70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:60::60::60:

ben mutfak masrafını kısmayı gectım mutfagı komple kapatsam ne ev ne araba çıkar bızdenn:9: Allah bızede oyle mutfaklar gormeyı nasıp etsın mywishimmm :1:

oğlanı bırakın yemeg gıdın canım, bı aksamlıktan kıme yuk olcak fazla gecıkmeden alırsınız bi değişiklik ıyı olur benceee :23: şimdi eve yemek soylemeye karar vermısısnız ya, sen planıd eıstır dısarda bı yer ayarla eşine yıne surprız yapmış olursunnn :34:

ispiklerimmmmmm hemencıkkk bi dost dıye :9:

ya ben hıc sımdıye kdr netten bısı almadımmm :26: yine ufak tefek seyler alınabılırde ben hele de kıyafeti netten begenıp hıc alamam:26: bnm gıymem, denemem, kumasını elımle tutmam, kendımı ıcınde gormem lazım:52:

ama yıne de alısverıs sıtelerını gezmeyı cok severim :1: bazen bısıler begenırım, alsam mı ki acaba bende dıye düşünüp dururum sonrada cesaret edıp alamam :31:

şu bahsi gecen sıte neresı acaba bana da atsanıza adresı, bıraz dolanayım gözüm gönlüm açılsınnn :32:

İç çamaşırı dışında bende kıyafet almadım canım netten :27::27: ama başka ne istiyosan aldım :1::1:

slm canlarrr ben gelddiimm:38: işallh lüzümsuzun biri gelmezde yazımı tamamlarım:1: özledim ayol topiğimi girmiyom kaç gündür geçmişi oku oku çok eskiye gidemedim zaten ama okudum.. bu arada şeker hamırlu kurbiyeler pastalar konuşulmuş ilgi alanım yapmayıda yemeyide çok severimm

bu patronlardan nefret ediyorum ya hepsi uyuz:57:

hallolmuş canım en azından... daha fazla sana laf söylemeyez artık kapasın çenesini hödük

kıyamam sana ya :2:

oje kolik seni :60:

Südyenbank:1::9:

Hoşgeldin canımmmm :16::16: seninde bloğun vardı dimi sanki bi ara bakmıştım ben :27::27:

Patronu takmıyorum artık taktıkça sinirlerim zıplıyo çünkü :26:

Ojeler hazır bekliyo ama almaya göndercek eleman yok şirkette :53: öffffff :57:

vakitte geçmiyo yaaaaaaaaaa hadi bit artık mesai bitde gideyim evime sıcak sıcak dinleneyim ne yemek yapayım kızlar bu arada onuda bilmiyorum yazın yaptığımız domates biber konservesi var yumurtayla menemenmi yapsam ki kahvaltılık falan zeytin vb.... kolayımada gelir

Ekmeksiz menemen' e menemen demem ben :60:

Est. Saol canım amın ınsallah.. :16:

Evet canım dısarda bırseyler dusunuyorum ama tam olarak ne bır turlu karar veremedım kac gundur en sonunda sıkısıp sızlere sorayım dedım..
Otel benımde aklıma geldı ama cumartesı gunu calısmasaydı super olurdu da sabah erken kalkıp yıne ıse gıtmesı gerek... o yuzden sadece aksam yemege cıkmak olarak dusundum ama nereye ve nasıl bır konseptle... :44:

aa evet aynı gun evlenmısız canım... sızede nıce guzel seneler ınsallah huzurla...
umarım gununuz guzel gecer...

Yarın hedıye alıcam dısarı cıkınca.. o da bır dusunme kaynagı.... sevgılıyken ıkımızde gumus kolye takar aynı kolyeden.. acaba sımdı dıyorum yıne oyle bırsey yapsam ısmımızı yazdırsam sevgılılık zamanınımızın anısına... kıyafet dersen her zaman alıyoruz zaten hep ben secerım alırım kıyafetlerını bır ozellıgı olmaz gıbı gelıyor... onun dısında ozellıkle ıstedıgı bırsey de yok onu alsam dıyım... :44:

bende dıyorum bır balık restoranta gıtsek pastayı dedıgın gıbı onceden hazırlatsam....
sonunca yıldonumundede bır kutlama var... esım ılk yıldonumumuzde uludagdayken pasta suprızı yaptırtmıstı otelde restorana... bende yapabılırım bu sefer... :44:

5 bıtıyor canım bızımde... 2006... :16:

saol canımm amın hepımız mutlu ve huzurlu olalım ınsallah yuvalarımızda... :16:

Ben hediye olarak titanyum kalem seti almıştım üçlü üzerine de adı soyadını yazdırmıştım çok hoşuna gitmişti. Eğer severse öyle bişey

alabilirsin canım.

Başka da aklıma gelmiyo ihtiyacı olan yada son konuşmalarınızı düşün şundan istiyorum şöyle bişeyim yok yada alsam iyi olur dediği

bişeyler varmı :26:

Bide Balık restoranı süper fikir :56::56: pastayıda pastahaneden oraya yollatırsın :29: bide çiçekçiden çiçek yollatırsın :23: hep erkekler

kadınlara çiçek alacak diye bişey yok ki :27::27:

hem Charm'ın hem de Arcak'ın evlilik yıldönümleri kutlu olsun, malum artık tek yastıklar yok o yuzden ben ayrı yastıklarda da olsa huzurlu aynı yatakta yaşlanmayı diliyorum sizin için; evinizden evliliğinizden sevgı, saygı, huzur eksik olmasın :16::16: nice yıllaraa ikinizedeeee :54:

hem Charm'ın hem de Arcak'ın evlilik yıldönümleri kutlu olsun, malum artık tek yastıklar yok o yuzden ben ayrı yastıklarda da olsa huzurlu aynı yatakta yaşlanmayı diliyorum sizin için; evinizden evliliğinizden sevgı, saygı, huzur eksik olmasın :16::16: nice yıllaraa ikinizedeeee :54:

Aynı mesajdan ağustosta bana da yazmazsan çok pis küserim söylim :23::23: :60::60::60:

Arkadaşlar,
Bende bu gruptayım artık arkadaşlar.İnşallah hepimiz en kısa zamanda hedefimize ulaşırız.01/11/2011 tarihinde 76 kg başladım şuan 72.200 geliyorum.Tam gaz yola devam.

önemli olan akşam öğünü zaten aynı hastalık bendede var ama ilaç kullanarak yavaşta olsa kilo verebiliryorum hemde arada kaçamak yapmama rağmen ayrıcasporda yapıyorum ama senin vaktin yok. sen yediklerine dikkat et akşam kendini kaybetma bak nasıl çözülüyor düğüm üzme kendini . çok takıntı yaparsan hiç veremezsin:38:
Ne ilacı kullanıyosun?

herkese iyi akşamlar.
menüm.
kahvaltı:
bir dilim ekmek
peynir
zeytin bal
yumurta
domates ezme
öğlen:
bir kase mercimek çorbası
fırında hamsi
salata
akşam:
üç yaprak sarma bir patlıcan dolma iki kaşık yoğurt
aralarda kuru erik, elma, bol su.
akşam kötü olmuş,,dolmaları öğlene alıp çorbayı akşam yeseymişin mmmmmm:32::32::46::46::46::
kızlar bugünkü menümü vereyim size
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği 2 çok ince dilim kaşar 5 yeşil zeytin 1 haşlama yumurta domates nane limonlu çay
ara:1 türk kahvesi 1 tarçınlı bisküvi
öğle:2 but fırında, 2 kaşık bulgur pilavı haşlama brokoli salata
ara:1/2 portakal nane limon çay
akşam:1 tabak kabaklı cevizli yoğurt salatası yeşilllik
2-2.5 lt su
leslie yapıcam 2 mil büyük ihtimal
canım menün gayet güzel olmuş:46::46:,,bitki çaylarınıda unutmaa:34:
hayırlı akşamlar arkadeşlerr..
bugünkü menüm
sabah
1 dili.m ekmek
yarım simit peynir çay
ara
2 kuru kayısı 1 incir 1 form bisküvi
öğlen yarım simit
2 dilim salam
3 kaşık taze fasulye
ara
çay
akşam
1 küçük porsiyon sulu tavuk
2 kaşık makarna
bol yağsız salata
ara
1 avuç çerez
2 3 püskevitt:27::27:
herkese afiyet olsun:6:

:20::20::20:çok kötü bi gün olmuş canım,,simitler,,akşam yenen makarna..akşam sonrası vucudumuza en çok zarar veren besinler yemişsin bide akşam akşam olmamış canım,,daha dikkatli beslenmen gerekiyo,,kilo vermek için burdasın almak için değil:16::16:
ecrin29 canım hakkında hayırlısı inş. bende yıldır uğraşıyodum nasip olmadı bıraktım kilolarla boğuşuyorum şimdi inş. istediğin bi hamileliktir
KIZLAR ÇOK HASTAYIM BÜTÜN GECE UYUMADIM BOĞAZIMDA TAŞ VAR SANKİ BOĞAZIM KULAKLARIM GÖZLERİM HERYERİM AĞRIYO SABAH SICK SUYLA YIKANDIM ÇORBA İÇTİM ÇAY İÇTİM BİRAZYUMUŞADI MUAYENE OLCAM BİRAZDAN BAKALIM ÖPÜYORUM SİZİ:2::2::2::2:
geçmiş olsun canım,,hepisde çok acı verir bilirim:25::25:
ecrin neredesin sonuç ne bende merak ettim yav gel hadiiii

çok geçmiş olsun canım ya . ah ah hastalık bir yapıştımı bırakmıyo yakayı.
herkese ayrıca günaydın bugün perşembe di mi ya ben hala geçen haftaya göre artı 300 grdayım yarın sabaha mucize bekliyom artık. çok sıkıldım bu duraksamadan 4. haftası durmanın ya birde artı olmasa bariii. dün sinirden öyle rezil bir menü yaptım ki yazım de dövün beni.:57::57:
sabah:56:
1 paket eti form (6 yulaflı bisküvi)
ara 1 elma
öğle:56:
4 mandalina
ara 5-6 iğde
akşam:56:
2 kaşık pilav 3-5 parça kavrulmuş et
sonra da 9 gibi bir elma tabii 2 bardak yeşilçayda var
ha birde saat 8 de 1 tatlı kaşığının yarısı kadar çikolata attım ağzıma..
az düzensiz ve sağlıksız bir gündü ama tartı yine düşmedi. :2::2:kilo veremeyince sinirlenip böyle yarı aç bırakıyom kendimi hep :43::43:

gitsin yağlar :41:ersin bitsin:41: üf üf dün o kadar sinirliydim:47::47: ki akşam hergün yaptığım sporuda yapmadım ee ne olacak benim bu halim
akşam pilates topum geldi ama ben hala video bulamadım satın alacam artık o yönde bir öneriniz var mı
:53::53::53:canım ne bu böyleee,,bidaha sakın ama sakın böyle bi menü görmek istemiyoruuum kendine geeeeel:52::52::52:
Günaydın kızçelerrrrrrrr :3::3:

Ay bugün çok mutluyum :32: :32: tabi siz kilo verdim sanıcaksınız ama değil :1::1: yeni iki tane oje sipariş ettim beğendiğim

kolleksiyondan :69: bugün elimde olacaklar inşallahhhhh :21::21: :12:
ilahii naf :60::60:güle güle kullan canım ne diyelim :23::23::21:
merhaba çıtır hatunlar nasılsınız bakalım sizi unuttuğumu sanıyorsunuz ama sanmayın unutmadım hep aklımdasınız uzun zamandır siteye giremedim gweldim ve çıtırlar ne alemde bakayım dedim özledim sizleri kilolar ne alemde çıtır olma yolundaki hedef nasıl gidiyor ben iki kilocuk almanın mutluluğunu yaşıyorum kilo alırken sevinen içinizde bi ben varım herhalde:1: bu arada benim kızım olacak teyzeleri haber vereyim dedim doğum sonrası bende aranızda olucam kilolardan kurtulmak için şimdilik alma yolunda ilerliyorum eşim eskiden yeme diye kavga ederdi şimdide yemiyorum diye kavga ediyor ben az kilo aldım diye seviniyorum o ise kızıyor ye ye diye ayy ne güzel bi duygu eşimin ye ye demesi:60:4,5aylık olduk ve iki kilo iyi sanırım dimi çıtırlar umarım hep böyle istikrarlı gideerim
bu arada mywişim sen nasılsın bamya ve ben öpüyoruz seni
kdr canım senide özledim sohbetini özledim sen ne alemdesin iyi olduğunu bildir kız
gereği düşünüldü callen maduru çıtır sen nasılsın bakalım
kaptanım geçmişe bakmadım ama hedefe ulaşmışsındır inşallah ve koruma programına geçmişsindir azimli kaptan senii iş buldunmu inşallah herşey gönlünce olsun
arcak sen nasılsın canım oğlun nasıl öpüyorum sizi
charm canım sen nasılsın özledim senin mönüleri mönü idolüm benim:1:
triendy çıtır anee nasılsın doğumdan sonra bende senin gibi olmak istiyom tiyoları alırım artık senden
ayşecim geliyormu bilmiyorum ama o koca göbekli güzel çıtır annişi merak ettim doğumu yaklaşmıştır onun öyle tahmin ediyorum
leguim sen nasılsın senin resimlerine bakıp bakıp gaza geldim hep şükür 15 kilo gitmişti şimdi ne kadarı geri gelecek bilmiyorum ama doğumdan sonra nasipse tekrar aranızdayım
hafızayı zorluyorum başka kimler vardı diye bak yine unuttuklarım var biliyorum ama hepinizi seviyorum kusuruma bakmayın emi

fırsat buldukça uğramaya çalışırım hepinize bol eksili az kalorili günler diliyorum en çıtır topik bizim topik:1:

:16::16::16:
amanda aman kimler gelmiş hoşgelmiş..özledik seni kıız..inşallah sen bi sağlıkla al bebişini kucağınada en son yapıcan şey kilo vermek olsun nasılsa burdayız biz..biyere gittiğimiz yook..kilo verme işi durdu benim yaa,,korumaya geçmiş gibi hissediyorum normal insanlar gibi beslenityorum artık aynı duruyo kilom çokta mutlu ediyo bu beni ama,,ben bi inebilseydim 58ee:25::25::9:
sibeeeeeel kuzum ben dedim arada birilerini unuttum diye nasılsın canım

sağol canım amiiin darısı bu topikteki bebek isteyenlerin başına

sağol arcak canım benim geliyor bir cadı hemde ne cadı :1:riskimiz devam ediyor ama korkulacak bişey yok şimdilik dedi doktor bakalım sağlıcakla gelsin bal kızımda birde hep aklımdasınız inan uzun zaman giremedim bide işler yoğun öle takılıp kalamıyorum bazen açık kalıyor site unutuyorum saatlerce öle kalıyor bu diyetin ve callenin çok faydası oldu bana sadece göbeğim çıktı kalçalar falan büyümedi benim az kilo alma gibi takıntım yok da iştahım yok hiç zorluyorum kendimi ama ilerde düzelir diyorlar 7-8 aylık oldumu gör kiloyu diyorlar eh napalım verdiklerimi bile alsam bana yeter üstüne eklemeyeyimde:1:

ya bamya bamya oldu kısçe :1:kız ne çabuğu gel bide bana sor 4,5 ayı geçmek bilmiyor :1:sen nasılsın canım ya mesajını yeni okudum ağol tatlım senide çıtır gelin yapıcaz inşallah
hele bebiş dosun eklerim resimleri teyzesi ayy rabbim nasip etsin o günleride inşallah
ah ah hamile olmayan bilemez,,:9:şuan banada çabuk geçmiş gibi geliyo ama,hamileyken 9ay geçmek bilmedi desem yeridir..ama doğumdan sonra zaman çok çabuk geçiyomuş bunu farkettim,,yakında askere gidecek oğlan aa diycem:9::9:
kizlar ben sonra gelirim bugün burda tatil evdeyim annem sacböregi yapalim diyo cikayim bari :37: yemiycem yarin tarti günü :27::10:
:46::46::46::46::46::46::46::46:
kizlar kan testini turkiyede olsam onkere vermistim burda hastane 35km uzakta burda her doktorun muayenehanesi var iste ev doktorlari felan var onlar isterlerse hastaneye gidiyosun gidebilsem hemen gidip yaptiririm zaten hastaneye gitmek mesele malesefki

banada cok sacma geliyo anlamadim belki bisey hcg hormonunu yukseltmistir diyorum sabah bitest daha yaptim ondada cikti 2. cizgi ben tabiki cocuk istiyorum ama kizima uzuluyorum simdi herseyi tam olmiycakmis gibi geliyo emzirmek ne olcak buyurken cok ilgilenebilcekmiyim nasil basedebilirim cunku ben tek buyutuyorum 2tanesiyle bas edebilcekmiyim ikisinede ayni ozeni gosterebilcekmiyiym biseyleri eksik kalirmi

canım benim oğlum kucağımda 3 aylıkken test yapmıştım ve hafif bi çizgi,,ertesi gün yaptığımda ise net çizgiyi farketmiştim,,ağlamaya başlamıştım,,nasıl olur daha bebeğim çok küçük diye,,ama noldu sonunda ikiside kucağımda..allahım hayırlısı neyse onu göstersininşallah..bak buda benim çocuklarıma ait topiğim bakmak istersen belki biraz moral olur:16::16:

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-dogumdan-onceki-son-gunu-sonrasiresimli.html

saol canım ınsallah :34:

Charm kacıncı sene bızım 4 bıtıyo 2007 de evlendık

charm arzucum nice senelere canlarım,,arzuu bizimde bu ayın 18inde 4yıl oluyoo ah ah nede çabuk geçmiş yıllar yaşlanıyomuyuz nee:31::103:

Arkadaşlar,
Bende bu gruptayım artık arkadaşlar.İnşallah hepimiz en kısa zamanda hedefimize ulaşırız.01/11/2011 tarihinde 76 kg başladım şuan 72.200 geliyorum.Tam gaz yola devam.

Hoşgeldinnnnnnn :3::3:

ama önce temmuzda benımki var :9:

Tamam anlaştık :27::27:

akşam kötü olmuş,,dolmaları öğlene alıp çorbayı akşam yeseymişin mmmmmm:32::32::46::46::46::

:20::20::20:çok kötü bi gün olmuş canım,,simitler,,akşam yenen makarna..akşam sonrası vucudumuza en çok zarar veren besinler yemişsin bide akşam akşam olmamış canım,,daha dikkatli beslenmen gerekiyo,,kilo vermek için burdasın almak için değil:16::16:

:53::53::53:canım ne bu böyleee,,bidaha sakın ama sakın böyle bi menü görmek istemiyoruuum kendine geeeeel:52::52::52:

amanda aman kimler gelmiş hoşgelmiş..özledik seni kıız..inşallah sen bi sağlıkla al bebişini kucağınada en son yapıcan şey kilo vermek olsun nasılsa burdayız biz..biyere gittiğimiz yook..kilo verme işi durdu benim yaa,,korumaya geçmiş gibi hissediyorum normal insanlar gibi beslenityorum artık aynı duruyo kilom çokta mutlu ediyo bu beni ama,,ben bi inebilseydim 58ee:25::25::9:

ah ah hamile olmayan bilemez,,:9:şuan banada çabuk geçmiş gibi geliyo ama,hamileyken 9ay geçmek bilmedi desem yeridir..ama doğumdan sonra zaman çok çabuk geçiyomuş bunu farkettim,,yakında askere gidecek oğlan aa diycem:9::9:

canım benim oğlum kucağımda 3 aylıkken test yapmıştım ve hafif bi çizgi,,ertesi gün yaptığımda ise net çizgiyi farketmiştim,,ağlamaya başlamıştım,,nasıl olur daha bebeğim çok küçük diye,,ama noldu sonunda ikiside kucağımda..allahım hayırlısı neyse onu göstersininşallah..bak buda benim çocuklarıma ait topiğim bakmak istersen belki biraz moral olur:16::16:

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-dogumdan-onceki-son-gunu-sonrasiresimli.html

charm arzucum nice senelere canlarım,,arzuu bizimde bu ayın 18inde 4yıl oluyoo ah ah nede çabuk geçmiş yıllar yaşlanıyomuyuz nee:31::103:

Sağol bebekimm :38:

Est. Saol canım amın ınsallah.. :16:

Evet canım dısarda bırseyler dusunuyorum ama tam olarak ne bır turlu karar veremedım kac gundur en sonunda sıkısıp sızlere sorayım dedım..
Otel benımde aklıma geldı ama cumartesı gunu calısmasaydı super olurdu da sabah erken kalkıp yıne ıse gıtmesı gerek... o yuzden sadece aksam yemege cıkmak olarak dusundum ama nereye ve nasıl bır konseptle... :44:

aa evet aynı gun evlenmısız canım... sızede nıce guzel seneler ınsallah huzurla...
umarım gununuz guzel gecer...

Yarın hedıye alıcam dısarı cıkınca.. o da bır dusunme kaynagı.... sevgılıyken ıkımızde gumus kolye takar aynı kolyeden.. acaba sımdı dıyorum yıne oyle bırsey yapsam ısmımızı yazdırsam sevgılılık zamanınımızın anısına... kıyafet dersen her zaman alıyoruz zaten hep ben secerım alırım kıyafetlerını bır ozellıgı olmaz gıbı gelıyor... onun dısında ozellıkle ıstedıgı bırsey de yok onu alsam dıyım... :44:

bende dıyorum bır balık restoranta gıtsek pastayı dedıgın gıbı onceden hazırlatsam....
sonunca yıldonumundede bır kutlama var... esım ılk yıldonumumuzde uludagdayken pasta suprızı yaptırtmıstı otelde restorana... bende yapabılırım bu sefer... :44:

5 bıtıyor canım bızımde... 2006... :16:

saol canımm amın hepımız mutlu ve huzurlu olalım ınsallah yuvalarımızda... :16:
ay canım aynı gün dıye sasırdım ya kutlamayı unutmusum kusura bakma nıce mutlu senelere ınsallah masallah sen benden ne kadar küçüksün 5 yıl olmus evlenelı erken gıden yol alır derlermıs dogru :1:

saol ger-düşüm amin :34: az oncede aradı esım napıyoz gıtmıyoz mu dıye yok dedım :63:

saol canım ınsallah.sen daha bı hızlısın 4 seneye 2 cocuk maşallah:nazar:

Rabbim gönlünüze göre versin canım hayırlısıyla hayırlı zamanda ınsallah:34:

valla olur bence canımıstıyodu benımde yap kız yerıme de ye dıyette olmasak yanına makarna güzel gider di:26:

:38::38:

Ne ilacı kullanıyosun?

endokrin doktorumun verdiği insülin direnci ilacı canım. maalesef yasak olduğu için izim yazamıyorum:40:

dilekcim ben hobi olarak başladım sonra işi ticarete döktüm :1: bak buda bloğum İZMİR KURABİYE-DERYA AKDENİZ - Blogcu
yaptıklarımı beğencekmisin bakalım ben daha çok pasta yapmayı seviyorum 3 boyutlu şekiller yapmak daha çok hoşuma gidiyor:21:
ben şeker hamurunu izmirde gıda çarşısından alıyorum. istanbulda eminönünde satılıyor. internette de satılıyor ama daha pahalı oluyor ben gidip kendim alıyoru. güvendiğim markalar var "şeker sugar" yada "pasdekor" şeker hamuru kullanıyorum beni yanıltmıyorlar..

evet canım ben hiç anlamadım 4.sene olucak sanki dün gibi işallah 5. senemizi bebişle taçlanırırız biz artık istiyoruz ama önce kilo :26:

İç çamaşırı dışında bende kıyafet almadım canım netten :27::27: ama başka ne istiyosan aldım :1::1:

Hoşgeldin canımmmm :16::16: seninde bloğun vardı dimi sanki bi ara bakmıştım ben :27::27:

Patronu takmıyorum artık taktıkça sinirlerim zıplıyo çünkü :26:

Ojeler hazır bekliyo ama almaya göndercek eleman yok şirkette :53: öffffff :57:

evt canım var blog bendede üstte yazmıştım linkide yazdım:38::31:

çok kötü bi gün olmuş canım,,simitler,,akşam yenen makarna..akşam sonrası vucudumuza en çok zarar veren besinler yemişsin bide akşam akşam olmamış canım,,daha dikkatli beslenmen gerekiyo,,kilo vermek için burdasın almak için değil

ayyy biri bana cevap yazmış ağlamak istiyorumm:14::14:
canım evet dün kötü biün oldu ama bugün toparladım..:41:
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
4 zeytin 1 kk peynir çay
ara
1 ayva
öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
2 adet köfte
ara bol su
akşamada 1 kase çorba
1 dilim ekmek
3 adet köfte yemeği düşünüyorum bol salata ve yoğurtta tabii
haa bide 1 saatlik tempo yürüşümde var düzenli hergün vede göbek erirme hareketlerim..:41::41:

Arkadaşlar,

hoşgeldin arkadaşım..:42::42:
inşallah ulaşırız canım..
1 ay içinde 4 kilo vermek istiyorum sonrasında hamilelik düşünüyorum Allah izin verirse..:49:

1 ay içinde 4 kilo vermek istiyorum sonrasında hamilelik düşünüyorum Allah izin verirse..:49:

bende sabah yazmıstım sana günaydın dıye :1:
inşallah canım ıstedıgın kıloya gelıp hayrılsıyla bebısıne kavusursun:34:daha oncede kılo vermıssın sanırım yaparsın bence

İşallah canım. Allah kucağına sağlıklı bir bebek almayı nasip eder..:49::49:
sağol canım.:38:Allah herkesin gönlüne göre versin..:31:
bende sabah yazmıstım sana günaydın dıye :1:
inşallah canım ıstedıgın kıloya gelıp hayrılsıyla bebısıne kavusursun:34:daha oncede kılo vermıssın sanırım yaparsın bence

evet canım gördüm sağolasın..:38:
evet daha öncede 10 kilo vermiştim ama maalesef 5 kilosunu falan geri aldım,insan kendini bırakmaya gelmiyo valla hemmen hoop diye geri geliyo kilolar okadar da dikkat etmiştim ama yürüşü bırakmıştım ondan sanırım..:57:

Ayy aygünümmm inşallah kavuşursun bebişine :49::49: bende düşünüyorum bebiş ama önce biraz zayıflamam lazım :27: sonra başlarız çalışmalara :1::1:

sağol canım.:38:Allah herkesin gönlüne göre versin..:31:

evet canım gördüm sağolasın..:38:
evet daha öncede 10 kilo vermiştim ama maalesef 5 kilosunu falan geri aldım,insan kendini bırakmaya gelmiyo valla hemmen hoop diye geri geliyo kilolar okadar da dikkat etmiştim ama yürüşü bırakmıştım ondan sanırım..:57:

sende saol canım malesef bu kılolar cok nankör vermesi zor alması 2 dk:1:sende bı kılo cızelgesı yapsana gercı yapcam demıstın sanırım

Ayy aygünümmm inşallah kavuşursun bebişine :49::49: bende düşünüyorum bebiş ama önce biraz zayıflamam lazım :27: sonra başlarız çalışmalara :1::1:

ayy nafcımm..:49:
inşallah kızzz sana yakışır haa valla durduğun kabahat kızz hemmen başla bence çalışmlara sen zayten zayıfsın hayatıum beranber doğuralım hadii:53::53:

Back
X