günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım geçmişi okumak isteğim vardı cumartesiden başlıyayım dedim o ne

çeneniz düşmüş mübarekler ne çok konuşmuşsunuzhepsini okuyamadım 10 sayfada bir sayfa okudum

kaptan ellerine sağlık liste güzel olmuş listede yerimde gözü olanlar varmış hımmmm bu hafta çok çalışmam lazım çooook

geçin kızlar geçin tabi ya ben seviniyorum liste başı kim olursa olsun azim eder başarır bu hafta benden pek randıman yok kabızlık sorunum hat safhada 4 gün oldu patlamaya hazır bomba gibiyim sinir kat sayım yüksek bide davetler var dün gittiğim evde yediğimin haddi hesabı yok bu hafta artıda olmasam yeter abbazın kör kazığı gibi yedim gerçi hepsinden azar azar yedim ama tabi çeşit çok olunca bi dünya yaptı bu hafta liste başına talip değilim

olamıyorum ama adımı maviş maviş yazdırmak için uğraşacağım 400 gramcık verdimmi tamamdır inşallaaaaaaaaaah ayrıca verdiğim kilolardan dolayı beni tebrek eden arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim ve kilo veren bütün arkadaşları tekrar tebrik ederim birlikten kuvvet doğar haydi arkadaşlar devam devam
bu arada dünkü mönü:
sahur:bir dilim ekmek
iki ince dilim salam hiç yemem normalde ama canım çekti eşim almış yedim iki dilimcik
peynir
zeytin
domates,yumurta
1,5litre su
iftar:
mercimek çorba yarım kase
salata çeşitleri(yoğurtlu semizotu,çoban salata,kabak salatası)hepsinde azar azar aldım
bir kaşık kuru fasülye
patlıcan karnıyarık
kayısı kompostosu
fırında tavuk vardı çatalın ucuyla aldım
pilav ve ekmek yemedim
2 saat sonra:
küçük dilimler halinde yaş pasta ve şambali
karpuz
2 litre su
ahanda bu listeyle birinci olmam çoook zor çok artıda çıkmasam yeter