70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kısceler nasılsınız?

Günaydın cnm kendi adıma iyiyim sen nasılsın :3:

gununuz aydin olsun kizlar
charmmmmmmm sevdiklerinle mutlu saglikli dolu dolu yilar diliyorum dogumgunun kutlu olsun...:119::118:

Günaydın canım :16:

amin canım hem bu dünyada hem diğer dünyada benım oglumda kreşe başladı 2 ay oldu eksıden kamera sıstemı vardı artık yasakmıs am aıcım ıcımı yıyor gayet dısıplınlıbı yer bızım kres tam bır okul ama genede ıcım ıcımı yıyor gercı kamerada olsa ben dakka bası bsıey bulurudm aglayın caneden agaldı der kendımı yer bitiriridm herald eboyleıs daha ıyıbenım ıcın ama ıns Rabbım ıyı ınsanlarla karsılastırısn kuzularımızı tüm kötülüklerden korusun :18:

canım ben de izlemiyorum normalde eşim kanalları gezerken gözüme çarptı işte bi anda hem izlemesekte gerçeği değiştiremiyoruz malesef yani belki biz üzülüp geçiyoruz ama bunalrı yaşayanlar var yani toplum adına cok üzülüyorum ben değişsin istiyorum off:47:

Haklısın canım izlemeyerek birşey değiştiremiyoruz :50: yarın öbürgün çocuğum olsa korkuyorum böyle şeyler yaşarmıyım diye :26:

günaydın..

bende 74.3 kiloyum sabah tartıldığımda.. hedefim 67..

sabahleyim az yedim, şuan midem kazınıyor ve önümde 1 tüm pide duruyor :56: hayretki canım çekmiyor.. sanırım karatay işe yarıyor :52:

SIMERANYAM aksamlari ne yiyosun

genelde sebze yemeği, yanında yoğurt, salata ayran falan filan.. başka bişey yok.. et, balık filan tüketmem lazım ama çalıştığım için yapamıyorum.. birde evde fırın yok henüz.. almam lazım.. onun eksikliğini yaşıyorum..

dun aksam baya konusmustuk tarcincayi hakkinda.geriye bakarsan faydalarini uzunca bir liste halinde gorebilirsin.ben kendi yaptigim sekliyle anlatiim:
Bir buyuk bardak kaynar suyun icine 1 cay kasigi tarcin ekleyip 2 dk kaynatiyorm.suzerek bardagima aldigim cayim biraz ilininca icine 1 cay kasigi bal ilave edip iciyorum.sabah kahvaltidan yarim saat once ve aksam yatmadan hemen once veya 1 saat once .farketmezzz.kolay geleeeee:21:

ben kaç gündür topiğe bakamadım geçmişe bakayım dedim sayfalarca var ama ben bunu araştırayım teşekkürler...

günaydın ortiiii bende akşam 3 mil yaptım
2 haftadır 3 mil yapıyom kesmiyo artık dün 4 mili yaptım ama hiç beğenmedim 5 mille boğuşuyom şimdilik bir türlü inmedi çok büyük galiba..

Başka spor önerisi olan var mı ya bir haftadır pilates diye çatlıyom sağolsun arkadşlar linkler önerdiler ama hiç birinden indiremedim hepsi sorunlu

bende akşam 5 mil yaptım ama sonrasında ölü gibi yattım yorulmuşum

Günaydın yavrukuşlaaarr.... :3::3:
Bugün annemden pırtladıgım gün... :1: popoma şaplattıklarında cıyak cıyak ağladıgım gün... :1:
Aylayarak bu dünyaya gelen bizlerin, gülerek veda etmesi dileğiyle... Doğum günüm kutlu olsun.. :60:

Canım benim doğum günün kutlu olsunn!!:16:
Allah her yıl bugünlere sağlıkla, mutlulukla ve sevdiklerinle çıkarsın inşallah, ve tabi incecik olarak! :54:

ortim incelemezkii sayende 4. olmuşuz yeni gördüm benim verdiğim 100gra rağmen iyi bir sonuç ama gerilerde senin birazcık dağıttığını okudum varmısın bu hafta tavan yapmaya :) dikkat edelim birazcık spor yapalım ve üst sıralara çıkalım 1.lik değil hedefim ama kendimizi aşalım yeter ne dersin???

Back
X