70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:53::53::53: annamadım ihihihi

eheueheu :D

hadii kızlar bana müsade çıkıyım artıkkk

yemeğe girişiyimm artıkk

öptüm hepiniziiii yine gelirim inş.. :3::3::3:

hadi baj bajj

kızlar benım menu bellı olmus ben calıstıgım ıcın kayınvalıdem de yemeklerı yıyoz sagolsun allah basımızdan eksık etmesın kendısını domates corbası kofte patates kızartması salata tursu ayran

ohh afiyet olsun :)

sagol cancagazım :33:

:69:

benım de mesaım doldu kızlar evde ınternet yok aha bende kacarım tutabılene askolsun yarın sabah 8 de gorusmek uzere muck muck ortı fazla yemeyesın ha az az ye kı bak cumaya lıder bız olalım ok senı de muck luyorum:54::52::35::36::37::56::56::47::27::6:

hadii kızlar bana müsade çıkıyım artıkkk

yemeğe girişiyimm artıkk

öptüm hepiniziiii yine gelirim inş.. :3::3::3:

Kolay gelsin canım :29:

kızlar benım menu bellı olmus ben calıstıgım ıcın kayınvalıdem de yemeklerı yıyoz sagolsun allah basımızdan eksık etmesın kendısını domates corbası kofte patates kızartması salata tursu ayran

Ohhh kebapp valla :56::56: bende kara kara düşüneyim eve gidince ne pişirsem diye :1::1:

bende yemek yapmaya kaçıyorum herkese ii akşamlar..:56:

Kolay gelsin canım :29:

benım de mesaım doldu kızlar evde ınternet yok aha bende kacarım tutabılene askolsun yarın sabah 8 de gorusmek uzere muck muck ortı fazla yemeyesın ha az az ye kı bak cumaya lıder bız olalım ok senı de muck luyorum:54::52::35::36::37::56::56::47::27::6:

Görüşürüz cnm :3::3:

Hayırlısı olsun canım :7:

Ortilere deli mi demek istedin sen şimdii :53: anaa kızlar size bakın ne dedi :52::52:

Çok pis birbirine düşürürüm ona göre :23::23:

:ispikçinafsmilisi: :60::60:

Teşekkür ederim canımm... :16::16:

aaa ne güzel :) güzel şeler çiziktirirsin inşallahh :)

eyvallah hacı :42::42::42:

İnşallah canım saolasın... :16::16:

Daha önce diktiğin bi iki elbise de güzeldi zaten.
Hayırlısı olsun canım. Güzel güzel ciciler yapacagından eminim.
Kapını çalabilirim yani beni zayıf gösterecek hileli elbiseler hazırlarsan :52:

Saol canım teşekkür ederim.. :16:
Gel gel kapım her zaman açık... aslında mesele bence zayıf gosterıcek seyler gıymek degıl, kusurları ortmek...
Yanı kısacası vucudunu tanıyıp ona gore gıyınmek.. bunun sadece kıloyla alakası yok zayıf olup omzu dar olanlar yada omzu cok genıs kalcası dar olanlar yada belı kalın olanlar vs vs herkesın vucudunu tanıyıp ona göre gıyınmesı guzel bır goruntu ortaya cıkarır.. bu benım fıkrım.. amma uzattım neyse tikerim tabi :1: ayıp ettin mish mish.... :38:

Son düzenleme:
Hıı sağolsun pek düşünür :1::1: bizimki de bence o kaa para verdik git git diye kafamı yemek için söylüyo ama neyse :27::27:

Hadi hayırlısı olsun canım foto eklediysen bakalım hemen profile :27::27:

Canım bende isterim tabiki spor salonu ama eşimin dediği yer çok uçuk 1.500-2000 arası bi para istiyolar yıllık mı 6 aylık mı onu bile

bilmiyom telefonda bilgi vermiyolar :27: bende telefonumu bırakmadım :19: sonra taciz etcekler neden gelmediniz bik bik :57:

:1::1:

Çok sağol canım :29: evet bahsetmiştim unutmamışsınnn :48::48:

:23::23:

Hemencikkk bakınıyorumm :27::27:

Çok sağol tatlım :29: işte hem stres hemde yasaklı gıdalar etkiliyo dikkat etmek lazım da insan bazen koyveriyor :31: sonra acısı yine

bizde çıkıyo o ayrı :1:

Bana gel haftasonu beraber yirik :27::27:

Evet dogru zaten elini verince kolunu kapiyolar adamin

Teşekkür ederim canımm... :16::16:

İnşallah canım saolasın... :16::16:

Gel gel kapım her zaman açık... aslında mesele bence zayıf gosterıcek seyler gıymek degıl, kusurları ortmek...
Yanı kısacası vucudunu tanıyıp ona gore gıyınmek.. bunun sadece kıloyla alakası yok zayıf olup omzu dar olanlar yada omzu cok genıs kalcası dar olanlar yada belı kalın olanlar vs vs herkesın vucudunu tanıyıp ona göre gıyınmesı guzel bır goruntu ortaya cıkarır.. bu benım fıkrım.. amma uzattım neyse tikerim tabi :1: ayıp ettin mish mish.... :38:

ayy bende bişiler dikiyorum ama çizmeden kalıpsız fln kafadan yaani :D :D

bende canım 160 boyunda 75 kılodayım bundan ıkı yıl once cok kotu bır trafık kazası gecırdım o zamanlar 43 kılo cıvarındaydım hıc bır zaman 45 olmadım herkes zayıf olusumu elestırırken o trafık kazasında bacagım kolum kırıldı bır kac amelıyat gecırdım ardından da beyın kanama sı derken bır suru ılaca bagımlı kaldım. 80 cıvarı oldumılaclarımı falan kestım doktor kontrolunde tabıı kı 62 ye kadar dustum 1 yıl once evlendım tupbebek tedavısıne basladım 2 kez deneme ıcerısınde yıne aldıgım hormon ılacları benı 75 kıloya cıkardı baktım artık nefes alamıorum amelıyat oldugum kırılan kolum ve bacagım artık sızlamaya basladı yanı acıkcası benı uyarıordu kendı nı frenle dıye artık frene bastım.

canım cok gecmıs olsun kac yasındasın merak ettım.:26:

Charm canım hayırlı olsun ne guzel bend ekursa gıtmek ıstıyorum ama vakıt yok malesef sen zaten bıseyler dıkıyorsun sanırım dıktıgın elbıseler cok guzel sımdı daha da ıyılerını yaparsın bu ısı sevdıgın bellı canım.bende ıstıyorum senın gıbı zayıf göstercek elbıselerden en az 5 kg zayıf gosterıyor kız :1:

Ben oğluşu okuldan alıp geleyim... :10:

hayırlı olsun canımmmm:70: çok guzel şeyler yaratacagından emınım ben, artık dıktıklerınden bıze mankenlık yaparsınnn kk dan:21:

boyle ınsanların sevdıklerı işlerle ugrasmalarına bayılıyorum ben de, inşllah bu meslekte guzel bı yer edınırsın kendıneee :21:

Aynen sen hileleri ögren deneme mankenin ( şişko ) olmaya hazırım.:9:

ne ediyonuz kızlar ... :3:
ben dışardan geldım bır dolu resım malzemesı vardı alınıcak onları halletım Allahtan tamamladım eksık kalmadı...
Bu arada stilistlik eğitimi almaya basladım size söylememiştim... bakalım sımdılık cok guzel gıdıyor... :10:

Cok guzel bi ugrasi umarim meslek de olur..
Basarilar canim

bende canım 160 boyunda 75 kılodayım bundan ıkı yıl once cok kotu bır trafık kazası gecırdım o zamanlar 43 kılo cıvarındaydım hıc bır zaman 45 olmadım herkes zayıf olusumu elestırırken o trafık kazasında bacagım kolum kırıldı bır kac amelıyat gecırdım ardından da beyın kanama sı derken bır suru ılaca bagımlı kaldım. 80 cıvarı oldumılaclarımı falan kestım doktor kontrolunde tabıı kı 62 ye kadar dustum 1 yıl once evlendım tupbebek tedavısıne basladım 2 kez deneme ıcerısınde yıne aldıgım hormon ılacları benı 75 kıloya cıkardı baktım artık nefes alamıorum amelıyat oldugum kırılan kolum ve bacagım artık sızlamaya basladı yanı acıkcası benı uyarıordu kendı nı frenle dıye artık frene bastım.

Aman Allahim ne badireler atlatmissiniz ya ..
Talma kafana verirsin kisa surede insallah

Back
X