ne seksy birsey oLmussun sen yavrumcanım ben anlamadım kaçtın önceden ,yani 76.6ykenden buyanamı hiç tartılmadın,,veya ne zaman 76kg idin,,ve bu kiloya kaç günde düştünde bukadar şaşırıyorsun,,eee bide bak sana kendimden örnek vereyim bende 6 küsür kilo verdiğimde hiç ama hiç belli değilmiş vücudumda,,9kilo verdiğimdede öyle gibi,ama resimlere bakarsan fark azda olsa görünüyo,ama ozaman aynada hiç değişiklik yok gibi geliyodu banadaa,,hemde aynı elbiselerle çekildim fotoları genelde fark daha güzel belli oldu ozaman
Eki Görüntüle 301518 Eki Görüntüle 301519 Eki Görüntüle 301532
Eki Görüntüle 301523 Eki Görüntüle 301522 Eki Görüntüle 301540
Eki Görüntüle 301517 Eki Görüntüle 301521 73.7kiloym üsttekilerle pekte bi farkı yok gibi bence
Eki Görüntüle 301520 Eki Görüntüle 301531 Eki Görüntüle 301527 burdaki halimse 73le 64kilo aradaki fark ancak burda bariz belli oluyodaha yolun var yani canım sabret ogünlerden bende geçtim inan hiç fark olmıycak gibi geliyodu,,foto çekin ilerde çok lazım olucak
ve finaaaall bunlar şuanki halim canım sabret elbetteki ineceksin bu hale sende illakii
Eki Görüntüle 301542 Eki Görüntüle 301543 Eki Görüntüle 301544
rica ederiiiimm
naf açıklamış canım anlamadıysan anlatırım sonraa tenhadaaa
waoooow çok güüzeell
ay yaa çok geçmiş olsun,,neler yaşamışsın öyllee,,onların yanında kilo vermek en kolayı olsa gerek sıkma canını![]()

hosgeLdin canimselamlaarrrr..
kızlar açıkcası kendime bi diyet topiği arıyorum şöyle en işlek,en verimli bi yer olsun istiyorum.
online dan baktım sizin topiği gördüm cıvıl cıvıldı diğer topiklerden ses seda yok.
şöyle söyliyim benide aranıza alırmısınız?yani boş yeriniz varmı?
accık sıkışsanız
ben geçen sene bi diyet topiğinde 10 kilo verdim.
ama 6 7 kilosunu maalesef geri aldım.
şimdi yarından itibaren tekrer başlamak istiyorum.
boyum 1.67 kilom 74
hedef 68 diyorum şimdilik..![]()

canim yazacakdim benide aL sena bende geLeyim diyekızlar devremülk sevincim boqazımda kaldı
eşim valilikte çalışıyor ya arkadaşları iyice araştır tufaya düşme falan demişler...eve gelince ankarada biçok yere tel açtı...netten kapsamlı bir araştırma yaptık...şirket rcı üyesi...bundan dolayı yurt içi ve yurt dışında tatil kullandırabiliyor...ancak daha önce yaptıkları devremülklerin kullanıcı yorumlarını okuduk...otelin odaların çarşafların havluların pislik içinde olduqu havuzlara ayakkabıyla bile giren olduqu yemeklerin gayet kötü olduqu hiçbirşeyin söylendiqi qibi olmadıqı birçok şey için ek ücret istendiqi vs...moralimiz bozuldu.. ve daha bir sürü olumsuz şey okuduk.. ve anlaşmayı fes etmeye karar verdik...Rabbime hep dua ettim bizim bilmediqimiz olumsuz bişey varsa bir neden halket vazgeçelim ama hayırlıysa önümüzü aç diye...inşallah pürüzsüz bir şekilde bu olaydan sıyrılırız...senetler yırtılıp atılana kadar içim rahat etmicek...hayırlısı böyleymiş...saqlık olsun...

birsey deyip canini sIkma istemedim oyüzden sormadim bidaha daHerkes burdayken yazayım bari içimde kalmasın.
Bugün sevdicekle görüştük şimdi diceniz ayrılmamışmıydınız diye.
Ben trip atmıştım peşimden koşar sandım ama bu sefer öyle olmadı neyse olay uzun zaten ayrıntıya girmiyim.
İlk gördüğü andan itibaren bi yan gözle süzmeler.
Saçlarının rengi çok güzel olmuş.
Formundasın demeler.
Çok değişmişsin falan filan.
Avmye gittik yanımızdan erkekler geçerken hemen el tutmalar.
Ondan sonracığımaa bi muhabbet arasında kuş kadar kalmışsın dedi.
Makaraya sarcaktım tombul kuş mu falan diye de kendi kendimi aşağılamıyım şimdi yanında dedim.
Çok eğlendim surat ifadesini izlerken.
Darısı kilo vermeye çalışan - daha çok eşi/sevgilisi kilodan dert yakınan - kısçelere..
Yüzlerindeki şapalak ve hayran dolu bakışlar bir süre bana tatlı niyetine yeter.
Bana iyi gaz olduu bekle beni 6 yakın zamanda görüşicezz.![]()

sana yakisiyor fistikLoreal casting serisinin boyasını öneririm.
Ben 1.5 yıldır nerdeyse boyuyorum dökme yapmıyor aksine besliyor.
Amonyak içermiyor zaten.
Hmm hürrem rengi dediğin hangi marka boya aldın.
Benim bi ara saç rengim öyleydi. Tarçın bakır rengine boyuyordum.
Boyalı saç ve doğal saç arasında fark var doğal olarak.
Diplerdeki saçlara uyguladığın boya hemen tutar. Ancak diğer kısmı koyuysa tutmaz.
Koyu karamel rengi falanmıydı ben kumralken tarçın bakıra boyamıştım gayet güzel tutmuştu.
Benim kuaförden dilim yandığı için evde boyuyorum.
Yapman gereken saç açıcıyla açmak tekrar istediğin renge boyamak.
Bu işlem hem pahalıya gelir ama. Bide uğraşmak istermisin bilmem.
En güzeli kuaföre git dicem. Çünkü saç rengini açmak tehlikeli bişey.
Çoğu kuaför maalesef dandik ürünler kullanıyor röfle attırcaksan tabi ki kuaöfr derim ben.
Bu da benim tarçın bakırkenki saçım;
Eki Görüntüle 301694

iyi geceLer canimkızlar iyigeceler namaz kılıp yatıcam iyi bakın kendinize..![]()

gidin gidin bakem ben geLene kadarBen yatar kısçeler.
Yarın zabanan kalkıcam. Hoca okumadan kalkıyorum durumum vahim yani.
Öptüm sizi.![]()

iyi geceler canim sende gittinsana ve tüm topiğe iyi geceler ben de kaçar....![]()

bi yarim saat daha dursaydinizHaydın ben kacar artık hepınıcınıze mucuklarr yarın görüşürük...
![]()

sanada iyi gecelerkizlar iyi geceler bende namazkilip 3milde leslie yapip yatcam tabi ovakite kadar kizim uyanmazsa

sanada allah rahatlik versin canimherkese iyi geceler..hiç uykum yok ama yatmaya çalışayım sabah erken kalkmalıyım..HErkese ALLAh rahatlık versin.:95:

he ya haftasonu randevuLassaksuziii nasılsın bebeğim...gece buluşamıyoruz artık...
![]()

kız sanada maaşallah.daha bebeğin 4.5 aylık ve sporu yapıyosun gayretle..kilonda burdakileirn çoğundan az yani..
.
allah kabul etsin bende çıkıcam duş almadım terimle oturdum hamlamayım namazımda duruyor..akşam iftar sonrası uydum ya uyku tutmazsa gelirim suzimle konuşuruz belkim![]()

hihahooo suzii geçmişten gelcekteeeeeeeeebizde görceezz
![]()

sanada iyi geceLer keLebegim tugbam
ben kaçaar,,çocukları hazırlayıp uyutayım,,kız başımda mızlıyoo,oğlanda babasıyla mutfaktaki tv'ye kanal çalışması yapıyorlar,,mutfaktayken bakabildiğim 2-3 gözde kanal var fox star ve kanal7 ötekiler cnntürk bilmemnediğer kanallarıda istiyorum dediydim sıkıldım aynı kanallardan,sen burda ooh istediğin kanala bakıyosun ben yemek yaparken tıkılıp kalıyorum 2kanala,,allahtan foxta deniz yıldızı oluyoda ona bakabiliyorum
neyse oğluşta babasına yardımcı asistanlık yapıyo sanırım
ben onları uyutup saunama girip bi terimi atayım hiç düzenli giremiyorum artık nedensee:26:neyse bu hafta aksatmıycam zaten gün aşırı girilmesi gerekiyomuş onu bile unutuyorum,,aklım başıma perşembe günü geliyo,cuma tartı günü oluyoyaa
Eki Görüntüle 301711