70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım,merak etme buraya takıldıkça kiloların nasıl gittiğine inanaıycaksın,buarada 8-9 ay gibi bi zaman aralığı çok muhteşem bi zaman ooo ozaman kadar neler gider neler hadi kolay gelsin yeni yaşantında:71:

bu arada daha geçmişteyim ben çenesi düşükler nolcak:63:

şimdi kendime vucut analizi yapan bi baskül alacağım.sudan falan veririz yanlış yere listeye üst sıralardan girmeyeyim:34:

benii özlediiiiiiiiiii :)

alışmış kudurmuştan betermişş, paso resim ekleyesim geliyoooo :)

bakın bakem benim gördüğüm fazlalıkları sizde görüyonuz mu, hani şu mide, hani üst kollar gibinn :31:

61 kilo olan bi insanın daha narin olması gerekmez mi, ben bi at gibiyim sankim :9:

ta ta ta taaaaaaaaaaaam :42::42::42:

Son düzenleme:
merhabaa
bu da benim iftar menüm
2 koca bardak suu
1 kepçe mantar çorbası
3 tavuk kanadı yemek olarak
2 yemek kaşığı mantı
iftardan bir saat yada yarım saat sonra falanda irmik tatlısı yemeği düşünüyorum
ekmek yok
nasıl menüm sizce ?

slm arkadaşlar; ben yeniyim....üniversiteye girerken 55 kiloydum mezun oldum 80 kiloydum:43: nasıl bu hale geldim nasıl önleyemedim bilemiyorum valla. artık tak etti.ben de azimle aranıza geldim:79:

Hoşgeldin canım..
Kilo çizelgesi yap bakalım hemen..
Ayrıntılı bilgileri birazdan yazarız =)

Anammmmmm:52::52: Hayalimm beyazz pantullllllllll :26:
Çok yakışmış şekerrimmm kırk bir kereee maşaalllahhh:nazar::nazar:
Evrim geçirdin nerdeyse :1:

merhabaa
bu da benim iftar menüm
2 koca bardak suu
1 kepçe mantar çorbası
3 tavuk kanadı yemek olarak
2 yemek kaşığı mantı
iftardan bir saat yada yarım saat sonra falanda irmik tatlısı yemeği düşünüyorum
ekmek yok
nasıl menüm sizce ?

Şekerim nacizane fikrim mantı yemesen iyi olurmuş.
Mantar çorbası hazır ise zaten kremalı falan oluyor bolca kalori mevcut içindee.
Ama güzell az yemişsin ekmekk yok maşaallaah:nazar:

Hoşgeldin canım..
Kilo çizelgesi yap bakalım hemen..
Ayrıntılı bilgileri birazdan yazarız =)

Anammmmmm:52::52: Hayalimm beyazz pantullllllllll :26:
Çok yakışmış şekerrimmm kırk bir kereee maşaalllahhh:nazar::nazar:
Evrim geçirdin nerdeyse :1:

Şekerim nacizane fikrim mantı yemesen iyi olurmuş.
Mantar çorbası hazır ise zaten kremalı falan oluyor bolca kalori mevcut içindee.
Ama güzell az yemişsin ekmekk yok maşaallaah:nazar:

evt iyi olurdu canım ama yiyemicem diyemedim azdı zaten yemekten sonrada yürüyüşe çıktık bugünde bütün gün yürüdük şimdide yeşilçayımı içiyorum :68::68:

selaamm hatun kişileer :66:

nasılsınızz bakalım .. ben bugün 300 gr vermiş gördüm kendimi çok mutlu oldum bunu kutlamalıyıız :66: :52:
bu arada ip atlamayı kesmeden 30 dk yapmaya başladım terin suyun içinde kalıyorum ama başaracağım azmin elinden kim kurtulmuşş .. :52:

yalnız ramazanda haftada 200-300 gr fark ediyor bazen de almış görüyorum .. bunlar normal değil mii ..

ben 1 haftadır diyet yapıyorum. 2 kiloya yakın gitti:64: tartım hassas olmadığından net birşey diyemiyorum(vücut analizli baskül yolda)
sabahları yulaf süt elma.......bazen peynir zeytin salatalık...
öğle meyve
ikindi yoğurda kuru üzüm veya kayısı karıştırıp yiyorum
akşam 1gün et 1gün de sebze yemeği 1-2dilim ekmek...ama yapılışına dikkat ederek
1bardak da biberiyeli bir form çayı aldım onu içiyorum. selülitler için durduğum yerde sürekli masaj yapıyorum...canım çok şekerli bişi isterse dondurma yiyorum:34:

ne yedim bakalim bi
iftar:
1 kücük snitzel avcum kadar ancak biraz patetes salatasi
avcumun ici kadar hamus isi ici peynir zetiyagli dayanamadim yesem 4-5 dilim yerdim ama sadece tatina baktim
ucundan bi mantarli pizza bi de balikli 1 yarim tas hosaf
tatimlik yedim doyumluk deyil aklim orta duran yemeklerde kaldi :14:

bugün tarti ya cikdim uyandikdan sonra bi baktim 76.1 diyo agliycakdim nerdeyse :14: 1 saat sonra bidaha denedim bu sefer 75.1 geldi dedim iyi bari persembeye eksi cikarim isallah :44:

hamarat kız geldı....
gece gece çamaşır katladım,yıkananları astım,
kuruyanları ütüledim,lavobaoyu yıkadım,gardrobumu düzenledım...
bi dedim napıyo bizim gacılar...suzam kaçmış sanırım şimdi uyku tutmaz gelir...
oh oh maşallah ne güzel bitirmişin işleri bende dünkü yapmam gereken büyük temizlik günümü bugün yaptım,ne salağım ben ya,dün oruç değilken yapma,bugün oruçluyken bütün herşeyi kan ter içinde yap,neyseki bitti bütün ev işleri artık bu bana 1hafta yeter:9:

süpürge açmadan yapılacak okadar iş varki...
benım çekmeceler bı el atsam saatlerımı alır...
koca dağınık bende ona cektım dışardan ev toplu..
ama bıde sen gör çekmecelerın içini biben yokum...

kız valla aynı benimkilerde öyle,çekmecelrimi eliyorum atılcakları atıyorum,düzenliyorum güzelce,sonra bişey arıycak oldukmu habur hupur karıştırarak arıyoruz hepsi bozuluyo olmuyo güzelim ya düzen bize göre değil,illaki karıştırarak arıycak bişeyi:60:
bu arada benım kocada bilmiyomuş kelebeği bugun sordum....
:53::53::53::53::53::53:kız yoksam sendemi avusturyadasın ne iş:60::60:
tugba gelmedimi :53: bir saat sonra gelirim alisveris yapcam fazla yazmayin demisdin :9: hani nerde nerde :53::53:
ah ah sorma ya valla evden zaten 23.30da çıktım indim markete gittim,dolaş dolaş sedece iki biberon memesi aldım çıktım,annemde ablamın evindeymiş oda markete 1adım zati oraya gittim oturdum lak lak çene çaldık,sonra baktım saat 1.00e geliyo eşim nerdeyse eve gelicek ben daha burdayım dedim annemle bi kalkışımız var ,neyse çıktık tam annem kendi ,ben kendi evime ayrılıcaktıkki,anne şu karşıdan gelen adam iso(eşim ismail) değilmi dedim ama nasıl korkuyorum,neyse saate baktı annem daha 10dk var o değildir dedi,sonra baktık değilmiş zati,ben koşa koşa eve gittim bebek arabasını ite ite tabi,geldim çıktım yukarı çocuklar uyumuştu onları yatırdım,tvyi açtım falan derken aşağı kapı kapandı,hemen üstümüde değiştirip kapıyı açtım ve hoşgeldiiinn:70: dedim oda girdi baktıki pc kapalı hayrola pc kapalı napıyodun dedi bende''napiyim senin kaybettiğin kredi kartını arıyodum dedim:38: yazık hiç bişeyden haberi olmadı malesef,,ee haliylede o girdi nete bidahada giremedim zaten kavgada ettik gece gece başka konudan ötürü,yatana kadar hiç konuşmadık bile çok ağladım ama tınlamadı:43:

seee deneme sesss bir kiii ssse :1: geliyor mu ? ne diyecektim ben yaa.. ha! günaaaaydııın kızlar :3:
geliyo geliyo günaydın:3:
sağol tatlım ilk defa listeye girmenin heyecanı işte.
bende bu hafta özel günlerdeyim malum bakalım tartıda fark edecekmi

bir de eşimin inartla her akşam getirdiği sıcak pide ve taze tereyağına artık dün akşam kayıtsız kalamadım :50:

inadına yapar gibi birde tahin pekmez almış bana :58:
:57:ah o kocalara ah:57::1:
süppeerrrrr:46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar haftasonu giremedim bilgisayarı eşim tamire götürmüş gene.bende evdeydım 2 gün oglusumla ev ıslerıyle ugrastım durdum sadece dün aksam uzun zamandır görmediğim bı arkadas ıftara gıttık bı arkadas daha geldı üçümüz ünvden arkadasız 2 sininde cocugu olmustu gormedıgım 2 ncıler yanı büyümüşler bıle toplamda 5 cocuk curcunaydı hepsı küçük sadece 1 tanesı 5 yasında :1: güzel gectı ama arkadas pide yaptırmıstı 2 cocukla napsın ondan yedık bırde cts günü kızartmayı yaptım yedık aylar sonra ama mıdem hala rahatsız eşimin de öyle dünde üstüne pide gelince düzelemedi sahurda azcık üzüm ve k flakes yedim ama nafile.

sizler nasılsınız bakim gecmiş cok birikmiş ara ara okumaya calsıcam işler yogun
benden sana tavsiye geçmişe sakın dalma çıkamazsın kendimden biliyorum ama yinede okuyoruuuumm:52:
Kızlarrrr 6 aylık erkek yeğenime resimde gördügünüz tulumsu şeyi aldım bayram için bide kot almayı planlıyorum.
Ablam sanki kız kıyafeti gibi dedi.:44:
Ya sizin yorumunuzu da merak ettim. Erkek bebeğe giydirilmez mi ki bu?:44:

Eki Görüntüle 240704
ay giydirilmezmi canım yaa:emir_bebek: ,benimkilere okadar çok giydirdim ki bunlardan ,heleki oğlanın bazılarını kıyamadım vermeyede sakladım şimdi kızımada giydiriyorum,tabi kızımada küçük gelenleri saklamaya başladım,bazılarınıama helede abisiyle aynı giydikleri kıyafetleri kıyamıyorum öyle tatlılarkii:2:
günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım geçmişi okumak isteğim vardı cumartesiden başlıyayım dedim o ne:53: çeneniz düşmüş mübarekler ne çok konuşmuşsunuzhepsini okuyamadım 10 sayfada bir sayfa okudum:1: kaptan ellerine sağlık liste güzel olmuş listede yerimde gözü olanlar varmış hımmmm bu hafta çok çalışmam lazım çooook:60:geçin kızlar geçin tabi ya ben seviniyorum liste başı kim olursa olsun azim eder başarır bu hafta benden pek randıman yok kabızlık sorunum hat safhada 4 gün oldu patlamaya hazır bomba gibiyim sinir kat sayım yüksek bide davetler var dün gittiğim evde yediğimin haddi hesabı yok bu hafta artıda olmasam yeter abbazın kör kazığı gibi yedim gerçi hepsinden azar azar yedim ama tabi çeşit çok olunca bi dünya yaptı bu hafta liste başına talip değilim :60:olamıyorum ama adımı maviş maviş yazdırmak için uğraşacağım 400 gramcık verdimmi tamamdır inşallaaaaaaaaaah ayrıca verdiğim kilolardan dolayı beni tebrek eden arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim ve kilo veren bütün arkadaşları tekrar tebrik ederim birlikten kuvvet doğar haydi arkadaşlar devam devam:16:

bu arada dünkü mönü:
sahur:bir dilim ekmek
iki ince dilim salam hiç yemem normalde ama canım çekti eşim almış yedim iki dilimcik
peynir
zeytin
domates,yumurta
1,5litre su

iftar:
mercimek çorba yarım kase
salata çeşitleri(yoğurtlu semizotu,çoban salata,kabak salatası)hepsinde azar azar aldım
bir kaşık kuru fasülye
patlıcan karnıyarık
kayısı kompostosu
fırında tavuk vardı çatalın ucuyla aldım
pilav ve ekmek yemedim

2 saat sonra:
küçük dilimler halinde yaş pasta ve şambali
karpuz
2 litre su
ahanda bu listeyle birinci olmam çoook zor çok artıda çıkmasam yeter:31:
haftaya inşallah yerinde ben olurum çok ihtiyacım varyaaa ssen dikkat etme bu hafta zaten durum o:62:
herkese hayırlı ramazanlar bende zayıflamaya uğraşanlardanım benide listenize alırsanız sevinirim:92:
alırız tabi canım hoşgeldin:71:
hoşbulduk canım hergün yediklerimizi yazıcakmıyız ne zaman tartılıyoruz onagöre biliyim yazıp paylaşıyım şimdi kızımı sallıyorum uyusun kilomuda ölçüp yazıcam
hergün yazıcaksın canım birde sen perşembe iftardan önce tartıl oruçsan tabi,bildirimi yap kaptana mj kutusu doluysa buraya senanın dikkatine diye yap bildirimini,sonraki hafta listedesin hadi kolay gelsin yeni yaşantında:8:

ne kadar cok yemişsin kız hepside kalorili şeyler bırde mıden bos gıbı en cok ona sasırdım ben cts bı kızartma yeıdm mıdem hala dolu yanı orucken bıle:1:

ayy iğrencsin yaa kızım hastalıga tutulmussun sen yeyıp cıkaranlar gıbı sende cıgneyıp tükürüyon boyel bısey var mı bence vazgec bu alsıkanlıktan 1-2 tane ye gıtsın ama tükürme yani:20:

aklıma gelmısken sorayım dedım senın oglan çişini öğrendi mi :26:
hemen hepsini cvblıyım canım:51:
çok yedim farkındayım ama inanki ogün yedikçe yiyesim vardıydı anlayamadım,neyseki arada olsun öyle herzaman olan bişey değilki canım hem ben çok yiycem çok kilo vercem eski dönemlerime geri döndüm hem banane,gitmiycek yoksa bu kilolar napiim
2=ben iğrenç değilim bikerem:59: alışkanlık falanda değil benimki ben sadece ,yedikten sonra yedimde elime ne geçti diycem pişmanlık yaşıycam şeyleri tükürüyorum,hemde gece olduğu için :4:,yoksa gündüz yerim herşeyi pişmanda olmam,sırf gece vücutta kalcak bu boşver diye yapıyorum:9:
gelelim 3. soruya:3: oğlum şuanda 2 yaşını 2 ay geçti ve 22 aylıkken öğrendi çiş yapmayı 4 ay olmuş ve 3 haftadırda geceleride altını bağlamıyorum şükür kurtulduk darısı gözdemin başına

kizlar tunaydin iki gundur giremiyordum malum esim evdeydi ve iftara davetliydik esim sagolsun bana hic firsat vermez haftasonu neyse nasilsiniz umarim iyisinizdir gecmisi biraz okumaya calistim ama 60 sayfaya yakin birikmis hepsinide okuyamadim hepinizi öpüyorum...

buarada sizlerle derdimi paylasmistim Sibel29 qivi erginsena charm triendy 21 shryvz ve green 4 arcak 81 yazdiklarinizi okudum coook tsk ederim hepinize ve belkide cevaplarini görmedigim arkadaslara neyse

ben kac kere konustum esimle gidelim burdan yeter dört bucuk sene oldu diye yok yok yok ev alalim öyle gidelim diyo biz babasinin evinde kaliyoruz eyer kira ya cikarsak ayip olur felan diye dusunuyo ev almak burda cok zor ates pahasi yani neyse artik nasip kismet isi cocuk konusuna gelince esime artik demeye korkuyorum cunku nezaman söylesem yinemi bana annemleri sikayet edeceksin diye kavga cikariyo cunku bu artik bir degil iki degil uc degil evlendigimden beri okadar cok kavga ettikki okadar yiprattilar okadar kirdilarki hangisini anlatayim neyse bunu da gectim ben hic öyle karsilarinda konusamam susarim ondan sonra iceriye cekilir aglarim esime anlatirim oda bazen yardim eder bazen hic karimaz anliyacaginiz cocuk konusuna gelince bilmiyom hic konusmadim hep neyse neyse dedim ama cocugumun benden uzaklasmasi son nokta oldu galiba :50::50::50::50:
:20::20:olmaz canım böyle nedemek ben onlara söyleyemem öyle bişey son pişmanlık fayda etmez ,sonra naptım ben keşke baştan söyleseydim dersin,onların değil senin çocuğun o sen büyütüceksin zorluğunu çekiceksin,onlara ne ya,,, sen git onlarla güzelce konuş yapmayın bidaha çocuğumu benden soğutuyorsunuz yaparsanız bidaha göstermem onu size de,baktın devam ediyorlar gerçekten bidaha dışarı çıkartmaz göstermezsin onlara ,onlarda ciddiyetini anlarlar bidaha yapmazlar,kocanada pes diyorum başkada bişey demiyorum,onlar yüzünden kavga çıkyor demek ah bilmezmiyim ,onların yüzünden az kavga etmedik bizde eşimle,maşallah taa köyden elleri uzanıyordu buraya kavga sebebimiz oluyolardı,neyseki artık dayanamadım ve patladım öyle alttan alma gibi bi yapım yok sevmediğim kişilere en azından, ama şimdi melek gibiler çekiniyorlar bendende ,çocuk konusunda çok hassasımdır,yaptırmam,sevceklerse yanımda sevsinler torun gibi baksınlar,arada köye gönder çocukları biz bakalım özledik diyolarda allahım sinir oluyorum ,olmıycak bişeyi devamlı diyolar,hiç istemiyorum onların gelmesini yüzlerini bigün görmeye dayanamıyorum,hep giderken tartışma bırakıpta giderlerdi,şükürki eşim hep benden yana artıkk anladı kim haklı kim haksız neyse fazla uzun oldu:9::10:

eylülde ewlenip şubata kadar ewde oturunca 66 kilodan 78 kiloya yükseldim.. sonra işe başladım we 5 ayda 68 kiloya geri düştüm.. şimdi işi bıraktım we 72 kiloya geri cıktım..
tekrar o kiloları almak istemiyorum :2: birbirimize destek olup kilolarımızdan kurtulalaım arkadaslar :24:

ben o kiloları wrrdiğim dönemde kahwaltı edemiyordum, we cok az yiyip günde 1 saat yürüyüş yapıyordum. birazda iştahım kesilmişti ondan da oldu sanırım.. şimdi göbek we yan bölgelerim war.. nasıl eritebilirim ? :52:
hoşgeldin sendee:71:
şimdi kendime vucut analizi yapan bi baskül alacağım.sudan falan veririz yanlış yere listeye üst sıralardan girmeyeyim:34:

hımm güzel fikir:97:
canım hiç tatlandırıya bal a filan gerek yok şeker koyunca daha bir tuhaf gelıyor ınsana..
bak dene sadece limon sık... limonun tadı yesılcayı gecsın ama agzını büzecek kadar da değil.. ayaarla işte..
öyle iç limonlu sıcak su gıbı.. valla seker fılan koymazsın daha... ben şekerli daha zor ıcerdım... tarçınlı ben içemem ama sen içerim dersen dene..
aynen canım yaa şekersiz en iisi,,bende şekerliyi içiceme hiç içmiyim diye düşünürdün ,sonuçta şeker katınca bi faydası kalmıyo yeşil çayın:34:
Minnoşlar...

69.8 kilom .

bana zayıflamanın püf noktalarını söyler misiniz ? evlendiğimden beri her geçen gün şişmanlıyorum . şimdi doğum yaptım ama zayıflamayı bilmiyorum .. baksanıza siz bi çaylar felan yazıyonuz . o çaylar ne işe yarıyor niye içiyonuz ??:5:

kalori mi hesaplıyorsunuz ?? nedir mantık ?
valla burda herkez ortaya karışık mix yapıyo biraz ondan biraz bundan tüyolar alıp deniyorlar kilolardan kurtuluyorlar,bilhassa ben mesela hayatta kalori hesbıyla diyet yapamam,kb diyeti, dukkan diyeti bilmem ne pek sarmıyo beni kafama göre tuğba diyeti yapıyorum ben:64:
orucun ilk günleri bendede midem çok fena oldu,geğirme yanma..sahurdada iftardada su çok içiyodum...hele sahur sonrası 5dakkada nerdeyse 5bardak oluyodu yani...sonra kendiem gelemiyodum..bu işe erken kalkıp yemekten önce 2bardakla başladım yemek sonrasıda sakin öyle rahatladı mdiem..akşamlarıda tamam gün boyu susuyorum ama frenleyince daha iyi oldum iftar sonrası....:34:yavv bu tuğbacığı dinleyinnnnn:84:
yaaa bravo işte anlamışsın ne güzel ,bide yemeklerden önce 2 bardak suyun çok faydası var bende içiyorum nezamandır,hem toklukta veriyo az yediriyo:56:
benim kocis birazdan gelcek ani den cikarsam sasirmayin :9: yine mi bilgisayarin basindasin der sonra :4: onun sesini duydummu etrafda dolanayim :9: yoruldum sannetsin:9:
:60::60::60::60::60::60:
evet .. çok saol. ben bir tabak ekmekle br tabak ekmeksiz zevkine yiyorum . ama bura gaz veriyo adama. bir de ben de abur cubur çok yiyorum. dum . ülker bolero ile süt götürüyordum .

akşam 1 kase yoğurt çorba
1 ye. tabağı sulu köfte
yarım tabak pilav
4-5 sigara böreği
yarıma yaın pide
karpuz sonra çay bi parça yufkadan yapılmış tatlı

nasıl?:56:
ben de sizin gibi olmak istiyoruuum . benim hakkım yok mu ?:48::16:
:20: yok canım bu menüyü bidaha deneme sakın son olsun:57::1: ne bu böyle kilo falan veremezsin kendine gel artıkcıssssssssssss:34:
ay kizlar benim bademcigim sismis yutkunurken aciyor :18: acaba neden oldu :26:
benimde olmuştu geçti şükür,önce rahatlatmak için bol tuzlu limonlu su iç yarım bardak acayip yakıyo ve rahatlatıyo böyle gargara yap,
sonrada bi dra git büyümeden ben öyle yaptım ve 2günde hiç bişey kalmadı allah razı olsun drdan bana mucize lazım ya demiştim hemen geçsin dayanamıyorum diye hemen bi hap yazdı şıp geçtiii
:66:

kızlar bakın bu yazdıklarımı tekrar yazdım,akşam talihsiz bişey oldu ve yazdıklarım gitmişti,bende bidaha yazamamki dedim ve sadece bu yazıyı göndercektim ama site yapım aşamasındaymış yine gitmedi ahanda aşağıda
of kızlar ya ben bunları hakedecek naptım offf
bisaattir yukardaki alıntılara okadar uzun cvblar yazmıştımki hepsi yok olduu sırf buyüzden iftarımı bile yapmamıştım daha napıcam ben offf:43::43:yazmıştım

ama yinede sıktım dişimi tekrar yazdım kıymetimi bilin haa için rahat etmedi yazdıklarınızı cvbsız bırakmak:16:

Son düzenleme:
Sonunda topiğimizee kavuştukk...
İftar menümü yazıyım bendee.:78:

1 tabak salata ( Göbek + Domates + Peynir (çok az) ),
1 kutu ayran,
1 dilim sütlü irmik tatlısı,

1 bardak form çayı,
1 tane nektarin,
2 litre suu:32::32:

ne yedim bakalim bi
iftar:
1 kücük snitzel avcum kadar ancak biraz patetes salatasi
avcumun ici kadar hamus isi ici peynir zetiyagli dayanamadim yesem 4-5 dilim yerdim ama sadece tatina baktim
ucundan bi mantarli pizza bi de balikli 1 yarim tas hosaf
tatimlik yedim doyumluk deyil aklim orta duran yemeklerde kaldi :14:

bugün tarti ya cikdim uyandikdan sonra bi baktim 76.1 diyo agliycakdim nerdeyse :14: 1 saat sonra bidaha denedim bu sefer 75.1 geldi dedim iyi bari persembeye eksi cikarim isallah :44:

sizin de menü zenginmiş:nazar: insanın gözü kalıyo demi....birinden tatmak için diğerinden fedakarlık yapmak bana çok koyuyo valla...aralıklı tartılmak en iyisi benim de kafam karışıyo üstüste tartılınca..

senacimm belki is e alinmaman hayirli olmusdur belki is hosuna gitmeyecekdin belki bir iki gicik birileri cikip canini sIkacakdIn birde öyle düsün calisan calismayanin halinden anlamaz derler dogru ben bazen diyorum keske esimin ayligi fazla olsada is e gitmek sorunda kalmasam cocugumun yaninda dura bilsem bilmiyorum ki isallah dileyin yakinda olur herseyin hayirlisi canim

oh oh maşallah ne güzel bitirmişin işleri bende dünkü yapmam gereken büyük temizlik günümü bugün yaptım,ne salağım ben ya,dün oruç değilken yapma,bugün oruçluyken bütün herşeyi kan ter içinde yap,neyseki bitti bütün ev işleri artık bu bana 1hafta yeter:9:

kız valla aynı benimkilerde öyle,çekmecelrimi eliyorum atılcakları atıyorum,düzenliyorum güzelce,sonra bişey arıycak oldukmu habur hupur karıştırarak arıyoruz hepsi bozuluyo olmuyo güzelim ya düzen bize göre değil,illaki karıştırarak arıycak bişeyi:60:

:53::53::53::53::53::53:kız yoksam sendemi avusturyadasın ne iş:60::60:

ah ah sorma ya valla evden zaten 23.30da çıktım indim markete gittim,dolaş dolaş sedece iki biberon memesi aldım çıktım,annemde ablamın evindeymiş oda markete 1adım zati oraya gittim oturdum lak lak çene çaldık,sonra baktım saat 1.00e geliyo eşim nerdeyse eve gelicek ben daha burdayım dedim annemle bi kalkışımız var ,neyse çıktık tam annem kendi ,ben kendi evime ayrılıcaktıkki,anne şu karşıdan gelen adam iso(eşim ismail) değilmi dedim ama nasıl korkuyorum,neyse saate baktı annem daha 10dk var o değildir dedi,sonra baktık değilmiş zati,ben koşa koşa eve gittim bebek arabasını ite ite tabi,geldim çıktım yukarı çocuklar uyumuştu onları yatırdım,tvyi açtım falan derken aşağı kapı kapandı,hemen üstümüde değiştirip kapıyı açtım ve hoşgeldiiinn:70: dedim oda girdi baktıki pc kapalı hayrola pc kapalı napıyodun dedi bende''napiyim senin kaybettiğin kredi kartını arıyodum dedim:38: yazık hiç bişeyden haberi olmadı malesef,,ee haliylede o girdi nete bidahada giremedim zaten kavgada ettik gece gece başka konudan ötürü,yatana kadar hiç konuşmadık bile çok ağladım ama tınlamadı:43:

geliyo geliyo günaydın:3:

:57:ah o kocalara ah:57::1:

benden sana tavsiye geçmişe sakın dalma çıkamazsın kendimden biliyorum ama yinede okuyoruuuumm:52:

ay giydirilmezmi canım yaa:emir_bebek: ,benimkilere okadar çok giydirdim ki bunlardan ,heleki oğlanın bazılarını kıyamadım vermeyede sakladım şimdi kızımada giydiriyorum,tabi kızımada küçük gelenleri saklamaya başladım,bazılarınıama helede abisiyle aynı giydikleri kıyafetleri kıyamıyorum öyle tatlılarkii:2:

haftaya inşallah yerinde ben olurum çok ihtiyacım varyaaa ssen dikkat etme bu hafta zaten durum o:62:

alırız tabi canım hoşgeldin:71:

hergün yazıcaksın canım birde sen perşembe iftardan önce tartıl oruçsan tabi,bildirimi yap kaptana mj kutusu doluysa buraya senanın dikkatine diye yap bildirimini,sonraki hafta listedesin hadi kolay gelsin yeni yaşantında:8:

hemen hepsini cvblıyım canım:51:
çok yedim farkındayım ama inanki ogün yedikçe yiyesim vardıydı anlayamadım,neyseki arada olsun öyle herzaman olan bişey değilki canım hem ben çok yiycem çok kilo vercem eski dönemlerime geri döndüm hem banane,gitmiycek yoksa bu kilolar napiim
2=ben iğrenç değilim bikerem:59: alışkanlık falanda değil benimki ben sadece ,yedikten sonra yedimde elime ne geçti diycem pişmanlık yaşıycam şeyleri tükürüyorum,hemde gece olduğu için :4:,yoksa gündüz yerim herşeyi pişmanda olmam,sırf gece vücutta kalcak bu boşver diye yapıyorum:9:
gelelim 3. soruya:3: oğlum şuanda 2 yaşını 2 ay geçti ve 22 aylıkken öğrendi çiş yapmayı 4 ay olmuş ve 3 haftadırda geceleride altını bağlamıyorum şükür kurtulduk darısı gözdemin başına

:20::20:olmaz canım böyle nedemek ben onlara söyleyemem öyle bişey son pişmanlık fayda etmez ,sonra naptım ben keşke baştan söyleseydim dersin,onların değil senin çocuğun o sen büyütüceksin zorluğunu çekiceksin,onlara ne ya,,, sen git onlarla güzelce konuş yapmayın bidaha çocuğumu benden soğutuyorsunuz yaparsanız bidaha göstermem onu size de,baktın devam ediyorlar gerçekten bidaha dışarı çıkartmaz göstermezsin onlara ,onlarda ciddiyetini anlarlar bidaha yapmazlar,kocanada pes diyorum başkada bişey demiyorum,onlar yüzünden kavga çıkyor demek ah bilmezmiyim ,onların yüzünden az kavga etmedik bizde eşimle,maşallah taa köyden elleri uzanıyordu buraya kavga sebebimiz oluyolardı,neyseki artık dayanamadım ve patladım öyle alttan alma gibi bi yapım yok sevmediğim kişilere en azından, ama şimdi melek gibiler çekiniyorlar bendende ,çocuk konusunda çok hassasımdır,yaptırmam,sevceklerse yanımda sevsinler torun gibi baksınlar,arada köye gönder çocukları biz bakalım özledik diyolarda allahım sinir oluyorum ,olmıycak bişeyi devamlı diyolar,hiç istemiyorum onların gelmesini yüzlerini bigün görmeye dayanamıyorum,hep giderken tartışma bırakıpta giderlerdi,şükürki eşim hep benden yana artıkk anladı kim haklı kim haksız neyse fazla uzun oldu:9::10:

hoşgeldin sendee:71:

hımm güzel fikir:97:

aynen canım yaa şekersiz en iisi,,bende şekerliyi içiceme hiç içmiyim diye düşünürdün ,sonuçta şeker katınca bi faydası kalmıyo yeşil çayın:34:

valla burda herkez ortaya karışık mix yapıyo biraz ondan biraz bundan tüyolar alıp deniyorlar kilolardan kurtuluyorlar,bilhassa ben mesela hayatta kalori hesbıyla diyet yapamam,kb diyeti, dukkan diyeti bilmem ne pek sarmıyo beni kafama göre tuğba diyeti yapıyorum ben:64:

yaaa bravo işte anlamışsın ne güzel ,bide yemeklerden önce 2 bardak suyun çok faydası var bende içiyorum nezamandır,hem toklukta veriyo az yediriyo:56:

:60::60::60::60::60::60:

:20: yok canım bu menüyü bidaha deneme sakın son olsun:57::1: ne bu böyle kilo falan veremezsin kendine gel artıkcıssssssssssss:34:

benimde olmuştu geçti şükür,önce rahatlatmak için bol tuzlu limonlu su iç yarım bardak acayip yakıyo ve rahatlatıyo böyle gargara yap,
sonrada bi dra git büyümeden ben öyle yaptım ve 2günde hiç bişey kalmadı allah razı olsun drdan bana mucize lazım ya demiştim hemen geçsin dayanamıyorum diye hemen bi hap yazdı şıp geçtiii
:66:

kızlar bakın bu yazdıklarımı tekrar yazdım,akşam talihsiz bişey oldu ve yazdıklarım gitmişti,bende bidaha yazamamki dedi ve sadece bu yazıyı göndercektim ama site yapım aşamasındaymış yine gitmedi ahanda aşağıda
of kızlar ya ben bunları hakedecek naptım offf
bisaattir yukardaki alıntılara okadar uzun cvblar yazmıştımki hepsi yok olduu sırf buyüzden iftarımı bile yapmamıştım daha napıcam ben offf:43::43:yazmıştım

ama yinede sıktım dişimi tekrar yazdım kıymetimi bilin haa için rahat etmedi yazdıklarınızı cvbsız bırakmak:16:

tugba napdin sen:53: dur bi okuyayim da geleyim:10:

selam kızlar bugün çok yoqundum giremedim..o yoqunluqun içinde geçen gün aramadılar diye aqlayıp durduqum iş yerinden aradılar..mülakata çaqırdılar..neyse gittim..olumlu baktıkları son 3 kişinin içindeymişim..neyse konuştuk..akşama haber veririz dediler..1 saat sonra haber geldi sonuç OLUMSUZ :14::14::14::14::14::14:

iftar hazırlıcam alinazik ve çorba yapıcam..gittimmm:10::10:

Hayırlısı olsun Sena Abla.. Kısmetin başka yerdeymiş demek ki.
İş arıyorsun sonuçta elbet bir yerden çıkacak kısmetin.
Üzülme cidden olacağı varsa bi işin eninde sonunda oluyor.:38:

Back
X