hmm saol canım sanırım deneye yanıla öğrencem bu işi su an ıcı bos ama atarım lınkı sanahoşgeldın canım saç rengı guselmıss :)
gadget kenaralra ekleyeceğin resim olurr html eklentısı olurr kategori olur bisürü şey :)
başlıkalrı yazaı yazarken üsttekı bolume eklıceksın :) izleyiciler senın blogunu takıbe alan blogcular oluyo :) blog kayıtları yazdıgın yazıalr ıste .)
arşiv bölümünü gec sımdılık bi de link at bakemm![]()
rica ederim canım evet sanırırm doktora gitmek en ıyısı :26:

:92::92::92:
herkeslere merhabaa
tavugumu yiyip geldimbı taraftan yemek yerken bı taraftan da haftasonu gelıcek mısafırım ıcın menu oluşturmaya calısıyorum, yemek tarıflerıne bakmaktan gözüm döndüüü
hünkarbegendi cezbetti bıraz benı ama bılemedım daha once denemedıgım ıcın, bi de ben hıc yemem ama sütlaç mı yapsam ki dedim:26: denemedıklerımı deneyıp bı rısk alsam mı acabaaa :44:
bi de sacımı boyatmak ıstıyorummm, c.tesi gunu tv de gordum emel acarın sac rengı hosuma gıtı, ne dersınız, evde yapılacabılcek bişiy mi acaba, kk dan baktım loreal 645 ile bu renge benzer sacını boyadıgını soyleyen bırıne rastladım:26:Eki Görüntüle 302788 nası sizceeeeee![]()
hosgeldın nerlerdesın kız gözükmüyon bu ara saç rengi güzel ama valla evde zor oluyo dıyım benım sacımda en son castıngle cıkolata karamel boyamıstım salak ben üstüne gittim bakır kızıl aldım ve onu boyadım