Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarçınla zayıflama reçetesi aslında çok basit bir reçete. Ancak bu basitliğinin yanında inanılmaz bir bitkisel mucize yatıyor. Özellikle zayıflamak istiyorum diyenler için bir çay kaşığı bal ile yarım çay kaşığı tarçın tozunu bir bardak suya atarak karıştırmak yeterli oluyor. Bu karışımı daha sonra bir cezvede 3 dk kadar kaynatıp süzdükten sonra içeceksiniz. Günlük olarak 300 ml tarçın bal karışımlı su, ikiye bölünerek sabah kahvaltısından yarım saat önce ve akşam yatmadan evvel 30 dk önce olmak üzere günde 2 kez tüketilecektir. Bazı beslenme uzmanları bal katma aşamasının suyun kaynamasından sonra yapılmasının balın içindeki faydalı elementler ve vitaminlere daha az zarar vereceğini söylüyorlar. Bu iki yöntemden birisini denemekte serbestsiniz.
Tarçın bal kürü yaparak bir haftada 1-2 kilo zayıflamak mümkündür. Tabi burada diyetsiz zayıflama dan bahsediyoruz. Tarçın kürü diyet ile birlikte uygulanırsa bir haftada 3 -5 kilo verdiren bir formül elde edilmiş olur.
Bu aralar tarçına taktım. İnsülindirenci var bende. Tarçın da iyi geliyormuş. Ben yapıcam. Sonuç alırsam sizlere de öneririm.
merhaba... paylaştıgım ilk menüm hayırlı olsun:)
kahvaltı: hş.yumurta,zeytin,lıght peynir,bol lımonlu tere
ara:mandalina
öğlen:sebze çorbası,yoğurt,salata
ara:lıght süt
akşam: yogurtlu ıspanak,salata yiyeceğim....4kupa bol limonlu yeşil çayımı ve 2lt suyumuda içtim....30dk elıptık,45dk leslie.....
metobolızmam çok yavas troıd hastasıyım..1yılda 20kg verdım ama uzun suredır 80lerde takılıp kaldım...tavsıyelerınızı beklıyorum.
meraba filiiz64 sen bu 5 kg kac zamanda verdin
Tarçınla zayıflama reçetesi aslında çok basit bir reçete. Ancak bu basitliğinin yanında inanılmaz bir bitkisel mucize yatıyor. Özellikle zayıflamak istiyorum diyenler için bir çay kaşığı bal ile yarım çay kaşığı tarçın tozunu bir bardak suya atarak karıştırmak yeterli oluyor. Bu karışımı daha sonra bir cezvede 3 dk kadar kaynatıp süzdükten sonra içeceksiniz. Günlük olarak 300 ml tarçın bal karışımlı su, ikiye bölünerek sabah kahvaltısından yarım saat önce ve akşam yatmadan evvel 30 dk önce olmak üzere günde 2 kez tüketilecektir. Bazı beslenme uzmanları bal katma aşamasının suyun kaynamasından sonra yapılmasının balın içindeki faydalı elementler ve vitaminlere daha az zarar vereceğini söylüyorlar. Bu iki yöntemden birisini denemekte serbestsiniz.
Tarçın bal kürü yaparak bir haftada 1-2 kilo zayıflamak mümkündür. Tabi burada diyetsiz zayıflama dan bahsediyoruz. Tarçın kürü diyet ile birlikte uygulanırsa bir haftada 3 -5 kilo verdiren bir formül elde edilmiş olur.
Bu aralar tarçına taktım. İnsülindirenci var bende. Tarçın da iyi geliyormuş. Ben yapıcam. Sonuç alırsam sizlere de öneririm.
Bir haftada 3-5 kilomuu
Hayırlı uğurlu olsun![]()
neeeeeee 3-5 kilomuuuuuu
![]()
O kadar kilo verilebileceğini sanmıyorum ama yardımcı oluyorsa o da yeter. Ben başlıyorum bu akşam...
Selam Kızlaar....![]()
Nabersiniz, herkesın keyfı yerındedır umarım...![]()
O kadar kilo verilebileceğini sanmıyorum ama yardımcı oluyorsa o da yeter. Ben başlıyorum bu akşam...
Selam Kızlaar....![]()
Selam Kızlaar....![]()
Selam Kızlaar....![]()
merhaba rabiaam
aslinda ben pek diyetime uyamiyorum.her zaman oldugu gibi baslarda iyi motive oluyorum ve sonra sabun kopugu gibi sonuyo hersey ve hirs falan kalmio.bu ara biraz yavasladim.haftada anca 500 gr verebiliyorum en fazla.ama baslayali 2 ayi gecti biraz.cok yiyorum yaaa.yemesem belki simdi 65 i nile gorurdum beennnn![]()
canııımmm naptın yaptın mı testi.beni bırakmaaaa....yarın sabah yaparım canım :18::18:
evet canımcımm
var canım bi kızım bi oğlum ikizler, daha yeni 1 yaşlarını doldurdular
yok hala istemiyorum :26::26:
canım nicemutlu seneleree..iyi akşamlar...
teşekkür ederim canım.....sizinde inşallah nice 13 senelerinizi görürüz mutlu bi şekilde...ve çocuklu bi şekilde
gözün aydın sonunda seninde bi çizelgen olmuş....
benim oğlumda 39 larda ateşi oldu geçen hafta sebep boğaz iltihabı....geçmiş olsun canım dikkat et...
öyle deme canım..biz de hasta olmayalım....yoksa yavrularımıza nasıl faydamız olcak..
hemen burdan başla canım...
canım test yap ya ben de merak ettim bak..
hayırlısı olsun inşallah...
sağol suzancım...
özel bi şey yapmadık ama mutlu ve sağlıklı 13.yılı bitirdik...
bi arkedaşımın eşi onu yemeğe götürmüş yıldönümlerinde.eşi güzelcede giyinmiş..arabaya inmişler..
hanım bakmışki arabaları gelin arabası gibi süslenmiş ..
güzel jest dimi...
eline sağlık balım.nafcımmmmmmmm senin de eline sağlık fıstığım.Birincimiz deryaak arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan red--harran0571 --aygün2008---yader--pehlivanson--amancia arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
naf--silverpowder--blackcat_80 arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almıştır.
artıda olanlar belli zatenbu arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
ayyyyy deryacım yaaaa içim eridiresmen yaaa.geçenlerde bizim de bi aile dostumuzun 25 yaşındaki oğlu soba zehirlenmesinden vefat etti.çok üzücü yaaa Rabbim sabır versin ve dediğin gibi Rabbim kimseye bööle bi imtihan vermesin...kızlar merhabalar...
nette şimdilik sorun giderildi,geçmişi tam okuyamadım ama
EVLİLİK YILDÖNÜMÜ OLANLARA NİCE YILLARA DİLİYORUM,BİR YASTIKTA KOCAYIN
KDR.CİM AİLENLE HASRET GİDERMENE SEVİNDİM
BENİ MERAK EDİPTE SORANLARA TEŞEKKÜRLER EDİYORUM
YENİ GELENLER HOŞGELMİŞLER
HASTA OLANLARADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
BİDE HAMİLE OLMA OLASILIĞI OLAN BİR ARKADAŞ VAR GALİBA...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN
bu hafta hem yoğun hemde çok üzücü bir haftaydı,zaten nette yoktu bunaldım,sizi özledim...iyiki varsınız kızlar
üst kat komşumun 19 yaşındaki oğlu üniversite okuduğu babaeskide çarşamba akşamı(derbinin olduğu akşam)trafik kazasında karşıdan karşıya geçerken( hemde trafiğe kapalı yolda)araba çarpmış ve o anda rahmetli olmuş4 gündür apartmanda feryat figan mahvolduk...koca delikanlı çocuk iki dakkalık olmuş....hemen üst dairemde olunca bütün feryat figan mahvoldum varya ALLAH KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASIN RABBİM...kaç gündür iş çıkışı gidip geliyorum yemek falan derken ama insanoğlu kapıyı kapayıp eve geliyoruz ama kadın sabaha kadar YAVRUUUUM YAVRUUUUMM diye diye sabahlara kadar kendini yedi bitirdi
çok zor...ALLAH KİMSEYE DÜŞMANIMA DAHİVERMESİN...kaç gündür benim oğlanlarasarılıp sarılıp duruyorum çocuklarda bir garip oldular...rahmetli çokda efendi ağırbaşlı bir bir çocuktu her sabah inerken günaydın ablader oğlanların başını okşar geçerdi...ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN,TOPRAĞI BOLMEKANI CENNET OLSUN
çok konuştum ama özlemişim vede dolmuşum...kafanızı şişirdim kusura bakmayın...
cuma günü bildirimi yaptıktan yarım saat sonra regl oldum oda iyi oldu çünkü çarşamba yada perşembe günü kardeşimin doğumu için kocaeli gölcüğe geçicemhiç olmazsa gidene kadar biter hastanede falan refakatçi olucam ya bebişle kardeşimle rahat ilgilenirim iyi oldu denk geldi
dünyanın hali işte kimi ölüyor kimi doğuyor...oyüzden anınızı güzel ve kaliteli yaşayın kızlar ...bu hadfta bunu bikere daha anladım herşey boş,herşey anlamsız...kimseyi kırmaya üzmeye vede üzülmeye değmiyormuş...
offffffff çenem düştü yaaaaaa
sizde nevar ne yok :26:
geçmiş olsun sibelimmmmm.....slm kizlarcok sükür cocugun atesi gecti isallah tekrarlamaz yarin kendi doktoruna götüreyim bi baksin
sagol fistiksen naptin fistik artik senlen de denk gelmiyoruz
pes mi ettin
artik sacimdanda sürüklemiyon
sagol arzucumkorktum ne bileyim iyice kötü olur diye ama bidaha kine öyle yapayim
hadi bakalim isallah düzelmistir canim saclarin
sagol canim benimgüzel düsünmüs gercekden arkadasinin esi canim
canim nice senelere isallah 13 sene aci tatli gecmis
ellerine saglik tugbis liste güzel olmussagol canim benim
gercektende allah sana sabir versin canim napacan hem gurbetde hem ailenden uzakda hemde kaynana yaninda üff sabir
kdrcim ne güzel annengilin ailenin yanindasin canim benim
hosgeldin canim![]()
kolay gelsin senacimgerci simdiye bitirmissindir
hosgeldin canim tekrar aramiza![]()
nasilsiniz kizlar berbat bi gece gecirdik kizimla babasi gripdi ve bizim kizada tamamen gecti atesi 38 2 cikti baktim yukseliyo fitil verdim bi oksuruyo hapsiriyo burun akintisi var bide acidan nasil agliyo kiyamadim kuzuma sabahi oyle yaptik simdi babasinin gelmesini bekliyoruz doktora gitcez
Canim sen dene ise yararaa deneyeyim cinku tarcin benim istahimi aciyo :/
Ha ben pisbogaz degilim asla tarcinin suc !
İviiiiit bugun 300 mekik
Agirlikla 10 dk gogus kol calismasi
3 mil leslienin 2 mili :)
Her firsatta hareket :)
Yeter bugunlul odevimi yaptim ohhh mis gibi olduher ne kadar kipirdayamasamda:/