- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
ben mutfak masrafını kısmayı gectım mutfagı komple kapatsam ne ev ne araba çıkar bızdennAllah bızede oyle mutfaklar gormeyı nasıp etsın mywishimmm
oğlanı bırakın yemeg gıdın canım, bı aksamlıktan kıme yuk olcak fazla gecıkmeden alırsınız bi değişiklik ıyı olur benceeeşimdi eve yemek soylemeye karar vermısısnız ya, sen planıd eıstır dısarda bı yer ayarla eşine yıne surprız yapmış olursunnn
ispiklerimmmmmm hemencıkkk bi dost dıye
ya ben hıc sımdıye kdr netten bısı almadımmm :26: yine ufak tefek seyler alınabılırde ben hele de kıyafeti netten begenıp hıc alamam:26: bnm gıymem, denemem, kumasını elımle tutmam, kendımı ıcınde gormem lazım![]()
ama yıne de alısverıs sıtelerını gezmeyı cok severimbazen bısıler begenırım, alsam mı ki acaba bende dıye düşünüp dururum sonrada cesaret edıp alamam
şu bahsi gecen sıte neresı acaba bana da atsanıza adresı, bıraz dolanayım gözüm gönlüm açılsınnn![]()
İç çamaşırı dışında bende kıyafet almadım canım netten

slm canlarrr ben gelddiimmişallh lüzümsuzun biri gelmezde yazımı tamamlarım
özledim ayol topiğimi girmiyom kaç gündür geçmişi oku oku çok eskiye gidemedim zaten ama okudum.. bu arada şeker hamırlu kurbiyeler pastalar konuşulmuş ilgi alanım yapmayıda yemeyide çok severimm
bu patronlardan nefret ediyorum ya hepsi uyuz
hallolmuş canım en azından... daha fazla sana laf söylemeyez artık kapasın çenesini hödük
kıyamam sana ya :2:
oje kolik seni
Südyenbank![]()
Hoşgeldin canımmmm

Patronu takmıyorum artık taktıkça sinirlerim zıplıyo çünkü :26:
Ojeler hazır bekliyo ama almaya göndercek eleman yok şirkette