70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben anlamadım kaçtın önceden ,yani 76.6ykenden buyanamı hiç tartılmadın,,veya ne zaman 76kg idin,,ve bu kiloya kaç günde düştünde bukadar şaşırıyorsun,,eee bide bak sana kendimden örnek vereyim bende 6 küsür kilo verdiğimde hiç ama hiç belli değilmiş vücudumda,,9kilo verdiğimdede öyle gibi,ama resimlere bakarsan fark azda olsa görünüyo,ama ozaman aynada hiç değişiklik yok gibi geliyodu banadaa,,hemde aynı elbiselerle çekildim fotoları genelde fark daha güzel belli oldu ozaman:46::46:
Eki Görüntüle 301518 Eki Görüntüle 301519 Eki Görüntüle 301532
Eki Görüntüle 301523 Eki Görüntüle 301522 Eki Görüntüle 301540
Eki Görüntüle 301517 Eki Görüntüle 301521 73.7kiloym üsttekilerle pekte bi farkı yok gibi bence:31:

Eki Görüntüle 301520 Eki Görüntüle 301531 Eki Görüntüle 301527 burdaki halimse 73le 64kilo aradaki fark ancak burda bariz belli oluyodaha yolun var yani canım sabret ogünlerden bende geçtim inan hiç fark olmıycak gibi geliyodu,,foto çekin ilerde çok lazım olucak:23::31:

ve finaaaall bunlar şuanki halim canım sabret elbetteki ineceksin bu hale sende illakii:34::16::16:
Eki Görüntüle 301542 Eki Görüntüle 301543 Eki Görüntüle 301544

rica ederiiiimm:16::16::16:

naf açıklamış canım anlamadıysan anlatırım sonraa tenhadaaa:27::27::23::9::9::9:

:60::60:

:23::23:waoooow çok güüzeell:21::21::9:

ay yaa çok geçmiş olsun,,neler yaşamışsın öyllee,,onların yanında kilo vermek en kolayı olsa gerek sıkma canını:34::16::16:
ne seksy birsey oLmussun sen yavrum :23:
selamlaarrrr..
kızlar açıkcası kendime bi diyet topiği arıyorum şöyle en işlek,en verimli bi yer olsun istiyorum.
online dan baktım sizin topiği gördüm cıvıl cıvıldı diğer topiklerden ses seda yok.:37:
şöyle söyliyim benide aranıza alırmısınız?yani boş yeriniz varmı?
accık sıkışsanız:17::17:
ben geçen sene bi diyet topiğinde 10 kilo verdim.
ama 6 7 kilosunu maalesef geri aldım.
şimdi yarından itibaren tekrer başlamak istiyorum.
boyum 1.67 kilom 74
hedef 68 diyorum şimdilik..:8:
hosgeLdin canim :3:
kızlar devremülk sevincim boqazımda kaldı :5::5:
eşim valilikte çalışıyor ya arkadaşları iyice araştır tufaya düşme falan demişler...eve gelince ankarada biçok yere tel açtı...netten kapsamlı bir araştırma yaptık...şirket rcı üyesi...bundan dolayı yurt içi ve yurt dışında tatil kullandırabiliyor...ancak daha önce yaptıkları devremülklerin kullanıcı yorumlarını okuduk...otelin odaların çarşafların havluların pislik içinde olduqu havuzlara ayakkabıyla bile giren olduqu yemeklerin gayet kötü olduqu hiçbirşeyin söylendiqi qibi olmadıqı birçok şey için ek ücret istendiqi vs...moralimiz bozuldu.. ve daha bir sürü olumsuz şey okuduk.. ve anlaşmayı fes etmeye karar verdik...Rabbime hep dua ettim bizim bilmediqimiz olumsuz bişey varsa bir neden halket vazgeçelim ama hayırlıysa önümüzü aç diye...inşallah pürüzsüz bir şekilde bu olaydan sıyrılırız...senetler yırtılıp atılana kadar içim rahat etmicek...hayırlısı böyleymiş...saqlık olsun...
canim yazacakdim benide aL sena bende geLeyim diye :59: oLsun sIkma canini hersey nasip kismet birde iyiki farkina vardiniz orda oLunca kötü oLacakdin :25:

Herkes burdayken yazayım bari içimde kalmasın.:27:
Bugün sevdicekle görüştük şimdi diceniz ayrılmamışmıydınız diye.
Ben trip atmıştım peşimden koşar sandım ama bu sefer öyle olmadı neyse olay uzun zaten ayrıntıya girmiyim.:27:

İlk gördüğü andan itibaren bi yan gözle süzmeler.
Saçlarının rengi çok güzel olmuş.
Formundasın demeler.
Çok değişmişsin falan filan.
Avmye gittik yanımızdan erkekler geçerken hemen el tutmalar.:27:
Ondan sonracığımaa bi muhabbet arasında kuş kadar kalmışsın dedi.
Makaraya sarcaktım tombul kuş mu falan diye de kendi kendimi aşağılamıyım şimdi yanında dedim.:27:
Çok eğlendim surat ifadesini izlerken.
Darısı kilo vermeye çalışan - daha çok eşi/sevgilisi kilodan dert yakınan - kısçelere..

Yüzlerindeki şapalak ve hayran dolu bakışlar bir süre bana tatlı niyetine yeter.
Bana iyi gaz olduu bekle beni 6 yakın zamanda görüşicezz.:27::27:
birsey deyip canini sIkma istemedim oyüzden sormadim bidaha da :40: ya demedimmi bakakalacak diye:53::9: suzan dedi dersin demisdim :9: ay ne güzeL orda oLsaydim bi gözetLeseydim :27::9:
Loreal casting serisinin boyasını öneririm.
Ben 1.5 yıldır nerdeyse boyuyorum dökme yapmıyor aksine besliyor.
Amonyak içermiyor zaten.:34:

Hmm hürrem rengi dediğin hangi marka boya aldın.
Benim bi ara saç rengim öyleydi. Tarçın bakır rengine boyuyordum.
Boyalı saç ve doğal saç arasında fark var doğal olarak.
Diplerdeki saçlara uyguladığın boya hemen tutar. Ancak diğer kısmı koyuysa tutmaz.
Koyu karamel rengi falanmıydı ben kumralken tarçın bakıra boyamıştım gayet güzel tutmuştu.
Benim kuaförden dilim yandığı için evde boyuyorum.
Yapman gereken saç açıcıyla açmak tekrar istediğin renge boyamak.
Bu işlem hem pahalıya gelir ama. Bide uğraşmak istermisin bilmem.
En güzeli kuaföre git dicem. Çünkü saç rengini açmak tehlikeli bişey.
Çoğu kuaför maalesef dandik ürünler kullanıyor röfle attırcaksan tabi ki kuaöfr derim ben.:34:

Bu da benim tarçın bakırkenki saçım;

Eki Görüntüle 301694
sana yakisiyor fistik :21:
kızlar iyigeceler namaz kılıp yatıcam iyi bakın kendinize..:16::16:
iyi geceLer canim :5:
Ben yatar kısçeler.
Yarın zabanan kalkıcam. Hoca okumadan kalkıyorum durumum vahim yani.:27:
Öptüm sizi.:23:
gidin gidin bakem ben geLene kadar :5:
sana ve tüm topiğe iyi geceler ben de kaçar....:10::10::10:
iyi geceler canim sende gittin :5:
Haydın ben kacar artık hepınıcınıze mucuklarr yarın görüşürük...
:3::3:
bi yarim saat daha dursaydiniz :25::5:
kizlar iyi geceler bende namazkilip 3milde leslie yapip yatcam tabi ovakite kadar kizim uyanmazsa
sanada iyi geceler :5:
herkese iyi geceler..hiç uykum yok ama yatmaya çalışayım sabah erken kalkmalıyım..HErkese ALLAh rahatlık versin.:95:
sanada allah rahatlik versin canim :5:
suziii nasılsın bebeğim...:29:gece buluşamıyoruz artık...:24:
he ya haftasonu randevuLassak :9: benim ceyar gider beLki kahveye mahveye :27:
kız sanada maaşallah.:nazar:daha bebeğin 4.5 aylık ve sporu yapıyosun gayretle..kilonda burdakileirn çoğundan az yani..:46:.
allah kabul etsin bende çıkıcam duş almadım terimle oturdum hamlamayım namazımda duruyor..akşam iftar sonrası uydum ya uyku tutmazsa gelirim suzimle konuşuruz belkim:16:
:9::9:
hihahooo suzii geçmişten gelcekteeeeeeeee:25:bizde görceezz:60::60::60::60:
:52::52: gelemedim ama plan yaptim :9: isyerinde not alacam alintilarin sayfa numaralarini :9: unutuyorum basdan yine okuyorum eve gelince :27:

ben kaçaar,,çocukları hazırlayıp uyutayım,,kız başımda mızlıyoo,oğlanda babasıyla mutfaktaki tv'ye kanal çalışması yapıyorlar,,mutfaktayken bakabildiğim 2-3 gözde kanal var fox star ve kanal7 ötekiler cnntürk bilmemne:19:diğer kanallarıda istiyorum dediydim sıkıldım aynı kanallardan,sen burda ooh istediğin kanala bakıyosun ben yemek yaparken tıkılıp kalıyorum 2kanala,,allahtan foxta deniz yıldızı oluyoda ona bakabiliyorum:9:neyse oğluşta babasına yardımcı asistanlık yapıyo sanırım:1:ben onları uyutup saunama girip bi terimi atayım hiç düzenli giremiyorum artık nedensee:26:neyse bu hafta aksatmıycam zaten gün aşırı girilmesi gerekiyomuş onu bile unutuyorum,,aklım başıma perşembe günü geliyo,cuma tartı günü oluyoyaa:23::23::27::27:

Eki Görüntüle 301711
sanada iyi geceLer keLebegim tugbam:5:

kizlar 3mil ve 500 adim leslimi yaptim ve adimsayardaki verileri yaziyorum

8673 adim

3.836 mil

6.269 km

245.3kalori

kız sanada maaşallah.:nazar:daha bebeğin 4.5 aylık ve sporu yapıyosun gayretle..kilonda burdakileirn çoğundan az yani..:46:.
allah kabul etsin bende çıkıcam duş almadım terimle oturdum hamlamayım namazımda duruyor..akşam iftar sonrası uydum ya uyku tutmazsa gelirim suzimle konuşuruz belkim:16:

canim ben 17 ekimde basladim diyete ve sonra burda leslie duydum dilek gonderdi bana ogunden beri sadece 2kere yapmadigim oldu ikisindede kotu hissediyodum kendimi ondan yapamadim ben normal dogum yaptim oyuzden spor problem olmuyo bide ben almanyadayimve dogumdan 1ay sonra turkiyeye gittim kiloyla alakasi olmayan bircok kisi bile sen nekadar kilo almissin diyip durdular hayatimin cok buyuk bolumunde kilom 58in ustune pek cikmamisti onuda gostermiyodum daha zayif gosteriyodum herkesin garibine gitti ve benimde aynaya bakinca kendimi pek begenmiyorum oyuzdende nekadar once eski halime donersem okadar iyi hissedicem kendimi

yarin evdeyim beLki gündüz geLebiLirim :26: bacaci geLecek bacaya bakacak isaLLah birsey cikmaz :27:
bu hafta yine yogun oLacam isyeri iLe cuma günü aksami yemege gidecez cumartesi esimin amcasinin ogLunun dügünü var :27:
üf benim ceyar bi rahat otuturmadi acikdim cay tatli :52: beni rahat birakmiycak anLasiLan ben kacayim :27:

$311719_265460476838901_100001248534858_830310_717389822_n.webp

kizlar ben geri geldim leslie yapinca uykum acildi

suzan nasilsin canim
:9: kaciyordum yakaladin iyiyim canim benim sen nasiLsin :26: ben yapamiyom kocis var:27: onun yaninda yapmam daLgasini gecer yine :41:
kizlar 3mil ve 500 adim leslimi yaptim ve adimsayardaki verileri yaziyorum

8673 adim

3.836 mil

6.269 km

245.3kalori

cok sagoL canim benim biLgiLendirdin :54:

ahanda ben geLene kadar kimsecik kalmamis :52: anam esim basimdan ayriLmiyo bugün de trip attim cekil ya dedim senin yüzünden giremiyom kizLarLa konusamiyom kac gündür diye :9: simdi koltukda bekLiyo geLirmi yanima diye cok bekle :36::9:

:53:canim ben 22 gün tartiLmasam herhalde 8 i görürüm 6 yi göreceyime :30:

ay ne güzeL canim benim :emir_bebek: hayirLisiyLa geLsin kuzucuk :nazar::emir_bebek::54:
:43:cok üzüLdüm :59:benimde bi fotomu cekdiLer isyerinde anam ozaman dang dedi :30: simdi isyerinde bilgisayarin yanina eski fotomu koydum ah cekip duruyorum :31:

bende de sac kaLmadi ya :43: artik önLerini kestirmeyi düsünüyom :44:

eLLerine sagLik tugbacim cok güzeL yapmissin yine listeyi :17:

cok gecmis oLsun senacim tez zamanda iyi oLur isaLLah:16:

ne seksy birsey oLmussun sen yavrum :23:

canim yazacakdim benide aL sena bende geLeyim diye :59: oLsun sIkma canini hersey nasip kismet birde iyiki farkina vardiniz orda oLunca kötü oLacakdin :25:

birsey deyip canini sIkma istemedim oyüzden sormadim bidaha da :40: ya demedimmi bakakalacak diye:53::9: suzan dedi dersin demisdim :9: ay ne güzeL orda oLsaydim bi gözetLeseydim :27::9:

sana yakisiyor fistik :21:

iyi geceLer canim :5:

gidin gidin bakem ben geLene kadar :5:

iyi geceler canim sende gittin :5:

bi yarim saat daha dursaydiniz :25::5:

sanada iyi geceler :5:

sanada allah rahatlik versin canim :5:

he ya haftasonu randevuLassak :9: benim ceyar gider beLki kahveye mahveye :27:

:9::9:

:52::52: gelemedim ama plan yaptim :9: isyerinde not alacam alintilarin sayfa numaralarini :9: unutuyorum basdan yine okuyorum eve gelince :27:

sanada iyi geceLer keLebegim tugbam:5:

kızlar çok teşekkür ederim saqolun....

ya kafamız iyice karıştı akşam eşim belediye başkanıyla görüştü belediyeyle ortak yapılıyormuş bizim aldıqımız tesis...her hangi bir yanlış olması mümkün deqil demiş başkan...şirket yılladır biçok yerde devremülk yaptı ve hiçbir sorun yaşanmadı rahat olun demiş...işin içinde biz varız belediye olarak demiş... tesis 4/4lükmüş ...internette rakip firmalar karalama amaçlı olumsuz şeyler yazabilir demiş...eşim 10000 tl paramı 10 gün tatil yapıcaksın her yıl diyor... kafam karıştı offfffff...........

bu arada günaydın kızlarr :16::16::16:
dilekcim her zamanki qibi sen ve ben topikte başbaşaa :123:

Bi zamanlar bende denemiştim nie bıraktıysam. Kesin istediğim renk yoktu. Neva color marka cnm. Seninki çok güzel tutmuş.
Tuğbacım saol bakalım dayanabilirsem 1 hafta daha beklerim, yanmaz umarım. :30:
Herkese iyi geceler kızlar . :54:

Neva color un sadece kumral renkleri güzel diğerleri pek iyi değil aklında olsun.:27:

ne yani barıştınızmıı:53:ben biliyodum ya biliyoduum:32::62::62::62::62::87::86:

Daha yeni beaa :27: Normal bilmemen :27:

Suzi gözükmüyosun bayadır.:27:
Görsen zaten çok komikti.:27:

Benım mevzudan haberım yoktu ama sonucla beraber ogrenmıs oldum... :38:
çokda sevındım mishim umarım bundan sonra tatsızlıklar yasamazsınız... :34: artık bu gaz da sana 60 a kadar yeter heralde ne dersın.. :1:
Ben senın kilona gelıyorum bekle az kaldı... beraber vınlarız... :10:

Evet sen artık ilgilenmiyon benimle.:27:
İnş. tekrar bi gaz geldi gitmezse devam edicem.:1:
Cuma bakalım kaç çıkacak artık klişe lafım ama sıkıldım 7den vallahi billahi:27:

ya kafamız iyice karıştı akşam eşim belediye başkanıyla görüştü belediyeyle ortak yapılıyormuş bizim aldıqımız tesis...her hangi bir yanlış olması mümkün deqil demiş başkan...şirket yılladır biçok yerde devremülk yaptı ve hiçbir sorun yaşanmadı rahat olun demiş...işin içinde biz varız belediye olarak demiş... tesis 4/4lükmüş ...internette rakip firmalar karalama amaçlı olumsuz şeyler yazabilir demiş...eşim 10000 tl paramı 10 gün tatil yapıcaksın her yıl diyor... kafam karıştı offfffff...........

Günaydın Sena abla.:3:
Geçmiş olsun bu arada daha fazla paranızı kaptırmadan gerçekleri öğrenmişsiniz inş. 2 bin liranızda yanmaz.
Para kolay kazanılmıyor sonuçta çocuklarınızın rızkı bi bakıma.
Aynen sabah sabah bizden başka gelen yok.:27:
Erken kalkan yol alır diyoruz.:27:
Ne güzel sende eskisi gibi topiktesin artık.

Günaydın canım
Naf bizi orti olarak bildirdi ama görmedin sanırım.
Ayrıca sen geçen hafta katıldın sanırım bu cuma listede olursun bildirim yaparsan :)

Merhaba ortak. Yeni görüyorum. Ben işyerinden ancak yazabiliyorum. Evde küçük bir oğlum var ve onunla ilgilenmekten internete girmeye fırsat kalmıyor. İşyerinde de zaman zaman göreve gidiyorum . O günlerde de yazamayabilirim. Ama gördüğüm anda yazarım. Sen benden daha zayıfsın sanırım. Benim için biraz zor olacak galiba.
Neler yapmamız lazım ortak olarak?
Bildiğin birşeyler varsa yazar mısın?

ahanda ben geLene kadar kimsecik kalmamis :52: anam esim basimdan ayriLmiyo bugün de trip attim cekil ya dedim senin yüzünden giremiyom kizLarLa konusamiyom kac gündür diye :9: simdi koltukda bekLiyo geLirmi yanima diye cok bekle :36::9:

:53:canim ben 22 gün tartiLmasam herhalde 8 i görürüm 6 yi göreceyime :30:

ay ne güzeL canim benim :emir_bebek: hayirLisiyLa geLsin kuzucuk :nazar::emir_bebek::54:

canım bu devremulklerın yıllık bakım aıdat parası var ortalama 600 lıra falan bundan da haberın var degılmı artı kendı devremulkın dısında baska bıryerde gecırmek ıstersen yol ucretının yuzde 50 sı gıbı bır ındırım dıgerını cebınden karsılarsın artı devremulkde kaldıgın zaman boyunca mesala dedeman da kalkmak ıstersen 10 gun boyunca yatak ucretı parası vermeyeceksın yedıgın ıctıgın hersey paralı senın aldıgın devremulk de 40 cesıt en az salata yemek falan var demıssın ustelık kısı bası 5 lıra sen baska bır otelde gecırmek ıstersen hakkını bır bardak suyu 7.5 liraya ıcersın

Back
X