Bu arada herkese günaydın:::)))
Ortak buldum ya sevincimden napıcamı şaşırdım:)))
ana napıcam dıye sasırma adın zaten halay cek bır halay hem mutlu ol hem de kılocuklar gıtsın demı yanı hayda hayda sagdan soldan lılılılılılılı:122:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada herkese günaydın:::)))
Ortak buldum ya sevincimden napıcamı şaşırdım:)))
başlandıç için iyi spor:))
dönmüşün bile..bende ordaydım kız tanıdınmı beniii
bu akşam artık 3mil değilde 4mil yaptım 1saat nerdeyse arada tamam 2 oldu 3 oldu bırakcam giib oldum ama hayır tamamla napcan ne işin var dedim..çokta yorulmadım yaa duşta aldımmı tamam...
spor sonrasıda bir bardak süt bir parça muz yedim işte iftar erken olunca midem kazındı ya
biara leslie yapıyordum ama ilk kez 2haftadır düzenli ve çok yaptım neyse durmak yok yola devam![]()
Ben bulalemun gibi saclariyla otnayan bi tipimsir..Ya kızlar haftasonu saçlarımı boyayım dedim, hürrem rengi çok istiyordum. Heveslendim aldım boya saçlarımda karamel rengiydi. Diplerde 3-4 cm çıkmıştı. Ayy boyamaz olaydım.Diplerde böyle 3 parmak turuncu-pembe arası garip bir renk oldu. Moralim çok bozuldu. Allahtan kapalıyım da rezil olmadım dışarıya. Yaa ne yapıcam şimdi ben? Kuaföre mi gidicem yine. Tecrübesi olan var mı bu konuda? Ne yapsam küllü bir renk alsam kapatırmı? Ya birde eşim sarı istiyordu. O böyle röfle falan seviy o istedikçe inadına sanki bende koyulaştırmak zorunda kalıyorum. Boşayacak adam beni en sonunda.
![]()
canım bu devremulklerın yıllık bakım aıdat parası var ortalama 600 lıra falan bundan da haberın var degılmı artı kendı devremulkın dısında baska bıryerde gecırmek ıstersen yol ucretının yuzde 50 sı gıbı bır ındırım dıgerını cebınden karsılarsın artı devremulkde kaldıgın zaman boyunca mesala dedeman da kalkmak ıstersen 10 gun boyunca yatak ucretı parası vermeyeceksın yedıgın ıctıgın hersey paralı senın aldıgın devremulk de 40 cesıt en az salata yemek falan var demıssın ustelık kısı bası 5 lıra sen baska bır otelde gecırmek ıstersen hakkını bır bardak suyu 7.5 liraya ıcersın
Aman tanrim
An temizi erken rezervasyonla iti bi otele gitmek sanki
Boyle seylerde baglayana kadr agam pasam cekiyolar imzayi atinca uvey evlat..
ahanda ben geLene kadar kimsecik kalmamisanam esim basimdan ayriLmiyo bugün de trip attim cekil ya dedim senin yüzünden giremiyom kizLarLa konusamiyom kac gündür diye
simdi koltukda bekLiyo geLirmi yanima diye cok bekle
canim ben 22 gün tartiLmasam herhalde 8 i görürüm 6 yi göreceyime
ay ne güzeL canim benimhayirLisiyLa geLsin kuzucuk
kızlar çok teşekkür ederim saqolun....
ya kafamız iyice karıştı akşam eşim belediye başkanıyla görüştü belediyeyle ortak yapılıyormuş bizim aldıqımız tesis...her hangi bir yanlış olması mümkün deqil demiş başkan...şirket yılladır biçok yerde devremülk yaptı ve hiçbir sorun yaşanmadı rahat olun demiş...işin içinde biz varız belediye olarak demiş... tesis 4/4lükmüş ...internette rakip firmalar karalama amaçlı olumsuz şeyler yazabilir demiş...eşim 10000 tl paramı 10 gün tatil yapıcaksın her yıl diyor... kafam karıştı offfffff...........
bu arada günaydın kızlarr
dilekcim her zamanki qibi sen ve ben topikte başbaşaa :123:
canım benim iki görümcemde devremülk aldılar balıkesirden çok memnunlar temizliği falan çok güzel diye anlatıyolar vede daha önceden alsaymışız diye yakınıyolar inş. sende mem nun kalırsın gidip gözünle görsen belki için daha bi rahat eder bide böyle tesisleri almadan önce bedava hafta sonu gezdirip misafir ediyolar tanıtım amaçlı bi gidin bakın bakalım madem herşeyin hayırlsıı cnm
yahu bıu insanlara yüz vermeye gelmiyo ,
işyerinin çaycısı hergün alıştı 15 dk kala 10 dk kala çıkmaya bugün 6 da çık dedim tafra yapıyo bide bende kızdım ben sana yüz verdim tepeme çıktın diye. çıkış saatin 6 dedim ondan önce bana çıkayımmı diye gelme dedim. kalp kırmak istemiyorum ama iyi niyetiminde kullanılmasından hoşlanmıyorum. hergün hergünde yapılmazki ya bende 7 den önce çıkmıyorum nihayetinde onun saati 6 bekleyecek 6 yı yüz verdim deliye geldi sıçtı halıya bide haklı gibi afra tafra![]()
Ellerine sağlık cnm. Öncelikle kaptanımızı tebrik ediyorum. Ardından Orttiiimmm başarılarının devamını dilerim cnm. Bende arkalarda nal topluyorum
Çoook geçmiş olsun NaFcım, allah şifa versin. Mide rahatsızlığı çok kötü hakikaten dikkat et barim yediklerine cnmcığım.
selamlaarrrr..
kızlar açıkcası kendime bi diyet topiği arıyorum şöyle en işlek,en verimli bi yer olsun istiyorum.
online dan baktım sizin topiği gördüm cıvıl cıvıldı diğer topiklerden ses seda yok.
şöyle söyliyim benide aranıza alırmısınız?yani boş yeriniz varmı?
accık sıkışsanız
ben geçen sene bi diyet topiğinde 10 kilo verdim.
ama 6 7 kilosunu maalesef geri aldım.
şimdi yarından itibaren tekrer başlamak istiyorum.
boyum 1.67 kilom 74
hedef 68 diyorum şimdilik..![]()
aaaaaaaanafcııkk
sende burdamısın kız,valla sende şeytan tüyümü var nedir canım beni çekiyosun resmen olduğun yere,
geçen senede aynen böyle bi topik ararken senin topiğe gelmiştim inanki yazdıktan sonra bi baktımki sende burdaymışın.
nasılsın bakalım kıvırcık prensesimm..![]()
kızlar devremülk sevincim boqazımda kaldı
eşim valilikte çalışıyor ya arkadaşları iyice araştır tufaya düşme falan demişler...eve gelince ankarada biçok yere tel açtı...netten kapsamlı bir araştırma yaptık...şirket rcı üyesi...bundan dolayı yurt içi ve yurt dışında tatil kullandırabiliyor...ancak daha önce yaptıkları devremülklerin kullanıcı yorumlarını okuduk...otelin odaların çarşafların havluların pislik içinde olduqu havuzlara ayakkabıyla bile giren olduqu yemeklerin gayet kötü olduqu hiçbirşeyin söylendiqi qibi olmadıqı birçok şey için ek ücret istendiqi vs...moralimiz bozuldu.. ve daha bir sürü olumsuz şey okuduk.. ve anlaşmayı fes etmeye karar verdik...Rabbime hep dua ettim bizim bilmediqimiz olumsuz bişey varsa bir neden halket vazgeçelim ama hayırlıysa önümüzü aç diye...inşallah pürüzsüz bir şekilde bu olaydan sıyrılırız...senetler yırtılıp atılana kadar içim rahat etmicek...hayırlısı böyleymiş...saqlık olsun...
ayyy demeee bu gün eşimin doğum günüydü yaş pasta aldım.şimdi yıl boyunca evimden eksik olmayacakmııııı![]()
Herkes burdayken yazayım bari içimde kalmasın.
Bugün sevdicekle görüştük şimdi diceniz ayrılmamışmıydınız diye.
Ben trip atmıştım peşimden koşar sandım ama bu sefer öyle olmadı neyse olay uzun zaten ayrıntıya girmiyim.
İlk gördüğü andan itibaren bi yan gözle süzmeler.
Saçlarının rengi çok güzel olmuş.
Formundasın demeler.
Çok değişmişsin falan filan.
Avmye gittik yanımızdan erkekler geçerken hemen el tutmalar.
Ondan sonracığımaa bi muhabbet arasında kuş kadar kalmışsın dedi.
Makaraya sarcaktım tombul kuş mu falan diye de kendi kendimi aşağılamıyım şimdi yanında dedim.
Çok eğlendim surat ifadesini izlerken.
Darısı kilo vermeye çalışan - daha çok eşi/sevgilisi kilodan dert yakınan - kısçelere..
Yüzlerindeki şapalak ve hayran dolu bakışlar bir süre bana tatlı niyetine yeter.
Bana iyi gaz olduu bekle beni 6 yakın zamanda görüşicezz.![]()
canim ya cok gecmis oLsun bebegim![]()
Herkes burdayken yazayım bari içimde kalmasın.
Bugün sevdicekle görüştük şimdi diceniz ayrılmamışmıydınız diye.
Ben trip atmıştım peşimden koşar sandım ama bu sefer öyle olmadı neyse olay uzun zaten ayrıntıya girmiyim.
İlk gördüğü andan itibaren bi yan gözle süzmeler.
Saçlarının rengi çok güzel olmuş.
Formundasın demeler.
Çok değişmişsin falan filan.
Avmye gittik yanımızdan erkekler geçerken hemen el tutmalar.
Ondan sonracığımaa bi muhabbet arasında kuş kadar kalmışsın dedi.
Makaraya sarcaktım tombul kuş mu falan diye de kendi kendimi aşağılamıyım şimdi yanında dedim.
Çok eğlendim surat ifadesini izlerken.
Darısı kilo vermeye çalışan - daha çok eşi/sevgilisi kilodan dert yakınan - kısçelere..
Yüzlerindeki şapalak ve hayran dolu bakışlar bir süre bana tatlı niyetine yeter.
Bana iyi gaz olduu bekle beni 6 yakın zamanda görüşicezz.![]()
herkese ayrı ayrı günaydınlar... en sonunda regl oldum karnım ağrıyo neşem yok ya kadınlara bir hak tanınsa reglinin ilk günü işe gelmesek ne güzel olur
ben bir şey soracam aranızda plates yapan var mı sporuma günde bir iki de plates hareketi eklemek istiyomda. bu şehirde kurs yok nette de çok fazla site var karar veremedim önere bileceğiniz plates hareketleri içeren site var mı
ben bu sarı şeyleri pek sevdim ya![]()
Pilates 1 Temmuz 2011 Cuma - Popüler Videolar - tv8 İyi Televizyon
gunaydin canim.ben de yapiyordum pilates gecen sene evde.tv karsisinda 45 dk cok guzzek sekilleniyor vucut gercekten.karin da duzlesiyor.kalcalar yuvarlaniyor.ohhhhhdaga ne isterim ama bu sene pekcanim istemiyor.bu siteden takip edebilirsin.ama televizyonkarsisinda kocaman ekranin karsisinda daha yapilmasi kolay hale geliyor.pilates topun,lastiklerin falan varsa daha kolay oluyor.hele o buyuk topa bayiliyorum
![]()