bi gittim geldim kimseler kalmamış.hu huuu
huhuuuu ben burdayyiimmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi gittim geldim kimseler kalmamış.hu huuu
rica ederim canım
kızlar ben daha yatsı namazımı kılmadım sonra aqırlık basıyor sabahta erken kalkıyorum anlamış olduqunuz üzere müsaade istiyorum ve hepinizi öpüyorumm iyigeceler tatlı rüyalar kıssçelerrrr![]()
iyi geceler canim ....
iyi geceler sana simdidenn
kabus gorme insallah![]()
yanımda yat quuuu kabus görürsem sarılırım sanaa![]()
iyi geceler canımcımmm..rica ederim canım
kızlar ben daha yatsı namazımı kılmadım sonra aqırlık basıyor sabahta erken kalkıyorum anlamış olduqunuz üzere müsaade istiyorum ve hepinizi öpüyorumm iyigeceler tatlı rüyalar kıssçelerrrr![]()
huhuuuu ben burdayyiimmmmm![]()
beni saymıyonmuuu![]()
oldu geliorm dur bekle.pijamalarimi bi giyiim ordayim![]()
:44: hmm yok konusmamistik galiba.amakonusabilirizzfilizcim biz seninle hiç konuşmamıştık heralde.
iyi geceler canımcımmm..
ayyy benin pc kafayı yedi yaaaa.bişey görünmüyo.yeni yazılar sayfayı yenilemeden görünmüyo.uffff bi paramız olsa dayeni bi pc alsakkkk..
filizcim biz seninle hiç konuşmamıştık heralde.
ben gidiyom sen konuş filizinle![]()
sağ ol canım :))aaaa bu yorumunu okumadan yorum yapmisim:26:.o zaman insallah negatiftir diye dua edelim:26:
amancia hakkında hayırlısı olsun cnm ...
ayy canım geçmiş olsun umarım temiz çıkar. teşekkür ederim..merhaba kızlar bi türlü yazamadım size çok kötüyüm hem hastayım:2: hemde kayınvalidem rahatsız apar topar buraya hast.ye geliyolar canımoz sıkıldı anjio olcak inş. temiz çıkar okadar stres yapmıım ki dudaklarımda uçuklar çıktı başımın ağrısından dün gece uyumadım ve de kendimi çok güçsüz hissediyorum hazırlık falan yaptım .....
hepinizi öpüyorum bu hafta pek gremiycem çok öpüyorum sizi geçmişe çok bakamadım ama ortim ayşe doğum günün kutlu olsun
amancia inş. hakkında hayırlsıı olur cnm :18::18:
ne var ne yok orticim?hayırlısı orticimmm.sonuçları öğren bakalım stres yapma kendine.
aynen öyle canım :))O ne yahu papatya falina donmus test olayi..
Tatlim Allah gonlune gore versin..
Anladim canim ama benim kilo vermem durdu diyebilirim artik gitmiyo senide zorlamiyim benim yuzumden basarisiz olursan bide uzulurum nasil istersen
hadi konuşalım ben seher.biroğlum bir kocam var.öğretmenim ve galiba yine kilo alıyorummm:44: hmm yok konusmamistik galiba.amakonusabilirizz![]()
ama amaammmaaaaaaa seni seviyoruuummmm...ben gidiyom sen konuş filizinle![]()
eee hem konuşalım dedin hem de gidiyon yaniioldumu şimdii..bekle beni yettiiimmmmm![]()
sağ ol canım :))
amin canım cümlemizin..
ayy canım geçmiş olsun umarım temiz çıkar. teşekkür ederim..
ne var ne yok orticim?
aynen öyle canım :))
teşekkür ederim :)
bisey olmaz ya zaten bende rekor kirmiyorum en fazla 500 gr çerez misali.$u tarcinli iksirimize bi deneyelim de bakalim neler olacak.nerde senin kilo cetvelin ?kilo veremeyince bu hafta kaldirdinmi?moralini bozma hemen kusme cetvellere sekerim.gel biz orti olaliiimmmm.zorlama sen yine kendini kilo alirsan da kabulumsun sen benim.ben alirsam sen de bana kizma yeter:18:
oldumuuuuuuuuuuu??????????
hadi konuşalım ben seher.biroğlum bir kocam var.öğretmenim ve galiba yine kilo alıyorummm
ama amaammmaaaaaaa seni seviyoruuummmm...
eee hem konuşalım dedin hem de gidiyon yaniioldumu şimdii..
nolsun balımm her zaman ki gibiişte.sen ne yaptın sonuçları aldın mı yarına mı kaldı.
Canim benim hic cetvelim olmadiki(tamam ozaman orti olalim bu arada tarcinli bali dene muthis bisey ben arada uyguluyorum