70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlısı olsun canım. inşallah halledersiniz..

ben de tuğbaya bildirim yaptım sanmıştım yapmamışım canım ya...cumaya kaldı artık...kiloları verelimde dimi...

benim oğluş 3 ağlıkken ısırmaya başladı ağzı akıyordu ..zvallım 7. ayda çıkarabildi..6 dişimiz var ama hepsi o kadar zor çıktı ki..:43::43::43::43:

kolay gelsin ersin yağlar canım..ben 3-4 gündür yapamıyorum..
misafir filan ,oğluş hasta mazeret çok işte...yalnız ben çıplak ayakla yapmıştım..ayaklarım sertleşti..spor ayakkabısı alıcam.
bi mazeretim de bu..:9::9::9:

iyi geceler tatlım...afiyet olsun..

oruçtan çıkınca insanın gözü dönüyor..Allah kabul etsin canım..
inşallah canım teşekkürlerr...
sabah az olmuş gibi,,peynirin domates salatalığın falanda olsa:34:öğlen güzel:46:akşamki makarna azda olsa olmamalıydı :50:veee akşam yemekten sonraki meyveee cısslara giriyo yemeyin:20::20:

ya canım zaten yeterince sıkıştıık,,sıkışa sıkışa sıkılaştık iyicee:9::23:dur azcık sanada yer açayım da yapılacakları uygulayarak aramızda yer almaya başlayabilirsin:34::42::42:
hoşgeldin canım ben tuğba:32: kaptan yardımcısıyım:41:,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural:71::71::71:

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

:27::27:az ve öz olmuuuş:23::23::9:

:53::53:tüh yaa,,bak bende üzüldüm:26: ama herşeyin başında belli olması iyi olmuşş,,iyiki dua etmişsin allahım büyük bi yol göstermiş,,inşallah kurtulursunuz:5::5:

eline sağlık canım allah kabul etsin:16::16:

hiç bıkmadan inanarak devam edersen emin ol olucaksın,,çünkü bende hiç ihtimal vermiyodum,,belki bi ümit diye başladım ama kilolar gitmeye başladıkça dahada hırslandım azimlendim,,vee sonuç:21::21::12::12::98:

:26:sanmam daha çok küçük,,dişletleri beyazlaşır ve kabarır varmı öyle bi belirti canım,eğer yoksa,,kesin eğlenmek için yapıyodur onları,yada rahat hissettiği için,,bebekler genelde ağızlarında geveleyerek ısırarak tanımaya çalışırlar herşeyi,,bizim elimiz onların ağzı çünkü,,nesneleri o şekil algılıyorlar öğreniyorlar,,rahat ol..hem inşallahta erken çıkmaz..çünkü dr geç çıkan diş sağlam olur dedi,,oğlanın 1 yaşından sonra çıktı ilk dişi,,kız 1yaşından önce çıktıı kızların erkenmi çıkıyo ne artık bilmiyorum:1:
tuqbacım bakalım yarın neler olucak dua edin sorunsuz bitsin...
Herkes burdayken yazayım bari içimde kalmasın.:27:
Bugün sevdicekle görüştük şimdi diceniz ayrılmamışmıydınız diye.
Ben trip atmıştım peşimden koşar sandım ama bu sefer öyle olmadı neyse olay uzun zaten ayrıntıya girmiyim.:27:

İlk gördüğü andan itibaren bi yan gözle süzmeler.
Saçlarının rengi çok güzel olmuş.
Formundasın demeler.
Çok değişmişsin falan filan.
Avmye gittik yanımızdan erkekler geçerken hemen el tutmalar.:27:
Ondan sonracığımaa bi muhabbet arasında kuş kadar kalmışsın dedi.
Makaraya sarcaktım tombul kuş mu falan diye de kendi kendimi aşağılamıyım şimdi yanında dedim.:27:
Çok eğlendim surat ifadesini izlerken.
Darısı kilo vermeye çalışan - daha çok eşi/sevgilisi kilodan dert yakınan - kısçelere..

Yüzlerindeki şapalak ve hayran dolu bakışlar bir süre bana tatlı niyetine yeter.
Bana iyi gaz olduu bekle beni 6 yakın zamanda görüşicezz.:27::27:

dilek.....
neyse yok bişeyy....

Dilekciimmm çok sevindim. Sen mutluysan bizde mutluyuz güzelim. Allah sevenleri böyle kavuştursun inşallah. :54:

Amin hayırlısı saolasın ablacım :)
Çok eğlendim ben bi 10 kilo verdikten sonra ki surat ifadesini merak ediyorum.:27::27:

vaaaavvvvvvvvv... kız dilek iyi olmuşta seni yine üzmesin elin oğlu...

O zaman kafasını kırarız abla ayıpsın.:27:
Ben başak burcuyum eleştiriciyim, mükemmeletciyim, kusur çok ararım.
Ve regl olamıyorum:9:
Hepsi bi araya gelince tripcan bi mywish oldum. Ona patladım.:27::27:

kızlar iyigeceler namaz kılıp yatıcam iyi bakın kendinize..:16::16:
iyi geceler senacım...

Amin hayırlısı saolasın ablacım :)
Çok eğlendim ben bi 10 kilo verdikten sonra ki surat ifadesini merak ediyorum.:27::27:

O zaman kafasını kırarız abla ayıpsın.:27:
Ben başak burcuyum eleştiriciyim, mükemmeletciyim, kusur çok ararım.
Ve regl olamıyorum:9:
Hepsi bi araya gelince tripcan bi mywish oldum. Ona patladım.:27::27:

hakediyorsa bizede çağır topikçe..:41::41::41:

Tuğba'ya sormuşsun ama ben hemen atlarım.:1:
Tuğbişi bilmem de bizim motivasyon kaynağımız bu topik.
Ben en fazla 2 hafta diyet yapar 3 ay yerdim. Bu topik sayesinde 10 kilo verdim verdim ve genel 1-2 kiloluk oynamalar dışında almadım.
Kilo vermek psikolojiyle alakalı.
Hele ki biz tombikler azcık moralimiz bozuk olsun solugu markette veya buzdolabının önünde alıyoruz.
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz bence bu bizi dizginliyo.
Ben çok hatırlarım cuma günü kızlara rezil olmıyım diye düzgün beslendiğimi.:27:
Temmuzdan beri burdayım ve kasmadan kilo veriyorum.
Önünde 1 ayda 6 kilo vericem diye bi hedef koyma bence veremeyince insanın motivasyonu düşüyor çünkü.
Sormak istediğin ne varsa herkes yardımcı olacaktır topikte sana:34:
Bol iradeler.:16:

teşekkür ederim aynen dediğin gibi 2 hafta iyi gidiyor ondan sonra en ufak bir sıkıntıda bırakıyorum veya sevdiğim bir yemeğe dayanamıyorum..diyetisyene gelincede sadece tartılıyorum okadar başka hiç bir şey yapmıyoruz birazda o sinirimi bozuyo..Galiba kastıkca da daha kötüleşiyo.Allah yardımcımız olsun zor bir yol..

Ya sorma zaten saçım dökülüyor diye dr. gitmiştim. Demir tedavisine başladı. Allahtan biraz durdu yoksa kel kalabilirim her an. İşte yine duramadım ahh kızıyorum kendime çok. 2 sene önce yine bi kafasızlık yapıp bi dünya para bayıldım kuaföre, düzeltmişti ne güzel saçlarımın rengini yine duramadım ya helal olsun bana. :57::57:

Saol cnm yani başka çarem yok gibi gidicem yine pisi pisi kuaföre hayır birde laf sokacaklar yine biz sana demiştik diye. :17:

olsun canım bosver daha kotusu ıle gıtmektense bu halınle gıt derım ben... :34:

:27::27:az ve öz olmuuuş:23::23::9:

:23::23::23:
Ben trip atmıştım peşimden koşar sandım ama bu sefer öyle olmadı neyse olay uzun zaten ayrıntıya girmiyim.:27:

Formundasın demeler.
Makaraya sarcaktım tombul kuş mu falan diye de kendi kendimi aşağılamıyım şimdi yanında dedim.:27:
Darısı kilo vermeye çalışan - daha çok eşi/sevgilisi kilodan dert yakınan - kısçelere..

Yüzlerindeki şapalak ve hayran dolu bakışlar bir süre bana tatlı niyetine yeter.

Benım mevzudan haberım yoktu ama sonucla beraber ogrenmıs oldum... :38:
çokda sevındım mishim umarım bundan sonra tatsızlıklar yasamazsınız... :34: artık bu gaz da sana 60 a kadar yeter heralde ne dersın.. :1:
Ben senın kilona gelıyorum bekle az kaldı... beraber vınlarız... :10:

herkese iyi geceler..hiç uykum yok ama yatmaya çalışayım sabah erken kalkmalıyım..HErkese ALLAh rahatlık versin.:95:

hayırlısı olsun canım. inşallah halledersiniz..

ben de tuğbaya bildirim yaptım sanmıştım yapmamışım canım ya...cumaya kaldı artık...kiloları verelimde dimi...

benim oğluş 3 ağlıkken ısırmaya başladı ağzı akıyordu ..zvallım 7. ayda çıkarabildi..6 dişimiz var ama hepsi o kadar zor çıktı ki..:43::43::43::43:

kolay gelsin ersin yağlar canım..ben 3-4 gündür yapamıyorum..
misafir filan ,oğluş hasta mazeret çok işte...yalnız ben çıplak ayakla yapmıştım..ayaklarım sertleşti..spor ayakkabısı alıcam.
bi mazeretim de bu..:9::9::9:

iyi geceler tatlım...afiyet olsun..

oruçtan çıkınca insanın gözü dönüyor..Allah kabul etsin canım..
öyle ama buhaftada aankarada olucam cumaya annemlerde tartı yok hem desemki bildirimvar tartılmalıyım anlamazlar ne bildirimi nereye bildiriiyon:52::53:
zaten buhaftada az gram gitse gitti diğer hafta regl önceki olucak sonrada gelsin regl bitti benim eksiye inmem aydan 15 böyle gidiyor yeniden dön başa:24:
bencede bende kalın çorap giydim bide önü kapalı terlikel yapıyom ayağımdna çıkmayan ama ayakkabı şart galiba zaten tenim kuru ayak altım çok çatlar benim neyse bende ayakkabıalır ya yıkayım kullanayım yada hafif bişey alayım benim bide stepper var ondada gerekli:42:

kızlar ben şimdi leslie ile yürüycemm :) hadi bakalım bitince dönerim sanırsam:)

dönmüşün bile..bende ordaydım kız tanıdınmı beniii:3::1:
bu akşam artık 3mil değilde 4mil yaptım 1saat nerdeyse arada tamam 2 oldu 3 oldu bırakcam giib oldum ama hayır tamamla napcan ne işin var dedim..çokta yorulmadım yaa duşta aldımmı tamam...:8:
spor sonrasıda bir bardak süt bir parça muz yedim işte iftar erken olunca midem kazındı ya:14:
biara leslie yapıyordum ama ilk kez 2haftadır düzenli ve çok yaptım neyse durmak yok yola devam:10:

arkadaşlar yediklerimi yazmak istiyorum.Bugün oruç tutuğum için sadece akşam menüm var oda şöyle..
bir kase yaklaşık 3 kepçe tarhana çorbası
12-13 adet yaprak sarma yanında 4 kaşık kadar yağsız yoğurt
2 dilim light ekmek
2 ısısrımlık çukulata 1 hurma
1 bardak sirkeli su
2 bardak yeşil çay
leslie ile 3 mil yaptım
hıı bide unutmadan 2 kestane
ne kadar çok yemeişim demi..:17:
sarmalar olmamış canım hemde 13 tanee:53:keşke 1 tarhana çor. bide salata--yoğurt yeseydin oda doyurur yeterdi sanaa,,neyse oruç olduğun için dayanamadın varsayıp önümüzdeki maçlara bakalım,,ama fazla olmuş bugün :25:
Ya kızlar haftasonu saçlarımı boyayım dedim, hürrem rengi çok istiyordum. Heveslendim aldım boya saçlarımda karamel rengiydi. Diplerde 3-4 cm çıkmıştı. Ayy boyamaz olaydım.:57: Diplerde böyle 3 parmak turuncu-pembe arası garip bir renk oldu. Moralim çok bozuldu. Allahtan kapalıyım da rezil olmadım dışarıya. Yaa ne yapıcam şimdi ben? Kuaföre mi gidicem yine. Tecrübesi olan var mı bu konuda? Ne yapsam küllü bir renk alsam kapatırmı? Ya birde eşim sarı istiyordu. O böyle röfle falan seviy o istedikçe inadına sanki bende koyulaştırmak zorunda kalıyorum. Boşayacak adam beni en sonunda. :37:
CANIM BEKLEMEN GEREKİYOO,,HEMEN ÜZERİNE BOYA SAKIN YAPTIRMA SAKIN SAÇINI YAKARSIN MAZALLAH,,ABLAMIN SAÇI MAHVOLMUŞTU,,SAĞLIKSIIZ,AYNI BARBİ BEBEK SAÇLARI OLURYA CART CART ÖYLEYDİİ,DİKKAT ET BİRAZ AKSIN BOYA ZAMAN GEÇSİN,,anam capsclock açık kalmıışş:52::52::9::9:
bende bugun orucluydum ve aksam menum

1hurma 1bardak iliksu
1kase corba 2kakaolu biskuvi
2kofte

1saatsonra bikac kasik bulgur pilavi 1kofte ve bikac kasik yogurt
stiltee ve isirgan cayi

cok yedim biliyorum ama napayim bikerelik olsun dimi
markete gitmistik kucukbi dondurma yedim cocuklara goreolanlardan ustunde sadece 30kalori yaziyodu masum bisey sadece sutve kakao varmis icinde
allah kabul etsin canım menün fazla kötü değil:nazar:

Formundasın demeler.

ne yani barıştınızmıı:53:ben biliyodum ya biliyoduum:32::62::62::62::62::87::86:
triendy21 bu kadar kiloyu verirken hiç motivasyonun düşmedimi benim en büyük sorunum bir yerden sonra motivasyonumu kaybetmek oluyo.Kiloları verirken hiç sıkılıpta bırakmak istemedin mi?Aslında kızım 10 aylıkken diyetisyene gitmiştim ve o zaman 74 den 64 e 2,5 ayda inmiştim..şimdide gidiyorum fakat aynı diyetisyen değil ona ulaşamadım bir türlü.Şimdikinede öylesine gdiyorum aynı diyet listesi ile git git gel değişiklik yok.yazık oldu ödediğim paralara..
hiç düşmez olurmu canım şuan tam bi çöküş içindeyim:27::27:şaka bi yana ,,ilk başladıım haftalarda her hafta en az 1 kilo veriyodum canım 2.400gr verdiğim haftayı bilirim,,nasıl motivem düşebilirdikii,dahada hırslı oluyodum:64:ama kilo ideale yaklaşınca bi sendeledim 65lerde sürünbdüm,,ama hiç bozmak aklıma gelmedi çünkü yaptığım bi diyet yoktu herşeyden yedim ben,,eşime yapmak zorunda olduğum tüm yemeklerden yedim,,ama kararınca kızartma olsun hamurişi olsun herşey,,ozamanlar hayatımda olmayan tek şey aburcuburduki ben hayatta dayanamazdımdevamlı yerdim,,ama başlayınca onun yerine geçebilecek şeylerden yedim iştahım kapandıı çok rahat atlattım..ve ideal kiloma ulaştım ama ben 56 olmak istiyorum ama bu dönem yine sendeleme döemindeyimdir inş..çok sallandım 60larda oooof ama hep bişey var aklımda bigün muhakkak 56 olucam..hemde herşeyi yiyerek kilomu koruycam,,şimdilerde bile iyice abarttım ama kilom sabitlerde 2aşağı 2 yukarı duruyo böyle,,hiç diyet stresine girme,,listeyi falan bırak sağlıklı beslenmeye geç ve hayatın boyunca buşekilde devam et..ideal kilona gelince hafta sonu kendini ödüllendir hemde çatlarcasına ne istiyosan sonraki günler bunları dengelemeye bak buşekilde hayatın daha güzel olucak emin ol..ben şuan öyleyim,,ama kilo vermemin başlangıcında bukadar haftasonu kendime kıyak geçtiğim bizaman olmamıştı hiç..artık hakkediyorum diyorum ve yiyorum:125::62:
dısarda gıymedıgım bi spor ayakkabım vardı attım makınaya yıkadım giyyom onu :D
valla ben sabah işe giderken akşam işten gelınce bi fırsat bulup yapmaya calısyorum sıkıldım artık bu kıloalrdaann :)
sen de yap ınss ericezz canım çıttırrr olcezzz :23:

bazen cok yoruluyorum lkeslie yaparken ofluodm poffluodmm :) sonda dedım kı
sevmeden yaptıgım bısey hıcbı fayda getrımess sımdı seve seve yapıyorum ve farkı
goruyorum belkı tartıya çokk yansımıo ama vucudumda farkewdıyorum ınsallah bizde senın gibi zayıflarızz :31:

inanmak e devam etmek çook önemli :)

:29:
:16::16::16::16:

Son düzenleme:
kizlar iyi geceler bende namazkilip 3milde leslie yapip yatcam tabi ovakite kadar kizim uyanmazsa

kız sanada maaşallah.:nazar:daha bebeğin 4.5 aylık ve sporu yapıyosun gayretle..kilonda burdakileirn çoğundan az yani..:46:.
allah kabul etsin bende çıkıcam duş almadım terimle oturdum hamlamayım namazımda duruyor..akşam iftar sonrası uydum ya uyku tutmazsa gelirim suzimle konuşuruz belkim:16:

hihahooo suzii geçmişten gelcekteeeeeeeee:25:bizde görceezz:60::60::60::60:

Son düzenleme:
Loreal casting serisinin boyasını öneririm.
Ben 1.5 yıldır nerdeyse boyuyorum dökme yapmıyor aksine besliyor.
Amonyak içermiyor zaten.:34:

Hmm hürrem rengi dediğin hangi marka boya aldın.
Benim bi ara saç rengim öyleydi. Tarçın bakır rengine boyuyordum.
Boyalı saç ve doğal saç arasında fark var doğal olarak.
Diplerdeki saçlara uyguladığın boya hemen tutar. Ancak diğer kısmı koyuysa tutmaz.
Koyu karamel rengi falanmıydı ben kumralken tarçın bakıra boyamıştım gayet güzel tutmuştu.
Benim kuaförden dilim yandığı için evde boyuyorum.
Yapman gereken saç açıcıyla açmak tekrar istediğin renge boyamak.
Bu işlem hem pahalıya gelir ama. Bide uğraşmak istermisin bilmem.
En güzeli kuaföre git dicem. Çünkü saç rengini açmak tehlikeli bişey.
Çoğu kuaför maalesef dandik ürünler kullanıyor röfle attırcaksan tabi ki kuaöfr derim ben.:34:

Bu da benim tarçın bakırkenki saçım;

Eki Görüntüle 301694
Bi zamanlar bende denemiştim nie bıraktıysam. Kesin istediğim renk yoktu. Neva color marka cnm. Seninki çok güzel tutmuş.

Tuğbacım saol bakalım dayanabilirsem 1 hafta daha beklerim, yanmaz umarım. :30:

Herkese iyi geceler kızlar . :54:

ben kaçaar,,çocukları hazırlayıp uyutayım,,kız başımda mızlıyoo,oğlanda babasıyla mutfaktaki tv'ye kanal çalışması yapıyorlar,,mutfaktayken bakabildiğim 2-3 gözde kanal var fox star ve kanal7 ötekiler cnntürk bilmemne:19:diğer kanallarıda istiyorum dediydim sıkıldım aynı kanallardan,sen burda ooh istediğin kanala bakıyosun ben yemek yaparken tıkılıp kalıyorum 2kanala,,allahtan foxta deniz yıldızı oluyoda ona bakabiliyorum:9:neyse oğluşta babasına yardımcı asistanlık yapıyo sanırım:1:ben onları uyutup saunama girip bi terimi atayım hiç düzenli giremiyorum artık nedensee:26:neyse bu hafta aksatmıycam zaten gün aşırı girilmesi gerekiyomuş onu bile unutuyorum,,aklım başıma perşembe günü geliyo,cuma tartı günü oluyoyaa:23::23::27::27:

$294594_237447579647554_191095597616086_692340_1308713960_n.webp

ahanda ben geLene kadar kimsecik kalmamis :52: anam esim basimdan ayriLmiyo bugün de trip attim cekil ya dedim senin yüzünden giremiyom kizLarLa konusamiyom kac gündür diye :9: simdi koltukda bekLiyo geLirmi yanima diye cok bekle :36::9:

ya kızlar çok ilginç bir şey oldu;
ben 3 gündür tartılmıyordum, sabah tartıldığımda 67.7 çıktım, en son tartıldığımda 74 kilo idim.
diyete 22 gün önce 76.8 ile başladım yaklaşık 9 kilo vermişim gibi görünüyor bu durumda ama görüntümde o kadar yok gibi. kıyafetlerim bol gelmeye başladı tamam ama 9 kilo vermiş gibi değilim sanki bence.
siz ne dersiniz?
:53:canim ben 22 gün tartiLmasam herhalde 8 i görürüm 6 yi göreceyime :30:
kızlar merhabaaaaaaa:21:
bugün sabah onda lazer epilasyon randevuma gittim sonra kipadan alışveriş yaptık ordanda eve geldik...bu arada kardeşime bebek hediyesi altınını aldık bitek kuzumuzun gelmesi kaldı,haber vericek pazaretsi ona göre izine ayrılıp doğum için gölcüğe gidicem...çok heyecanlıyım,benim elime doğucak kuzum:52::nazar::emir_bebek:...sonra evde balkondaki çamaşırları topladım yenilerini astım(gitmeden bi posta atmıştım dönüyordu:37:)...sonamacığıma evi süpürdüm sildim toz aldım,yiyecek bişey yoktu kahvaltı türü hazırladım yedik...yarında çocuklarla kendime küçük bir bavul yapayımda hazır dursun...çocuklarıda götürücem rapor vericez okula,çünkü babamlar 2 yıldır çocukları görmemişlerdi çok özlemişler,çocuklarda durmuyor artık gidicez beraberce...ne çok konuştum yahuuuuu biri bana sus desin...menüm klasik 2 öğünlü haftasonu menüm oldu gene:14:
sabah(08.30)
2 dlm.kızarmış tam tahıllı ekm.üzerine labne peynir,2 hşl.(rafadan)yumurta,1 kırmızı köz biber,6-7 yeşil-siyah zeytin,çay
öğlen(14.30)
sayılmaz ama 1 avuç dolusu kiraz kurusu,siyah kuru üzüm,dut kurusu,badem,fındık,ceviz karışımı
akşam(17.30)
bol pastırmalı yağsız tavada yumurta,bilimum peynir çeşitleri,4 tane zeytin,1 sap pırasa(soğan niyetine),çay
ara(19.30)
2 tane en küçük boyundan taze hurma(domates gibi olan)
yatmadan 1 brd. süt
gün boyu 1,5 lt. su:25::20:
spora yarın başlıyorum hayırlısıyla inş.bir hafta 10 gündür saldım gene...ama çok şükür kilo vermeye devam ediyorum:32:
ay ne güzeL canim benim :emir_bebek: hayirLisiyLa geLsin kuzucuk :nazar::emir_bebek::54:
teşekkür ederim canım amin inşallahhh...

vericez bitanem elbirliqiyle kurtulucaz bu kilolardan üzme kendini :34:

deryammm yolculuk nereye tatlım nerdeydi kardeşin :26: kıss geçerken banada uqrasana :23: bebişimizde hayırlısıyla doqsun bir sürü teyzesi olucak :34: kaç teyzeyiz bakalım topiqte :44: 1 2 3 4 5...............> :1: kızlar bakın teyze oluyoruz hadi bakalım kuyumcuya yeqenimize altın alıcaz :33: altında maşallah almış başını gidiyor yoksa para toplayıp 1 tanemi altın alsak :24:

kızlar çok sevdiğim bir arkadaşım sıkı diyetle ve sporla ikinci resimdeki gibi olmuştu. sonra evlendi 1 yıl içerisinde ilk resimdeki hali almış..
çok üzüldüm.. Eki Görüntüle 301219 Eki Görüntüle 301220
:43:cok üzüLdüm :59:benimde bi fotomu cekdiLer isyerinde anam ozaman dang dedi :30: simdi isyerinde bilgisayarin yanina eski fotomu koydum ah cekip duruyorum :31:
kızlar bende 73 kiloyum benide yanınıza alın morale çok ihtiyacım var nasıl gidecek bu kilolar akıl verin
hosgeLdin canim :3:
ben yazdanonce de bu sorundan oturu duzenli olarak kan aldirip dermatologa gidiyordum ama hersey normal cikiyordu.yinede dokuluyordu.bendekierkek tipi sac dokulmesiymis.onlerden ve yanlardan aciliyor.hic kalmadiya.cok uzuluyorum bu duruma.
bende de sac kaLmadi ya :43: artik önLerini kestirmeyi düsünüyom :44:
Birincimiz erginsena(kaptanımızı) kutlar başarılarının devamını dilerim..:65:
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..:29::nazar:
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.:41:
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..:nazar::46:
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..:64:

BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan can7--deury--bursed--filizzz64--sekerkiz67 arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
:71:

meloji--kılavuz--pinktomato arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almıştır.:19:

artıda olanlar belli zaten:23: bu arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..:47:
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:

KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
eLLerine sagLik tugbacim cok güzeL yapmissin yine listeyi :17:
kızlarrr hepinize günaydınlarrrr :16::16::16:
ya oqlum hasta olmuş okula gidemedi yatıyor...kurstan gelince onu doktora götürücem...boqazları şişmiş....hadi şimdi çıkmam lazım görüşürüz fıstıklarrr...
dilekcimmm nasılsın bebeqim sesin soluqun çıkmıyor pas vermiyon hiçç :63:
cok gecmis oLsun senacim tez zamanda iyi oLur isaLLah:16:

gerdirme hareketlerini yaptım da sonrasına geçemedim,kıramp giriyor,hangi kasımı kasarsam. neyse artık bugünü de sporsuz geçireyim. akşama doğru yürürüm belki....
canim bende bazen krampf giriyo cok kötü oLuyor bikeresinde araba sürüyordum yoLun ortasinda bana dörtLüLeri yaktirdi ayak parkmakLarim bisekiL oLuyor birde bikere yüzüyordum :30: aman cok kötü :52: magnesium eksikLiyinden kaynakLaniyor canim muz diyet icin uygun deyiL ama krampf a iyi geLiyor canim geciyor yani günde birtane ye 1 hafta boyunca krampf bi süre geLmiyo bayadir bende de oLmuyor tütü geLmesin de :9:
:44:çok fena grip oldum. şuan halszilik yok şükür ama burnum tıkalı nefes zor alıyom valla işyeridnde herkes hasta banada bulaştırdılar yaaaaaaaaaa:47:
gecmis oLsun hayatim :29:
merhaba arkadaslar bundan 18 gun once 102 kg ıdım suan 96 kg ım ...
suan hepınız zayıflamak ıcın can atıyorsunuz emınım benımde ılk amacım 90 kg altına dusmek 2. hedef 70 kg altına dusmek ....
insallah sızde en yakın zamanda ıstedıgınız kg varırsınız ....
suan sızın yerınızde olmayı cok ısterdım emın olun ....
o da oLur canim umutunu yitirme hosgeLdin :3:
Avatarda bacaklarım sopa gibi duruyo gerçekte de öyle olsa keşke.
Avatarıma bakıp bakıp iç geçirirm artık.:emir_bebek::emir_bebek:
İvitt ivitt sabah sabah kafayı yedim. :60:
avatarina bayiLdim fistik :21:zaten cok cici bici kizin dilekcim canim benim :54:
Muharremin Onuncu gününe Aşure Günü denir.( 05 aralık pazartesi,bugün)

1- Aşure günü oruç tutmak sünnettir.
2- Sıla-i rahim yapmalı. ı.
3- İlim öğrenmeli!
4- Sadaka vermek sünnettir, ibadettir.
5- Çok selam vermeli.
6- Çoluk çocuğunu sevindirmeli!
7- Gusletmeli. Hadis-i şerifte, (Aşure günü gusleden mümin, günahlardan temizlenir) buyuruldu. (Şir'a)
8 - O gün, eve ufak-tefek erzak alınmalı, alınırsa bir sene boyunca evde bereket olur.
9- Dua Okunmalı,
10- Namaz Kılınmalı

ÖNEMLİ OLAYLARI:

1.Hz. Musa aşüre gününde firavun ve ordusunu sulara gömmüştür.

2.Hz. Nuh gemisini aşüre gününde demirlemiştir.

3.Hz. Yunus balığın karnından aşüre gününde kurtulmuştur.

4.Hz. Ademin tevbesi aşüre günü kabul edilmiştir.

5.Hz. Yusuf kardeşlerinin atmış olduğu kuyudan aşüre günü kurtulmuştur.

6.Hz. İsa aşüre gününde dünyaya gelmiş ve aşüre gününde semaya yükselmiştir.

7.Hz. Davudun tevbesi aşüre günü kabul olunmuştur.

8.Hz. İsmail aşüre gününde dünyaya gelmiştir.

9.Hz. Yakubun gözleri aşüre günü görmeye başlamıştır.

10.Hz. Eyyüp hastalığından aşüre günü şifaya kavuşmuştur.

11.Önceleri Kabenin örtüsü aşure gününde değiştirilirdi.

12.Hz. İbrahim bugünde dünyaya geldi ve ateşten kurtuldu...
ayrıca bugün tek oruç tutmak mekruh..
ya dünle bugün yada bugün tutanlar yarında tutmalı...bolca eviniz bereketlensin "ya rezzak" çekin.bol dua edin canlarım...
rabbim hepimizn ne muradı dileği varsa hayırla sağlıkla verisn mubarek ayda..sizi seviyorum ve çıkıyorum:21::21:
ben hazırlanmam lazım çünkü cici kız olucam:32:
kdrcim cok sagol paylasim icin:16: rabbim duaLarimizi kabuL etsin isaLLah
ben yaklaşık bir kaç ay önce aranıza katıldım fakat adapte olamadım sadece okuyorum.neler yapmam lazım aranıza dahil olmak için?Şu an diyetisyen kontrolünde olmama rağmen motivasyonum çok düşük.Birde geçtiğimiz hafta memlekete annemin yanına gittim ve hiç diyet falan düşünmeden tadını çıkardım.Pazar günü eve geldim hemen bilgisayarın başına geçtim.İlk işim sitede neler var diye bakmak oldu.Bana yardımcı olurmusunuz neler yapmam lazım.Bu arada herkesin aşure gününün hayırlı olmasını dilerim.İnşallah herkesin ettiği dua hayırlısı ile kabul olur...::16:
hosgeLdin canim :3: sagol canim isaLLah hayirlisiyla kabuL oLsun:16:
az önce patronla konuştum haftaya yeni taşındığımız yerde iş başı yapcaz yanıma yardımcı eleman geliyomuş.. ay sevindim valla henüz işi bilmiyormuş ama öğrteceğim bir süre sonra bu deli gibi yoğunluğum azalacak işallah :27::27:

haftaya güzel başladım :21:
canim sen yeni biyerde caLismiyorsun dimi :26: su cins patronun yanindamisin nasil düzeLdimi tavirLari :27: isaLLah sana koLayLik oLur canim benim :54:
Selam kızçeler :3:

Bugün işe geç geldim midem kudurdu dün gece ve bu sabah :31: mide ilacımı lüplettim artık bırakmak yok bir kutu daha bitirelim bakalım :31:

Eşim hastayım diye kahvaltı hazırlamış sabah gözlerim yaşardı :1::1:

Şirkette işler yoğun :31: maaş günü bugün haliyle bankalar filan beynimi yer ceyar :26:

Bide size ne dicem :27: eşim diyoki seni spora göndereyim mi :26: şaşırttı beni :26:

ama söylediği spor salonu çok uçuk fiyatlara :25: olsun senden kıymetlimi diyo demesine dee o kaa para veremem :30:

Bundan sonra aksatmadan akşamları leslie yapıcam :8::8:

Bide bugün eve 10 parça erzak alıcam bütün sene evden eksik olmaz dediler :26: bende hafta sonu aşure yapmayı düşünüyodum bari

onun malzemelerini alayım dedim :31: buyrun hafta sonu bize gelin :56::56:

ay çenem açıldı :1::1:

sizden ne var ne yok :21:
canim ya cok gecmis oLsun bebegim :16::54:
herkese selam!
epeydir uğrayamıyorum buraya, ama aklımdasınız..:54:
:3:
ne ediyonuz kızlar ... :3:
ben dışardan geldım bır dolu resım malzemesı vardı alınıcak onları halletım Allahtan tamamladım eksık kalmadı...
Bu arada stilistlik eğitimi almaya basladım size söylememiştim... bakalım sımdılık cok guzel gıdıyor... :10:
hayirLi ugurLu oLsun canim benim :16:
Maşallah canım dursam dursam birden 20 kg versem nolarkiiiiii sankii
:9: noLcak canim cok güzeL oLur :52::9:
bende canım 160 boyunda 75 kılodayım bundan ıkı yıl once cok kotu bır trafık kazası gecırdım o zamanlar 43 kılo cıvarındaydım hıc bır zaman 45 olmadım herkes zayıf olusumu elestırırken o trafık kazasında bacagım kolum kırıldı bır kac amelıyat gecırdım ardından da beyın kanama sı derken bır suru ılaca bagımlı kaldım. 80 cıvarı oldumılaclarımı falan kestım doktor kontrolunde tabıı kı 62 ye kadar dustum 1 yıl once evlendım tupbebek tedavısıne basladım 2 kez deneme ıcerısınde yıne aldıgım hormon ılacları benı 75 kıloya cıkardı baktım artık nefes alamıorum amelıyat oldugum kırılan kolum ve bacagım artık sızlamaya basladı yanı acıkcası benı uyarıordu kendı nı frenle dıye artık frene bastım.
canim cok cok gecmis oLsun aLLahim seni sevdikLerine bagisLamis canim :50: hayirLisiyLa kiLoLari da verirsin :29:
Allahım yaaaaaaaaa:47:

tam sayfayı açıyorum geçmişe bakacam bişeyler yazacam ya yanıma biri damlıyor ya telefon yada başka bişey çıkıyor. yoğunluktan az kaldı tırlatmama :37::37: İmdaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttt:18:
:9: bazen bende bi kacamak yapayim diyom kacamiyom casuzLardan :52::9:
İyi akşamlar kızçeler :16: :10::10:
:5:

Back
X