyomm cicimmm
![]()
tugba nerdesin bak biz halay cekiyoruzezgicim regl olmus gelde kutlayalim
![]()
bende o da yok anacımm ben napamm korkuyla yaşayıp gidiyomm ama zaten biz başka istemiyoz allahım isteyenlere versin inşşşhoşgeldin canım şimdi başım ağrıyo benim,yarın anlatan olmazsa ben anlatırım
[
ben yokken yazmasanız nolurduuu
ne önerisi gıı,kocan ya gittiyse havada kalmasın önerim:97:
bende ondan seviniyorum zati,spiral var genede korkuyorum napalım 3.ye pek hazır değilim
geldim geldim haydeeeeeeeee![]()
he valla yaa tugbaaa tatlımmmm kelebegimmm bak ya geçmişe dalldı gelemedi biii gelde halay çekelimmmm haydeeeee hoppaaa
![]()
amannn canımmm senin işin çokkk gece gecemi yapcen bunları kolay gelsinn tatlımmkız geldimde gidiyorum bile,benimki sahuru yapamda yatam artık diyo bişeyler yapcem,akşamdan paçanga böreği sardım hazır dolapta onu kızartçam eşime tabii,bide kuru fasulye pilav istiyo benimki bende akşamdan ısladıydım yapem bari yetşirse tabeeee![]()
he valla yaa tugbaaa tatlımmmm kelebegimmm bak ya geçmişe dalldı gelemedi biii gelde halay çekelimmmm haydeeeee hoppaaa
![]()
iftar menümü yazıpta çıkayım
patlıcan yemeği 3kaşık
mercimek çorbası bi kase
salata
tava böreği yaptım ve yarımını yidim gine
2.5ltre su
aralarda
3bardak yeşil çay
50mekik
ara 1armut
şimdide sahurluk ne yicem ben hepsi zararlı anam,,
bişey sorcaktım benim saat 22den beri kanamam olmamış acep bugünde 3.günüm acaba yarın tutsammı oruç ya gelirsee bi fikir verin![]()
patlıcan yemeği 3kaşık
mercimek çorbası bi kase
salata
2.5ltre su
aralarda
3bardak yeşil çay
50mekik
ara 1armut
bişey sorcaktım benim saat 22den beri kanamam olmamış acep bugünde 3.günüm acaba yarın tutsammı oruç ya gelirsee bi fikir verin![]()
patlıcan yemeği 3kaşık
mercimek çorbası bi kase
salata
2.5ltre su
aralarda
3bardak yeşil çay
50mekik
ara 1armut
ne demekk hoşgeldinizzzz nasılsınızzzYavv fıstıklar valla bizim grup uyumuş galiba,sıkıldım size misafirliğe geldim kabul ederseniz:)
Tri'cim bu tava böreği nasıl birşey?Çok merak ettim gece gece.Eğer çabucak yapılıp yenilebilen birşeyse,2 dakika kalkıp yapıyım da yuvarlayavereyim mideye![]()
Yavv fıstıklar valla bizim grup uyumuş galiba,sıkıldım size misafirliğe geldim kabul ederseniz:)
Tri'cim bu tava böreği nasıl birşey?Çok merak ettim gece gece.Eğer çabucak yapılıp yenilebilen birşeyse,2 dakika kalkıp yapıyım da yuvarlayavereyim mideye![]()
ne demekk hoşgeldinizzzz nasılsınızzz
Teşekkür ederim kuşum. Hadi ben uyumuyorum gece yarılarına kadar.Siz neden uyumuyorsunuz çıtırlar???
Gece kuşu gibi olduk valla..Eşim diyor ki bazen ''aferin koru evi koru,sayende hiç hırsız giremedi''![]()
valla masallah tugba cok hamarat birseyler söylüyo bende bilmiyom:26: az önce google den resimlerine baktim merak ettim de![]()
Tuğba söylemiycek galiba nasıl olduğunu,kendine saklıycak anlaşılan...
![]()
bence islatigi fasulyeleri hazirlamaya gitti![]()
sahura kalkamıyorum diye uyumamıştım regl oldum yaa ne güzelmişş bende oldum valla gece kuşu ben zaten çoçuklar hep uyanır az önce oglan emmeye kalktı kızda sagolsun tuvaleti gelmişte ondan kakmış felegim şaşıyo hiç uyumayınca iyiide uyu kalk uyu kalk çok kötüTeşekkür ederim kuşum. Hadi ben uyumuyorum gece yarılarına kadar.Siz neden uyumuyorsunuz çıtırlar???
Gece kuşu gibi olduk valla..Eşim diyor ki bazen ''aferin koru evi koru,sayende hiç hırsız giremedi''![]()
bizde olduk sonunda gecekusu![]()
hirsiz gelsede korkar bu saatde bunlar ne nöbeti tutuyo diye
![]()
Vooovvv fasülye mi yapacakmış hamarat hatun? Maşallah bu saatte bu enerji,bravo valla
Ben de oturuyorum sabahlara kadar ama ancak pc'nin başındaEnerjim tükenmiş olarak o da...Hee şu saatte beni tek birşey ayağa kaldırabilir;Tuğbişin tava böreği
![]()
sahura kalkamıyorum diye uyumamıştım regl oldum yaa ne güzelmişş bende oldum valla gece kuşu ben zaten çoçuklar hep uyanır az önce oglan emmeye kalktı kızda sagolsun tuvaleti gelmişte ondan kakmış felegim şaşıyo hiç uyumayınca iyiide uyu kalk uyu kalk çok kötü
![]()