70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm
kahvaltı:bir dilim ekmek bir yumurta biraz bal iki yeşil zeytin
ara: altı tane kuru erik
öğle:bir kaşık pilav patates havuç bezelye ve tavuktan oluşan yemek ayran
ara:meyve
küçük kase aşure
akşam:yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası iki kaşık makarna
meyve
gün içnde bol su içtim.

bende canım 160 boyunda 75 kılodayım bundan ıkı yıl once cok kotu bır trafık kazası gecırdım o zamanlar 43 kılo cıvarındaydım hıc bır zaman 45 olmadım herkes zayıf olusumu elestırırken o trafık kazasında bacagım kolum kırıldı bır kac amelıyat gecırdım ardından da beyın kanama sı derken bır suru ılaca bagımlı kaldım. 80 cıvarı oldumılaclarımı falan kestım doktor kontrolunde tabıı kı 62 ye kadar dustum 1 yıl once evlendım tupbebek tedavısıne basladım 2 kez deneme ıcerısınde yıne aldıgım hormon ılacları benı 75 kıloya cıkardı baktım artık nefes alamıorum amelıyat oldugum kırılan kolum ve bacagım artık sızlamaya basladı yanı acıkcası benı uyarıordu kendı nı frenle dıye artık frene bastım.

Canım çok geçmiş olsun allah sevdiklerine bağışlamış hakikaten. Kilo nedir boşver sağlığımız iyi olsun da.

Allahım yaaaaaaaaa:47:

tam sayfayı açıyorum geçmişe bakacam bişeyler yazacam ya yanıma biri damlıyor ya telefon yada başka bişey çıkıyor. yoğunluktan az kaldı tırlatmama :37::37: İmdaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttt:18:
Kolay gelsin cnm. Allah yardım etsin.

İyi akşamlar kızçeler :16: :10::10:

Sanada cnm, yarın görüşürüz.

Son düzenleme:
selamlaarrrr..
kızlar açıkcası kendime bi diyet topiği arıyorum şöyle en işlek,en verimli bi yer olsun istiyorum.
online dan baktım sizin topiği gördüm cıvıl cıvıldı diğer topiklerden ses seda yok.:37:
şöyle söyliyim benide aranıza alırmısınız?yani boş yeriniz varmı?
accık sıkışsanız:17::17:
ben geçen sene bi diyet topiğinde 10 kilo verdim.
ama 6 7 kilosunu maalesef geri aldım.
şimdi yarından itibaren tekrer başlamak istiyorum.
boyum 1.67 kilom 74
hedef 68 diyorum şimdilik..:8:

İyi akşamlar kızçeler :16: :10::10:

aaaaaaaa:3::3:nafcııkk
sende burdamısın kız,valla sende şeytan tüyümü var nedir canım beni çekiyosun resmen olduğun yere,
geçen senede aynen böyle bi topik ararken senin topiğe gelmiştim inanki yazdıktan sonra bi baktımki sende burdaymışın.
nasılsın bakalım kıvırcık prensesimm..:38:

canım çok geçmiş olsun....

herkese günaydınlaar... sena hanım ya o ücretsiz gönderdikleri tatilde yemek ücretini siz ödüyorsunuz değil mi
yeni gelenler hoşgeldiniz can 7 o kilo cetveli tam bir işkence yönlendirmelere uyarak biraz uğraş anlatsamda aynısını anlatacağım kendin çözersin ancak. ..
harran birdirim içinde yeni isen ve msj yollayamıyorsan trendinin dikkatine diye cuma topiğe yazacaksın.
neyse hadi yeni bir haftaya ama ben gene haftasonu rejimi katlettim ve sporda yapmadım. ne oluyo bilmiyorum şeytan giriyo içime haftasonu yaaaa.:37::37::37:

Kilo verenleri tebrik ediyorum..
Azimle devamm bakalım.

Günaydın Sena abla
Keyfim yok genel olarak ama regl olamadım onun stresi var hala.
Herşeye sinirleniyorum bi mutsuzum.
İlaç kullanmamak için direniyorum kullanırsam bu sefer hormonlar alt üst olacak bakalım ins olurum.
Geçmiş olsun oğluna..

Günaydın kızlar bu aralar pek yazamıyorum cuma ıste coık yogundum haftasonuda gıremıyorum zaten dun bıarz grıdım bıkac sayfa okudum cıkmak zorunda kaldım oglus bu kadar ızın verdı:1: bayada birikmiş geçmiş hepsını bıtıremem heralde gördüklerimi yazayım

dilekcim ilişkinizin gidişatı bu sonu söylüyordu sanki ama tabi gönüle söz geçmiyor ben sadece senin daha fazla üzülmeni istemem yazık etme kendine boşver bir daha şansı haketmiyor bence sevgilin Allah daha iyilerle karşılaştırısn seni değerini bilen bi insanla inşallah :34:

senacım oğluşuna geçmiş olsun devremülkünüz de şimdiden hayırlı olsun bizde haftasonu kızılcahamama gittik eşimle belediyenin kaplıcalarında özel jakuzili odaları varmış 1.5 saatlik kiralıyosun benımde bel fıtıgım azmıstı bu ara kuluncalrım felan fenaydı üzerimde negatif bi elektrik neyse haftasonu gittik oğluşu babanneye bırakıp cok iyi oldu valla bize yetti de arttı hatta alsıkın olmadıgımız ıcın eşim ilk girdiğinde bende cıkarekn fenalastık :1: tansıyonumuz düştü eşim zavallı bıde 1 gün öncesinde kan vermıstı biz yakın oldugu ıcın ara ara boyle gıtmeyı düşünüyoruz ama sızınkıde güzel tabii çeşitli alternatifleri varmış

sevdecim naber ortimi unutmayım ben bu hafta dıkkat edıcem ama oruca basladım tekrar benı etkılıyor tuvalet problemı oluyor ertesı hafta cıkıyor asıl kılom ama bakalım görcez :26:

günaydın kızlar..
hepinize güzel bir hafta diliyorum..

ellerine sağlık canım..kilo veren herkesi tebrik ederim..

ben de tuğbaya bildirim yaptım sanmıştım..herzaman kontrol ederim mj gitmiş mi diye bu hafta kontrol etmedim üfffff göndermemişim yaaaa.

geçmiş olsun senacım...benim degeçen hafta evim hastane gibiydi.çocukların üçüde hastalandı..büyükler iyileştide ufaklık hala mızmız ööksürüyor..
eteğimi bırakmıyor sıpam..

sanırım benimde artık saçım kalmıcak..doğum sonrası avuç avuç dökülmeyebaşladı hala dökülüyor..:41::20::20:

Tamam canım ekledim :29:

Ayarlayayım şekerim :23::23:

Ettim gitti :27::27:

Hayırlısı olsun ablacım Allah gönlüne göre veriyo işte :29: inşallah güzel bir işte bulursun mutluluğun katlanır :29:

Tamam canım çıkarttım :29:

Ayarlarım ben sıkma canını :27::27:

Ayy bende üzüldüm bak şimdi :26:

Hoşgeldinn :3::3:

Orti ayarladım ya ben sana :57:

Geçmiş olsun abla :29:

Merhaba :3:

Merhaba :3: 100 mesaj altında olduğun için topiğe Triendy21 dikkatine diye başlangıç ve hedef kilonu yazmalısın :29: ama sen yazdın diye hatırlıyorumm ben dur bir bakayım :26:

Selam tatlışım :29:

Selam cnm :3:

Selamm :3:

Selam canım çok geçmiş olsun :38:

:23::23:

Merhaba cnm :3:

Gel sende birlikte gitsin kilolar :8::8:

Selam cnm :3: baya ekşınlı geçiyo günlerin :1:

Bende bugün eve 10 parça erzak alıcam bütün sene evden eksik olmazmış öyle dediler :26: :31:

Gel sende :8::8:

teşekkür ederim kızlar biraz daha iyi oqlumm...

ayy bende bişiler dikiyorum ama çizmeden kalıpsız fln kafadan yaani :D :D

Bende aynen kalıpsız kafadan dıkıyorum canım... artık kalıp bilgiside edinirim biraz ama asıl kalıp modelistlerin işi..
yinede bana yetecek kadar ogrenırım ama ben pratık kalıpla ugrasmadan dıkmeyı daha kolay buldugum ıcın oyle dıkıyorum..
bılmıyorum belkıde kalıpla cok daha kolay ve ugrassız oluyordur belkıde... ogrenıcem artık... :34:

canım cok gecmıs olsun kac yasındasın merak ettım.:26:

Charm canım hayırlı olsun ne guzel bend ekursa gıtmek ıstıyorum ama vakıt yok malesef sen zaten bıseyler dıkıyorsun sanırım dıktıgın elbıseler cok guzel sımdı daha da ıyılerını yaparsın bu ısı sevdıgın bellı canım.bende ıstıyorum senın gıbı zayıf göstercek elbıselerden en az 5 kg zayıf gosterıyor kız :1:

Saol canım ınsallah... sen benım dıktıgım elbıselerı nereden gordun kı kız kk ya koydugum elbıselerın hıcbırı benım dıktıklerım degılkı hazır olanlar... :1:
ben henuz zayıf gosterıcek elbıseler dıkmedım kendıme bundan sonra dıkerım artıkın ... :23::23: tabi sizede.... :23::23:

hayırlı olsun canımmmm:70: çok guzel şeyler yaratacagından emınım ben, artık dıktıklerınden bıze mankenlık yaparsınnn kk dan:21:

boyle ınsanların sevdıklerı işlerle ugrasmalarına bayılıyorum ben de, inşllah bu meslekte guzel bı yer edınırsın kendıneee :21:

canım benım cok saol... ınsallah benımde tek isteğim o... :38:

Aynen sen hileleri ögren deneme mankenin ( şişko ) olmaya hazırım.:9:
tamam canım memnunıyetle... :38:

Cok guzel bi ugrasi umarim meslek de olur..
Basarilar canim

tesekkur ederım canım benım dileğimde o... bakalım çalışıcaz ugrasıcaz.... :16:

:23::23:waoooow çok güüzeell:21::21::9:

saol tuğbiişşş.... :7::7:

selamlaarrrr..
kızlar açıkcası kendime bi diyet topiği arıyorum şöyle en işlek,en verimli bi yer olsun istiyorum.
online dan baktım sizin topiği gördüm cıvıl cıvıldı diğer topiklerden ses seda yok.:37:
şöyle söyliyim benide aranıza alırmısınız?yani boş yeriniz varmı?
accık sıkışsanız:17::17:
ben geçen sene bi diyet topiğinde 10 kilo verdim.
ama 6 7 kilosunu maalesef geri aldım.
şimdi yarından itibaren tekrer başlamak istiyorum.
boyum 1.67 kilom 74
hedef 68 diyorum şimdilik..:8:

hoşgeldin canımm buyur sıkışırız merak etme.... :1::1:

teşekkür ederim kızlar biraz daha iyi oqlumm...

Canım çok geçmiş olsun daha ıyı olduguna sevındım oglunun umarım bırseycıgı kalmaz... :48:

Bugün kü menümüde yazayım;
Öğlen ve aralarım boş geçti biliyorum dışarıdaydım ve acıkmamıstım o yuzden...

:39:
Sabah: Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1,5 yumurtadan omlet, 1 simit, domates, salatalık, peynir, şekersiz çay.
Ara: yok
Öğle: yok
Ara: yok
Akşam (16:15): Pırasa yemeği, haşlanmış tavuk, salata, 1 dil. ekmek.
Ara: Limonlu yeşilçay..
:39:

kızlar devremülk sevincim boqazımda kaldı :5::5:
eşim valilikte çalışıyor ya arkadaşları iyice araştır tufaya düşme falan demişler...eve gelince ankarada biçok yere tel açtı...netten kapsamlı bir araştırma yaptık...şirket rcı üyesi...bundan dolayı yurt içi ve yurt dışında tatil kullandırabiliyor...ancak daha önce yaptıkları devremülklerin kullanıcı yorumlarını okuduk...otelin odaların çarşafların havluların pislik içinde olduqu havuzlara ayakkabıyla bile giren olduqu yemeklerin gayet kötü olduqu hiçbirşeyin söylendiqi qibi olmadıqı birçok şey için ek ücret istendiqi vs...moralimiz bozuldu.. ve daha bir sürü olumsuz şey okuduk.. ve anlaşmayı fes etmeye karar verdik...Rabbime hep dua ettim bizim bilmediqimiz olumsuz bişey varsa bir neden halket vazgeçelim ama hayırlıysa önümüzü aç diye...inşallah pürüzsüz bir şekilde bu olaydan sıyrılırız...senetler yırtılıp atılana kadar içim rahat etmicek...hayırlısı böyleymiş...saqlık olsun...

Bende aynen kalıpsız kafadan dıkıyorum canım... artık kalıp bilgiside edinirim biraz ama asıl kalıp modelistlerin işi..
yinede bana yetecek kadar ogrenırım ama ben pratık kalıpla ugrasmadan dıkmeyı daha kolay buldugum ıcın oyle dıkıyorum..
bılmıyorum belkıde kalıpla cok daha kolay ve ugrassız oluyordur belkıde... ogrenıcem artık... :34:

Saol canım ınsallah... sen benım dıktıgım elbıselerı nereden gordun kı kız kk ya koydugum elbıselerın hıcbırı benım dıktıklerım degılkı hazır olanlar... :1:
ben henuz zayıf gosterıcek elbıseler dıkmedım kendıme bundan sonra dıkerım artıkın ... :23::23: tabi sizede.... :23::23:

canım benım cok saol... ınsallah benımde tek isteğim o... :38:

tamam canım memnunıyetle... :38:

tesekkur ederım canım benım dileğimde o... bakalım çalışıcaz ugrasıcaz.... :16:

saol tuğbiişşş.... :7::7:

hoşgeldin canımm buyur sıkışırız merak etme.... :1::1:

Canım çok geçmiş olsun daha ıyı olduguna sevındım oglunun umarım bırseycıgı kalmaz... :48:

canım çok teşekkür ederim :42: nasılsın bakalım bi var bi yoksun:8:

seherimmmmm nasılsın canım benimmmm :16::16::16:

eşim valilikte çalışıyor ya arkadaşları iyice araştır tufaya düşme falan demişler...eve gelince ankarada biçok yere tel açtı...netten kapsamlı bir araştırma yaptık...şirket rcı üyesi...bundan dolayı yurt içi ve yurt dışında tatil kullandırabiliyor...ancak daha önce yaptıkları devremülklerin kullanıcı yorumlarını okuduk...otelin odaların çarşafların havluların pislik içinde olduqu havuzlara ayakkabıyla bile giren olduqu yemeklerin gayet kötü olduqu hiçbirşeyin söylendiqi qibi olmadıqı birçok şey için ek ücret istendiqi vs...moralimiz bozuldu.. ve daha bir sürü olumsuz şey okuduk.. ve anlaşmayı fes etmeye karar verdik...Rabbime hep dua ettim bizim bilmediqimiz olumsuz bişey varsa bir neden halket vazgeçelim ama hayırlıysa önümüzü aç diye...inşallah pürüzsüz bir şekilde bu olaydan sıyrılırız...senetler yırtılıp atılana kadar içim rahat etmicek...hayırlısı böyleymiş...saqlık olsun...

Hayırlısı olsun canım her zaman hayırlısını ıstemekte fayda var eminim...
sonradan basınız agrımasındansa sımdı ogrenmenız cok ıyı olmus...

nolsun bır suredır 1 aydan fazladır bosluktaydım ve artılardayım artık dondum ıste yıne bakalım ınsallah bu sefer soluksuz 60 ı gorurum... :7:

Maşallah canım dursam dursam birden 20 kg versem nolarkiiiiii sankii
ama canım öyle incelmem pek yok. biraz bacaklarım inceldi o bariz belli...

canım ben anlamadım kaçtın önceden ,yani 76.6ykenden buyanamı hiç tartılmadın,,veya ne zaman 76kg idin,,ve bu kiloya kaç günde düştünde bukadar şaşırıyorsun,,eee bide bak sana kendimden örnek vereyim bende 6 küsür kilo verdiğimde hiç ama hiç belli değilmiş vücudumda,,9kilo verdiğimdede öyle gibi,ama resimlere bakarsan fark azda olsa görünüyo,ama ozaman aynada hiç değişiklik yok gibi geliyodu banadaa,,hemde aynı elbiselerle çekildim fotoları genelde fark daha güzel belli oldu ozaman:46::46:
Eki Görüntüle 301518 Eki Görüntüle 301519 Eki Görüntüle 301532
Eki Görüntüle 301523 Eki Görüntüle 301522 Eki Görüntüle 301540
Eki Görüntüle 301517 Eki Görüntüle 301521 73.7kiloym üsttekilerle pekte bi farkı yok gibi bence:31:

Eki Görüntüle 301520 Eki Görüntüle 301531 Eki Görüntüle 301527 burdaki halimse 73le 64kilo aradaki fark ancak burda bariz belli oluyodaha yolun var yani canım sabret ogünlerden bende geçtim inan hiç fark olmıycak gibi geliyodu,,foto çekin ilerde çok lazım olucak:23::31:

ve finaaaall bunlar şuanki halim canım sabret elbetteki ineceksin bu hale sende illakii:34::16::16:
Eki Görüntüle 301542 Eki Görüntüle 301543 Eki Görüntüle 301544

aaa canım harikasın :nazar:
gerçekten haklısın seninkileri görünce kendi bacaklarımın 9 kiloda bile inceldiğine karar verdim.
25 günde 9 kilo verdim canım birde yoğun spor yapmamın etkisi büyük diye düşünüyorum, boyumda uzun olduğu için sanırım heryerden az az gittiği için göze batmıyor da olabilir..
çok teşekkür ederimmm üşenmeyip yazmışsın :16::16:

heeey orti seni gördümm! :16:

:52:
evet çok emek verip de o hale gelmişti :(((

inşallahhh ama allah sonumuzu benzetmesin :((

tamam orti söz yapmam bi daha :((
evet canım evliyim, ikiz çocuklarım var biri kız biri erkek (doğal he mi de ))
mühendisim canım..
resimlerdeki arkadaşım..
vayyyy ikiz annesi hııı.çok şanslısın mı desem acaba:)))gerçekten şanslısın canım ikisi bir arada büyür maşallah.fıstığım sen niye listede yoksun bildirim yapmadın mı.gelecek haftaki listede de yoksun bak.
ayşecim ve sehercim gerçekten süper bişeyy...2 de tatil hediye ettiler..birincisini bu cuma kızılcahamada 5 yıldızlı bir otelde kullanıcaz 3 gün...ikincisinide 15 tatilde haymanada kullanıcaz....yaz tatilimizdeki hakkımızıda bu yıl konyada kullanmayı düşünüyoruz mübarek yer ya eşim çok gitmek istiyor...planları şimdiden yaptık Allah ömür verirse...mesela antalyaya gitmek istiyorum...kıbrısı düşünüyoruz...ben ilerleyen yıllarda yurt dışında kullanıcam bu hakkımı...süper bir fırsat...türkiye dünya genelinde bu haklarını kullanabiliyorsun... kızlar isim soyad ve telinizi bırakın müdüre vereyim hemen tatil hediye ediyor ilk etapta...4 gün...istediqin yerde kullanabiliyorsun..istediqin mevsimde..tatil biletinizi vermek için sizi kokteyle davet ediyorlar ve benim size anlattıqım gibi türkiye ve dünya çapındaki otellerini tanıtıyorlar...devremülk alıp almamak size kalmış...almasanız bile sizi ücretsiz tatile gönderiyorlar...hemde 5 yıldızlı otelde...yol ücretleri size ait ama biletler %50 indirimli..dediqim gibi telinizi yazın ben yönlendireyim...
devremülk fiyatlarına gelince;
ben böyle çok kapsamlı bir devremülkün ulaşamıcamız kadar yüksek fiyat olduqunu düşünmüştüm...onlar bize devremülklerini anlatırken hiç hayel kurmadım alırız diye..çünkü çok yüksek sandım...biz 1+1 seçtik 6 kişilik....yılda 10 günlük....bu şartlarda 14000 tl...ama tanıtıma iştirak ettiqimiz için sadece ogüne mahsus 10000tlye indiler...ve 2000peşin geri kalanını bütçene göre taksitlendiriyorlar...biz 250 ödeyebiliriz dedik 250x32 ay taksit yaptılar...yaa bu olanaklar kaçarmı kızlar...ve şimdi bu 10 günlük süreyi 15 çıkarmak istiyoruz...nedenine gelince;
1 haftasını kiraya veririz 1 haftada biz kalırız tatilimiz bedavaya gelir diye düşündük...1 haftalıqını 1200tlye kiraya veriyorlarmış..şirket sana kiracı buluyor...15 günlük devremülk fiyatlarıda 125000tl...2500 peşin kalanlar taksit...300 küsür ödücez sanırım...buna yeni karar verdik hafta için senetleri yenilicez...ve cuma günü gidiyouzzzz :10::10::10::10: kızlar hepiniz telinizi verin bedava tatile yollayım sizi...kaçırmayın bu fırsatı...böyle imkan ömürde bir olur....:16::16::16::16::16:

tuqbaaa listeyi çok beqendim o ilk baştaki resimler harika olmuşş bide birinci olmuşumm deqmeyin keyfimeee :21::21::21:
canım ben de dicektimki içime sinmedi sen aşağıda suya üştü yazmışsın.
kızlarrr hepinize günaydınlarrrr :16::16::16:
ya oqlum hasta olmuş okula gidemedi yatıyor...kurstan gelince onu doktora götürücem...boqazları şişmiş....hadi şimdi çıkmam lazım görüşürüz fıstıklarrr...
dilekcimmm nasılsın bebeqim sesin soluqun çıkmıyor pas vermiyon hiçç :63:
geçmiş olsun oğluşumaaaaa.inş iyidir şimdiii.
Günaydın arzumm
günaydın güzeller..
Nasıl gidiyor bakalım
oğlun kreşe başlamış maşalah süphanalllah kuzum ne çabuk büyüttün
Emiyordu ayırdın mı kuzunu
Kilo verme nasıl
kızlar valla bende son durum ne bilmiyorum
en son 66 da kaldım bu da yaklaşık 23. haftamdaydı..
32. haftada çalışabilir raporu için gideceğim..
dua edin de duba olmayayımmm
aman da aman anne adayımız gelmiş.aşşşşkımmmmm nasılsınnn????çok az kaldı doğumaaaaa...
Tamam canım ekledim :29:

Ayarlayayım şekerim :23::23:

Ettim gitti :27::27:

Hayırlısı olsun ablacım Allah gönlüne göre veriyo işte :29: inşallah güzel bir işte bulursun mutluluğun katlanır :29:

Tamam canım çıkarttım :29:

Ayarlarım ben sıkma canını :27::27:

Ayy bende üzüldüm bak şimdi :26:

Orti ayarladım ya ben sana :57:

Geçmiş olsun abla :29:

Merhaba :3:

Merhaba :3: 100 mesaj altında olduğun için topiğe Triendy21 dikkatine diye başlangıç ve hedef kilonu yazmalısın :29: ama sen yazdın diye hatırlıyorumm ben dur bir bakayım :26:

Selam tatlışım :29:

Selam cnm :3:

Selamm :3:

Selam canım çok geçmiş olsun :38:

:23::23:

Merhaba cnm :3:

Gel sende birlikte gitsin kilolar :8::8:

Selam cnm :3: baya ekşınlı geçiyo günlerin :1:

Bende bugün eve 10 parça erzak alıcam bütün sene evden eksik olmazmış öyle dediler :26: :31:

Gel sende :8::8:
ayyy demeee bu gün eşimin doğum günüydü yaş pasta aldım.şimdi yıl boyunca evimden eksik olmayacakmııııı:52::52::52:
YENİ ORTİLER
PAPATYAM
filizzz64

Moosebeci
Halay

incelemezkiii
umay0110

alaca
barkinim

BURSED
chemes

melojj
harran0571

shryvz
amancia

sekerkiz67
red
amancia resmi ortiliğimiz hayırlı olsuuuuuuunnnnnn:16:
merhaba kızlar,,
ben sabah tartıldığım da yine 67.6 çıktım, ama gerçekten 9 kilo vermiş gibi değilim her şeyim yerli yerinde..
ne dersiniz? tecrübeli arkadaşlar..
canım bence ilk tartıldığında yanlış tartıldın.
yahu bıu insanlara yüz vermeye gelmiyo ,

işyerinin çaycısı hergün alıştı 15 dk kala 10 dk kala çıkmaya bugün 6 da çık dedim tafra yapıyo bide bende kızdım ben sana yüz verdim tepeme çıktın diye. çıkış saatin 6 dedim ondan önce bana çıkayımmı diye gelme dedim. kalp kırmak istemiyorum ama iyi niyetiminde kullanılmasından hoşlanmıyorum. hergün hergünde yapılmazki ya bende 7 den önce çıkmıyorum nihayetinde onun saati 6 bekleyecek 6 yı yüz verdim deliye geldi sıçtı halıya bide haklı gibi afra tafra :57:
ayyy sormaşekerim bizim hizmetli bize neler etti bi bilsennnn ahhh ahaa.insan oğlu işte.
canım hayırlısı yaaaa inşş senetleri kurtarırsınız.yine de erken öğrendiniz bu da çok güzell...

iyiyim aşkımmm geçmişi okudum 2 saat bitmedi.

ortiiiii sana dedim pastaları götürdüm bu gün.eşimin doğum günüydüüüüü.iyiyikiiiii doğdun aşkımmmmmmmm seni çok seviyorummmmm:52::52: nerden duycaksaaa:52:
yarından itibaren leslieye başlıyorum.tabi reglim yani ağrılarım izin verirse.

ama canım öyle incelmem pek yok. biraz bacaklarım inceldi o bariz belli...

canım ben anlamadım kaçtın önceden ,yani 76.6ykenden buyanamı hiç tartılmadın,,veya ne zaman 76kg idin,,ve bu kiloya kaç günde düştünde bukadar şaşırıyorsun,,eee bide bak sana kendimden örnek vereyim bende 6 küsür kilo verdiğimde hiç ama hiç belli değilmiş vücudumda,,9kilo verdiğimdede öyle gibi,ama resimlere bakarsan fark azda olsa görünüyo,ama ozaman aynada hiç değişiklik yok gibi geliyodu banadaa,,hemde aynı elbiselerle çekildim fotoları genelde fark daha güzel belli oldu ozaman:46::46:
Eki Görüntüle 301518 Eki Görüntüle 301519 Eki Görüntüle 301532
Eki Görüntüle 301523 Eki Görüntüle 301522 Eki Görüntüle 301540
Eki Görüntüle 301517 Eki Görüntüle 301521 73.7kiloym üsttekilerle pekte bi farkı yok gibi bence:31:

Eki Görüntüle 301520 Eki Görüntüle 301531 Eki Görüntüle 301527 burdaki halimse 73le 64kilo aradaki fark ancak burda bariz belli oluyodaha yolun var yani canım sabret ogünlerden bende geçtim inan hiç fark olmıycak gibi geliyodu,,foto çekin ilerde çok lazım olucak:23::31:

ve finaaaall bunlar şuanki halim canım sabret elbetteki ineceksin bu hale sende illakii:34::16::16:
Eki Görüntüle 301542 Eki Görüntüle 301543 Eki Görüntüle 301544

aaa canım harikasın :nazar:
gerçekten haklısın seninkileri görünce kendi bacaklarımın 9 kiloda bile inceldiğine karar verdim.
25 günde 9 kilo verdim canım birde yoğun spor yapmamın etkisi büyük diye düşünüyorum, boyumda uzun olduğu için sanırım heryerden az az gittiği için göze batmıyor da olabilir..
çok teşekkür ederimmm üşenmeyip yazmışsın :16::16:

heeey orti seni gördümm! :16:

ben de seni gördüm ama ben gelene kadar gitmişsin balım yaaaa

beni goren yokmuuu.benim ortim nerelerde yaaa.papatyaaammm duy sesimi.kalk yerinden gir topige bak ben yalniz kaldimm.

neyse o gellmezartik bugun kizlar sizler naptiniz?havalar nasil?burda herzamanki gibi yagmurlu.:37:.asure yaptim komsularima dagittim.afiyet bal seker olsunnnn

Triendy21 bende öyle olucak mıyım hıı olucak mıyıymmm :52: :52::52: :52:

41.5 kere maşallaahhhh kızzz

:

ben de dikiş öğrenmeyı cook ıstıyorum ınsallahh bigün vakıt bldugumdaa :)
elbiseyı kumasın ustune koyyom dıkıs yerlerınden eksıyom dıkıyom eheuehue :D bazen çok isteyınce
resme bakarak bile dikebılıyorum ama dikiş dikmek çook güzel bişi :) gece gunde böle bişi yaptımm
edkileri değerlendirme adınaa Tatlı / Tuzlu Anılarım....

ehuehuehuhehu söxzlerime başlamadan önce orticiğimin yanaklarından öperim...... sevgili arkadaşlar cumaya az kaldı hadi bakalım kim daha çok kilo vercek :34::34::34:

mucxx orticim vercess kız kilolarıı ayy Allah ım bu hafta en az 1.5 kg vereım ınss :D

iyi akşamlar kızlar..
aayy ben tuğbaya bildirim yapmadaığım için 14. sırayı kaybetmişim:14:
500 grmla..neyse canımsağolsun ama ben 14.yüm haaaaa:32:
nasılsınız..
senacım 2 gündür okudum ama ben böyle şeylere cesaret etsemde birazda olsa eşim hiç heyecanlara girmez riske atmaz..
yani normal bir üyelik hani awon gibi onlarla biel uğraşmamı istemiyor çok üye yapmak isteyen var...
tabi bu konu farklı inş.başınız ağrımadan sıyrılırsınız canım benim:21:
kızlar bugün oturmadaydım oruç olduğumdna cıslardan kurtuldum eşimde bende iftar sonrası uyuduk başımız çok ağırdı:26:sahursuzduk ondanmu bilmiyroum ama midemde ağrı olmaıd açlıktan..
neyse iftarda
1kase mercimek çorba
türlü turşu
bir porsiyon yeşil fasulye ve 3kaşık pilav:26:
yoğurt..tabi uyku sonrası çayla bir çikolatalı gofret eşim allahtan ucunda büyükçe ısırdı:27:kendisininki yetmedi:56:
1tanede malatyanın meşhur kurabiyesi...
hee kılavuzcum ben ank.lıyım komşum malatyalı o cenazeye yetişemedi ben kaırşık yazıyorum biraz ondan öyle anladın canım:31:...
dün akşam stepperde çaıltım sadece ama bugün artık leslime dönmeliyim enson c.tesi gece buluşmuştuk yarımsaat:9::8:

Canim iyi uyandiran olmus sizi...
Bence avukatla giin halledin garanti olsun

Triendy21 bende öyle olucak mıyım hıı olucak mıyıymmm :52: :52::52: :52:

41.5 kere maşallaahhhh kızzz

ben de dikiş öğrenmeyı cook ıstıyorum ınsallahh bigün vakıt bldugumdaa :)
elbiseyı kumasın ustune koyyom dıkıs yerlerınden eksıyom dıkıyom eheuehue :D bazen çok isteyınce
resme bakarak bile dikebılıyorum ama dikiş dikmek çook güzel bişi :) gece gunde böle bişi yaptımm
edkileri değerlendirme adınaa Tatlı / Tuzlu Anılarım....

mucxx orticim vercess kız kilolarıı ayy Allah ım bu hafta en az 1.5 kg vereım ınss :D
ortimmmmmmmmm inş. veririz kıs ben regl dönemindeyim sende öyleymişin +++ lara geçmeyelimde amanın yanarız valla tepetaklak aşağı ahhhh bu inişide sindiremem :52::52::52::52:

kizlar nasilsiniz bisey sorcam benim kiz suan 4bucuk aylik ve eline ne gecirirse agzina sokuyo benim elimi aliyo agzina koyuyo disleri kasiniyo saniyorum cok agliyodu dis jelleri varya ondan surdum sakinledi uyudu simdi normalmi sizce dis cikartabilirmi bukadar kucukken

Back
X