Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Albümde resim var diyince eklemeye başladınız ahahahha![]()
herkese hayırlı ramazanlar bende zayıflamaya uğraşanlardanım benide listenize alırsanız sevinirim:92:
herkese merhabalarrr.aşağısı kalabalık görünüyo hadi bakalım ne var ne yokk![]()
herkese hayırlı ramazanlar bende zayıflamaya uğraşanlardanım benide listenize alırsanız sevinirim:92:
merak ediyoruz tabi onun için de ekliyoruz![]()
günaydınn kızlarrr.. geçmişi okuyup geldim maşallah döktürmüşsünüz
reglm bitti bugün artık orucum
sahur menüm
1.5 dilim pide
peynir
zeytin
domates biber
yarım litre su
tabi alırız hoşgeldin cnm
hergün menünü yazmam daha sağlıklı olur cnm her cuma bildirim yapıyoruz kaptan senanın dikkatine ilk hafta bildirimin yazılmaz ama ikinci hafta listeye giriyosun bide kilo çizelgesi oluştur cnmhoşbulduk canım hergün yediklerimizi yazıcakmıyız ne zaman tartılıyoruz onagöre biliyim yazıp paylaşıyım şimdi kızımı sallıyorum uyusun kilomuda ölçüp yazıcam
ne kadar cok yemişsin kız hepside kalorili şeyler bırde mıden bos gıbı en cok ona sasırdım ben cts bı kızartma yeıdm mıdem hala dolu yanı orucken bıleah ah gel bide bana sor naptımtava böreğini şükür bugün yaptım ilk defada,,,, kardeşim bukadarmı güzel olur ya bi börek,4te 2.5unu yemişim eşimde kalanını yuh yine doymadım spagetti yedim ketçaplı kalkarken baktım doymamışım pideden azcık koparttımda salatanın suyuna bandım hüplettim artı 7tanede kızarmış bütün biber yemişim:84::84:kesin beni kızlar ölüyom midem hala bomboş sanki hiç ağırlık hissetmiyorum ,sanki daha yemek yeni yiycem gibi rahat çok rahat,undan istifade edip biraz daha yerim diye korkuyorum,ben gidipte eşime çay kendimede yeşil çay getirem azcık hazmedem yediklerimi
![]()
ayy iğrencsin yaa kızım hastalıga tutulmussun sen yeyıp cıkaranlar gıbı sende cıgneyıp tükürüyon boyel bısey var mı bence vazgec bu alsıkanlıktan 1-2 tane ye gıtsın ama tükürme yanioh oh oh hamarat kız seni maşallah,,ne diyim gerçektende çok yedim psikolojisi bendede var kötü hissetme alışkanlık oldu,her zararlı bişey yediğimde pişman oluyorum,,dün mesela iki cips attım ağzıma sonra çiğnemeden eriyoya,tyutmadım 4tane daha yedim bi 4tane daha çiğnedim çiğnedim ama rahat olamam yutarsam gittim tükürdüm,böyle şeylerde alışkanlık oldu bende iimi ediyorum bilmem ama bi anlık nefsime bu şekilde engel oluyorum nasıl olsa iş ağızda bitiyo keyif ağızda başlıyo,yutmasamda oluyo yani yutmuş kadar oluyorum
yedim valla,sahur yapmıycam zaten canım regl olduğum için,şuan yeşil çayımınıda içmeye başladım artı 2.5 lt su bitti yatana kadar 1lt daha içsem kazasız atlatırım bugünü inş.sen örnek almaya devam et bizi canım ben hep böyle değilim,böyle olsaydım bukadar kilo vermiş gözükmezdim,aklıma gelmişken çizelgemi yenilememişim daha
çok azmedersen olur heralde ama hesaplamam lazım haftada 11kilo versen ozamana kadar kaç kilo gitmiş oluyo:97:
canım hem cok yemıssın hemde o süt dilimleri var ya acayıp kalorılı bıtanesı 400 kalorı ona gore dıkkatelı ye bence bıd ahabugunku menum:
Sehriye corbasi
az birsey sulu köfte
uc kasik pirinc pilavi
bir porsiyon tirit
salata
cok az yufka ekmegi ve yine cok az birsey kömbe
bir saat sonra iki tane kinder sut dilimi
ve bitane danone cikolatali yogurt
biliyorum kiza bilirsiniz cok olmus demi
hakkettim
canım üzüldüm durumuna kendıo yerımekoydum dayanamaz ısyan ederdım heralde bence bıran once önüne gecmeye calıs senın tavırların yanlıs deıl onalrınkı tamamen yanlıs ve cocugun zararına seyler benım cocuguma ablam bakıyor gecen hafta elındekı bıseyı alınca etını kesmıs ıbı bagırıyordu hıc yapmadıgı seydı sasırdım ablama dedım bunu sımartmayın dıyearkadaslar bana care bulsaniz keske benim kizim iki hafta sonra 18 aylik olcak ve benim esim kizima cok dusgun hic aglatmiyalim her istedigi olsun ne istiyosa hemen eline veriyo hic zararlimi zararsizmi yeterki aglamasin ve k.annem bide k.babam onlarda hemen yanimizda yani ayni bahcede kaliyoruz kizim uyaninca direk onlara gitmek istiyo butun gun onlarda durayim diyo cunku onlarda ayni babasi gibi davraniyorlar eeee bu nedenle cocugum benden soguyor bende mecbur karsi cikiyorum kizima onlar verince elinden aliyorum kandirmaya calisiyorum bukez k.annem basliyo tamam gel kizim ben onu döverim veya tamam ben sana vereyim sen gel bana gibi seyler kizim alisti simdi ben birseyi vermezsem hemen agliyo tabi k.annem sesini duyuyor ve geliyo ne istiyosa hemen veriyo oyuzden cocuk yemek bile yediremiyorum cunku butun gun cikolata cips biskuvi gibi seylerle besliyorlar cocugu sirf istiyo diye aglamasin diye ne isterse yapiyorlar kizim artik agladigi zaman bile bana gelmeyi istemiyo hemen babaanne diye agliyo coook uzuluyorum böyle olunca gecen yere dustu kostum alacaktim bana gelmedi babaannesine gitti cok zoruma gidiyor analatam yardim edin ben nasil davranim bendemi onlar gibi davaranim kizima yoksa böyle devammi edeyim
canım benımkıde 15 aylık hıcbısey soylemıyor ama tabıkı cocugunla ılgılen ne guzel evdeyken.ve gırebıldıgın kadar gır vakıt kaldıkca aryılmana gerek yok bende uzun süre bıldırm yapmadım ama hep buralardaydım daha 2 haftadır yenıbasladım sende ne zaman hazır hıssedersen oyel yap ama arada ugra haberlerını alalım canım kolay gelsınslm kızlarrrr.sizlere veda etmeye geldim maalesef.hem ramazandan dolayı hem de motivasyon düşüklüğünden dolayı kilo veremiyorum.bi ileri bi geri gidip geliyorum ve boşa yer işgal ediyorum.biraz ara verip dinlenmek ve kendimi toplamak istiyorum yine dikkat edicem ama.
bi de biraz oğlumla vakit geçirmek istiyorum.kızlar çok hırçın oğlum 19 aylık ve konuşmuyo daha kelimede çıkarmıyo çok nadir.ve herşeyi bağırmakla anlatıyo.okul da açılmadan biraz üstüne düşmek istiyorum.
sizleeri çokk seviyorum ve herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.yine vakit buldukça girip okucam ve yazıcam sizlere çok alıştım aslında bırakmak da zor geliyo ama naparsın işte....
senacım canım seni çok seviyorum uğraşların iiçin çok teşekkür ederim.veda oldu ama dediğim gibi yine girip yazıcam ama bi süre bildirim yapamıcam.
hoşçakalınn
aklıma gelmısken sorayım dedım senın oglan çişini öğrendi mi :26:
canım bencede ii olur biraz vakit ayır oğluna ama burayada arada uğra,pes etme,veda olmasın bu sadece istemiyorsan listeye girmezsin ama yine bizle ol arada yaz,canım benim oğlan 27aylık ve hala konuşamoyo nie bukadar üzülüyorsunki ,benimki daha 1kaç ay oldu kelime olarak söylemeye oda az kelime dağarcığımız daha 7-8kelime söylüyo sadece ama derdini çok güzel anlatıyo bağırarak değil,şimdi onun bağırması beni anlamıyorsunuz ben şunu istiyorum gibisine yapıyordur,bende bazen anlamıyorumda bana kızıyo,neyse ama herşeyi anlıyor yapıyor vede heristediğini anlatıyo,daha 3 yaşına kadar yolu var şimdili cümle kuramıyor ama elbetteki bende oturup oğlumla uzun uzun sohbetler edicem bigün hatta sus artık ne çok çenen var dicem ,şimdi bile kafamı ağrıtıyo konuşuyorum diye neler anlatıyo bilmem keyfi yerinde olunca bişeyler anlatıp duruyoneyse canım pek fazlada zorlama onu,kelimeleri tekrarlatmaya çalışıpta istemezse üsteleme,bu onu dahada soğuturmuş konuşmaktan,keyfi yerinde olunca alıştırma yapın tamammı canını sıkma geçer bunlar"
![]()
cızelgende yanlıslık var bmı cok düşük kılona göre boyunu 2 metre felan mı gırdın kızsüpper vallaahhh ahh bende biii 75 altına düşsem dedim haftalraca düştümde ama haziran 18 spor salonundan ayrıldıktan sonra olanlar oldu...veremiyorumda...
annemler geldi miillet zayıflamışın dedi..kız kardeşim devam et daha iyi olucaksın dedi..şımardımmı noldum..indim 74e oysa hala şişkoyum yaaaaa....neyse evime geldim,regl oldum buhaftadan tam gazzz...akıllı olmalıyımzamanımı boşa geçirememe daha vermem gereken 10 kilo var.....yine yasaklardan uzak durmalıyım....
yaaa şu gaz beni arada bir terkedince siz hatırlatın gari....![]()
benımkıde tam tersı ben arada kafa dagıtmak ıcın yalnız gıtmek ıstıyorum yada karedsımle fılan sorun oluyor 1 kere gıttım demedıgını bırakmadı kac sast nerelerde gezmısım dıyeaslında böylesine sende çıkıp çıkıp geziceksin ya kız arkadaslarınla ya yalnız..
hiç sormayacaksın nereye gıdıyorsun ne yapıcaksın dıye.. bırak bır zaman sonra o sana sormaya baslar..
beraber birşeyler yapalım dedikçe geri geri kaçıyorlar.. kendilerine bağlı görüyorlar bizi de sıyrılmak istiyorlar..
ya da kendilerini bekar gibi hissetmek istiyorlar gerçekten... ama sende hiç sorma konuşma boşver kendi kafana göre takıl..
bakalım ne zaman beraber bır yere gıdelım dıyecek... ben anlamıyorum erkeklerı gercekten...
KIZLARBUGÜN ASLINDA CNM ÇOK SIKKIN .ANNEMİN DAYISININ KIZI KANSER HASTASIYDI 1 HAFTADIR HASTANEDE YATIYORDU KÖTÜLEMİŞTİ .DÜN AKŞAM VEFAT ETMİŞ 2-3 SAAT ÖNCE ÖĞRENDİM.ALLAH RAHMET EYLESİN DAHA GENÇTİ 42 FALANDI 2 DE ÇOCUĞU VARDI HAYAT DOLU Bİ KIZDI YAA .iyiler erken gidiyo diye boşuna dememişler.çok sevrdim kendisini ama yurtdışına gitti evlenince ve son yıllarda görüşemez olmuştuk .araya kilometreler girince .olmadı görüşemedik 3 yıldır her türkiyeye gelişinde bi halt çıktı gidip göremedim kendisini.hastalığı uzun zamandır vardı 8-9 yıl önce kanseri yendi dendi hatta temiz raporundan sonraki 3 yıl kontoller temiz çıkınca 1 çocuk daha doğurdu ama naparsınki 4 yıl kadar önce yine kontrollerde kansere raslandı ama bu defa başka yerde ve sardı hep vücudu ve ben son 3 gün önce istanbulda hastanede olduğunu duydum türkiyeye tatile gelmiş eşi getirmiş.moral olsun diye ama rahatsızlanmış istanbula getirilmiş bende dedim hastaneden çıksın yanına gideyim.hastanede kimsenin kendisini görmesini de istemiyordu çünki.keşke gitseydim göremedim ve kaybettik kendisini.yarın cenazesi var kendimi suçlu hissediyorum yüzüm yok cenazesine gitmeye .
![]()
hoşbulduk canım hergün yediklerimizi yazıcakmıyız ne zaman tartılıyoruz onagöre biliyim yazıp paylaşıyım şimdi kızımı sallıyorum uyusun kilomuda ölçüp yazıcam
Hoşgeldiinn =) Biz iyiyiz seni sormalıı :)
Hoşgeldinnn =)
Tam yerine geldinn :82:
Sürekli buraya takılır menülerini paylaşırsan sana yardımcı olacak o kadar kısçe var kiii.
Alınmaca gücenmece yapmıcan ama yorumlaraa.
Haydi bakalım kilo çizelgenii yap biz burda bekliyoruzz
ahhah merakınıza değdircek bişi çıkmıyor ama kusura bakmayın artıkk :78:
Bence bunların sonuna bide yeşilçay ekleee nacizane fikrimm:26:
Arzuuuuuuuuu poşetlerr hazırrr mııı öğlenn saatinee geliyoruzz bakk
Geçmişin hepsini okuyamazsınız vazgeçinHepimizin çenesi düştü h.sonu birbirimize gaz verip durduk
![]()
ya hazır odadkı dolaptda duruyor katlanmıs bı sekılde degitmiyecm sanrıım mayısıp kalıyom canım ıstemedı bırde dısarı mı cıksam dedım sonra odnan da vazgectım napsam bılmıyorum 1 saat öğle tatilinde:44: